מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, בשעה טובה הגיע המסך החדש שלי - DELL 2007FP. המסך מצויין - הומלץ רבות כאן באתר ואין צורך להרחיב עליו את הדיבור. אני משתמש איתו ברזולוציה הטבעית שלו 1600X1200 והפונטים נראים זוועה. חבר טוב אמר לי שכאן בפורומים המליצו על פונטים מסויימים שמתקנים את המצב, חיפשתי בפורום ולא מצאתי... יש מישהו שיכול לעזור \ לתת עוד טיפים לגבי אופטימיזציה של מסך זה ? תודה, ליאור.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגביי המסך viewsonic שיש לי קיבלתי אותו מדוד שלי אצלו המסך עבד חודשיים כטלויזיה ואצלי כמסך מחשב חצי שנה בערך והיום בבוקר שקמתי הופיע פס אפור לרוחב המסך וכיביתי והדלקתי את המחשב זה לא קשור המחשב חדש ואין לי ביטוח למסך אז ככה שאין לי למי לפנות זה או לתקן או ליזרוק ואני לא מבין בדברים האלו אים מכיר את הבעיה ויכול לכוון אותי אודה לו מאוד
-
- 25 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
אני כבר דיי זמן חיפשתי מסך 22" איכותי והדבר היחיד שהיה הוא הS2231WE של איזו שעולה כ3000+ ש"ח. (שכמעט קניתי) ועכשיו ראיתי שיש את האופציה של HP LP2275W ב2500 ש"ח בנקסטופ. ע"פ הביקורת בPRAD המסך נשמע טוב ומתאים לי. השאלה היא האם המסך הזה מומלץ או שיש בו בעיות שPRAD לא ציינו? המסך יהיה לשימושים סטנדרטים (משחקים, טקסט, סרטים). עריכה2: המכירה הקבוצתית התבטלה.
-
- 95 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מסך בגודל עד 32 אינצ' FULL HD או יותר הפרמטר הכי חשוב: צבעים המסך צריך להיות בעל יכולת להציג צבעים אמיתיים, לא שיפור צבע או שינוי צבע כניסות רצויות: AV - מתאר לעצמי שזו תהיה הבעייה הכי גדולה בעניין HDMI כל חיבור נוסף , מה טוב.. מבחינת תקציב, עד5000 ש"ח יש אפשרות להתגמש כמה שצריך תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
-
האם הטכנולוגיה מוטמעת בפאנל עצמו או ע"י יצרנית צד שלישי - ז"א אחרי ש-LG לדוגמא, מקבלת פאנל, היא קובעת את ערך ה-Overdrive שלו או יצרנית הפאנל כבר עשתה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לעבודה עם אופיס ואינטרנט לסרטים ולקצת משחקים. שיהיה 19" רחב.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום וברכה, מאחר ועד שבוע הבא אני באילת (במסגרת צו 8), חשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש מסך מחשב ללא מע"מ מאייבורי. קראתי פה ביקורות שליליות על אייבורי. האם לנצל את ההזדמנות לרכישה ללא מע"מ או לוותר? אגב, בכמה פעמים יצא לי לפנות לאייבורי למימוש אחריות וקיבלתי שירות טוב. לדוגמא במארז שנשבר באשמתי וכן ב 2 דיסקים שרכשתי בהזדמנויות שונות, לכן אשמח לפירוט מה הבעיה ברכישה מהם ובאחריות שלהם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים, יש לי מסך SAKURA SANSUI ששימש בערב כטלוויזיה לבעלים הקודם שלו ולאחר מכן גם כמסך מחשב. המסך עובד, אני מחבר אותו לחשמל ובכבל (עם יציאה כחולה) למחשב, כשאני מדליק אותו בכפתור POWER הוא נדלק לכמה שניות עם המסך של המחשב ואז נכבה. לא מצאתי את הפתרון, אשמח שתעזרו לי או שתתנו הכוונה! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול את מסך ה Samsung T240. היו לי הרבה התלבטויות לגבי איזה מסך לקנות, היה לי ברור שזה יהיה מסך בגודל 24 אינטש וכמו מרבית חבריי הפורום גם אני לטשתי עיינים לכיוון ה Dell 2408WFP אבל המחיר היקר והעיכוב בהודעה על העדכון החדש הכריעו. לבסוף החלטתי שאם אני לא קונה את ה Dell, אני אלך על תקציב צנוע יותר של עד 2000 ש"ח. עשיתי את סקר השוק הנדרש, כולל התייעצויות בפורום הזה ולבסוף החלטתי ללכת על Samsug T240. אז התרשמות: 1. בהירות: מצויינת, פרטים חדים, טקסט ואתרי אינטרנט נראים מדהים. 2. זוויות צפייה: 160 מכל צד וגם מלמעלה נראה מצויין (מלמטה למי שזה מפריע המסך מחשיך). 3. קצב רענון: לא נרשמה ולו מריחה אחת בסרטים או משחקים. 4. מרחב עבודה: מד…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני רוצה מסך איכותי (רצוי של LG כי יש לי אפשרות להנחה....) 19 או wide screen.... אין לי כיוון help me. הבנתי שויסטה בנוי למסך רחב. וסתם סקרנות... איך הוא בהשוואה למסך הכי חם בפורום dell2007 ? (היתכן ומדובר בקונספירציה של דל ישראל ? ) מדוע כולם מתעקשים עליו ? לא זוכר קונזנצוס כזה מאז...ומעולם העיסוק המרכזי - פוטושופ \ טקסט . לאחר מכן סרטים ומשחקים אגב, אני מבין IPS PVA TN ... אז אנא תפרטו - תקשרו לכתבות.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
DELL E228WFP 22-inch Widescreen Flat Panel Monitor הוא יחסית לא יקר... 3000 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך עזרה בהחלטה ואני רוצה שרק מי שבאמת מבין שיעזור לי, אני רוצה מסך חדש, הצרכים שלי במחשב הם ככה, יותר סביבת עבודה מאשר משחקים אבל אני אוהב לשחק מדי פעם שבכיף שלי , אני לא גיימר, אני אוהב לראות סרטים מדי פעם וכל השאר עבודה יחסית , למרות שאני יודע שמסך קונים פעם ב... ואם יבוא לי להתחיל לשחק אזה הms ידפוק אותי עכשיו התלבטתי בין שתי מסכים 226CW - שזה דגם משופר של 226BW של סמסונג שמגיע סוף חודש חזרה למלאי אצל היבואן בארץ שהוא עם פאנל TN נגודיות סטטית של 1:1000 ו2ms ובין 2007WFP - של Dell עם פאנל S-IPS שהוא 1:800 ו 16ms שמעתי על הרבה כאלה שהתלוננו על בעיות Flicking בקיצור מה לעשות, על מה ללכת... אני באמת מבואס מזה שאני לא יודע על מה ללכת תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מחפש מסך למשחקים + עבודה (עם הרבה טקסטים) בגודל 19 או 21\22 אינץ מישהו יכול להמליץ? מהחנויות www.noacomp.co.il & www.pandas.co.il תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, המסך מיועד לתכנות וקריאה אינטנסיבית (בעיקר קבצי PDF). דרישות המסך: 1) 22" 2)רזולוציה 1050:1680 לא יותר בשום פנים ואופן 3)פנל מאט (לא מבריק) רצוי anti-glare. תודה מראש למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וקיבלתי הצעות מחיר וכל אחת כוללת מסך אחר. רציתי לדעת מה מהם עדיף או יותר טוב למרות של משחקים וצפייה בHD? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה טליווזיה DLP TOSHIBA דגם 62CM9 והבנתי שהוא לא HDTV אלא HD READY ,,שאלתי טכנאי של ניופאן והוא אמר לי שאין הבדל בכלל אבל אני רוצה להיות בטוח אני מעוניין בעיקר בכדי לשחק ב XBOX360 ו PS3 ולצפות בקבצי HD ו טליוויזיה ב HIGH DEFENITION אבל הכי חשוב זה הקונסולות האם התפקוד של ה קונסולות החדשות ייפגע אם זה יהיה רק HD READY תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החברה DELL שיווקה לפני כמה זמן מסך LCD בגודל 27" אשר מיועד למחשב.. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/lcd27_53000?c=il&l=he&s=bsd אני כבר כמה שבועות מתכנן לקנות מחשב חדש, אך יש לי בעיות עם המסך מבחינת התקציב. אז חשבתי שאולי במקום לקנות טלוויזיה חדשה (אנחנו עוברים דירה אז אני מחליף טלוויזיה) אני יקנה את המסך הנ"ל של DELL וישתמש בו גם לצורכי טלוויזיה. ברצוני לשאול אם האפשרות של שימוש במחשב גם כטלוויזיה אפשרי והאם זה נשמע לכם רעיון טוב? האם אני יראה שידורים של הממיר טוב? או שהאיכות תרד משמעותית? (אני משתמש של HOT אז מן הסתם שיש לי גם ממיר שלהם..) תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
עיקר השימוש יהיה לגלישה באינטרנט ותוכנות משרדיות כגון Word. קצת עריכת תמונות, בלי משחקים בכלל ואולי קצת סרטים אבל זה די זניח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בא לי להחליף את המסך 19" שלי ביותר גדול. השימושים שלי הם בעיקר מחשב,סרטים וטלויזיה. אני צריך מסך שיתאים לי גם לצפיה בטלויזיה(הממיר מחובר למחשב)- מה שאומר בעתיד אצתרך HD. אני משחק די הרבה(אם תוכלו להגיד לי איזה רזולוציות בדרך כלל יש להם). ואני מקווה שאני יחבר אליו איזה 360 שתומך ב1080P (מה שאומר HD בעתיד היותר קרוב אם אני אקנה). זהו בעיקרון, כמה מסך איכותי לכל הדברים האלה אמור לעלות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך איכותי בתקציב עד 4000 ש"ח אני צריך למשחקים ולסרטים (bluray hdvd) וגם לקריאה אני קורא הרבה מאד מסמכים על המסך במשך היום ואני צריך מסך איכותי שהעיניים שלי לא יצרבו אחרי זה.... ו ממתין בדריכות להמלצות, ועם המון תודה מראש...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שימושיים עיקריים הינם משחקים, ועיבוד תמונה - פוטושופ תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך לחבר איכותי וטוב עד 2000ש"ח מקסימום תודה לכול מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות מסך שטוח..כרגע אני עובד עם 19CRT - איזה גודל מומלץ ולא יראה לי קטן מדי? השימושים הם פשוטים ביותר, סרטים אני רואה דרך הטלויזיה שמחוברת למחשב...משחקים כמעט ולא האם כדאי לקנות 4x3? או ווייד? אשמח לקבל המלצות על דגמים (אין צורך לקפוץ גבוה מדי, גם משהו ממוצע לחלוטין יספיק..תקציב עד 700-800 ש"ח) תודה
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך חדש למחשב. מה צריך: חיבור vga חיבור dvi כי איתו אני מחבר את המחשב חיבור hdmi גודל משהו כמו 23 24 אני חושב שאם אני כבר קונה מסך אז כנראה שנהפוך אותו לסוג של טלויזיה ונחבר לו ממיר. אפילו רק בשביל הקלטות. אז כנראה צריך חיבור סקארט ואולי טונר dvbt מובנה. אגב אפשר להשתמש במסך כזה כדי להקליט ישירות למחשב? או שחייבים בשביל זה כרטיס מסך ייעודי? קצת על השימושים: אני תוכניתן וכותב קוד על המחשב ונמצא מולו הרבה שעות אז הוא צריך להיות טוב. בנוסף אני רואה בו סרטים וסדרות. אני לא כ"כ משחק במחשב. אני גולש וקורא בו הרבה חומר. כרגע אני לא שם מגבלת תקציב כי אני מוכן להשקיע..אבל בגדול אם זה יעבור את ה 2000 משמעותית זה כנראה כבר מוגזם. המלצות? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-