עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mishel53,

שלום חיברתי מסך טלויזה lcd של " 20 graetz למחשב ibm netvista - המסך הוא ברזולוציה של 480X640 , הכרטיס מסך שמותקן במחשב הוא nvidia vanta 16mb בעל רזולוציה גבוהה הרבה יותר מהמסך . טלויזיה רואים יופי אבל במחשב התצוגה מאוד גדולה , וכאשר מגדילים את הרזולוציה רואים מאוד מטושטש ולא ברור . שאלתי היא : האם אפשר לעשות משהו כדי שהתצוגה תהיה יותר קטנה וברורה ? האם החלפה של כרטיס מסך יותר טוב תתתקן את הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by Gadgets4all,

הי, אני לפני קנייה של מסך DELL U2711. במחשב יש לי 2 כרטיסי מסך 6950 CROSSFIRE. האם אני יקבל תמונה איכותית וברורה ברזולוציה המקסימלית של המסך? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by arielb1,

http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls20habksqxaa.asp?page=Specifications ואם לא אז אתם יכולים להציע לי משהו אחר וטוב בתקציב הזה למה אף אחד לא עונה? איפה כל המומחים?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by DJPOWER,

יש לי מסך VIEWSONIC VX922 19 אינץ' למי שלא יודע.. אני מחפש להוסיף לו מסך שיהיה מסך לסרטים וקצת התכתבות וכולי(הוא היה מול המיטה והVS יהיה על השולחן כרגיל) 2000 שקל למסך שיהיה איכותי וכמה שיותר גדול אני מרוצה מהVS אבל אני מחפש משהו גדול. ועוד שאלה קטנה אפשר לשים כבל DVI/VGA באורך 5-7 מטר? או שזה יפריע? עריכה: עדיף מסך בלי רמקולים ובלי עיצוב יותר מדי צועק. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. יש לי כרגע מסך 2209wa ואני מאוד מרוצה ממנו. אחותי סטודנטית וצריכה מסך. אני נוטה להמליץ לה על Dell אבל רציתי לשאול אתכם האם בגלל ההבדל במחיר שווה לקחת את Samsung.

6. יש ברשותי מסך LCD 17" פשוט, עם חיבור VGA בלבד. אני מעוניין לחברו לכאבל RF. אני יודע שישנם מספר TV BOXES שמאפשרים זאת, אבל אני מחפש פתרון זול יותר. האם קיים איזשהו מתאם? אני יודע שאף ישנם די וי די\וידאו מסויימים ישנים עם חיבור RF, אז אני מניח שגם קיימים דברים יעודיים זולים יותר שלא עולים 250-400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by גל עודני,

היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה זמן תגובה של 1ms רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC תודה:)

8. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי את כרטיס המסך GTX780 והמליצו לי פה בפורום לקנות מסך 1440p הסתכלתי קצת על מסכים וראיתי את הu2711 של דל במחיר ממש טוב רציתי לשאול כמה שאלות לפני הרכישה: 1.האם המסך הזה טוב לגיימינג? 2.אני משחק באטלפילד 4 האם הכרטיס מסך יסחוב את המסך והמשחק על אולטרה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by assman,

ראיתי שיש מן כזאת זרוע שמתחברת למסך ולקיר ורציתי לשאול אם יש איזה זרוע מומלצת(שיכולה לבצע את כל הזוויות) איפה אפשר לקנות ומה המחיר תודה!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. האם טכנולוגיית ה-OLED בשלה מספיק בכדי להחליף את ה-IPS בחלק הגבוה של שוק המסכים הביתיים?לכתבה

11. Started by Lethal_Acid,

שלום, מישהו יודע מה יחס הניגודיות של המסך הנ"ל. בכל אתר מפורסם אחרת: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=100&keySearch= http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR-BF.jhtml http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=752 http://www.karish.co.il/ProductInfo....=980&catId=185

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  12. Started by Yosi199,

שלום חברה... יש לי באמצע המסך נקודה קטנה בצבע לבן והיא תקועה ככה לא מתחלפת. אני מניח שזה פיקסל שרוף אבל יש לי שאלה: האם גם כשהמסך מכובה הנקודה נשארת בצבע לבן?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  13. אני מנסה היום להשיג את היבואן ונותן אחריות על המסך "לייף מחשבים" ולא מצליח. מספר טלפון הוחלף ולא אומרים לאיזה... ב- 144 נותנים טלפונים שאף אחד לא עונה וגם למיילים הם לא מתייחסים? האם החברה הזאת קיימת בכלל? האם הם לא פשטו רגל? פשוט באחת החנויות נאמר לי שמלאי מסכי סוני נגמר להם ולא בטוח אם יתחדש... מפחיד לקנות מוצר שאת היבואן שלו וזה שנותן גם אחריות עליו אי אפשר לאתר...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yamdan,

מחפש המלצה למסך מחשב חדש איכותי לגיימינג וסרטים. קניתי מחשב גיימינג חדש ב4.5k והמסך הישן שלי ששרד איתי שנים רבות לא תומך בווינדוס 8.1 וזה זה עשה לא בעיות, לא ניתן לבחור את הרזולוצייה המומלצת, אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. אבל מצד שני גם ככה הוצאתי הרבה בזמן האחרון אז אני לא יכול להרשות לעצמי להשתגע יותר מדיי מבחינת מחיר. כמה אמור לעלות מסך טוב שיכבד את המחשב ? עד כמה שאני מעדיף לחסוך, עדיין חשוב לי שיספק ביצועים טובים ושיהיה איכותי ואמין ויהיה פרופציונאלי למחשב. יש לי כרטיס מסך Sapphire AMD Radeon HD 7950 3GB GDDR5 בהתחלה חשבתי על תקציב בסדר גודל של 800 +/- שקל, אבל אני רואה בפורומים שזה תקציב די נמוך יחסית למסך. הרזולוציה הרצויה היא fhd מתלבט בין 23-24 אינץ על איזה…

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by Salwaby,

חיבור HDMI למסך מחשב, למה הוא טוב בתכלס ? לרזלוציות יותר גבוהות ? לחיבור לכרטיסי מסך יותר מתקדמים ? אני פשוט מחפש מסך אני לא יודע אם לקנות אחד עם HDMI או בלי כאילו אם זה קריטי החיבור או לא ... תודה. סורי על השאלה המתלמדת

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  16. שמסך שמטרתו למשחקים עדיף שיהיה עם פאנל TN כי מסכים אחרים פשוט יש מריחה=גוסטינג.

• 52 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. שלום לכולם! לפי הכותרת תראו את השאלה שלי: ההפרש מחירים הוא 400 ש"ח ונגיד ששניהם הם פאנל s-vpa מי עדיין יותר טוב למשחקים!!!?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  18. אני צריך מסך שתומך ברזולוציה של 2048X1563 + למחשב גרפיקה. ותהיתי.. יש מסכי LCD שתומכים ברזולוציה כזאתי?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  19. כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין במסך דק 19" שייעודו לטקסטים, סרטים ומשחקים קלים. בהתחלה חשבתי על LG 1953TR אך אחרי הכתבה שקראתי באתר אני חושב ללכת על פאנל VA. 1. האם ההבדל הגדול במחיר (כ-700 שקל) בין LG1953TR ל-Samsung 971P/ViewSonic VP930B משתלם בהתאם לצרכים שלי ? כמו כן, האם עדיין ההוצאה הנוספת משתלמת כשמדובר על לפטופ ללא חיבור DVI (אני אוכל לרכוש בעתיד תחנת עגינה עם חיבור DVI) וכרטיס מסך shared (אינטל 224MB 945GM Express) ? 2. מה לגבי המסך של XEROX עם פאנל VA שהומלץ בפורום ? חוץ מהמוניטין של ViewSonic וsamsung בתחום שלדעתי יותר טוב מ-XEROX, האם ישנם הבדלים משמעותיים נוספים ? 3. איזה מסך עדיף יותר לצרכים שלי ? ViewSonic VP930B או Samsung 971P בהתחשב שהניגודיות וזמן התגוב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מחפש מסך והומלץ לי על פי הנתונים שאני צריך שמפורטים בהמשך על LD460 אבל בכל החנויות אומרים שזה דגם ישן, אני יודע שLK זאת הסדרה היותר חדשה של LG, האם מבחינת השימוש במסך כתצוגת מחשב (למשחקים, סרטים, ותוכנות עריכה גם) ומבחינת ה INPUT LAG והNATIVE RATE הסדרה החדשה עומדת בצרכים? כי את הLD460 אני מתקשה למצוא ואני לא רוצה לקנות חתול בשק רק כי זה שך LG בלי לוודא שהנתונים שלו טובים לפחות כמו של הLD460. בקצרה: 32" LCD FULL HD במחיר 1700 פלוס/מינוס פרטים נוספים כאן:

21. שלום, אני רוצה לקנות מסך שישמש לי לאקס בוקס ולמחשב...עכשיו אני רואה בזמן האחרון שיש מסכי lcd לטלויזיה שהם מאד איכותיים עם חיבורים למחשב...רק רציתי לדעת מה הבעיה עם מסך טלויזיה lcd מהדגמים החדשים לעומת מסך מחשב... ואם מסך טלויזיה הוא בעייתי..אז אם מסך מחשב ...אני מבין שיש חיבורי hdmi ואני צריך מסך מעל 24 אינץ' בשביל hd ועוד חיבור dvi איזה מסך יכול להיות הכי מתאים בשביל שימוש שכזה...? תודה...

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by zaq1,

איזה מהם עדיף לסרטים ועריכת תמונות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by avivlevimz,

קניתי מסך 32ינ'צ ואני רוצה לתלות אותו על קיר גבס, האם אפשר לעסות זאת? אני רוצה עם יד או משהו, האם כדי לתלות עם יד או פשוט להניח את הLCD על שולחן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by EEstudent,

שלום, יש עשרות סוגים של מסכים והלכתי לאיבוד בחיפוש אחרי מסך טוב עד עכשיו עבדתי עם מסך LCD בגודל 19 ורוצה לשדרג לרחב בגודל 21+- המסך מיועד בעיקר לעבודה סטודנטיאלית ממושכת (המון שעות) כמו קריאה,גלישה,תכנות ו...לכן חשוב לי שיהיה נוח לקריאה ועבודה ממושכת. אני גם חובב סרטים/סדרות אבל לא רץ אחרי HD ..משחקים מדי פעם אבל לא משהו רציני. על מה הייתם ממליצים? במעבדה עבדתי המון מול מסכים סמסונג מסדרה P והתרשמתי לטובה אבל לא יצא לי לעבוד מול מסכים אחרים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by kobbyc,

אני לא מבין במסכים, אבל המליצו לי על xp2011 של MAG (אני יכול להשיג במחיר טוב) מישהו מכיר את המסך? מומלץ? כדאי? יש סוגי פאנלים שאני צריך לברר במסך הזה? קניתי מחשב חדש וחזק וצרפתי כרטיס GT8600 אני צריך אותו בעיקר לשימוש ביתי, קצת משחקים, אנטרנט, OFFICE וקצת עריכה (חובבן) תודה לעונים, קובי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.