מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729800 FULL HD רזולוציה - 1920x1080 זמן תגובה - 2MS ניגודיות – 1:60,000 בהירות – 300cd/m² חיבורים – VGA HDMI אני קונה אותו היום ומחבר אותו בHDMI
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
המסך יחובר ללפטופ. אני לא מחפש מסך למשחקים כבדים (אולי קצת משחקי אסטרטגיה, לא משהו מורכב) אני מתלבט בין Dell 2209WA בעל פנל הE-IPS לבין מסך 24" עם פנל קצת פחות טוב. האם בהתאם לדרישות שלי מהמסך פנל איכותי עדיף על 2 אינץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימוש עיקרי - אינטרנט , קריאה טקסט, משחקים , מדי פעם סרטים. חשוב שמסך יהיה איכותי כי אני יושב שעות לידו. בינתיים חשבתי מסכים של סמסונג t220p ,t220,2253bw האם כדאי לי לקחת את dell 2209wa? ראיתי שיש הרבה דיונים אליו? האם מסך של רזולוציה 1080 על 1920 טוב למשחקים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מסך שיתאים לי לטלויזיה והכי חשוב למחשב אני משתמש ברזולוציות גבוהות משתמש במערך SLI ומחפש מסך 32 שיתאים לי למחשב חשוב שיהיה FHD וזמן תגובה מהיר במיוחד ... הודה לכם על כל עזרה שתתקבל...
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
המסך מיועד לאימי והייתי מעדיף שהתצוגה של הפונטים תהיי גדולה ושהמסך לא יהיה גדול מדיי (שלא תצטרך לסובב את הראש בזמן עבודה...)
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהזמנתי מחשב חדש לצורך ניגון סרטי FHD. אני מעוניין לרכוש מסך 37 אינץ' לחדר. תקציב 4K ש"ח. חשבתי בכיוון של סמסונג LA37B530 . יש למישהו נסיון איתה או המלצות אחרות? חשוב 3 כניסות HDMI 1.3. ותמיכה ברזולוציה טבעית דרך HDMI של 1920X1080.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף את המסך וכו'.. בשביל מה נועד החיבור כבל USB? מה הוא נותן? קיבלתי דיסק עם המסך אבל אני לא מוצא בו דרייבים להתקנה והאיכות של המסך לא נראית משהו, יש יותר מדי צבע צהוב לדוגמא, מישהו יכול לתת לי כיול צבעים טוב? אולי זה קשור לזה שלא חיברתי את הכבל USB?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני קונה עכשיו מחשב חדש - ועם זאת כמובן , מסך חדש . אני מחפש משהו שיתאים להרצת משחקים כבדים , סרטים ומוטימדיה אחרת . גודל : 21-24 מחיר : 1000-1500 ( אם יש משהו מומלץ אך יקר יותר אני אשמח לשמוע גם עליו . ) מה המסך המומלץ ביותר כיום ? תודה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
האם למי שיש כרגע מסך LCD קטן יחסית וחושב לשדרג לגדלים של 21-23 אינץ כדאי לחכות לLED ? אתם רואים כאן מצב שאנשים עם מסכי LCD מחליפים לLED כי יש כאלה הבדלים ?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
את זה והאם זה קשור לתוכנה של ווינדווס או למסך? תודה,
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי ראיתי היום את המסך החדש הצבעים שלו לא רעים כלל והNATIVE RESO שלו היא 2048x1152 המסך מסתובב על צירו (בסיס מסתובב) עד כמה זה פרקטי רזולוציה כזאת במסך כה קטן?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שאפר לבוא ולהתרשם? (מסכים כגון דל 2709W/3008W, איזו ,LG W3000 ,HSX27/30)
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב, אני בדיוק סוגר מפרט משרדי עבור אמי,מדובר על שימושי אינטרנט,אופיס ושירים.. אני מתלבט בין הסמסונג 2033SW או הפיליפס 220E1SB. האם ניתן ללכת על הפיליפס בשקט למרות הרזו' הגבוהה שהוא נותן והנתונים הלא רעים? האם יש אופ' אחרת טובה יותר מבין השניים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת מהם המסכים הלא-מקצועיים המומלצים ביותר לעבודות טקסט (כתיבת מסמכים) וקצת צפייה בסרטים. כמו כן, אשמח לדעת אם יותר משתלם לרכוש מסך 24" או פחות (איפה קפיצת המחירים הגדולה). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני מסכים כשהסיפור הנ"ל הוא זה: אני אמור לקבל מסך מסוים מאבא שלי, מסך LCD מחברה לא ממש מוכרת. בדקתי את המסך והוא לא ממש טוב: 22-inch Wide screen TFT LCD Display 22" WSXGA 1680x1050 Screen Size: 22" Wide Response Time: 5 ms Pixel Pitch: 0.282mm Contrast: 700:1 Brightness: 300 cd/m2 Includes D-Sub and DVI input connectors Vaule Bundle DVI cable אני רוצה להשתמש במסך שלי בשביל משחקים וסרטים ופחות בשביל מסמכים משרדיים. השאלה היא, האם עדיף לי להוציא מהכיס שלי 768 שקלים בשביל מסך מסך LCD "21.5 דק ורחב זמן תגובה (רענון): 2ms – זווית צפיה רחבה: 170/160 פורמט מסך: 16:9 יחס ניגודיות דינמית: 1:50,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1920x1080 גודל פיקסל: 0.248 מ"מ…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב טוב, למטרת גיימינג FHD - סביב טווח המחירים של 2000 שח. 22-24 אינץ'. המלצות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מראש - אל תצחקו יש לי מסך פיליפס 107E 17" משנת 1999 כבר איזה שנה וחצי שלפעמים הוא נהיה צר כזה ואני פשוט דופק כאפה והוא מתפכח.. קיצר אני חייל ולא הכי הייתי צריך את המחשב עד שלאחרונה עברתי תפקיד ועכשיו אני בהרבה יותר בבית וצריך את המחשב, גם לצורכי עבודה. ההורים שלי הציעו לי שיקנו לכבוד היומולדת מסך מחשב LCD... אני חייב לציין שהCRT עובד מעולה גם כשהוא בן 10 שנים!(חוץ מכאפה כאן, כאפה שם... ) כדאי לי להחליף לLCD אפילו אם הנוכחי עוד עובד? זה משנה לעיניים מבחינת קרינה וזה..? (ב800-900 ש"ח אפשר לקנות משהו איכותי שיחזיק מעמד כמה שנים טובות? אני לא משחק משחקי מחשב בכלל. סרטים, קריאה וכתיבה, מעט עריכת תמונות, וגלישה רגילה באינטרנט ופורומים...) תודה מראש על כל תשובה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך טלויזיה שיהיה מחובר למחשב שיהיה מסך HD FULL ויתמוך לי במשחקים כבדים שאוכל לנצל את הכרטיסי מסך שלי כד להגיע לרזולוציות הגבוהות ביותר שיהיה מסך 32 אינץ ושזמן התגובה יהיה נמוך כמה שיותר אם ואצטרך לחרוג מהתקציב בשביל מסך אחר מתקדם אשמח לשמוע עליו תודה על כל עזרה שתתקבל..
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. האם להגדיר DYNAMIC CONTRAST על ON? 2. האם יש טעם להתקין דרייברים כלשהם? 3. האם יש הגדרות אופטימליות שכדאי לכוון אליהם אוטומטית או שידנית צריך להתאים את האיכות ? המסך ממש בוהק לי ורציתי לשאול אם יש טעם לשחק עם הבהירות (75)? 4. איך להגדיר פיבוט? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות לאחותי מסך חדש הסכום הוא 800 ש"ח השימוש שלה במחשב הוא גלישה באינטרנט שירים והורדות ... אולי פעם ב - קריאה מרובה וכתיבה חשוב לי שהמסך יהיה ביציאת DVI ושיהיה באיזור ה 19+ אינץ אני הולך לקנות אך ורק מהחנות IQPC אז אני אשמח להצעות משם ... ראיתי את המסך הזה ... מסך: [..] SAMSUNG LCD 20.1" 2033SW PLUS 5ms DVI WIDE ₪762 אני אישית חסיד של סמסונג אבל אשמח להצעות אחרות ... בתודה גיא
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מסך בן חודשיים ,יש קו מלמעלה למטה בצד שמאל של המסך מה עושים, אני לא מצליח להעלות תמונה ? רק רציתי לומר שלקחתי אותו לאיבורי ביום חמישי בשעה 16:15 קיבלתי מסך חליפי 19 ,והמסך שלי נשלח לדל ישראל,היום יום שלישי קיבלתי מסך dell 2209 חדש כך שבסופו של דבר ,אני מרגיש שגם באייבורי גבעת שאול,ותודה לירון ושימי על השירות והסבלנות המעולים! וגם בdell קיבלתי שירות מצוין והכי חשוב, מהיר ועל הצד הטוב ביותר!
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
עברתי פה הרבה, קראתי ביקורות וכו' וכו'. יש לי בדיוק שלושה שאלות לפני שאני הולך לקנות את המסך. 1. אני משחק הרבה, 5MS, נחשב הרבה יחסית, האם זה מורגש ? 2. האם הוא Full HD ? 3. האם הוא ישב טוב עם הכרטיס מסך - Nvidia GTX260 golden sample ?? בבקשה תעזרו, ואפילו לשניה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בין 2 מסכים: dell 2209WA או viewsonic vx2260WM (ראיתי את ההמלצות החמות על ה-דל, אבל הviewsonic עולה 320 שח פחות...) אשמח לשמוע הצעות נוספות. (כ. מסך - SAPPHIRE ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI) תודה.
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מבסוט אשששש רואים ממש יפה שני כניסות HDMI כניסת VGA ןDMI יש יציאה לסאונד מהמסך מה זה אומר? שאם מחברים משהו לכניסת HDMI ניתן לחבר רמקולים למסך ולשמוע דרכם למה לא ממליצים על המסך הזה פה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להחליף את המסך מחשב שלי לטלויזית LCD שתתפקד גם בתור מסך וגם בתור טלויזיה. השימוש העיקרי יהיה במחשב ולכן חשוב שהיא תתפקד כמסך לכל דבר, תמיכה מלאה בשידורים בהבחנה גבוהה, שלט, לפחות 2 כניסות HDMI. לא מחפש לעוף מבחינת המחיר, אבל אם יש משהו טוב שעולה לא מעט אני אשמח לשמוע עליו. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-