עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, יש לי שאלה. אני צריך מסך מחשב שאני יכול לחבר אליו 2 מחשבים שונים עם חיבור HDMI. השאלה שלי כזאת האם המסך יכול ע"י כפתור לעבור בין מקורות INPUT שונים? ז"א בין שתי הכניסות ולא ע"י תוכנה? אם כן איזה מסך בגודל 24 אינצ' אתם ממליצים. השימושים הם לא למשחקים ולא לווידיאו אלה לעבודה משרדית עם 2 מחשבים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום. אני קונה מחשב חדש ורציתי בבקשה לקבל המלצה למסך 22-23 שיריץ יפה משחקים בתקציב של 1000-1500 שקל...דרך אגב מה אתם אומרים על LG W2353V בתור מסך למשחקים? ותוכלו לתת לי בבקשה טיפים כלליים על להסתכל כשאני בא לבחור מסך עם דגש לכך שיריץ משחקים בצורה נאותה?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by galmic,

אפשר שתי המלצות למסך (21.5 וגם 23) שישמש בעיקר לעבודה משרדית אבל מדי פעם גם לראות סרטים וסדרות. בתקציב של (600-800 ) , המסך אמור להחזיק לפחות 4 שנים.זה המפרט של הלפטופ: [h=1]Samsung NP370R5E-A05IL[/h]מעבד: Intel Core i3-3120M 2.50 GHzזיכרון: 8GB DDR3 1600MHZ דיסק קשיח : 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך : 15.6 LED רזולוציה : 1366x768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך : Intel HD Graphics 4000 כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים : standard מיקרופון מובנה : יש כרטיס רשת רגיל : יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI : יש USB : 3 כניסות קורא כרטיסים : יש מערכת הפעלה : Windows 8 64Bit משקל : 2 ק"ג סוללה : 3cell Lithium-Ion HDMI : יש

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  4. אני צריך מסך לא יקר , כמובן שיהיה טוב אבל, והכי חשוב , המטרה שלי שלא יהרוס את העיניים! (אם יש כזה), אם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עיניים. אממ זה יכול להיות 17 או 19 אינץ'. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. בוקר טוב :-) בעבר הרחוק נעזרתי בכמה מהאנשים פה על מנת לקנות מסך - ולבסוף קניתי את ה VP930 (ואין מאושר ממני). אבקש את עזרתכם שוב. אני מחפש מסך מחשב לאבא שלי. הוא לומד עכשיו - ורוב השימוש במסך יהיה לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות וקריאה. אני יודע שבתקציב שכזה ניתן לקנות רק מסך TN שלא משתווה לשאר האלטרנטיבות בשוק מבחינת זוויות וכו - אולם הוא לא מעוניין להוציא יותר מהסכום הנ"ל. קראתי כמובן את הביקורת על ה L1690TR וה - 932B, אולם לא מצאתי מי מבינהם יהיה קצת יותר נוח לעבודה עם טקסט (בזאפ התלוננו על טקסט גם על הסמסונג וגם על ה LG). או אולי אלה מסכים שיותר יתאימו למשחקים ותוכלו להמליץ על משהו אחר לטקסט? (אף אחד לא ישחק על המחשב הזה סביר להניח). תודה רבה :-)

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by TicTacToe,

כותרת עברתי על המון דגמים מביניהם שמתי לב שהמסך DELL u2311h נראה הכי טוב. האם יש משהו טוב יותר היום מבחינת איכות תמונה / צבעים וזמן תגובה? גיימינג בעיקר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Talon,

היי אני מחפש המלצה למסך מחשב, התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח שימוש משרדי וגלישה באינטרנט.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ackohen,

שלום, אני בונה מחשב רב תכליתי לבית והייתי שמח לקבל המלצה למסך. מכיוון שהשימוש העיקרי יהיה אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, קצת משחקים קלילים וכו'.. אני רוצה לשים יותר דגש על הארגונומיה מאשר על הרזולוציה / פאנל. האם קיים מסך ארגונומי בסדר תקציבי כזה של עד 600 גג (עדיף פחות..).. יש לי DELL U2311 ואני מאד מאד מרוצה מיכולות הארגונומיה שלו אז אשמח למסך עם פיטצ'רים דומים מהבחינה הזו. תודה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by Dudass,

שלום, אני מתכנן לרכוש מסך חדש מכיוון שהמסך של הנייד הורג אותי חשוב לי שלמסך תהיה כניסת HDMI, ככה אני מחבר אותו לממיר HD ויכול לצפות בטלויזיה חתכתי בזאפ את המסכים הרלוונטים (HDMI, LED) יש למשיהו המלצה? האם כדאי לרכוש מסכי LED כיום או שהם לא באמת מספקים איכות גבוהה יותר? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db1591804=1591805&db4157=1636526 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by Eladious,

1400 שקל, חשבתי על הDell E197FP, יש כאלה שאומרים שהמסך מציג צבעים אפילו יותר יפים משל ה931C של סאמסונג, ויש כאלה שאומרים שהמסך הנ"ל הוא מסך חביב למחיר אבל ממש לא ניתן להשוואה עם 731BF. המסכים היחידים שאני חושב להסתכל עליהם זה Dell E197FP ו- Samsung 731BF. מה אתם אומרים על 2 המסכים הנ"ל?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by menas,

אני זקוק למסר בשביל אחותי הקטנה שלה אתן את המחשב הישן שלי. השימושים הם אינטרנט ואופיס. בגלל שגם ככה אני מוגבל בתקציב למחשב חדש,אני צריך מסך כמה שיותר זול מRSM (לא להמליץ על הsamsung T2333,אין לי תקציב לזה ואנחנו באמת לא צריכים יותר ממשהו בסיסי). ראיתי את המסכים האלה בזול: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=563 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1062 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2907 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2510 2 פרמטרים בלבד:כמה זה עולה וכמה נוח לראות במסך טקסט. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  12. אוקיי כמו הכותרת, אני מטלבת בין: Samsung 2233SW LG L227WTP 22 LG W2243T או שאתם תציעו משהו אחר, מה אתם אומרים?? התקציב הוא 850 ש"ח פלוס מינוס. שימושים: ביתי (אינטרנט ומסמכים), גיימינג בעיקר וסרטים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך למישהו קרוב עד 2000ש"ח. השימוש היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט וכו'). המסך צריך להיות על הקיר, חובה יכולת לתלות אתו שם! הגודל הוא 22 אינץ' מכיוון שהלקוח רוצה לשבת רחוק מהמסך, אני מקווה שתקציב 2000 ש"ח יספיקו, אי אפשר לחרוג... זה מה יש, גם אם זה אומר פאנל TN. תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by מאפיונר,

אני רוצה לקנות מסך דק חדש מה המסך הכי טוב ויעיל בעיקר למשחקים 19"בתקציב של עד 2000 שקל תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. המסך צריך להיות טוב בשביל המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 מסך: DELL 19" E198WFP ¤1025 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤373 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤409 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 מקלדת: GENIUS SLIMSTAR 310 MULTIMEDIA KEYBOARD - ANTI BACTERIA + WATERPROOF ¤88 עכבר: GIGABYTE GM-M6800 - GAMING MOUSE - USB ¤66 רמקולים ואוזניות: GENIUS SW-2.1 850 ¤163 ספק כוח: FSP BLUESTORM II 500W …

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  16. Started by ABLB,

שלום אני מחפש לקנות מסך "27 ומעלה לצורכי גרפיקה after effects; photoshop,cinema 4d וכו ברשותי מסך 23 אינץ fhd רגיל TN של LG עם כרטיס מסך 760GTX מחשב עם I5 תקציב 2500+- האם מסך 4K לא ידרוש מהכרטיס/מחשב יותר מדי משאבים? האם ניתן להסתפק ב 2K ? כך שבישיבה קרובה של 50 ס"מ אני לא אראה פיקסלים האם באמת ה Curved חשוב למשהו ? נוח יותר ? מהם הדגמים המומלצים בקטגוריה ? *ידוע לי שפאנל IPS איכותי יותר מבחינת דיוק צבעים וכו' אבל לעבודתי זה פחות חשוב, אני כעת עם פאנל TN ומסתדר יפה מאוד, אבל תמיד אשמח לקחת משהו טוב יותר אם אני נשאר בתקציב הנכון. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, כמו כל דבר שאני קונה בעולם המחשבים אני קודם כל מגיע לפה להתרשם ולהתייעץ. לאחרונה התחלתי להתנדב בעמותה שעוזרת לילדים חולי סרטן ממצב סוציו אוקונומי נמוך בכל הציוד האלקטרוני האפשרי על מנת שההתמודדות עם המחלה תיהיה קלה ונוחה יותר, בין השאר גילתה יו"ר העמותה שWII אחד הוא אחד הדברים שהכי מעלים חיוך על הילדים הללו ולכן צריך מסכים שיתחברו לWII ויהיו בגודל שאפשר לנייד אותם ממקום למקום וחשבנו מאוד על גודל של 24. אני לא יודע איזה יתרון ישחק פה לפאנלים היותר טובים או לחברות היותר גדולות, כיום משתמשים בעמותה במסכי מחשב רגילים עם ממירי טלויזיה שעלו לעמותה 250 ש"ח ליחידה זה אומר שאם מסך עם כניסות טלויזיה עולה עד 300 ש"ח יקר יותר הוא יהיה עדיף, ואם מציעים מסך מחשב אז ממיר טלו…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  18. אני מבקש המלצה למסכים עבור צפיה ועיבוד של תמונות סטילס . גודל 20-22 אינץ תודה. המאמר "המדריך השלם.." של ארז ורבר מצויין !!! אך נכתב לפני כשנה וחצי. גיל.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  19. שלום, אני צריך מסך, לא בהכרח איכותי, שהנתון שהכי מעניין אותי בו זה היחס בין אורך החיים שלו למחיר שלו. אני יודע שיש אורך חיים של כך וכך עשרות אלפי שעות עבודה למסכים ו"אם עובדים אפילו 10 שעות ביום" זה מספיק די והותר אבל אני צריך מוניטור למצלמות אבטחה שישאר דולק 24/7 כל השנה, כל שנה. אם אני יודע מראש שאני משקיע 2000 ומקבל מסך שיחזיק לי בתנאים הללו הרבה יותר מאשר מסך ב600 או800 שקל אז זה שווה לי. שוב - איכות התמונה לא באמת מעניינת אותי. קראתי את הכתבות על מסכי LCD ואת מה שמצאתי בחיפוש אחרי "אורך חיים מסך" בפורום אבל לא מצאתי את מה שאני רוצה. אשמח לקבל המלצות אפילו רק לאיך לחפש את זה ברשת כי לאחר חיפוש וקריאה הגעתי למסקנה שהכי פשוט עבורי כרגע זה לשאול. תודה מראש, אורן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, אני מתכננן לבנות מכונת פינבול קטנה יחסית ואני מחפש מסך להתאים לה. המסך צריך להיות 23-24 אינץ(עדיף 24), זמן תגובה מהיר כלל האפשר וזווית צפייה גדולה. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. אשמח לקבל המלצה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by erez213,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש,התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח(אפשר לחרוג כלפי מעלה במידת הצורך),השימושים במסך הם צפייה בסרטים(לפעמים אני צופה מהמיטה אז אני רואה מהצד ולא ישירות מול המסך,כך שמסך שמעוות את הצבעים במבט מהצד לא טוב בשבילי),משחקים,וגלישה באינטרנט,ומדי פעם קצת עריכה גראפית בפוטושופ. ושהמסך יהיה 22 אינץ' פלוס מינוס(גם 24 אינץ' מתקבל אם יש מסך טוב,וגם 20 אינץ' זה אחלה אם המסך הוא איכותי כך שזה יכפר על זה שהוא קטן) ואם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מסכי LED למסכי LCD זה יהיה מצויין ודבר אחרון שחשוב,שהמסך יהיה מחברה אמינה ואיכותית(Dell,LG,Samasung וכו'..) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by roi777,

היי, אני מתכנת ואני רוצה מסך שיקרין לי על קיר או מסך למקרן באיכות סבירה עד 700 שקל. יש דבר כזה? ראיתי שיש מקרן שמתפצל ומתנהג כמו כמה מסכים וזה יכול להיות שימושי אם קיים כזה. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה

23. שלום, מה המלצתכם לצג 24 אינטש IPS לשימושים שלעיל מעדיף DELL או LG. מצרף מפרט מחשב . תודה,ערן

24. טוב, אז בשעה טובה החלטתי לרכוש, על מה אתם ממליצים? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by AVIVGREEN,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך חדש, "הבעיה" במסך הנוכחי שלי זה שאי אפשר להוריד ולהרים את גובה המסך ואז יוצא מצב שהעיניים שלי במצב מוצא נמצאות בחצי של המסך במקום בחלקו העליון של המסך. אני מחפש מסך בגודל של 23-24, השימושים שלי זה בערך 80% אינטרנט ו20% משחקים. מצאתי שתי מסכים שהיו נראים לי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20530 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19158 מה אתם אומרים?? תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים