עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by uncommon,

אני מעצב ולכן חשובה לי אפשרות העבודה ב-2 מסכים וכן אמינות הצבע. 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 ובעוד שנה להוסיף לידו אחד נוסף. 2) להוסיף 350 ש"ח ולרכוש שני CRT (אין בעיה של מקום/משקל) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=172 מה בכל זאת החסרונות באופציה הזאת? > המירווח הגדול שיש בהצמדה של שני CRT בשל מסגרת המסך. > אורח החיים של ה-CRT אומרים שקצר יותר. > CRT עושה יותר קרינה (?), וכאן זה כפול 2. > קראתי כאן טענה שדופק את העיניים. > הנטו של המסך בLCD גדול יותר.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by Gil28,

רזולוציה מטורפת (מוצצת את הכרטיס מסך) 2560X1600 מה אתם אומרים עליו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Mesatla,

אני לא בטוח ומפחד לקנות שם כי אני יודע שהם עושים המון בעיות עם האחריות והשירות ואני רוצה לדעת אם לקנות או לא דחוף תודה. (הCRT שלי צולה אותי בחום שלו)

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by ConRoe X Fire,

שלום לכולם אני רוצה להתקדם סוף סוף לטלוויזיה חכמה, בעיקר כדי לצפות בנטפליקס במסך גדול ולא בנייד, יוטיוב ושידורי ספורט וכו' בגדול יותר. כיום יש לי טלוויזיה של סמסונג 40" שהיא די סבבה אבל כמו שאמרתי, רוב הצפיה שלי כיום זה נטפליקס ויוטיוב והיא גם די קטנה בבית החדש שלי. הגעת לשלוש אופציות (צירפתי תמונה), שתיים מהן 49" ואחת 50". *הערה - את הנורמנדי מצאתי בחנות בת"א במחיר של 1400, וה-LG באתר גרופון ב-1890. האם יש אחת שהיא מומלצת יותר מהאחרות? אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by alfus73,

היי. האם מישהו יכול להגיד לי מה גובהו של מסך Lg l194Wt בתודה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  6. Started by yosss,

קניתי מסך חדש של LG LED 24 אינץ' האם אפשר לחבר אותו לממיר מג'יק - מקליט של HOT? בנוסף האם אפשר לפרסם פה בפורום למכירה את המסך הקודם שהיה לי? תודה וחג שמח! [table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. כולם מכירים את המצב שבו רואים סרט המוקלט בפורמט 16:9 על גבי מסך 4:3 - החלק העליון והחלק התחתון של המסך מוחשכים. דבר זה נכון גם לגבי מסכי מחשב וגם בטלוויזיה. מה קורה כאשר יש מסך 16:9 ורואים סרט של 4:3 ? ??? האם החלק הימני והחלק השמאלי מוחשכים ? האם התמונה "נמרחת" על המסך ורואים תמונה מעוותת ? האם יש מסכים טובים יותר וטובים פחות לצפיה בשני הפורמטים ? מה קורה במסכי מחשב ומה במסכי טלוויזיה ?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by toko35,

מעוניין לקנות מסך דק 20 אינץ הבנתי ש22 האיכות לא משהו והכי טוב זה 20 אש אני רוצה 20 .. אני מעוניין להשתמש בו בעיקר לסרטים וטיפה משחקים.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by falul,

אני קורא די הרבה PDFים ומסמכים - כמה שעות ביום. כיום יש לי mag h2000 והוא פשוט קורע לי את העיניים, לא משנה כמה שיחקתי עם ה BRIGHTNESS וה CONTRAST. הרבה פעמים אני מוצא שדווקא המסכים הישנים והזולים עם הנורה החלושה הרבה יותר נוחים לי. בכל מקרה חשבתי לשדרג ולקנות מסך קצת יותר גדול, יש המלצות ? חשוב לציין שהמסך ישמש גם לסרטים וקצת לפוטושופ. איך יהיה לי לקרוא עם ה u2312 ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אני יושב מטר מהמחשב ומתלבט בין הגודל של המסך מה נירלכם? לפי מה שהבנתי רוב המסכים שקונים היום הם 22 ומעלה.. המסך שאני הולך לקנות זה הT220 םשוט מתלבט על הגודל.. המסך אמור להיות לרוב למשחקים. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. Started by abo9,

מה עדיף לגיימינג וסרטים? יש עוד אופציות? אפשר גם מחול..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קניתי השבוע את המסך LG L1970HR ונוכחתי לדעת כי ישנן מס' בעיות ממש מעצבנות ... דבר ראשון, והכי מכאיב, הוא שברזולוציה בה רואים במסך בצורה האופטימלית (1280/1024) המסך עובד רק עם 60hz ב Refresh rate... בשאר הרזולוציות הוא יכול לעבוד גם עם 75hz, אך זה נראה זוועה... דבר נוסף, הוא הבדלי צבעים בין תחתית המסך לבין החלק העליון שלו. ישנם הבדלים בבהירות בין שני החלקים של המסך. דבר נורא מוזר... ניסיתי לשחק עם הבהירות ושום דבר לא הולך, הוא מכהה ומבהיר את שני החלקים, וההפרש ביניהם נשאר. כמו כן, ישנן מריחות לא ברורות... למשל בדפדוף מהיר באתרי אינטרנט, למעלה ולמטה (בעזרת הגלגלת של העכבר) רואים ממש "פלאשים" על המסך. כאילו שהמסך לא עומד בקצב. האם מישהו נוסף נתקל בבעיה הזו ? זה אמור להיות מס…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by iCe_bLaSt,

אמא שלי רוצה לקנות לאחותי טלויזיה קטנה לחתונה. חשבתי על LCD של 22 אינצ' כגודל סביר. מחיפוש באינטרנט - ראיתי שההבדל בין מסך למחשב לטלויזיה LCD הוא כ700 שקל, ורציתי לשאול - מה בעצם ההבדל בינהם ? מכיוון שהיום כבר אין צורך בטיונר בטלויזיה - האם אפשר פשוט לקנות מסך למחשב ולחבר אותו לממיר?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  14. הנ"ל נמכר בכ - 550 ש"ח למנויי מפעל הפיס. שווה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shaprap,

אני עובד באופן קבוע עם שני צגים, במקור בגלל העבודה שלי כעורך וידאו ובהמשך פשוט כי זה מאוד נוח. לאחרונה אחד המסכים שלי התחיל להבהב ולרצד, ואחרי 6 שנים אני חושב שהגיע הזמן באמת לשדרג. חשבתי במקום לקנות שוב זוג מסכים לשים אחד גדול. השימוש העיקרי הוא עבודה שוטפת, אינטרנט, פוטושופ, עריכת וידאו וצפיה בסרטים. אני לא משחק משחקי מחשב ומעדיף צבעים אמינים. אני מתכוון לשבת יחסית קרוב אליו, ולכן אני זקוק לרזולוציה גבוהה. יש המלצות למשהו כזה במחיר שאינו מופרז לחלוטין? ושאלה נוספת, האם כרטיס המסך שלי, שתמך בשתי תצוגות 1200*1600 יחזיק מסך אחד גדול ברזולוציה גבוהה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tom808,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את הקובץ צבעים של הt220 שהביאו פה באחד מהנושאים. משו קובץ צצבעים לווינדוס, אם מישו מבין על מה אני מדבר שיעזור בקשה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by noos,

המסך הרחב של 22' שהוא זול וצבעוני

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by avi8774,

קניתי את המסך הנ"ל למטרת חיבור למחשב אני עדיין יכול להחליף אותו וראיתי שיצא דגם חדש של LG LK430 האם הוא יותר טוב והאם הוא עם פאנל IPS??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן, אני בונה מפרט למחשב חדש ובין השאר מתכנן לקנות מסך 22" במחיר שהוא בסביבות ה-1300-1400 ש"ח. קראתי את הכתבה הארוכה (והמצויינת) העושה השוואה בין מסכי 22" (מסכי 22 אינץ' - המחירים צונחים, והאיכות?) וההמלצה הייתה ללכת על ה-asus. השאלה היא האם מאז שנכתבה הכתבה אתם ממליצים על מסכים אחרים שעולים עליו (אני לא מדבר על פרמטר ספציפי אלא כמובן על התרשמות כוללת), שוב, בהנחה ותג המחיר שלי הוא 1300-1400 ש"ח. נוסף לכך, בהנחה וה-MW221C הוא עדיין הכי מומלץ, עד כמה מורגשת העובדה שהמסך עצמו "מבריק"? האם העובדה שקיים חלון באחד הקירות שמצדדיו או מאחוריו תרגום לסנוור בגלל האור האחורי/צדדי, או שזה פרט זניח? תודה רבה על העזרה והייעוץ. דימה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by dashayan,

אני מתכנן לרכוש מסך LCD למחשב לאחר התלבטויות קשות בין Viewsonic 930B לבין Eizo 1931 SH , שניהם "19 החלטתי ללכת על ה- Eizo עכשיו יש משהו חדש שאני בתלבט וזה בנוגע ל מסך Wide Screen עכשיו ההתלבטות היא בין 2 מסכים: 1. אותו Eizo 1931 SH הוא "19 , לא wide screen http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp 2. Viewsonic VX2025 VM הוא "20.1 ,Wide screen http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm המחיר זזה לחלוטין של שני המסכים האלה מצד אחר מסכי EIZO הם מאוד איכותיים וצד שני Viewsonic הוא wide screen מה הייתם ממליצים לי ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by מסבחה,

אני שוקל לקנות את המסך הזה, האם מישהו הזמין אותו או מתכנן עליו? הבנתי שהבעיות שלו דומות לבעיות של ה-2408wfp ושגם לו יש רוויזיה A01, האם זה נכון? סה"כ המחיר מפתה ואני רוצה להשתמש בו גם כטלוויזיה אז נראה לי שהוא יתאים לי יופי.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by OFIRLEVY66,

כותרת

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by mordehay8886,

שלום, אני מחפש מסך לעבודה משרדית, חשוב לי שהמסך כמה שפחות יזיק לעיניים. שמעתי שפנאל IPS איכותי, זה נכון? לא רשמתי תקציב מפני שאני רוצה מסך טוב לשימוש שלי בעלות מינימלית שלא תפגע באיכות. אני יושב במרחק 70-80 ס"מ מהמסך איזה גודל מומלץ?

• תודה!
    • 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי את המסך הבא: http://support.packardbell.com/uk/item/index.php?i=spec_ft700& הוא נרכש בערך בדצמבר 2004 בגרמניה. מאז כבר חזרתי לארץ והבאתי איתי את המסך. הכל עבד ממש טוב בלי בעיות בלי כלום בחצי שנה האחרונה הופיע במסך לפינה השמאלי עליונה פס לבן שבקושי רואים אז הבלגתי ולא התייחסתי אליו לפני יומים צץ עוד פס 2 מ"מ מעליו. בעקרון זה לא מפריע לי לעבודה במחשב אבל לפי מה ששמתי זה במגמת עליה ואני לא רוצה יו בהיר אחד לראות שכל המסך שלי מלא בכאלה. השאלה שלי זה האם יש למישהו מושג מה זה ואיך אפשר לתקן את זה? ואם לא, מישהו יודע מי הנציגה של החברה בארץ? תודה מראש לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by b3ta0,

שלום רק רציתי לדעת אם המסך עצמו מעט חופשי בעת שנוגעים בו ומעלים אותו מעט למעלה או למטה (ועל מנת לשנות את גובהו יש ממש להעלות אותו מעט בכוח כך שמעט קשה לקבל את הגובה הרצוי אלא אחרי כמה נסיונות) תודה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.