עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by oDot,

שלום חברים! הרגע מת לי המסך ואני מעוניין לקנות אחד חדש, אין תקציב, הכל תלוי במסך המוצע. בעיקרון אני רוצה 24" בשביל שטח עבודה, סרטים ומשחקים, אבל הכרטיס מסך שלי הוא X1950PRO, כרטיס שאני לא בטוח שיכול להחזיק רזולוציה כל כך גבוהה במשחקים. אם תגידו שדווקא הוא כן יוכל להחזיק, אפילו בלי פילטרים ובאיכות נמוכה, אני אקח 24" טוב (לא TN) שיומלץ לי. אם לא, אני כנראה אקח את ה2209WA של דל עד שאקנה כרטיס מסך חדש, אעביר לאבא שלי את המסך שלי שבהחלט יתאים להחליף את שלו ואקנה לי את ה24. אשמח לדעת מה דעתכם, ובמהרה, כי החנויות נסגרות די בקרוב. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by tomeryh,

מבסוט אשששש רואים ממש יפה שני כניסות HDMI כניסת VGA ןDMI יש יציאה לסאונד מהמסך מה זה אומר? שאם מחברים משהו לכניסת HDMI ניתן לחבר רמקולים למסך ולשמוע דרכם למה לא ממליצים על המסך הזה פה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות). מחשב פנטיום 4 אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, יקר!) או אולי הסיבה היא המנוע של הטרנטה? מי יודע וניסה? אחרי כמה זמן מת…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם.. אני כבר אובד עצות יש לי מסך 22 רחב asus mw221u התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך והכל בסדר .. משום מה ברזולוציוה לדוגמא 1680 x1050 הוא מותח את הכל אנכית לדוגמא : עיגול יראה כמו אליפסה .. וככה גם בשאר הרזולוציות שאמורות לעבוד טוב ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של המסך עצמו התמונה מתוחה והיא לא.. היא יושבת בדיוק כמו שצריך! אני גרפיקאי ומאוד חשוב דיוק ולא לשלוח אליפסה ללקוח במקום עיגול (מה שאני אראה געיגול היא יראה כאליפסה) מה עושים?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by motogt,

הגיעה הזמן להחליף את הLCD 17' עם פאנל TN למשהו איכותי יותר. אני מחפש מסך רחב 22', עם פאנל איכותי (ולא סתם TN). חשוב שהמסך יהיה מתקדם וחדש עם כל הפיצ'רים והאפשרויות. עדיף שהמסך יוכל להתכוונן לגובה. המסך מיועד לסרטים,משחקים וגם אינטרנט. תקציב:עד 1500 חשוב שהמסך יהיה מבית טוב עם אחריות לשנתיים לפחות. אם זה משנה איזה כרטיס מסך יש לי , אז יש לי 8800GT תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. שלום חבר'ה אני קונה מסך חדש מכייון שהמסך שיש לי עכשיו כבר ישן והוא 17 אינץ'... אז ככה אני מחפש מסך שיראו בו משחקים פיקססס... בצורה הכי טובה ברזולוציה 1920x1200... המסך בעיקר למשחקים כבדים ואני יכול להתמודד עם רזולוציה כזאת יש לי כרטיס מסך HD5870 ומעבד טוב... עדיף שהגודל של המסך יהיה בסביבות ה20 - 24 אינץ'.. אז כמו שאמרתי תקציב עד 1200 אפשר לחרוג באיזה 100-200 שקל.. תודה רבה למציעים...

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by position,

שלום בעקבות מותו בטרם עת של מסך ה15 אינטץ בן ה5 שנים שלי אני מעוניין סוף סוף להתחדש במסך 22 רחב חדש. מכיוון שאני בור מוחלט בנושא וישנן המון אופציות שונות בשוק אשמח להמלצה תקציב רצוי שיהיה מקסימום 1000 ש"ח, להוציא רק 850 יהיה גם נחמד אבל לא מאוד עקרוני. רצוי מסך שיהיה זמין לקנייה באזור המרכז ( גר בראשל"צ) אבל לא מאוד קריטי תודה מראש לממליצים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. המסך אמור לשמש לצרכי משרד בלבד (לא משחקים וסרטים) אופיס, אינטרנט, ERP וכו' חשוב שיהיה יציב עם ארגונומיה טובה, מראה טוב ומעל הכל חווית משתמש טובה בכל הקשור לצפייה. נ.ב. קראתי כבר את הכתבות על מסכי "22 באתר ואני מחפש מסך עדכני שמתאים לסוף שנת 2009. תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by GILGILGIL,

1. האם להגדיר DYNAMIC CONTRAST על ON? 2. האם יש טעם להתקין דרייברים כלשהם? 3. האם יש הגדרות אופטימליות שכדאי לכוון אליהם אוטומטית או שידנית צריך להתאים את האיכות ? המסך ממש בוהק לי ורציתי לשאול אם יש טעם לשחק עם הבהירות (75)? 4. איך להגדיר פיבוט? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by VerdineR,

שלום לכולם, יש לי מסך מדגם: FLATRON L1732TQ גודל המסך: 17 אינץ' MS: 4 ניגודיות: 1400:1 מבית: LG שמור במצב מעולה. הקונה יהיה יד שניה. ועכשיו לשאלה: כמה שווה המסך הזה נכון להיום. ? אודה לתשובתכם בנושא בהקדם. תודה מראש לכל העוזרים. עמית.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by luiza,

שלום רב אני צלמת שעובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, זקוקה למסך מצויין. ההתלבטות כרגע היא בין שני דגמים: Dell 2209WA Eizo S2232WE אני מבינה שהמסך של איזו תומך בחלל צבע הרבה יותר גדול (Adobe RGB) לעומת Dell שתומך מקסימום ב-SRGB. מאחר ואין שום חנות שמאפשרת צפייה בשני המסכים בו זמנית, מאוד קשה לי להבין איך בפועל נראים ההבדלים בין שני החללים האלו, והאם בכלל העין שלי מסוגלת לראות את ההבדלים האלה? כמובן שקיים גם פער משמעותי במחיר, כרגע זה פחות מעניין אותי. מה דעתכם? תודה רבה Luiza

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by LielZ,

P2350 איך המסך הזה של סמסונג? חשוב שמסך יהיה יפה ויתמוך fullhd אם תוכלו להביא לי משהו מksp

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by esaly,

היי! אני מעוניין להחליף את המסך 17 אינטש שלי למסך 23 אינטש מדגם Samsung 2333SW. רציתי לשאול האם אני אוכל לשחק ברזולוציה נורמלית להנאה במשחקים כמו MW2 עם הכרטיס מסך שיש לי (HD4830) והאם ישתלם לי מעבר כזה מ17 ל23? אשמח מאד לתגובות ובכלל לחוות דעת על המסך. שאר המפרט שלי מצויין בצד תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by lol_minbet,

איך המסך ביחס ל24 האחרים?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by Eli100,

לכרטיס מסך נורמלי היום יש 2 חריצי DVI אם אני מחבר לשם 2 מסכים אני יראה על שתייהם?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  16. ברזולוציה של לפחות 1200-1900 פאנל לא TN היום הייתי באידיגיטל ונגנבתי לגמרי מהצבעים של וזווית הצפיה של המסכים של אפל, מחפש משהו דומה לחבר ל PC (למה הו למה אפל צריכים להמציא חיבור משלהם שלא מתחבר לכלום..? ). תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Guy950,

אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 23-24 אינץ'. בהתחלה הייתי נעול על הT240, אבל אני לא בטוח אם ישתלם כי בסופו של דבר הוא כבר בשוק מעל שנה וחצי ומזדקן לו ויוצאים מסכים יותר טובים כבר. אז בנתיים ההתלבטות היא בין שלושת המסכים הרשומים בכותרת, איזה מהם לדעתכם יותר טובה ולמה? אשמח להמלצות עד תקציב 2000 ולכל עזרה. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by chen902,

שלום לכולם, ברשותי מסך SAMSUNG P2350 שפשוט נכבה מידי פעם, והכוונה היא לא להפסקה של האות מכרטיס המסך, אלא , פשוט נכבה, כאילו כיביתי אותו מהכפתור אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא נדלק מיד. פרקי הזמן הם, לכאורה, אקראיים לחלוטין, קרה לי פעמים באותה דקה וגם קרה לי בהפרש של 3 שעות ויותר.. המסך נרכש לא מזמן בKSP והוא אמור להיות באחריות. מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by rr_id,

שלום, אני כרגע מתלבט בין 2 מסכים: dell 2209WA או viewsonic vx2260WM (ראיתי את ההמלצות החמות על ה-דל, אבל הviewsonic עולה 320 שח פחות...) אשמח לשמוע הצעות נוספות. (כ. מסך - SAPPHIRE ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI) תודה.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  20. שלום לכולם אני זקוק למסך בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה להחליף את הT220 המזדקן שלי השימושים הם מולטיטאסקינג ולכן אני צריך כמה שיותר שטח עבודה, מכיוון שאני גיימר כבד המסך צריך להתמודד טוב עם משחקים וסרטי HD תקציב 2200 שח ללא חריגה, חנויות עדיפות למרכז. תודה לעוזרים היקרים.

21. אני סוחב כבר די הרבה זמן עם ה vp930 המיתולוגי ודי מיציתי את החוויה של 19" איכותי למרות שאני באמת מרוצה מה vp930 הגיע הזמן לעלות כיתה למשהו קצת יותר גדול ויותר איכותי. כמובן שהמבחר עצום ולכן אני נזקק לדעתכם המקצועית. מקריאה ראשונית הספקתי להתרשם מהמסכים הבאים: HP W2228H - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721110 Dell 2208WFP - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688916 Dell G2210 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743347 Dell 2209WA - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 לציין שאני משתמש בכרטיס מסך - 8600GT 256MB מקריאה בפורום הבנתי שהמסך הכי חם הוא ה 209WA לפי יחיס עלות - תועלת (לא ידוע לי אם באמת שווה לקנות היום מסכי LED כמו G2210) אבל באופן…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by rafip77,

שלום, לאלה המבינים, בקשר למסכים הנ"ל, האם יש הבדל באיכיות צבעים ותצוגה בין 2 הדגמים ? כי הייתי מעדיף לקחת את הגדול 26.... אבל משום מה נראה לי שמישהו אמר שה-24 יותר איכותי מה-26 מבחינת צבעים וצפייה... מישהו יודע משהו על זה ?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  23. בדר"כ איני נוטה לקפוץ על מבצעים למיניהם שמגיעים בדואר, אך הפעם המסך הנ"ל + מדפסת משולבת עולים 1300 ש"ח, שהם הגג העליון של התקציב שלי לשניהם. הבעיה היא שלא מצאתי שום סקירה על המסך, חוץ מסרטון וידאו קצר שלא מגלה שום מידע והקישור הנ"ל: http://lcd24-7.info/Monitor/BenQ/G2410HD/Default.aspx שנותן מידע יבש בלבד. מישהו מכיר/ יכול למצוא סקירות לגביו? בתחילה חשבתי על 22" ,אך התוספת לא גדולה לעומת 22" TN. אני מודע להבדלים בין הפאנלים השונים (המסך הוא TNׂ), אך לפי הבנתי קשה למצוא את ה2209WA והוא לבד גובל בתקציב העליון שלי. מעבר לכך, איני גיימר מושבע, אני משחק מדי פעם, אך בדר"כ לא FPS ולכן שיקולי כ.מ. לא מטרידים אותי במיוחד.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by golan1971,

מסך בן חודשיים ,יש קו מלמעלה למטה בצד שמאל של המסך מה עושים, אני לא מצליח להעלות תמונה ? רק רציתי לומר שלקחתי אותו לאיבורי ביום חמישי בשעה 16:15 קיבלתי מסך חליפי 19 ,והמסך שלי נשלח לדל ישראל,היום יום שלישי קיבלתי מסך dell 2209 חדש כך שבסופו של דבר ,אני מרגיש שגם באייבורי גבעת שאול,ותודה לירון ושימי על השירות והסבלנות המעולים! וגם בdell קיבלתי שירות מצוין והכי חשוב, מהיר ועל הצד הטוב ביותר!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by tmpusr,

קיבלתי הצעת מחיר לדגם הנ"ל - לטענת החנות הוא 1680X1050 בגודל 23 אינטש. יש 2333SW שהוא FHD בכלל ויש 2333HD שגם כן FHD. על מה הם מדברים? באתר של סמסונג הוא לא מופיע וגם ידידנו גוגל לא הועיל... כנראה TYPO או משהו בסגנון, לא? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.