עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by snir0,

בכללי אני מרוצה מהמסך החדש, זהו מסך ה-LCD הראשון שלי והתרשמתי לטובה. סרטים אני רואה בצורה מאוד טובה על המסך הבהירות בסדר גמור גם טקסט רואים טוב. אבל... במשחקים יש לי מריחה או מה שזה לא יהיה מופיעה לי הילה אדומה סביב דמויות שנעלמת מהר אבל מעצבנת. הכרטיס מסך שלי הוא x1950xt 512mb רציתי לדעת מהו סוג הפאנל שיש במסך הספציפי שלי איך אני מברר את זה בדיוק. בכללי אמרו לי PVA איך אני נפטר מהמריחה או מקטין אותה בזמן המשחק? תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תודה על כל עזרה !!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. ואיפה וכמה עולה כבל DVI? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by rlsf,

מחפש מסך מחשב לילד, תיכף נער. כמה התלבטויות: איזה גודל מסך כדאי? 24, 27? יותר? הוא ישב די קרוב למסך, השולחן בעומק 60 ס״מ כדאי ללכת על מסך קעור או ישר? הבנתי שקעור יותר טבעי לראייה, אבל לא ניתן לתלות אותו על הקיר, מצד שני לא בטוח שמסך מחשב הגיוני לתלות על הקיר. ראיתי המלצות על המסך הזה: https://ksp.co.il/web/item/117702?appkey=4819&param=hardware אבל אם מסך 24 מספיק, אולי גם זה בסדר: https://ksp.co.il/web/item/63083

5. יש לי 2 מחשבים עם מסך LCD אחד.אני יכול לעביר ביניהם ע"י לחיצת כפתור או שאני חייב להוציא את הDVI ולהוציא את השני או להפך כדאי לראות

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by rubin 37,

המסך עובד בסדר. דרך מיקרוסופט הגיע עידכון אופציונלי. מישהו יודע מה זה? כדאי לקבל? בברכה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  7. Started by vid170,

קניתי לי T220P הכל טוב, מלבד שאייני יכול למצוא זרוע מתכווננת (סטייל ברקן ) למסך, שכן אין לו התקן VESA. יש פיתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אני הולך לקנות מסך "19 של Samsong או של LG ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות לגיימינג-מסך בעל איכות אך לא יקר מ-1000 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבחירה? מהי רזולוציה ומה הרזולוציה המומלצת ולא יקרה מידי לגודל "19 , ואיך מחליטים איזה יחס ניגודיות הוא הטוב ביותר במחיר המשתלם ביותר? ולסיכום: עזרו לי לבחור מסך LG או Samsong עד 1000 ש"ח, ובעל איכות!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by דנדן,

שלום לכולם ברשותי מסך DELL 2209WA המוכר לכולם, עדיין עובד ובועט אך ברצוני להוסיף מסך במקביל להתחדשות במחשב חדש. לדעתכם יהיה קשה לעבוד עם גדלים שונים? ייתכן שבגלל שה2209 הוא 16:10 ההפרש לא יהיה משמעותי כלל? איזה מסך 24" מומלץ היום מבחינת DELL? והאם יש איזשהו מסך 27" מומלץ במחיר סביר ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by izikd,

שלום רב, בבית יש לי 2 מסכי 19" (לא Wide) שאני עובד איתם כבר כמה שנים. כרגע אני רוצה לקנות מסך נוסף למקום אחר, וההתלבטות העיקרית שלי היא האם 19" או 22"? וההתלבטות שלי היא בעצם כי 22" הוא בעצם באותו הגובה כמו 19", רק פשוט רחב יותר. טקסט ארוך יותר 22" לא יציג לי, וטקסט רחב הוא ממילא לא כ"כ רלוונטי (כי רוב האתרים הם צרים). והשימוש שאני רוצה בו כאפשרי אך לא נוח הוא לשים חלון לצד חלון - ושוב, אני לא רואה בזה משהו נוח. אז הייתי רוצה לשמוע חוויות שלכם משימוש ב2 הגדלים הללו. בנוסף אציין שהשימוש שלי הוא לצורכי: אינטרנט, מסמכים, תכנות מאסיבי. בתודה, איציק.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  11. Started by יצק,

שלום קניתי את ה Samsung T220p עכשיו לפעמים אני לא רואה כלכך טוב במסך לפעמים אני רואה מטושטש .. רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה ? אם מישהו יכול לעזור לי לכייל את הצבעים וכו' תודה רבה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  12. שלום לכולם, באתר בקרביץ יש מבצע על מסך CHIMEI 228D (22") בפחות מ 800 ש"ח, זה המפרט שלו כפי שכתוב באתר שלהם: מהירות תגובה 5ms בהירות 300cd/m2 ניגודיות 1:4000 סה"כ הצבעים16.7 מיליון רזולוציה מקסימאלית +1680X1050 / WSXGA זווית צפייה 170 מעלות במאוזן, 160 מעלות במאונך כניסה אנלוגית D-SUB כניסה דיגיטאלית DVI-D רמקולים מובנים מישהו יכול לחוות את דעתו על המסך והמחיר? יש למישהו הצעה למסך 22" אחר באותה סביבת מחיר? (לא מצאתי את המסך בסקירת המסכים, אלא רק מסכים אחרים של Chimei) בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 15:19:08 עוד מסך -מצאתי באתר הקניות של תפוז את דגם ה NU2251W של ProView, גם באיזור ה 800 ש"ח. מה דעתכם עליו? מה עדיף מבין השניים? http://www.getit.co.il/ie…

13. Started by kanety,

http://www.engadget.com/2008/02/12/lite-on-factory-fire-threatens-dell-and-hp-monitor-business/ בגלל שריפה במפעל בסין...

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by usb 2.0,

היום הדלקתי את המחשב הוא עלה כרגיל אבל אין תמונה על המסך והנורית לא מחליפה צבע לירוק אלא נשארת בצבע צהוב בדקתי את המסך על מחשב אחר ואותו הסיפור המחשב עולה אבל אין תצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? האם נשרף לי המסך? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את המסך dell 2407 אך אני חייב לדעת אם יש איזשהי דרך לתלות אותו על הקיר? אם יש מתקן שאיתו אני מושך את המסך אלי ודוחף אותו אחורה ומזיז אותו? כי אני מעוניין שהמסך יהיה גם למחשב וגם לטלויזיה!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  16. המסך אמור להחליף טלוויזיה 21" שיושבת בחדר די קטן וסתם תופסת יותר מידי מקום. אני מעוניין שהוא יתחבר גם לממיר וגם למחשב, ולכן חשוב לי שבנוסף לכניסת DVI, תהיה כניסת Composite. האמת, התרשמתי מה dell 2007wfp, אבל אני חושש ש-20" אולי יהיה קטן מידי, לכן אני נוטה לכיוון מסך 22" (וקראתי את המדריך/ביקורת על מסכי 22" וכמה שהם לא משהו). יש לכם הצעות מעניינות? תודה עמרי

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by bob1,

במידה ואני רוצה לראות באיכות של HD במחשב, האם אני חייב שיהיה לי כרטיס מסך HD ומסך המסוגל לקרוא HD או שמא מספיק כרטיס מסך חזק וטוב כמו NVIDIA NFORCE 9500 GS ומסך המסוגל לקרוא HD ? במידה ולא מה עליי לקנות כדי שאוכל להינות מסרטים ומשחקים בHD ?

18. Started by Epicz,

המסך הראשון הוא של ASUS: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236293 מחיר: 2390 ש"ח. המסך השני הוא של AOC: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160227 מחיר 2185 ש"ח. המון תודות לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by kelazar,

מה דעתכם על המסך? מה מחיר טוב בשבילו? ומה ההסדל בינו לבין L1952TQ תודה מראש, חן

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  20. שלום, רציתי לבקש את העזרה שלכם בחיפוש מסך מחשב, כרגע אני עם NEC MultiSync 90GX2 ישן וטוב משהו כמו 4 שנים איתו, ללא תקלה אחת, בלי שום פיקסל שרוף ומאוד מרוצה מהאיכות שלו, עממה, כבר מתחיל להיות קטן עליי מסך 19" ו-4:3 אני מחפש משהו בין 22 ל-24 אינץ', רזולוצית FHD ומעלה, והכי הכי חשוב - שיהיה פאנל IPS (הכל חוץ מ-TN) ושיהיה גלוסי! זה פשוט בלתי אפשרי למצוא מסך גלוסי בארץ! והנק שנמכרים היום יחסית יקרים ונדירים... אודה לכם אם תמצאו לי איזה DELL או ASUS נחמד... אני ממש חייב מסך גלוסי חדש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by StavBN,

שלום. כרטיס המסך שלי X800GTO. מסך חדש, W2252TQ. שמתי לו את הרזולוציה: 1680 על 1050, ורואים על הפנים. מיצד שני ב- 1440 על 900 רואים סבבה. לאחר מיכן שמתי לב שב1680 1050 התפריט של המסך כשאני לוחץ על הכפתורים שלו פיזית רשום שם שהרזולוציה היא: 1400 על 1050 כשאני רואה בתפריט של הרטיס מסך שזה על 1680 1050. מה לעשות? אני מיואש.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  22. Started by zilbermm,

היי, קיבלתי מסך samsung 953bw משומש והמסך יושב על המעמד בזווית מסויימת לאחור, אני לא מצליח ליישר אותו. יש למישהו נסיון עם המסך הזה?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  23. Started by VodkaPlease,

היי יש לי תקציב עד 1550 שקל. בקיצור אני מתלבט בין מסכים אז מה יותר כדאי משני אלה? זה http://www.samsung.com/us/consumer/office/monitors/premium/LS23EFPKFKD/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=features או זה http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp מה הכי טוב לגיימינג ולסרטים? המחיר של המסך הראשון עולה 1380 השני 1530 תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  24. משמש לסרטים ולמשחקים אז רזולוציה גבוהה =)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. מטען אלחוטי? מעטפת כמעט בלתי קיימת? זיהוי תווי פנים? העברת מידע זריזה עם WiGig? כל אלו מתאפשרים בצד דגמי ה-ThinkVision החדשים של היצרנית הסינית לצד מגוון רחב של ניידים, ללנובו היו גם צמד מסכי מחשב שולחניים חדשים להציע לנו ב-CES 2016, עם שלל שכלולים נאים. הדגם החדש והמעניין ביותר הוא ללא ספק ה-ThinkVision X1, שמצטרף אל משפחת ה-X1 המתרחבת אשר שמה דגש על דקיקות ומראה נאה. המסך הזה מציע פאנל IPS בגודל 27 אינץ' וברזולוציה של 3,840x,2160 פיקסלים, עם מעטפת מינימלית של כ-2 מילימטרים משלושת צדדיו (פרט לחלק התחתון) ופרופיל של 7.5 מילימטרים בלבד בנקודה הדקה ביותר שיחד מעניקים לו מראה מושך ומרשים מאוד – על אף ההשתייכות למשפחת המוצרים המוכרת יותר לעולם הארגוני, ונוטה לתת תשו…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.