מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מקבוק פרו מהדור האחור (15") - ואני מחפש מסך חיצוני בגודל של 22"-24". המטרה העיקרית היא תכנות וקריאה של מסמכים לאורך זמן - לכן אני מעדיף מסך שאינו גלוסי (בנייד המסך הוא כן גלוסי, אבל הוא מדהים.. אז זה מחפה על זה). האיכות מסך צריכה להשתוות למה שיש לי היום . תקציב? 1200 ש"ח בערך (אפשר לשחק).
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח מעוניין במסך גדול למטרת צפייה בגרפים,מרחק הישיבה מהמסך יהיה בערך מטר. האם קיים מסך שיאפשר לי את זה? אני מתכוון מבחינת חדות ומבחינת קירבה למסך? תודה רבה שי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב ואני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל. שניהם 24" כמעט אותה ספקיפיקציה LG W2486L LED Dell ST2410 קצת ביקורות שלכם, המלצות מניסיון,ידע או הסברים יעזרו מאוד. תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה מסך חדש למחשב חדש..וחשבתי אולי תמליצו לי על משהו.. ורציתי גם לדעת מה ההבדל בין led ל lcd?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כמו שאפשר לשים לב אני ממליץ בחום בפורום על מסכים של BENQ מסדרת G2XXX, עד אז חשבתי שכול מסך בעל פאנל TN הוא מסך 6-ביט אבל באתרים רבים כתוב שהBENQ G2420HDBL הוא מסך 24-ביט שאלתי את BENQ כמה ביט הוא במקור וקיבלתי תשובה כזאת: Dear Gavriel The color support divides into the RGB three kinds, The one color is 6-BIT originally, But that will simulate to the 8-BIT, And the color support is multiplied by three 8BIT, So Calculated figure is 24BIT. " מישהו יכול להסביר לי בדיוק או בערך מה ה"קאצ'" כאן??
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
מדובר על מסך 24" W2442PA LG כאשר אני מגולל מסמך/דף אינטרנט למעלה או למטה התמונה נשברת ברבע הימני של המסך תשובות לתופעה יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD 32 אינץ' שיהיה גם מסך מחשב וגם מסך טלויזיה. חברה מועדפת LG שתיהיה FULL HD חובה.. תודה. ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על מסך מחשב עד 2,000 ש"ח וזה עם החריגה. חשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736008 איך הוא?? והאם יש טוב יותר??
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככה, ממש היום קניתי מסך LCD SyncMaster B2230 של samsung 22 אינץ' הכל סבבה ויפה.. המסך רחב, הכל פועל פיקס... אבל... הכפתורים במסך הם כפתורי מגע, ואני חושבת שהם אמורים להיות מוארים איכשהו, כי כדי לראות על מה אני לוחצת אני צריכה להתקרב עדכדי לדפוק ת'ראש במסך... עכשיו, מתוך היגיון הגעתי למסקנה שיש דרך שהם יהיו מוארים, שיש אפשרות כזאת במסך, אני פשוט לא יודעת איך להפעיל את זה. יש מצב מישהו עוזר לי??? =\ אני נואשת תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הגדרתי שומר מסך שיתחיל לעבוד אחרי 5 ושאחרי 20 דקות המסך יתכבה לגמרי. לאחר כ-20 דקות המסך אכן עובר לכיבוי מלא ואז 2 שניות לאחר מכן הוא נדלק ומציג את הריבוע עם 3 צבעים RGB והכיתוב No connection. הבעייה שזה משאיר בעקרון את המסך דולק וסתם זולל חשמל וחבל.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ישלי כבר כמה שנים מסך 17 אינצ' שהוא כבר נחשב לדי קטן בימינו עם כל טכנולוגית הHD =] אני מעוניין למצוא מסך בתקציב של בערך 1000 שקל +- ש 1.יספק לי מה שאני צריך כדי לקבל מהירות תגובה טובה וצבע טוב. 2.שלא יהיו כאבי ראש ובעיות אחרות אחרי זמן ממושך בשימוש איתו. אני לא ממש מבין בנושא הזה אז נאי מציין כבר עכשיו שהמסך הוא למטרות גיימינג מקצועיות,ככה שזמן תגובה רזולוציה וכל מה שיכול לעזור בהחלט נחשב. תודה מראש עריכה: שכחתי להזכיר כרטיס מסך(HD5770)
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום, רכשתי אתמול מסך ''24 ואני מנסה להתאים את הצבעים הניגודיות , בהירות וכו'. עד כה לא הצלחתי להגיע למראה הטוב ביותר. האם למישהו יש ניסיון עם מסך זה ויכול להמליץ על המספרים הטובים ביותר שכדאי לכוון לפיהם? תודה מראש , עירית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה המלצות על ה2209WA, אבל מחירו הוא כ-1,200 ש"ח. יש המון מסכים אחרים שמחירם זול בכ-30%-40% (850 ש"ח), ורציתי לדעת האם באמת כדאי להשקיע כך כך הרבה, במסך ישן יחסית או לקנות דגם אחר מחברה מוכרת במחיר זול משמעותית. בנוסף, רציתי לשאול אם לא כדאי כבר לקנות מסך שהתאורה האחורית שלו היא LED? יוצא לי לראות סרטים וסדרות חשוכים... התקציב הוא עד 1,200 ש"ח. רצוי מאוד מתחת ל1,000. שימושים: סרטים, סדרות, קריאה באינטרנט. לא משחק משחקים. אפשר המלצה למסך שיותר מתאים לי מבחינת איכות ומחיר מאשר ה2209WA? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
FULL HD, גודל 20 עד 24. חשובה יותר האיכות מהגודל. האם כל המסכים שם עובדים ברזולוציה הזאת על 60Hz? זה לא אמור לעשות כאב עיניים בעבודה ממושכת. שימושים: טקסט (עבודה ממושכת), אינטרנט, צפייה סרטים, קצת משחקים. על איזה דגם אתם ממלצים? מה ההבדל בין הדגמים שמתחילים ב-P לאלה שמתחילים ב-B בסאמסונג? כדאי ללכת על LED? מה היתרונות שלו? http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS23LRJKUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&fullspec=F או זה בחריגה של מאה ומשהו שקל: http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-W2486-L.jsp ?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני יודע שיש 2209WA אבל הוא יחסית קצת ישן ורציתי עוד דעות!! אני לא חושב שבשביל סרטים יהיה הבדל של ממש ולהוסיף ולקנות מסך 2000-2500 ש"ח עכשיו יש לי מפרט כזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות : 2 גיגה DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB הארד דיסק: WDC WD3200AAKS-00SBA0 298 GB, IDE מסך המחשב: Samsung SyncMaster 931BW אני ייצטרך לשפר כרטיס מסך בשביל להינות ממסך איכותי? בעיקרון זה לסרטים ובקטנה משחקים שאני משחק מדיי פעם.. אבל אני משחק במשחקים חדשים גם בהגדרות דיי נמוכות!!! עדיפות מסך טוב עד …
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לתלות עם זרוע ... דרך אגב בבקשה לא להציע טלויזיות אחרות כי אני יכול רק אותם אני יודע שזה ישן מה יותר דק ויותר יפה http://www.amazon.com/Toshiba-34HF81-Pure-Flat-Screen/dp/B00005KI38/ref=dp_return_1?ie=UTF8&n=172282&s=electronics http://www.amazon.com/Sony-KW-34HD1-34-Trinitron-HDTV/dp/B00001ZUHN/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1273802146&sr=1-3 מה הייתם לוקחים בשביל לתלות על הקיר חשוב שיהיה דק אני לא יודע מה יותר דק
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9271 מתי נראה לכם שיגיע לארץ ? בחו"ל הוא אפילו זול מה2209WA ב30 דולר בערך.. יש מסך נוסף חדש IPS FHD 23 של דל : http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9270
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב2 מסכים, מה כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תופעה מוזרה ביותר, המסך של חברת Chimei בן שנה+ (אולי אפילו שנתיים אני לא זוכר בדיוק). הדגם זה CMV T39D בגודל 20" אשר נרכש בגאון אצל KSP. עכשיו למרות שיש לו רמקולים מובנים אני לא משתמש בהם הם על MUTE ועוצמת הווליום של המסך הונמכה ל0 בהתאמה. התופעה שהחלה לפני מספר ימים היא במהלך הדלקת המסך, החלפת מצב התצוגה (בין מסך הPOST לחלונות למשל) וכולי המסך עושה זמזום מוזר וחזק מין BUZZZZ שכזה. ממה שחקרתי בגוגל בואכה פורומים של אמריקאים חובבי אתגרים הבנתי שיכול להיות שהקבלים במסך "מרקדים" והומלץ לנסות לשחק בהגדרות של הבהירות וכולי אבל זה לא עוזר. עצות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים רכשתי לעצמי את ה 2209 - חיברתי אותו דרך יציאת ה VGA (אין לי יציאת DVI) וזה עבד מצויין. אחרי כמה דקות של שימוש התחלתי להבחין בטשטוש/רעש מסויים בעיקר סביב הטקסטים. לא כל כך קל להבחין ברעש אך כשמסתכלים מספיק טוב ניתן להבחין בכך שהפיקסלים "רועדים". יש לציין שלאחר ביצוע AUTO ADJUST הבעיה נעלמת אך היא חוזרת אחרי מספר דקות. האם יש פתרון טוב יותר מאשר להחזיר את המסך לאייבורי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אני קונה מסך לאחי שעובד עם הרבה טקסט וצריך מסך זול וגדול מספיק 20-22'' בשביל עבודה נטו על PHP. מדובר בעבודה שתמשך זמן רב של שעות ביום ולכן דרוש מסך בעל יחס עלות\איכות גבוהה. מסך שיחיה תקופת זמן ארוכה, לא יהבהב ולא יגרום לסחרחורות. ההבנה שלי בנושא לצערי שואפת לכלום ולכן אני צריך את עצתכם בלינקים למוצרים כדאיים. עדיפות של איכות על פני גודל.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מסך המחשב לא עולה לי בכלל (משמש אותי לעבודה) אמנם נורת המסך נדלקת למסך שלי מסוג VP 930B של VIEWSONIC 19 (מסך מעולה שהיה לי 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום נורית החיווי של ההדלקה עדיין בצבע ירוק ונדלקת. חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי כזה. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות כולל ביציאה, וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. יש כדאיות בכלל לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של NU. 19'' יש למסך נורה כחולה כשהוא דלוק ועובד, והנורה אמורה להפוך לכתומה כשהוא לא פעיל (כשהמחשב מכובה, כשמוציאים את הכבל מהמחשב וכו'...), ואמורה להופיע כתובת: No Signal - Going To Sleep. הנורה כל הזמן כחולה, וכשמדליקים את המחשב יש לשנייה מסך לבן, ואחר כך הוא נהיה שחור. צריך להדליק ולכבות את המחשב בערך 30 פעם עד שהמסך מואיל בטובו להידלק. אחי מצא פיתרון. הוא מיקם בקצה שולחן העבודה את המשחק Quake 3, המשחק עובד על רזולוציה יותר נמוכה, וכשהמשחק עולה, אפשר לראות במסך. אחרי כמה זמן כשהמסך "מתחמם" אפשר לצאת מהמשחק ולהמשיך לעבוד ב-Win. (זה לא קשור באמת להתחממות כי כי כשמאתחלים את המחשב, עדיין יש את הבעיה) הבעיה היא במסך. ולא במחשב, דרייברים, כרטיס מסך וכו'... כל ה…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית אני מתנצל על ההודעה הארוכה... אני חדש בפורום ורציתי לשאול את דעתכם באופן כללי על מסכי מחשב למשחקים. אני מעוניין להריץ משחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות גבוהות מאוד (משחקים כמו SPLINTER CELL 5 , CRYSIS וכו') (התכנון שלי הוא לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 5850 ATI ומעלה....כך שהמחשב לכשעצמו אמור להריץ את המשחקים מסוג זה באופן סביר) אני כנראה אקח מסך 24'' (אלא אם תשכנעו אותי אחרת..) לאחר עיון בהודעות השונות בפורום ראיתי שהרבה פעמים מציעים מסכים עם רזולוציה של 1680 ולא 1920 בטענה שהם יותר טובים. האם טענה זו באה מכיוון שבגדלים אלו של המסכים (22 24 26 וכו') עדיין לא מורגש הבדל בין הרזולוציות או מסיבה אחרת כלשהיא? שאלה נוספת היא איזה מהחברות יותר טובות SAMSUNG או…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לקנות משהו שהמסך יושב עליו? כרגע המסך יושב על 5 ספרים עבים שיהיה כמה שיותר בגובה העיניים. או שיש לכם פתרון אחר להציע?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-