עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב רכשתי מחשב חדש (לפי המלצות מפה כמובן) , המערכבת הוכבה לצורך עבודה בתלת מימד ורנדר. כמו כולנו, ביום אני עובד ובלילה משחק ואני מאוד מתלבט אם להשקיע 3K ב24 אינצ שיתן לי שטח עבודה הרבה יותר גדול לעומת 22 ב1250 שאולי יכול גם להספיק. אשמח לעצות מכם תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום אני מחפש מסך טלויזיה שיהיה מחובר למחשב שיהיה מסך HD FULL ויתמוך לי במשחקים כבדים שאוכל לנצל את הכרטיסי מסך שלי כד להגיע לרזולוציות הגבוהות ביותר שיהיה מסך 32 אינץ ושזמן התגובה יהיה נמוך כמה שיותר אם ואצטרך לחרוג מהתקציב בשביל מסך אחר מתקדם אשמח לשמוע עליו תודה על כל עזרה שתתקבל..

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by דימה ש,

מראש - אל תצחקו יש לי מסך פיליפס 107E 17" משנת 1999 כבר איזה שנה וחצי שלפעמים הוא נהיה צר כזה ואני פשוט דופק כאפה והוא מתפכח.. קיצר אני חייל ולא הכי הייתי צריך את המחשב עד שלאחרונה עברתי תפקיד ועכשיו אני בהרבה יותר בבית וצריך את המחשב, גם לצורכי עבודה. ההורים שלי הציעו לי שיקנו לכבוד היומולדת מסך מחשב LCD... אני חייב לציין שהCRT עובד מעולה גם כשהוא בן 10 שנים!(חוץ מכאפה כאן, כאפה שם... ) כדאי לי להחליף לLCD אפילו אם הנוכחי עוד עובד? זה משנה לעיניים מבחינת קרינה וזה..? (ב800-900 ש"ח אפשר לקנות משהו איכותי שיחזיק מעמד כמה שנים טובות? אני לא משחק משחקי מחשב בכלל. סרטים, קריאה וכתיבה, מעט עריכת תמונות, וגלישה רגילה באינטרנט ופורומים...) תודה מראש על כל תשובה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by guylederer0,

שלום אני מחפש לקנות לאחותי מסך חדש הסכום הוא 800 ש"ח השימוש שלה במחשב הוא גלישה באינטרנט שירים והורדות ... אולי פעם ב - קריאה מרובה וכתיבה חשוב לי שהמסך יהיה ביציאת DVI ושיהיה באיזור ה 19+ אינץ אני הולך לקנות אך ורק מהחנות IQPC אז אני אשמח להצעות משם ... ראיתי את המסך הזה ... מסך: [..] SAMSUNG LCD 20.1" 2033SW PLUS 5ms DVI WIDE ₪762 אני אישית חסיד של סמסונג אבל אשמח להצעות אחרות ... בתודה גיא

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by davis5,

שימוש עיקרי - אינטרנט , קריאה טקסט, משחקים , מדי פעם סרטים. חשוב שמסך יהיה איכותי כי אני יושב שעות לידו. בינתיים חשבתי מסכים של סמסונג t220p ,t220,2253bw האם כדאי לי לקחת את dell 2209wa? ראיתי שיש הרבה דיונים אליו? האם מסך של רזולוציה 1080 על 1920 טוב למשחקים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ShaySolomon,

שלום , אני קונה עכשיו מחשב חדש - ועם זאת כמובן , מסך חדש . אני מחפש משהו שיתאים להרצת משחקים כבדים , סרטים ומוטימדיה אחרת . גודל : 21-24 מחיר : 1000-1500 ( אם יש משהו מומלץ אך יקר יותר אני אשמח לשמוע גם עליו . ) מה המסך המומלץ ביותר כיום ? תודה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  7. עברתי פה הרבה, קראתי ביקורות וכו' וכו'. יש לי בדיוק שלושה שאלות לפני שאני הולך לקנות את המסך. 1. אני משחק הרבה, 5MS, נחשב הרבה יחסית, האם זה מורגש ? 2. האם הוא Full HD ? 3. האם הוא ישב טוב עם הכרטיס מסך - Nvidia GTX260 golden sample ?? בבקשה תעזרו, ואפילו לשניה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by BTB,

רציתי לשאול אותכם מה הם המסכים המובילים היום? לפני שנתיים שהתעניינתי בחומרה והכל אני זוכר שהVP930 וDELL היו ממש מבוקשים בגלל הפאנל שלהם. יש איזושהי התקדמות בנושא היום?(הוציאו פאנלים חדשים?) לפי מה שאני רואה עדיין רוב המסכים עם הTN ובעצם רק הולכים ועוברים לגדלים יותר גדולים? תקנו אותי אם אני טועה...

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by KiDi,

היי, אני מחפש להחליף את המסך מחשב שלי לטלויזית LCD שתתפקד גם בתור מסך וגם בתור טלויזיה. השימוש העיקרי יהיה במחשב ולכן חשוב שהיא תתפקד כמסך לכל דבר, תמיכה מלאה בשידורים בהבחנה גבוהה, שלט, לפחות 2 כניסות HDMI. לא מחפש לעוף מבחינת המחיר, אבל אם יש משהו טוב שעולה לא מעט אני אשמח לשמוע עליו. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by embedded,

יש פה מקורות יודעי דבר איפה עוד אפשר למצוא את המסך הזה בפחות מ1200 שקל? *אפשר גם במסר פרטי תודה

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  11. שלום חברה', את המחשב שלי קניתי אחרי המלצות שלכם, ואני מאוד מרוצה. הפעם אבקש את עזרכתם בכול הקשור למסך. אני מעוניין להחליף את הטנק שיש לי בחדר למשהו קצת יותר מעניין. חשבתי על Wide screen 24 אינצ' , כרגע עוד לא ניכנסתי לעומק העיניין ולכן אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים בסביבות המחיר 1500 שקל. אני עובד עם פוטושופ, המון סרטים , וכמובן משחקים. יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 260 golden smaple . אגב, חשוב לי שמהירות התגובה תיהיה 2MS (לא חושב שכדאי להתפשר על זה). זה הכול בערך, מחכה לתגובות! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח לדעת מהם המסכים הלא-מקצועיים המומלצים ביותר לעבודות טקסט (כתיבת מסמכים) וקצת צפייה בסרטים. כמו כן, אשמח לדעת אם יותר משתלם לרכוש מסך 24" או פחות (איפה קפיצת המחירים הגדולה). תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Motix,

שלום לכולם, השבוע קניתי מחשב I7, ATI READON 5850. אני רוצה מסך שינצל את המקסימום שהכרטיס מסך מפיק לסרטי HD 1080P ומשחקים כבדים כמוGTA IV CALL OF DUTY 6. 2MS זו הרזולוציה הכי טובה: 1920/1080? או שיש יותר טובה? מינימום 24 אינצ' - אם אפשר יותר גדול אז סבבה. איזה חיבור הכי טוב למשחקים וסרטי אייץ.די? DVI OR HDMI? רק מהחברות הבאות: SUMSUNG LG DELL תנו בהמלצות... לבנתיים מצאתי את אלו: LG W2453V LG W2442PA או 22 אינצ' של דל מה יותר טוב, על מה אתם ממליצים? תודה, מוטיקס

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by yamamoto,

אני מעוניין לקנות את מהסך המדובר 2209WA הכרטיס מסך שלי הוא 8600GT 256MB האם הכרטיס הזה תומך ברזולוציה של המסך ומה חשוב לבדוק לפני שאני קונה? האם יש דגמים עם אותו שם בעלי פאנל שונה? מאיפה עדיף להזמין איבורי או קי אס פי ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, יש מישהו מאזור ת"א שמחזיק במסך הנ"ל ומוכן לארח אותי להתרשמות לפני קניה? אם כן, אנ שלחו לי מסר בפרטי. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  16. אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1900x1200. הולך להיות לי כרטיס מסך ATI 5850. במפרטים המומלצים הציעו לי ללכת עם ה Samsung 24" T240 5ms LCD האם יש המלצות אחרות לגבי מסכים בתקציב הנ"ל שמתאימים למשחקים?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  17. שלום לכולם אני מתלבט בין שני מסכים כשהסיפור הנ"ל הוא זה: אני אמור לקבל מסך מסוים מאבא שלי, מסך LCD מחברה לא ממש מוכרת. בדקתי את המסך והוא לא ממש טוב: 22-inch Wide screen TFT LCD Display 22" WSXGA 1680x1050 Screen Size: 22" Wide Response Time: 5 ms Pixel Pitch: 0.282mm Contrast: 700:1 Brightness: 300 cd/m2 Includes D-Sub and DVI input connectors Vaule Bundle DVI cable אני רוצה להשתמש במסך שלי בשביל משחקים וסרטים ופחות בשביל מסמכים משרדיים. השאלה היא, האם עדיף לי להוציא מהכיס שלי 768 שקלים בשביל מסך מסך LCD "21.5 דק ורחב זמן תגובה (רענון): 2ms – זווית צפיה רחבה: 170/160 פורמט מסך: 16:9 יחס ניגודיות דינמית: 1:50,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1920x1080 גודל פיקסל: 0.248 מ"מ…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. Started by שמוליקר,

בס"ד שלום! אני מעוניין לקנות מסך מחשב ומתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. אשמח לקבל הערות והמלצות. מתלבט אם בכלל לקחת מסך רחב - אשמח לשמוע חוות דעת (למה כן, למה לא) - אני לא רגיל להשתמש בכזה. תודה ושבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  19. Started by Bakke,

הצגתי בקשה למפרט במדור מפרטים. מפרט גיימינג http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441624.0 בצורה די גורפת מסכימים שם שה 24 של - DELL U2410 - הוא הטוב ביותר. אבל עכשיו הדילמה. הוא עולה 3K ככל הנראה בגלל הפאנל IPS. ומה שהבנתי זה שלמשחקים (אני קונה מערכת גיימינג) דוקא ה TN הוא יותר טוב.. לפי מה שנאמר ה TN יספק חווית משחק יותר טובה. ו IPS יספק גם חווית משחק טובה אבל הדגש גם על סרטים ומסמכים. אז השאלה הנשאלת היא האם מה ההדל בין TN ל IPS ואיזה צג יתן לי איכות תמונה צבע חיי ורזולוציה יותר טובה במשחקים. אחרי הכל SAMSUNG 24 שגם הומלץ בפניי עולה 1400+-. זה הבדל מטורף של המחיר. איפה ההצדקה בהבדל הזה? חשוב לציין גם שאני לא מחליף מסך ב 5-6 שנים הקרובות

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by maor66,

איך המסך הזה למשחקים כבדים?MW2 לדוגמא, כרטיס מסך 4850. המסך עולה 800 ש"ח, זה סביר, נראה ממש זול ל22 אינץ? אפשר להוציא מסך יותר טוב בתקציב הזה? המסך איכותי?המשחקים ירוצו עליו חלק וללא מריחות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by LielZ,

dell 2009W 2209WA dell W2486L 24'' LED 2ms LG עכשיו חפרו על הדל הזה וכמה שהוא טוב.והוא אפילו לא נותן לי 1920 אז למה הוא כל כך שווה ? היתרון ב20 הוא שיש לי מסך 20 ואני אשמח לחבר את שתיהם לכרטיס שלי.מה אתם אומרים זה שווה?ד"א שהדל ברזולוציה 1680 והlg 1920 האיכות תיהיה זהה?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  22. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מדגם LG W2262TQ רוצה לדעת האם המסך טוב? מה החסרונות של מסך זה? אשמח לתגובות. הנה המפרט: מפרט טכני: גודל מסך: ´´21.5 רזולוציה: 1920x1080 Full HD גודל פיקסל: 0.248 מ"מ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:70,000 Ratio ניגודיות: 1:70,000 Original בהירות: 300 cd/m² זווית צפייה: 170° כניסות: DVI-D, D-SUB צבעים: 16.7 מיליון מימדים: 52x23x40 (גxעxר), כולל מעמד משקל: 4.1 ק"ג תכונות נוספות: Photo Effect: מצבי תמונה קבועים לשינוי אופי התמונה לפי הצורך (שחור/לבן, גווני צבעים שונים( F-Engine: מעבד תמונה מתקדם המאפשר קביעת תצורת מסך לפי התאמה אישית, מעבד התמונה משנה את רמת הבהירות, רמת הניגודיות וגווני המסך בהתאם לבחירת המשתמש. L…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אז ככה אני חושב לקנות מסך מחשב חדש למשחקים כבדים... שיראו טוב ושיהיה גדול.. על רזולוציה גבוהה. עשיתי כמה חיפושים בזאפ ונתקלתי במסך מיוחד מאוד עם יחס ניגודיות גדול במיוחד.. יש לו את היחס ניגודיות הכי גדול שראיתי (1:2000000!) והוא 2MS, מסך 24 אינץ' והוא בטכנולוגיה של LED... תומך ברזולוציה 1920X1080... (זה אומר שהוא FULL HD נכון?) נראה בןזונה למשחקים (בגלל הנתונים) והוא גם דיי זול.. 1500 ש"ח בשביל דבר כזה.. איך זה שלא ממליצים עליו? ואני לא מבין איך אין עוד מסך עם יחס ניגודיות שכזה.. ?? אין לי בעיה עם הרזולוציה יש לי כרטיס מסך חזק למשחקים HD5870... הנה לינק לזאפ למסך: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB4147=4924&DB4163=181885&DB4368=1636527 עריכה: או…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Kopi8,

אהלן, קיבלתי היום מסך חדש - 2209WA של Dell. כשניסיתי לחבר אותו באמצעות כבל ה-DVI לכרטיס המסך שלי, 6600GT, גיליתי כי הדבר לא מתאפשר והמסך לא מציג שום תמונה (מופיעה הודעה כאילו הם לא מחוברים כלל). לעומת זאת, החיבור האנלוגי תקין. יש לציין כי לא התקנתי דרייברים עבור המסך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש כרטיס מסך ישן (6600 geforce) אבל עם שני חיבורי DVI. אבל זה נראה כאילו רק החיבור הראשון עובד , השני בכלל לא מגיב. ניסיתי לעשות שני מסכים (שעל שניהם אפילו יוצג אותו דבר) , והמסך שמחובר לחיבור DVI השני לא פועל. למישוה יש פתרון? יכול להיות שלכרטיס מסך "אין כח" להפעיל עוד מסך?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.