עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני לא שואל על מחיר .. פשוט למה כולם פה מעדיפים את הדל אם יש לשניהם אותו פאנל ואפילו ה-LG הוא LED (עזבו את זה שזה רק שם) ויציאת HDMI .. אז למההההההההההההה? חח תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ShahafH,

אהלן! האמת אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי מקום יותר קשור.. ברשותי טלוויזית LED של SAMSUNG UA32EH5000 32 אינץ' וקניתי כבל HDMI שמתחבר מהPC שלי (מפרט בצד) מהכ.מ msi gtx 680 lightning לטלויזיה. עכשיו אני שעה כבר מנסה להתעסק עם ההגדרות של הרזולוציה ואני פשוט לא מצליח להגיע לתוצאה רצויה! כל הרזולוציות שהמסך טלויזיה יחסית מלא הם נמוכות וכשאני מעלה את הרזולוציה המסך בטלויזיה נעשה קטן ולא מציג את כל התוכן שעל הדסקטופ. יש למישהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Shasoosh,

קניתי אתמול את ה U2311 , והחלפתי אותו היום לאחר פיקסל שרוף וצירפתי אותו בדול דיספליי ל 930 הישן שלי. פתאום המסך הישן ששירת אותי נאמנה נראה ממש רע. אני לא יודע אם זה בגלל שהדל כל כך שונה או שמשהו נדפק פה בקונפיגורציה אבל לבן בדל נראה צהבהב ב 930, בכלל פתאום כל הצבעים ב 930 ניראים חיוורים. מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  4. Started by 486DX2,

אני רוצה לקנות מסך חדש לעבודה מהבית (פיתוח תוכנה) לא ממש משחק בשנים האחרונות (עד עכשיו) אבל הקורונה עלולה לשנות את זה. אתחיל בזה שאין לי מושג מה היתרון בתדר של 144 הרץ ומעלה. אז כנראה שזה לא יתרון. המסך יחובר בשלב הזה ללפטופ (XPS15) ובשלב הבא גם למחשב. תקציב גמיש, עד 2000 בערך אבל עדיף לחסוך. היום אני עם 2410U של דל שעושה אחלה עבודה. השאלה העיקרית שאני רוצה לשמוע דעות היא לגבי הבחירה בין מסך 32 אינצ' (2k או 4k) לבין מסך 34 אינצ' רחב 1440p. נ.ב. אני מסתכל על מסכים קעורים בשני המקרים.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מצרף פה תמונה של שני מסכי דל, שעל פניו נראים לי זהים אבל כנראה שיש הבדל אחרת לא היו מפרסמים אותם בנפרד, האם ההבדל הוא רק בצבע או שיש עוד הבדלים קונקרטיים? בנוסף, כעיקרון אני צריך את המסך כדי לחברו למחשב נייד, כדי שיחליף את המסך הקטן (15.6) שלו, האם צריכה להיות בעיה? השימוש של המסך הוא לקריאת טקסט מרובה - אני לקראת סיום לימודי המשפטים שלי, יש סמינריונים ויש בהמשך הקצת יותר רחוק גם עבודה מהבית במסגרת ההתמחות וכו' - היתי שמח לאפשרות לעבוד עם שני מסמכים במקביל פתוחים על המסך הזה, האם הוא רחב מספיק לזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL 200&WFP והUSB שלו עושה לי בעיות ! מידי פעם עובד מידי פעם לא עובד..ומה שאני מחבר אליו עובד ביציאה אחרת של USB במחשב..ולכן הבעיה אני מאמין במסך מה עושים לסדר את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by thepike,

שלום, יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי: 1. הבנתי שמפסיקים למכור אותו, האם יש דגם חדש במקומו ואיך הוא? 2. איך המסך 2314T של LG בתור תחליף? 3. איזה מסך כדאי לקנות בסביבות ה900 שקל עם דגש על פאנל IPS ו23 אינץ? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by Bagheera,

בשעה טובה הגיע בטיסה מארצות הברית המכייל שלי, לא עוד כיוונים לא מדויקים על סמך העיינים. בימים הקרובים אפרסם ביקורת על המסך הדיי חדש שלי (2407) בינתיים מספר תמונות של המכשיר הקטן הזה. Gretagmacbeth Eye-One Display 2 הקופסא: הפעם מהצד: תכולה: 1 מכייל, 1 משקולת, 1 דיסק התקנה, 1 פוסטר התקנה, 1 מכסה הגנה שמשמש גם למדידת תאורת חדר. יושב על המסך: זוית שונה: המכייל מגיע עם תוכנת I-Match של גרגטגמקבת', התוכנה חמודה וקלה לשימוש אך אינה מתוחכמת מספיק ולא מאפשרת מספיק שינויים ברמה יותר מתקדמת, לשם כך אני משתמש בתוכנה בשם BasicColor 4 שמאפשרת יותר משחק ועובדת עם כל מכייל שנמכר כיום, כמו כן היא מבצעת אימות של הכיול ומאפשרת לראות את השיפור בכיול המסך. המכייל עצ…

• 19 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. לקראת הסגר הממשמש ובא, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לעבודה מהבית. יש לי קרדיט בהייטקזון לרכישה של מסכים. כרגע מתלבט בין שלושת אלה: Samsung 27'' IPS דגם F27T450FQM: https://www.bug.co.il/brand/samsung/f27t450fqm LG "29 IPS UWHD דגם 29WN600-W: https://www.bug.co.il/brand/lg/29wn600/w/29 סמסומג קעור 27" דגם דגם C27R500FHM: https://www.lastprice.co.il/p/49188887/מסך-מחשב-קעור-'27-Samsung/Samsung-C27R500FHM מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by DIPSET,

קניתי בינואר השנה מסך DELL P24H14, כי קראתי שהוא PWM FREE, והמחיר היה 980 אם איני טועה. (http://www.tftcentral.co.uk/articles/flicker_free_database.htm) סה"כ אני מרוצה, חוץ מכך שלפעמים יש בו פליקרים (לעיתים כחולים על רקע לבן, או אדומים על רקע שחור בעת צפייה בסרטים), אבל נראה לי שזו בעיית אחריות שאני צריך לממש ולהחליף. כעת אני רוצה לקנות מסך נוסף בגודל 24", ולא יודע אם לקנות בדיוק את אותו מסך, או שאולי כיום כבר יש משהו יותר טוב במחיר סביר? בקישור שצירפתי רשום שה U24H14 הוא גם PWM FREE, ופיזית הוא נראה אותו דבר, אז מה הם בכל זאת ההבדלים והאם הוא עדיף? (הוא עולה כ- 300 ש"ח יותר) תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ערב טוב. מחפשת המלצה למסך בעל איכות תמונה גבוהה. אני לא אוהבת מסכים גדולים בכל מה שקשור למחשבים, אז המקסימום הוא 22 אינץ'. המחשב שנקנה הוא בעיקר למשחקים אז המסך צריך להתאים. רצוי גם שיהיה מראה חדיש ולא מרובע ומשעמם, אם יש לו כל מיני תוספות- זה רק בונוס [איזה תוספות כבר יכולות להיות למסך?]... לגבי התקציב, אין לי אף פעם תקציב לדברים שאני רוצה. אם זה משהו טוב אני אחכה טיפה ואאסוף עוד קצת כסף אבל בסופו של דבר אני אקנה משהו טוב פעם אחת....[אל תציעו לי עכשיו מסך ב-5000 ש"ח, לא זאת הכוונה ]. תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by maazg,

שלום רב ממה שאיתי שבפורום יש התלהבות ממסכי DELL. חשוב לי שהסמך יהיה ארגונומי ולמשחקים. האם המסך 2312 הוא מסך שכדאי לקנות? מה עם מריחות במשחקים ? ומה עם האיכות בעבודה שוטפת מול המחשב - כלומר תכנות וכו'? תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. כמה חברים המליצו לי על המסך הבא של סאמסונג, 24 אינץ'. http://www.iqpc.co.il/Home/showitemmenu.asp?id=5813 שעולה 1195 16:9. האם המסך הזה נחשב טוב, מה ההמלצות עליו, והאם יש הבדל גדול בין מסך 16:10 ל-16:9. כי ראיתי שהרבה מעדיפים את ה-16:10 . אודה לכם מאוד.

14. המסך מיועד בעיקר לשימושים משרדיים - עדיף שיהיה משולב רמקולים אבל לא חובה אם זה מוריד מההיצע באופן רציני אני חייב את זה לשעות הקרובות בבקשה. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ה-Odyssey Neo G9 נראה כמו טירוף מוגזם מצד אחד, אך גם כמו המצאה שיכולה להיות מושלמת עבור אלו שזקוקים לזוג מסכים במערך שלהם כאשר שומעים על הרזולוציה שלולכתבה

16. Started by EdenC,

לילה טוב, יש לי תקציב של 1300 ש"ח למסך "LCD 19. אני מתלבט בין היונדאי,שהוא "19 או הCMV שהו "20. מה עדיף? ואם יש מסך יותר טוב בתקציב הזה,פשוט תגידו לי נראה שעדיף היונדאי,אני רק צריך אישור. תודה ולילה טוב, עדן

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by raden,

אני אקנה בקרוב מחשב חדש לגיימינג פתחתי דיון וביקשתי מפרט (יכול להיות שאני אשנה את זה בהמשך) בקיצור, אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים על דרישות גבוהות (ככה שהגרפיקה צריכה להיות ממש ממש טובה) השאלה שלי היא: הבנתי שהגרפיקה תלוי בכרטיס מסך אבל האם אני צריך להחליף את המסכים שיש לי כרגע? (אחד רגיל של 22 אינץ - רזולוצית 1024 על 768 והשני הוא גדול של טלוויזיה של 42 אינץ ולא יודע מה הרזולוציה שלו) ועוד שאלה: איך אני בודק מה הרזלוציה של המסך טלוויזיה?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. עבר זמן רב מאז שמסכי CRT היוו את המיינסטרים בשוק, אבל חובבי ה CRT (ואני בתוכם - עדיין לא שיכנעו אותי להחלף את מסך המחשב שלי מ CRT ל LCD) עדיין טוענים שעם כל השיכלולים שהוכנסו עד היום ל LCD כגון 120HZ או LED BACKLIGHT, מסכי ה LCD עדיין לא מצליחים להגיע לרמה של מסכי CRT איכותיים - מדובר בעיקר במשחקים. הבחור הבא הרים את הכפפה והשווה מסך CRT ישן ואיכותי למסך LCD חדיש ואיכותי. נאה שגם כיום אחרי כל שינויי הדורות, גיימר יקבל הרבה יותר ממסך CRT מאשר ממסך LCD: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=960548

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה לתלות עם זרוע ... דרך אגב בבקשה לא להציע טלויזיות אחרות כי אני יכול רק אותם אני יודע שזה ישן מה יותר דק ויותר יפה http://www.amazon.com/Toshiba-34HF81-Pure-Flat-Screen/dp/B00005KI38/ref=dp_return_1?ie=UTF8&n=172282&s=electronics http://www.amazon.com/Sony-KW-34HD1-34-Trinitron-HDTV/dp/B00001ZUHN/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1273802146&sr=1-3 מה הייתם לוקחים בשביל לתלות על הקיר חשוב שיהיה דק אני לא יודע מה יותר דק

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by devek,

שלום קניתי מחשב לפני בערך 8 חודשים ביחד איתו קניתי את המסך של CHIMEI מסך 19 אינטץ רחב יש לי בעייה עם המסך הזה שלא יודע למה אבל לא הלכתי איתה לחברה.. אני יושב מול המסך ואני קולט שהוא מהבהב לי בלי הפסקה לא משהו שבולט אם עוברים שנייה ליד המסך אבל ברגע שיושבים על המחשב זמן מסויימים זה ממש להתחיל לעשות כאבי עיניים זה מרגיש לי כמו שרואים מסך מחשב דרך הטלוזיה רק קצת פחות מוגזרם.. מישהו מכיר אולי את המסך או נתקל בתופעה כזו?

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by tmpusr,

ארז (בגירה) יסקר אותו בקרוב באופן מקצועי. זו חוות הדעת האישית שלי. * REV04, ללא פיקסלים מתים. * על המדבקה בעברית כתוב "מיוצר באירלנד" אבל במדבקה באנגלית כתוב "made in Cazech Republic" * נקנה ישירות מהיבואן (דרך העבודה). 1. איכות תמונה: מצויינת ואחידה לכל רוחב המסך (והוא ר-ח-ב). מעט כהה בפינות אבל בקושי מורגש. מעט מאוד BLEEDING למטה אבל גם כן כמעט ולא מורגש. 2. איכות טקסט: טובה מאוד, אך פחות טובה מזו של ה-DELL 2007FP. גודל ה-dot pitch מורגש יותר אבל גם הפונטים נוחים יותר לעבודה. טקסט שחור על רקע לבן נראה טוב והרקע נשאר אחיד. טקסט קטן לבן על רקע שחור מקבל גווני סגול-אדום ברורים ומטושטש יותר. עם רקע בהיר יותר (אפור למשל) הבעיה כמעט נעלמת. אותה בעיה קיימת אב…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Silver Dragon,

שלום, מאחר ואני מתעניין לאחרונה במסכי LCD לצפייה בסרטים, וכבעלים של 2007WFP, עלה לי הרעיון לחבר מסך של מחשב למחשב ולממיר... כייוון שהמרחק צפייה שלי הוא 3 מטר אני מתעניין רק ב26-27 אינץ'.. השאלה איך תתקבל התמונה מהממיר, כי כרגע אני רואה על הפנים כשאני מחבר את הממיר ל 2007WFP... אבל בשידורים מהמחשב אני רואה הרבה יותר טוב מכל מסך טלויזיה תקציבי שקיים... (אני מדבר על 1080p) האם אני אוכל לחבר את הממיר ולראות באותה איכות כמו בטלויזיה? האם ישנה אפשרות לתליית המסך? כמו במסך הנוכחי שלי.. האם זה אותו הפאנל כמו של 2007WFP (שכחתי את השם סורי)?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ydca,

לאחר בדיקה וחיפוש בפורום ה'מלומדים' הזה, נראה לי שבתקציב שלי ולצרכים שלי, מסך זה יתאים לי, אלא שמחלק מן התגובות אני למד שהמסך כפי שהוא מגיע מהקופסה אינו מוגדר טוב וצריך כיוונים וכייול. העניין הוא שאני חושש מזה שלא אסתדר עם הגדרותיו ואינני מקצועי! האם יש לי ממה לחשוש או שזה חשש מוגזם? יש דרך להתגבר על זה? לחילופין אשמח לשמוע על המלצות אחרות סביב סכום זה, שימושי העיקריים הם: סרטים וטקסט, ואני רוצה מסך שיתן לי בשני שימושים אלו את החדות והצבעים הטובים ביותר [הDELL 2007 גם יקר יותר בכ500 ש"ח וגם מלחיץ בגלל מדיניות הפיקסלים] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by casio888,

אז ככה יש לי מסך 19 אינץ של אסוס vw193d וכרטיס מסך 9600 palit עכשיו יש לי בחירה של איזה רזלוציה לשים עכשיו אני לא יודע לפי מה לבחור את זה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  25. Started by kipi_ben_kipod,

המחשב שהזמנתי (לא בפנדה) הגיע בערב החג (באיחור של כמה ימים מהמתוכנן), גיליתי לצערי כי חיבור בכרטיס הגרפי יש רק יציאות DVI ו HDMI וכמובן שהמסך הישן שלי הוא בחיבור VGA. אמרתי לעצמי נקפוץ זריז לחנות בחיפה לקנות מתאם או אם נמצא מסך חדש (במילא רציתי לקנות אחד מזמן). כשהגעתי לחנות המוכר היה נחמד מאוד והשתדל לעזור לי, (ואפילו לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים יותר ללא סיבה). מאחר ורציתי לנצל את החג הארוך לצורך התקנה של המחשב החדש והתוכניות השונות ולקנפג את כל המערכת הייתי מוכן לקנות מסך שאינו אופטימאלי לצרכים שלי. (הרי כמה פעמים ייצא לי 4 ימי חופש מהעבודה שאני אוכל להתעסק בכך בצורה יסודית...) נבחר מסך (לא בגודל שרציתי אלא קצת גדול יותר בגלל שלא היה במלאי במקום) אחרי שנשאלו כל השאלות כ…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.