מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ראיתי הרבה ת'רדים בנושא אבל אף אחד מהם לא סיפק את שאלותיי. חברים, אני מבקש שיגיבו רק אנשים שבבעלותם מסך T220P או שיצא לכם לשחק/לעבוד מול מסך זה. בבקשה תחלקו את הנסיון שלכם עם המסך: 1. אם שמים משחק על רזולוציה 1650X1050 האם באמת רואים פחות טוב מאשר 22" רגיל? 2. איזה כרטיס מסך (של NVIDIA בלבד) מומלץ לרזולוציה המרבית של המסך הזה (1920X1200) ? ואיזה כרטיס יש לכם? 3. האם אתם מרוצים מהמסך באופן כללי? 4. האם קיים מסך 22" טוב יותר (מבחינת ביצועים) באותו טווח מחירים +-? תודה מראש על תגובותיכם!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, יש לי את המסך BenQ XL2420T שתומך ב-120hz. עכשיו עשיתי בדיקת ריפרייש רייט בדפדפן וזה רושם לי 60 הרץ ו60 fps, כשנתתי לחברים שלי שאני יודע שיש להם 120hz לעשות את הבדיקה יצא להם 120 הרץ ו120fps. הבדיקה היא זאת: http://www.testufo.com/#test=framerates מה לעשות? ניסיתי את הבדיקה גם בגוגל כרום וגם במוזילה פיירפוקס. יש איזושהי דרך לדעת שהמסך עובד על 120hz בוודאות? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך Dell U2412M ולחבר אותו בכבל DisplayPort מהמסך ל-HDMI למחשב, האם יעבוד כבל כזה באורך 3 או 5 מטרים? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, זקוק להמלצה למסך 22'' ומעלה, אם נכנס בתקציב כמובן (1200-1300 ₪) אפשרות לחריגה קטנה אם ההבדל משמעותי. המסך הוא לגרפיקאי, עבודה בפוטושופ בעיקר. תודה רבה חבר'ה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מבקש חוות דעתכם למסך הנ"ל באופן כללי וכן מול ה DELL2407 שמחיריהם דומים אך המסך הנ"ל מציד זמני תגובה טובים יותר. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ממה שאני מבין עלויות משלוח חבילה גדולה לחו"ל עולה יותר מאלף שקל לכל כיוון, אז כל אלו שקונים מחו"ל, מה אתם עושים ? מתפללים שלא צריך לשלו"ח לחו"ל ? שולחים דרך EMS ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש עוד מסך שאפשר לסובב ב-90 מעלת כמו הDELL2007WFP? הוא צריך לתמוך ברזולוציה של לפחות 1650*1050 ואם כבר מדברים, הדל הנ"ל מצפי בציפוי זכוכיתי או מאטי..
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
קניתי היום את המסך במקום האסוס 22 שהיה לי. האסוס הוא עם פאנל TN אז כמובן שציפיתי לפלאים. התמונה נראת לי באיכות פחות טובה משל האסוס(פחות חדה) ואין צורך לשאול שאלות מפגרות כמו האם שיניתי רזולוציה! אוליי אני צריך להתרגל או שאולי אני זקוק נואשות לכיוון של בהירות וחדות. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המסך כיצד המסך שלהם מכוון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מסך מחשב העונה על הדרישה שלי... אני לא מצאתי דבר כזה מחברה מוכרת... אשמח לקבל המלצות... תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מסך נטו לגיימינג, עכשיו זה אומר שבמשחקים שאוכל להגיע אליהם ל144Hz אני ארצה להשאיר את זה ככה, חוץ מבcs:go, שם אני רוצה את אפקט ה"lightboost", שזה אומר 120Hz עם strobe. הדגם שאני כנראה הולך לרכוש הוא Benq XL2430T אבל יש לי שאלה: הmotion blur reduction 2.0 זה בעצם הSTROBE? ואז מה אני עושה בעצם מפעיל את זה ומכוון את המסך ל120Hz? תודה רבה מראש לעוזרים זה בלבל לי תחיים.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם , יש לי היום יומולדת והחברים תרמו ביחד וקנו לי מסך ASUS AW222U ! 22" רחב , בנתיים עושה רושם טוב אבל איך אני מכוון אותו בצורה אופטימית ? לא צריך אולי להתקין דרייבר או משהו ? תודה רבה , דור
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק הרבה ברשת ולכן הייתי רוצה לשחק עם 160hz האם הם יצאו מהמשחק?יש אותם בארץ?וכמה הם אמורים לעלות? וחשבוב לי מאוד גם איכות. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם לאחר שהשתמשתי בו שבועים הערך שלו ירד? או שאני אוכל למכור אותו מאותו מכיר שהחנות מוכרת? הוא אחלה מסך אבל קצת קטן לי.. יכול להיות שאפרסם אותו בTrade Zone.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המלצה לעבור למסך LED-TV בחיבור ל PC. עיקר השימוש שלי הוא משחקים כאשר 90% מהזמן הוא flight simulator x שהוא עיקר השימוש שלי. כיום אני משתמש ב 3 מסכים בחיבור eyefinithy שבעייתי: א. ב deadzones בתפר שבין המסכים ב. מריחה/מתיחה של התמונה בצגים הצדדיים. ג. מתקבלת תמונה רחבה מאוד וצרה מעצם החיבור האם יש בכלל מקום לחשוב לעבור למסכי TV של 37''-40'' ולא להרוס את חווית הצפייה שקיימת בצג מחשב איכותי. אודה מאוד להמלצתכם התקציב שלי הוא כ 3500 שח' תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
התקציב שלי 1000ש"ח. האם כדאי לקנות מסך 18" או שאפשר למצוא גם 19" באותו מחיר שיאפשר איכות צפיה סבירה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחיר המסך 1079 ש"ח http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=11439&catcode=59 האם לדעתכם מתאים לשימוש משרדי [בעיקר אינטרנט ומסמכים] ושווה את המחיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שמתי לב שבסרטים שאני רואה (אפילו באיכות DVDRIP) ישנה מריחה של פיקסלים במיוחד בגוונים שחורים (אך לא רק) בדרך כלל במצבים סטטיים בסרט שמתי לזה לב לאחר שהייתה קפיצת מתח ברשת החשמל בבית האם מישהו נתקל בבעיה דומה במסך הזה או אחר ? יכול להיות שזה השפיע ? אולי נדפק משהו במסך עצמו ? או שאולי הבעיה היא בכרטיס מסך (משולב על לוח של גיגהבייט עם מעבד גרפי של אינטל) ? אשמח לתגובות לפני שאני מתחיל לאכול סרטים על המסך תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בכמה אוכל למכור את המסך האגדי DELL U2410 שברשותי? החישוב קריטי עבורי על מנת לדעת האם אוכל להרשות לעצמי מסך חדש. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נראה לי שזה מריחות... קבלתי אותו יחד עם המחשב החדש מעבד E6600 וכרטיס מסך 8800640
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיוותי שהDELL 2209WA אולי יהיה סוף סוף מסך מתאים לגיימרים כבדים שלא רוצים להתפשר על איכות התמונה, אבל PRAD דאגו להבהיר שגם זה לא מתאים. האם מישהו במקרה מכיר מסך שנותן מענה בשניי המקרים (איכות תמונה + גיימר כבד)? ומסך שאינו עולה, במקרה הגרוע יותר מ3500... הערה: אל תדברו איתי על עצם השאלה - המסך לא מתאים לגיימרים כבדים, אין לי צורך לדון בנקודה זו. אני לא מעוניין להתנדב להוריד לעצמי עוד FRAME (שמצטבר עם הלאג של הרשת). אם הייתי משחק רק בארץ, בשרתים של 15 - 25 מילישניות, אז הייתי מסתדר. אבל כשהשרתים בחו"ל מתחילים במקרה המופלא ב70 מילי שניות ולרוב נעים סביב ה90 - 110, להוסיף לעצמי עוד איזה 20 ויותר מילי שניות, זה כבר לחרבן סופית על המשחק. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW 20" DRIVER WINDOWS Xp / 32 bit אשמח לעזרה !
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לאחר שה Dell 2007WFP אולי עוזב אותי אחת ולתמיד, בכל מקרה הגיע הזמן להשתדרגות אפילו אם הוא ישרוד ויהפוך למסך השני שלי.. שימושים משחקים באיכות גבוהה FPS לרוב, אינטרנט, סרטים, קוד מידי פעם.. נראה לי הזמן ל 27" הגיע, כאשר היה לי נח עם היציאות USB מהמסך (אם כן אז עדיף USB3), והכניסות השונות COMPOSITE, VGA,DVI לא חובה אבל נחמד אם יש.. אני קפצתי ישר ל Dell UltraSharp U2715H 27'' המחיר דיי יקר (2700ש"ח) אך אני בטוח שהוא יהיה מושלם..השאלה אם באמת כדי לי להשקיע בו או שאני יכול להסתפק באחר יותר זול, כי ממש לא בא לי להוציא 2700.. חוץ ממנו ראיתי את הDell P2714H ב1600ש"ח ואת Dell UZ2715H ב2300ש"ח כאשר הראשון בתקציב שמתאים לי יותר והשני למרות שאני לא צ…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המלצה למסך בעיקר לסרטים ומשחקים לחיבור XBOX חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2453V
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-