עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. נכנסתי לאתר של חנות מסוימת (לא יודע עם מותר לכתוב שם) ויש שם מלא מלא מסכים החל מ500 שח עד איזה 750 שח כולם עם אחריות השימוש הוא שימוש כללי (פיססבוק וכאלה) אפילו לא למשחקים אז האם אכפת לי כמה הוא עולה והאם כדאי לקנות סתם איזה מסך ב500 שח איזה דברים אם יש צריך לבדוק בפרטים שלו? תודה

2. Started by RevBlue,

רציתי המלצה למסך חדש. אני אשתמש בו גם לגיימינג ולצפיית HD על המחשב. בסביבות ה- 22-23 אינטש. אשמח להמלצה הציעו לי את זה: http://tms.co.il/product/8854 מה דעתכם עליו? או שיש משהו יותר טוב בתמורה?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  3. Started by Ishay Melcer,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב. התקציב הוא בערך 700-800 ש"ח. אני סטונדט למשתמש לצורכי לימודים ובנוסף המסך הוא מסך לממיר הוט שיש לי בחדר. אני רוצה מסך 24 אינץ' (אם יש מסך טוב במחיר הזה גדול יותר זה עוד יותר טוב...) אשמח להמלצה למסך טוב שעונה לדרישות! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם! התקבשתי לשאול לחבר. מחפש מסך מחשב עד תקציב של 400 -450 ש"ח. הדרישות הן מסך פשוט מאוד שרק יעשה את העבודה לצורך שימוש משרדי אינטרנט+אופיס בלבד. עדיף שיהיה מ19 אינץ ומעלה מרפרוף בזאפ עלו התוצאות הבאות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785153 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784531 מה עדיף מבין השניים? האם יש מסך אחר בתקציב הזה שעדיף מאלו? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  5. Started by DoroS,

שלום, אבקש המלצה למסך מחשב אשר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית וצפייה בסרטים וסדרות באיכות FHD כמו כן מדי פעם משחק COD GHOSTS. דרישות המסך : 1. 23" או יותר 2. פאנל IPS שלפי הבנתי זהו הפאנל המומלץ 3. עדיפות גדולה לחיבור HDMI אך לא חובה, במקרה הצורך אשתמש בכבל HDMI TO DVI 4. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח, אם אפשר בפחות מה טוב. במידה ובמחיר קצת גבוה יותר ישנה קפיצה גדולה באיכות אשקול הגדלת התקציב. 5. המסך ישמש לפטופ עם כרטיס מסך GTX760m תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by elior99,

היי חברים, מחפש המלצה למסך בתקציב של 400-600, גודל של מקסימום 23 אינץ (עדיפות ל21.5) השימושים הם תכנות בעיקר וקצת צפיה בסרטים.. מתכנן לקנות היום (ksp,ivory) כי אני כרגע עם מסך נוראי. תודה מראש! :)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תקציב: 1000 ש"ח שימוש המסך: משחקים גודל: 21 אינץ'

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Pan,

17-19 אינצ'. כמובן דק. השימוש הוא יום-יומי וממושך, לכן חשוב שלא יפגע בעיניים יותר מידי. תודה מראש. רציתי גם קצת הסבר על מסכי מחשב, יש כאן איזשהו מדריך?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. היי, יש לי מסך מחשב samsung syncmaster 740B "17. המסך מחובר לכרטיס מסך nvidia geforce 9800 +GTX אני מאוד מרוצה מהמסך! אני משתמש בו למשחקים ולצפיה בסרטים וכו'. אני רוצה לשדרג את חויית הצפיה שלי בסרטים ולהיות מסוגל לשבת במרחק גדול יותר (עם יותר אנשים איתי) ולראות סרטים באיכות טובה. אני מחפש מסך גדול (עד כמה שניתן) ואיכותי (עד כמה שניתן) שאוכל לראות עליו סרטים ואולי גם קצת לשחק (נראה לי שאני אשמור את המסך הקיים למשחקים ואפעיל את הגדול יותר רק לסרטים - מה אתם אומרים??) על מה אתם ממליצים? תודה, רם

10. בבחירה מבין המסכים האלה אני רוצה לקבל כמה שיותר בכמה שפחות אבל שעדיין יהיה מאוד איכותי: מה עדיף מאלה: lg 29ea93 LG IPS277L-BN dell u2713hm samsung t27b750 Samsung S27A350H Samsung S27A850 מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום, מבקש המלצה למסך 27" מסך מחשב גודל 27 תקציב 1600 כרטיס מסך:GTX 1060 המלצה למסך

12. אהלן! לאחרונה המסך מחשב הפסיק לעבוד (Samsung SyncMaster 730B). המחשב משמש בעיקר את אבא שלי למשחקי סוליטר וכאלה.. שום דבר רציני.. אשמח להמלצה למסך מחשב חדש (כתבתי עד אלף ש"ח, אבל מניחה שלשימושים פשוטים שכאלה, יהיה אפשר למצוא מסך מחשב זול בהרבה..) תודה רבה ושבוע נפלא!

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  13. הי, אשמח להמלצה על מסך מחשב דק שניתן לתלות על הקיר (סביבות 24 אינצ'). במיוחד אשמח לשמוע אם יש מסך עם יציאות שלא מוסיפות למרחק שלו מהקיר אלא יוצאות מהצד או למטה . צריכה אותו לעבודה משרדית רגילה אך מאומצת (לא גיימינג). תודה מראש לעונים שירה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by etay34,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך למחשב שיתאים גם לטלויזיה (שימוש עיקרי טלויזיה) אני רוצה משהו כמו 24-26 אינץ במחיר עד 2000 שקל. לא יותר יש המלצות ואם כן מאיפה? אודה לכם על התשובה ואם תתנו לי מקום (חנות) שבה אוכל לקנות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by LOLFTW,

היי, לאחר 3 שנים של עבודה טובה, מסך המחשב הישן שלי (DELL 2209WA) התחיל לעשות בעיות. לעיתים, צד שמאל שלו מציג קווים סגולים שלא מאפשרים לראות כלום בצד הזה. הדבר חוזר על עצמו פעם בכמה זמן, באופן רנדומלי לחלוטין. בתור גיימר, אם דבר כזה קורה לי ברגע חשוב, יכול להיות לזה השלכות רציניות ואני מעדיף להימנע מאי-הנעימות שבדבר. בנוסף, אין לי מושג מתי יגיע היום בו אקום בבוקר והמסך פשוט לא יתפקד כלל, ולכן אני מעדיף למנוע תרופה למכה. יש לציין כי אני יודע שהבעיה במסך, כי ניסיתי אותו במחשב אחר, והבעיה חזרה על עצמה. רציתי לקנות את המסך הזה (בעל פאנל IPS), בגלל המחיר: "Acer V236HLBD 23 אבל חברים ציינו בפניי 3 דברים שיכולים להרוס לי מאוד: 1. יחס הניגודיות של המסך בהשוואה למסכים אחרים. …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי אני מחפש מסך שיוכל לעבוד טוב עם המסך רטינה של המאקבוק. מהבנה שלי מסך 4k אמור להיות הכי מתאים, אבל מי מהם? אני מחפש משהו בתקציב של ~1500 אבל גמיש, אם יש משהו מדהים בסביבה. אשמח לקבל המלצות תודה, רון.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by SS2Ricer,

שלום, רכשתי לא מזמן מחשב גיימינג חזק (כרטיס גרפי NVIDIA 2080 SUPER), ואני רוצה להוסיף מסך למה שיש לי כרגע - Dell U2715H שקניתי לפני 5+ שנים במצב טוב. שימושים: גיימינג (מתי שאפשר), עבודה/לימודים (בגלל זה מסך שני ולא להחליף את הקיים). תקציב: לא יותר מ-3,000 שקלים, בעדיפות בטווח ה1,000-2,000 אם אפשר. הערות: עדיפות ל-27 אינץ' (שיהיה זהה מבחינת הגודל של המסך הקיים), ואיכות תמונה טובה+ (עד כמה שזה די בקשה ברורה). במידה ונדרש מידע נוסף לגבי חומרה קיימת או דברים אחרים, אשמח לענות.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yossi00,

מחפש המלצה למסך מחשב טוב, למטרת גיימינג FHD - סביב טווח המחירים של 2000 שח. 22-24 אינץ'. המלצות? תודה,

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  19. שלום לכם אני מחפש לקנות מסך מחשב מומלץ למשחקים וסרטים גודל 27 אינצ' 2K IPS 1MS מינימום 144Hz לפחות עדיף 10BIT צבעים תודה רבה ויום נפלא

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. מחפש מסך מחשב לגיימינג וסרטים רציתי לדעת מה דעתכם על המסך Lenovo G27q-20 ? הבעייה שאין עדיין ביקורות כי הוא חדש יש גם את המסך MAG274QRF-QD של MSI

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום ושבת שלום, אני מחפש המלצות למסך מחשב לגיימרים. אני מחפש משהו בין 24"-27", כאשר הדגש העיקרי הוא על קצב הרענון של המסך. כמובן שהמסך גם צריך להיות איכותי. התקציב הוא גמיש, כרגע אני מתחיל ללמוד את הנושא ומחפש המלצות על מסכים טובים. שמעתי שהמסכים של BenQ הם טובים? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי אבקש המלצה עבור מסך למחשב חדש בעלות של כ800 שקלים 22-23 אינץ' אם יש המלצה על מסכים קצת יותר יקרים ששווים את התוספת של נניח עוד כ100 שקלים אשמח לדעת עליהם גם תודה

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. מחפש מסך מחשב לעבודות גרפיות (פוטושופ, פרימייר וכו') - לכן חשוב איכות הצבעים של המסך. אך גם משחקי sandbox (דוגמא cities skylines 2). קיום עובד עם מסך אחד Dell U2719D, וחסר לי המסך הנוסף לכן חושב להוסיף מסך תואם לזה שיש לי היום, או, לקנות מסך אחד 34'' רחב (יחס 21:09) של Dell. מגלישה באינטרנט חשבתי על מסך Dell U3425We. אשמח להמלצות למסכים אחרים (פחות מכיר את איכות התמונה חברות אחרות). התקציב שלי הוא 3.5-3.8 אלף. (כמובן שאשמח לפחות)

24. Started by 34N1A1N79,

היי אשמח להמלצה למסך מחשב לעריכת וידאו בעיקר (AF +Premier וגם גרפיקה) יש לי 24" U2412 דל, הוא טוב אבל אפשר יותר מזה..הבעיה היא בצבע השחור לא מלא ובכללי ממש איכות ירודה לצפייה בסרטים, המטרה לחבר לו עוד מסך יותר גדול, 27 -31, צבעים יותר חדים ומדויקים, מתאים לוידאו ולסרטים, סדר גודל בתקציב עד 2000 , אפשר לחרוג אם אין במחירים האלה. מה מצאתי: Dell UP3216Q

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yasha,

אני מחפש מסך מחשב שישרת שני לפטופים (כל פעם אחד אחר) בגודל של איזור 25-27 אינטש. אחד מהלפטופים הוא Macbook Pro 2018 שיחובר למסך דרך HUB עם הרבה פורטים שאחד הוא HDMI. השני לפטופ DELL עם יציאת HDMI. אני מעוניין שהמסך יהיה ברזולוציה של 2560X1440/1600 (ראיתי שזה גודל נפוץ) וחשוב כמובן שניתן יהיה להשתמש ברזולוציה זו דרך ה HDMI (כי לדוגמא DELL U2715H לא תומך בזה למרות שתומך ברזולוציה). נדרשות לפחות שתי כניסות HDMI רצוי מאד שיהיה עם תושבת שניתן להגביה במידת הצורך. רצוי מאד שיהיה מסך לא מבריק כדי להימנע מהשתקפויות כיוון שהמסך יהיה באיזור עם הרבה תאורה. כמובן שיהיה IPS בכדי לקבל איכות תמונה טובה ורוחב צפיה. אם קיימת האופציה שלמסך תהיה יציאת AUDI…

דיונים חדשים בפורומים