מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מסך חדש SAMSUNG T220P הוא מחובר בכבל DVI לצורך העיניין. ומידיי פעם הוא מרצד ומופיע מסך שחור לפעמים (מהבהב)... זה קורה שאני פותח חלונות מסויימים נראה לי... זה אולי קשור לכרטיס מסך ? או שזו בעייה במסך ? אולי משהו בהגדרות ? (אין לי מושג מזה) תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כאשר אני צופה בעמודים שחורים/תמונות שחורות רואים שהמסך מרצד (2007fp) הדרייורים של הכרטיס מסך מותקנים והמסך מחובר בVGA האם לדעתכם זאת בעיה במסך? מה אפשר לעשות בקשר לזה? :-[ תודה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אמר לי חבר שאין שום דבר שתומך בזה, מפני שהמדיה תומכת עד 1920x1080 אם כן האם יש תועלת ברוזלוציה יותר גבוהה מ 1920x1080 ?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
טכנולוגיית החלקת התצוגה של AMD ממשיכה להפוך לזמינה ועממית יותר ויותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת האלקטרוניקה הטאיוואנית מציגה מסך 35 אינץ אולטרה רחב ומעניין מסכים בקצב רענון גבוה מאיימים להפוך לסטנדרט החדש בשוק, שיודע לספק חוויית צפייה איכותית וחלקה יותר כמעט בכל מצב בשילוב עם טכנולוגיות ה-FreeSync וה-G-Sync, ובחלק מהמקרים גם נראה נהדר ו'טבעי' יותר תודות לתוספת של קעירות שעוטפת בעדינות את הצופה. אם התיאור הזה מדבר אליכם – כנראה שתשמחו להכיר את ה-C3583FQ החדש של חברת AOC. מאחורי השם הלא ממש קורץ הזה ניצב לו מסך בגודל 35 אינץ', קעור ב-2000R ובעובי נמוך יחסית (חלק מרכיבי המערכת מובנים ברגלית שלו לשם כך), אשר מבוסס על פאנל AMVA ברזולוציית 1,080×2,560 פיקסלים מבית AU Optronics, שמהווה אלטרנטיבה איכותית יותר למסכי ה-TN לסוגיהם שחזרו לרלוונטיות בתקופה האחרונה…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מנסה לספק לצרכנים את הטוב ביותר מכל העולמות לכתבה
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
- 2 followers
-
-
הוא עדיף על ה DELL 2007WFP ? זה נכון כל הדיבורים על ביצועים מדהימים ?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
המסך החדש של היצרנית בעלת הזכויות למותג הגרמני מספק את אחד מהשימושים המשתלמים והמעניינים לטכנולוגיית הנקודות הקוונטיות כבר שנים אנחנו שומעים על ה-Quantum Dot, הנקודות הקוונטיות שעשויות לבצע פלאים במגוון תחומים טכנולוגיים – כולל באמצעי תצוגה, תודות למאפיין פיזיקלי ייחודי שמאפשר להפוך את ההארה האחורית הלבנה והבסיסית שקיימת בכל LCD ל"עשירה" יותר, ובכך לשדרג את הניגודיות ומגוון הצבעים שהיא מסוגלת להפיק בעלות נמוכה יחסית. עד היום פגשנו לא מעט יישומים של שכבות נקודות קוונטיות בשוק הטלוויזיות, אז זה קרה לרוב במוצרים יקרים ומתקדמים והפך לחלק מבליל טכנולוגיות גדול שנועד לשיפור איכות התמונה – כעת, יש לנו יישום בו ניתן לראות את היתרון היחסי של הטכנולוגיה זורח, באופן אשר חו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק עכשיו חיברתי אותו בשלב ראשון מדהים מסך ענק. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לאחי הגדול מסך מחשב חדש. השימוש העיקרי והיחיד במסך יהיה אינטרנט!!! אז מהו הגודל המומלץ לשימוש זה? וסוג הפנאל המומלץ (אני מעריך שאין לו צורך במשהו אחר חוץ מTN אך אשמח לשמוע דעות נוספות)? אשמח לקבל גם דגמים ספציפים של מסכים... המסך יקנה בארה"ב וישאר שם לכן אין צורך להתחשב בדברים כמו אחריות, חלפים, תיקונים וכו... בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבעיה שהית לי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227536.0 לא היה קשור לכל מה שענו לי .היום התברר לי ככה: בהתחלה היה לי מסך 21 והרזולוצה במשחק הית על 1600 .לאחר מכן שקניתי את המסך ה lcd 19 שתומך ב 1280 הפעלתי את המשחק שהוגדר מראש מהמסך 21 על 1600 שהרי ה lcd לא תומך אלא ב 1280 .לכן באה השגיאה הזאת בקישור שהבאתי. עכשיו יש לי שני שאלות. 1.האם ככה זה?. או שיש בעייה בכבל או משהו שלא חשבתי 2.במקרה כזה שקרה עם המשחק איך אני יכל להוריד את הרזולוציה מה 1600 ל1280 שאין ברשותי את המסך ה 21 כי הרי אפילו למחוק אותו לגמרי לא עזר.אין איזשהו דרך .?.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת, אני קונה מחשב חדש למשחקים ואני מחפש מסך LCD איכותי שיתן תצוגה יפה במשחקים. תקציב של 1500 עם חריגה עד 1600. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. קראתי הרבה מאוד כתבות, ביקורות (ובייחוד את המדריכים כאן באתר), סקרתי הרבה מאוד חברות והרבה מאוד דגמים, ואני עדיין לא מצליח להחליט איזה מסך לקנות. אני כבר שלוש-ארבע שנים עם LG E700B 17" CRT, ואני חייב לעבור ל- LCD, שאותו אני מעוניין לקנות בחודשיים הקרובים. בעקרון, אשתמש בו ל- 60% משחקים, 40% עבודה משרדית (גלישה באינטרנט וכו'). סרטים ועבודה גראפית לא חשובים כלל. אני מעוניין ב- 24", כי זה הגודל המינימלי שמסוגל ל- 1080P (אם אני לא טועה). התקציב שלי גבוה, 4000 ש''ח ומעלה, אבל בלי חריגות גדולות מדי. לפי מה שהבנתי, ההימור הכי בטוח יהיה ללכת על פאנל IPS מחברה איכותית, כי הוא ה- All Arounder הכי טוב. הבעיה - הוא נדיר, יחסית. שקלתי את האפשרויות הבאות: NEC LCD2490WUXi - …
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב חברים מעניין אותי לדעת מסך LCD הכי טוב שיש(עד 2000 שקל) בעקרון התקציב הוא 1800 אבל אפשר לחרוג עם עוד 200 אם יש למה תאמת לא כל כך מעניין אותי משחקים...אלא יותר טקסט ... אבל תכלס אם אתם חושבים שזה הרבה מידי כסף אני יכול להסתפק על משהו יותר זול תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הכי טוב של LG 19 אינטצ' זה עדין 1970HR ??
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני החלטתי לשדרג את המחשב והובכן..... אולי גם את המסך בכל מקרה... איזה מסך הכי מומלץ (יחס מחיר : מוצר שלא תחשבו שאני עומד לבזבז 3000 על מסך) לגיימינג 23 אינצ' יעשה את העבודה העיקר שיהיה זמן תגובה טוב ו-color correction טוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי מסך ישן 17" LCD של AOC. הוא באופן פתאומי הפסיק לעבוד. הוא לא מראה שום תצוגה. עכשיו נורת החיווי מהבהבת כל הזמן, נשמעים "טיקים" קטנים ואם מסתכלים טוב מקרוב רואים הבזק חלש כל מספר שניות. זה נראה כיאלו המסך מנסה להדלק ולא מצליח. אתמול כבר קניתי מסך חדש, DELL U2331H (שזה פשוט עולם אחר לעומתו), אבל חשבתי שאולי אם אפשר לסדר את הקודם איכשהו ולהשתמש בו כמסך משני יכול להיות נחמד. חוץ מזה - אפילו אם הוא הלך - מה הסיבה? מהמסך - או אולי תקע חשמל לא תקין או שימוש לא נכון גורם לתקלה שתיארתי? (רק שלא יקרה למסך החדש... ??? )
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני קונה עכשיו מחשב חדש - ועם זאת כמובן , מסך חדש . אני מחפש משהו שיתאים להרצת משחקים כבדים , סרטים ומוטימדיה אחרת . גודל : 21-24 מחיר : 1000-1500 ( אם יש משהו מומלץ אך יקר יותר אני אשמח לשמוע גם עליו . ) מה המסך המומלץ ביותר כיום ? תודה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התייעצות עם מספר אנשים צימצמתי את שלושת הבחירות האחרונות שלי ל-931C/BF, וה-960BF. הבנתי מה זה Pivot וכנראה שלא אשתמש בזה, אני פשוט אוהב את העיצוב שלו[צבע לבן שלג]. קראתי קצת בנושא, ובחלק מדיוני הפורום כאן, והבנתי שמסכי ה-LCD לא הגיעו ל-100% שלמות, אם כבר, הם לא ממש קרובים לזה. ישנם הרבה בעיות במסכי ה-LCD, ובכל זאת, אני מעוניין לרכוש אחד, כי מול החסרונות עומדים היתרונות של צריכת החשמל הנמוכה, והקרינה הנמוכה. מהי דעתכם?, איזה מסך עליי לרכוש, אם התקציב שלי לא עולה על 1500[ומומלץ כמה שפחות], ושימושיי העיקריים היא גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים, ופה ושם איזה משחק? יונתן.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתם שמצלמות קדמיות מכאניות הן עבור סמארטפונים ומחשבים ניידים בלבד? HP מוכיחה אחרת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מסך 2007wfp לצערי היום צצה תופעה שהמסך מציג תצוגה לשתי שניות כל הפעלה ואז התצוגה נכבת. בנוסף לכך לא רואים גם את התפריטים של המסך. אני לא מכיר את הסדרות האחרונות של מסכים. אני זקוק להמלצות 23 או 24 אינץ איכותיים. אני עדיין לא סגור על תקציב אבל בסביבות 1200 ואפשר לחרוג קצת. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינטרנט והשאר רואים בסדר. הבעיה זה בהפעלת משחקים לא רואים ברור את הכדורים זזים..זה רק דוגמא. זה כניראה שינוי בהגדרות צבעים אבל לא יודע איך ואיפה לשנות. עזרה...?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הוא יכול להריץ סרט HD 1080 בלי להוריד את הרזולוציה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה. כשאני מפעיל את המחשב המסך לא מראה מייד את התמונה. אני מתכוון שהמחשב פועל אבל המסך לא מראה את ה- BIOS ולא את מסך הטעינה של ה- Windows עם הסמל. רק כשהמחשב מגיע לשלב של ה- Log On ובחירת המשתמש, רק אז המסך נדלק ומראה תמונה. יש לציין שהמסך דלוק כל הזמן הזה רק לא מראה תמונה. ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך בזמן ההפעלה, אבל המסך רשם לי "No Signal". זה כבר קורה לי יומיים ואני לא יודע מה לעשות. המחשב והמסך פועלים רגיל בלי שום בעיות מיוחדות כשאני עובד עליו. אולי הבעיה היחידה כרגע היא שיש לי רעשים די חזקים מהמארז כשאני מפעיל את המחשב. יכול להיות שזה קשור?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמעו לפני כמה שעות המסך דלק כיבתי תמחשב יצאתי בחוץ אני חוזר אחרי 3 שעות אני רואה המסך לא דולק הוא דולק המורה והכול אבל לא מציג תמונה המנורה הכחולה פועלת יענו המסך ניראה תקין וגם רשום בצד למעלה ALALAG ואז משתנה לDIGITAL נסיתי להחליף מסך אחר והמסך כן פועל ........ ככה שזה אומר בעיה במסך מה בדיוק יוכל להיות הבעיה שיחקתי עם הכבלים פה ושם וזה סרט עכשיו לנסוע לחיפה בשביל לקבל תאחריות אני גר רחוקק בחיית תנסו לפתור לי תבעיה [br]פורסם בתאריך: 23.10.2008 בשעה 05:01:39 הבעיה נפטרהניראה זה בגלל שהוצאתי תכרטיס מסך מי המחשב ...... וחברתי עוד פעם או שזה הסתדר לבד מי עצמו .... כי קוראים בעיות שלבד לבד זה מסתדר או בגלל ששחקתי בהגדרות של המאפיינים של הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-