מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אני זקוק להמלצה על: 1 מסך מחשב 22 אינץ לצפיה בסרטים בתקציב עד 2500 שקל 2. מסך מחשב למחשב שהשימוש העיקרי שלו זה משחקים אך גם אופיס אינטרנט ... תקציב עד 2500 שקל (אני יהיה מול מסך זה הרבה מאוד זמן כך שחשוב מאוד!!! שיהיה נוח לעיניים) המון תודה גרג
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את ה - asus pg279q נראה שהרבה מתלהבים ממנו.. הכרטיס מסך 980 ti מחפש מסך 'גיימינג'. רציתי לדעת מה האלטרנטיביות שיש , כלומר מה ההמלצה שלכם על מסכים קוראנים שתואמים למסך שציינתי. אם אפשר להביא גם קישור זה יהיה מבורך. asus pg279q: * WQHD * 165HZ * g-sync * 27 inch
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשאול האם יש למישהו המלצה על מקרן עד 3000ש"ח שאפשר גם לצפות איתו סרטי HD 1080P קיימת חיה כזו במחיר כזה או אולי אפילו בסביבה? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך dvi ואני צריך מתאם למסך עם vga מישהו יכול להמליץ לי על מתאם טוב?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני אשמח להמלצה על מתקן תליה שולחני לארבעה מסכים VESA 75/100 העדיפות הוא משהו מתכוון וזול (עד 1000)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך דק בגודל 17-19 אינץ', אני לא מבין בזה כלום ת'אמת, בגלל זה אני רוצה שתסבירו לי איך לבחור את המסך הנכון והמשתלם ביותר בשבילי. אני בעיקר משתמש במחשב שלי למשחקים, בניית אתרים ועבודה עם ווידאו (עריכה), הדרישות הבסיסיות שלי מהמסך עצמו זה שיהיה מחברה טובה (samsung,lg,benq וכו'..) שלא יהיו בעיות עם המסך עצמו (לחבר שלי הופיע נקודה ירוקה באמצע המסך), התקציב שלי הוא לא גדול במיוחד, זה 1200 ש"ח גג, אבל אני מקווה שאמצא משהו שיענה לדרישות שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה מסך של מחשב ולא של טלויזחה ושתיהיה 17 אינטש הכי טובה שיש וגם ה 19 אינטש הכי טובה שיש כי אני מתלבט מה לקנותת 17 או 19 אינטש ולא יותר
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני קונה מסך דק' חדש אלא שהתקציב לא משנה אלא האיכות והאמינות שיהיה טוב מאוד שלא יתקללקל בקלות ושהיה דו רזולוציה טובה מאוד
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
וכמו כן רצוי שיהיה חיבור HDMI. והאם שווה לקחת LED? אין צורך להביא קישור לחנות אלא רק הדגם המומלץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה לגבי מסך חדש שמיועד לגיימינג בעיקר+צפיית סרטים. כרגע אני מתלבט בין כמה מסכים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22445 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14672 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15500 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=880469 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=879103 מוכן לחרוג קצת מעל ה2000 ש"ח....כמובן אם יש לכם המלצה אחרת שלא הצגתי כאן אשמח לדעת. הכרטיס שאני כרגע משתמש בו הוא GTX970 OC 4G MSI...תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם .. אני רוצה לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינטש .. עדיף רחב.. (לא חייב רמקולים מובנים, זה לא משנה אם יהיו או לא) התקציב הוא עד 2000 ש"ח אני רוצה משהו בעיקר בשביל משחקים ועבודה ממושכת מול המחשב בWORD, אינטרנט וכו' ... (משהו שעדיף שלא יגרום לכאבי ראש- קראתי פה בכמה מקומות על מסכים כאלה ...) לצורך סרטים המחשב מחובר לטלויזית LCD - לפי מה שהבנתי יש מסכי LCD שהם ממש גרועים לצפייה בסרטים - אז בשבילי זה לא שיקול אני לא אראה על מסך המחשב סרטים .. תודה מראש, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
תקציבכם: 1500 חריגה: 2000 מה השימושים שלכם?: גיימינג וסרטים מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Sapphire AMD Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 גודל מסך רצוי:24'' מחו"ל או מהארץ? מהארץ. הערות: אני רוצה את המסך הכי טוב שאפשר להביא בסכום הזה, ואם אפשר לפרט לי מה מיוחד בו, תודה.
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך בגודל 24 אינטש 16:9. אשתמש בו גם כמסך לעבודה כללית וגם לצפייה בסרטים. תוכלו להמליץ לי על מודל(ים)? אעדיף מסך PVA, אם יש בטווח מחירים (אפשר קצת לחרוג). תודה! חצי-קשור: באתר של בדיקת סוג הפאנל אין את רוב המודלים שחיפשתי - איך אתם בודקים את זה?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
טוב , אחרי שמת לי המסך הנוכחי ולקראת שנת הלימודים החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש - השימושים העיקריים והמוחלטים שלי הם הרבה קריאת טקסטים , קצת אופיס וגלישה. התקציב גמיש - על איכות לא מתפשרים ! אז אחרי הרבה שיטוטים פה בפורום הבנתי שנמומלץ פה זה ה2007fp של דל (למרות שקצת קיטרו עליו בזמן האחרון). עכשיו השאלה היא האם משהו מכיר\שמע על מסך יותר טוב שהולך להגיע ( כי אין לי בעיה לחכות עם זה קצת...) או שללכת על ה2007fp בראש שקט? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, בני קנה PS5 שיהיה בחדר שלו ואני רוצה לרכוש עבורו מסך שמתאים לחדר (כלומר לא גדול מדי ויושבים די קרוב - בניגוד לטלויזיה בסלון), בשלב זה בעיקר יהיה מחובר לPS5 (הוא משחק בעיקר פיפא וNBA 2K) וירצו מדי פעם לראות בו אולי תוכניות וסרטים ובהמשך אולי יחובר גם למחשב . חשבתי על מסכים בגודל 27 אולי קעורים ובתקציב של לא יותר מ 1300 שח. אשמח להמלצות למסכים מתאימים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך מסך מחשב לגיימינג. תקציב: 800 ש"ח שימושים: הרוב גיימינג, לעיתים תכנות וסרטים. חיבורים: HDMI, DVI, Display Port הערות: אני צריך משהו עם זמן תגובה נמוך קצב רענון לא כל כך חשוב לי. חשבתי על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=889457 מה אתם אומרים על המסך? או שיש הצעה אחרת? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חזק משהו טוב בעזרת העזרה המצוינת שלכם כאן בפורומים של HWzone, הכרטיס מסך שלי הוא הגרסה הכי חדשה של הדגם של ATI HD5770, עם 2 כניסות HDMI ו- DVI כרגע יש לי מסך ישן (אך מהדקים LCD) של MAG. 19". אבל הוא עושה בעיות וחוץ מזה אני עדיין מנצל את הכוח שיש לי בכרטיס מסך כמו שצריך. אז אני צריך ממכם עזרה נוספת, המלצה למסך טוב בגודל של 22" ומעלה עם ניגודיות וזמן תגובה טוב. התקציב הוא 900-1250 ש"ח. חברה מובילה בזה (סמסונג, LG...) אם אני מחבר את המסך למחשב בחיבור HDMI האם באמת יש הבדל מה- DVI? אם כן וזה נכנס בתקציב הייתי שמח למסך עם יציאת HDMI.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לא אכפת לי פאנל TN או VA או מה שזה לא יהיה אבל אני לא מתפשר על איכות.. שיהיה מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. שיהיה גדול משהו כמו 20-22 אינצ'
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה ליקנות מסך מחשב חדש עד תקציב של 1500 שקל למשחקים תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לצערי אמא שלי ירדה בתקציב מנסיבות כלכליות.. וזה מעצבן לאללה כי תכננתי לקנות את ה- 2007WFP של DELL.. אז עכשיו אני צריך מסך עד 1500 ש"ח בעיקר למשחקים וסרטים.. וייתכן כי ישמש גם כטלוויזיה.. מהביקורות שראיתי אין לי מה לחפש ב-LG / סמסונג.. בבקשה שתהיה חנות מהצפון.. TMS, PANDAS... וכל חנות אחרת.. (שהיא טובה ואמינה) ממש תודה..
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22".. התקציב שברשותי הוא: 1300 ש"ח. השימושים העיקרים שלי הם גיימינג, כך שצבעים די חשובים לי. בעיקרון גם אני צריך מסך עם תקן VESA. כי אני מתכוון לתלות אותו על הקיר מולי, יש ברשותי כבר קיבוע. הכרטיס מסך שברשותי הוא: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB אני מחפש מסך טוב ואיכותי שינצל את כל הכרטיס מסך מבחינת רזולוציות.. (כי אני מודע לזה שיש רזולוציות שלא מספיק להם 512MB על הכ.מ.) עדיפות: ASUS או SAMSUNG. בנתיים אני בכיוון של ASUS VW224U שייכנס בקרוב לארץ, כמובן שאם יש משהו הרבה יותר מומלץ אשמח לשמוע.. תודה על העזרה, רון לוי
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואיתו אני גם צריך מסך חדש. המחשב הולך להריץ סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים. יהיה לו כרטיס מסך Nvidia GTX680. ב-1000 ש"ח אני אוכל להשיג מסך טוב שיתאים? או שאני אצטרך יותר מזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם HD 5850. עכשיו אמרו לי שLG W2220P וה DELL 2209WA לא ינצלו את הכרטיס מסך בגלל הרזולוציה היחסית נמוכה של המסכים. אני לא רוצה להגזים במחיר של המסך כי אני קונה גם מחשב. האם יש המלצה למסך טוב בסביבות המחיר הזה שיוכל לנצל את הכרטיס מסך במלואו? מצאתי מספר מסכי סמסונג בעלי רזולוציה גבוהה יותר במחיר הזה. אבל אשמח אם תמליצו על מסך טוב התואם את הדרישות. שני מסכים שהמליצו לי עליהם: LG 24" W2486L LED 1920x1080 Full HD 2ms 1:2,000,000 – 1,299 ש"ח כולל מע"מ LG 22" W2243T 1920x1080 Full HD 5ms 1:30,000 – 889 ש"ח כולל מע"מ
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תעיינו פה: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=85 מסך שמיועד למשחקים וסרטים בעיקר (ישמש כם כטלוויזיה) חשבתי על ה-LG 22'' LWTQ נראה לי ממש משתלם..
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מבולבל לגמרי, חשבתי לקחת את הפיליפס שכולם ממליצים אבל אתם מפחידים שאתם אומרים שיש בריחת אור ופיקסלים שרופים. אני לא יכול לסוע כ"כ רחוק כדי לבדוק מסך. אולי יש מסך אמין וטוב שיריץ משחקים וסרטים באיכות גבוהה? אולי 226BW או L226WTQ כמובן שיהיה מסך 20'' - 22''
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-