עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ערב טוב, עיינתי קצת בפורום בנוגע למסכים ואני סבור כי התקציב שלי לא גדול דיו למטרה שלי, אך בכל זאת נראה מה ניתן לעשות. בשעה טובה ומוצלחת סיימתי קורס של הבורסה האמריקאית. על מנת לייעל את העבודה יש להצטייד במינימום 2 מסכים אשר יעבדו יחדיו. ברשותי מחשב טוב מאוד, לא אפרט את כולו פרט לכרטיס מסך שהוא 8800GTS. בעיית התקציב נכנסת עם העובדה שיש לי צורך בכך שאחד מהמסכים יהיה מספיק טוב למשחקים. מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  2. שלום. דרושה המלצה ל-4 מסכים אותו דבר בשביל שיעמדו אחד השני (שוליים קטנים ביותר) ולא ידפקו לי את העינים בצפיה 10 שעות ביום. מדובר במסכים שישמשו למסחר. לא משחקים ולא סרטים (אולי קצת ) כמובן חובה שהם יהיו DVI. אין לי מושג כמה מהירות תגובה מספיק לי. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה למסך LCD - עד 1200 ש"ח חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472490 , זה נראה לי המחליף של ה-1732TQ מישהו מכיר את הדגם ????? תודה .!

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  4. שלום, אני רוכש בקרוב מחשב חדש וכמובן צריך מסך חדש. כבר עזרו לי עם הרכבת מפרט המשלב מסך Samsung Navy F2380 23" Wide 8ms PVA 1:150000 FHD . באחד הפוסטים פה בפורום ראיתי טענות על כך שהמסך לא מתאים לגיימינג - מה שהמחשב החדש שלי בעיקר הולך לעשות. האם אתם מסכימים עם הטענה הזו ואם כן - האם אפשר לקבל המלצה על מסך שכן מומלץ לגיימינג בתקציב דומה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yabbee,

מבקשת המלצה למסך טלוויזיה 32'' למטרת גיימינג וצפייה בסרטים, בחיבור ללפטופ. מרחק צפייה כ2.5-3 מטרים. אשמח להמלצות על גודל מסך, סוג מסך והחיבורים הדרושים. התקציב מוגבל!!! תודה.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by Mosho,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה על מסך שכזה, הוא לעסק, צריך אותו לעסק. מצדי זמן תגובה של שתי שניות, אבל שייראו משהו ושיהיה 19 אינטש. תודה רבה!

7. מחפש לקנות 2 מסכים 19" LCD - לעבודה. גרפיקה ותלת מימד. 1600-1700 ש"ח למסך. שהגרפיקה תהיה כמה שיותר קרובה למציאות. חדות וגוונים טובים. המליצו לי על סמסונג 931BF שיש לו 1:2000 ניגודיות. מישהו עובד איתו? בגרפיקה.? יש המלצות? תודה!

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by toppy,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, 19", אני לא יודע אם אני מעדיף WIDE או לא. המחשב משמש בעיקר לעבודה בWord, Excel, גלישה באינטרנט, ומעט משחקים (America's Army). מה שחשוב לי זה איכות הקריאה מהמסך. אני אחבר אותו בDVI, לכרטיס 6600. זהו, יש עוד נתונים שצריך להתחשב בהם? (היום אני עובד עם LCD 15" ישן ומג'וייף.)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SaarC,

הLCD האחרונה התקלקלה לאחר שלוש שנים. ההורים רוצים לקנות אחת חדשה, המלצות כלשהן? עד למחיר של 3,500 שקל. עדיף לחנות מהמרכז. (גם 40" זורם)

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. אין לי מושג מאיזה חברה לקנות, אני לא רוצה לקנות מסך מהתצוגה ואח"כ להתאכזב... תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by V00d00,

לא רחב. עדיף 19 אינץ' אפשר גם 17. יש אפשרות לחרוג קצת מהתקציב. בעיקר לאינטרנט ושטויות, סרטים ומשחקים גם אבל קצת פחות.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  12. Started by R0tem1,

אני צריך מחשב לאח הקטן שלי, אין שימושים מיוחדים דרישות: 17-19 אינטצ' יחס של 3X4 זמן תגובה 12 ML ומטה כולל DVI ללא רמקולים יחס ניגודיות 1:700 ומעלה כולל מסכים שעולים קצת יותר וזמינים בפומביות עדיפות קטנה לזיגזג www.zigzag2000.co.il אם הם לא יקרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מחפש חוות דעת על המסך מחשב Dell U2211H LCD המחיר שלו 1000 ש"ח. לגיימינג ושאר ירקות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב, ברצוני לקנות מסך נוסף לעמדת העריכה שיש לי בבית, בגודל 24 אינץ', ברזולוציית FULL HD 1080P. מדובר בעמדת עבודה ביתית, חצי מקצועית, שבה אני יוצר סרטונים אמנותיים שמיועדים לנגינה באינטרנט או להקרנה בחללים שונים. המסך אמור לשמש למסך מוניטור בתוכנות עריכת תמונה ווידאו אדובי (כלומר, לתת אינדיקציה מהימנה יחסית של התמונה בזמן העבודה עליו) וכמובן הרחבה של הדסקטופ. כרטיס המסך הקיים במחשב שלי - GTX 760 - והחיבור המועדף הוא HDMI. המסך לא מיועד לשמש למשחקי מחשב או לצפייה בסרטים, ואין לי צורך ברמקולים מובנים ובחיבורים אחרים (USB). התחלתי מתקציב של כ1000 ש"ח, וכבר אחרי בדיקה ראשונית השלמתי עם זה שאצטרך לחרוג בכמה מאות שקלים צפונה. בכל מקרה לא יכול להרשות לעצמי לעבור את ה1500. שני…

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by er1980,

מסך למשחקים + עבודה משרדית אני חשבתי על אחד מהמסכים הבאים: או מסך LG 1190 מסך "22 דגם W2271TC או מסך Samsung (23) 2333SW FHD 1149 או (22) 2233SW 999שח מה כדאי תודה

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  16. Started by idan003,

הי לכולם, יש לי כרגע מסך 22 אינץ של LG אני רוצה להחליף אותו בזוג מסכים חדש. השימוש למסכים הוא בעיקר משחקים ועבודה עם המחשב. (עם זה עוזר כרטיס מסך של GIGABYTE R9 290OC) גודל של המסכים רצוי 23.6 או יותר תקציב שניים ביחד עד 2000 שקל (זה כולל חריגה) אפשרי מחו"ל אם זה יוזיל את המחיר + משלוח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by doctor80,

יש ל LCD 32 אינץ' בחדר שינה ומחשב בסלון ואני מעוניין לחבר את המחשב ל LCD בלי כבלים כדי שאוכל לראות סרטים ולשמוע קול. מה דעתכם על המשדרים האלחוטיים?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. Started by sayroni,

אני חושב לקנות טלוויזיה חדשה לסלון 42 אינץ או 32 אני לא כל כך סגור על עצמי.. לא צריך סמארט טי.וי רק שתשדר 1080P ושהצבעים והפלטפורמה יהיו טובים. מחפש מחירים בין 1500-2000 צריך משהו טוב לגיימינג.. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. לא יודע אם זה לפה או לפורום אחר אבל אני צריך מסך טלוויזה שיהיה במרחק בערך 3 עד 4 מטר ממני שאני יוכל לחבר אליו ממיר של הוט HD ואת המחשב למחשב אני צריך אותו רק כדי לראות סרטים באיכות 1080P ... ולמשחקים קלים כמו NBA2K13 FIFA12 F1 וכל שאר המשחקים יהיה על מסך מחשב שמיועד למשחקים אני לא יודע את גודל הטלוייזה שאני צריך אבל אמרתי לכם את המרחק אולי זה יעזור ואני צריך רזולוציה של 1920x1080 כמו שאמרתי תקציב בערך 2000-2500 שקל ועוד משהו קטן קיימים מסכי טאצ' לPC בגודל 5-7 אינצ' במחיר סביר??

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  20. היי, מחפש המלצה לטלוויזיה בסביבות 40" במחיר של עד 2500 שקל (אפשר לחרוג מעט אם זה באמת שווה את זה). אין לי דרישות מיוחדות פרט לכך שתהיה FHD (מן הסתם) יכולה להיות smart tv אם זה באמת שימושי (אין לי מושג, מעולם לא היתה לי סמארט טיוי וראיתי שרובן עם אנדרואיד ישן, 4) אחת מאלו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=921942 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887743 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932971 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906660 משהו אחר? (שאלתי גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי וחוויתי התעלמות טוטאלית) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה דקה לחדרי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין lcd ופלזמה. השימושים העיקריים הם לצפייה בכבלים ומידיי פעם סרטים בדיוידי. חשוב שהטלוויזיה תתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (hd) . חשוב שלא יהיו רמקולים בצידי הטלויזיה (אי מקום), ושהאיכות שלה תהיה טובה. הטלוויזיה כנראה תחובר למחשב htpc מתישהו, מכיוון שהיא מיועדת לחדר קטן, מרחק הצפייה יהיה בין 2.30 ל-2 וחצי מטרים. התקציב הוא בערך 7000 ש"ח, יש אפשרות לחרוג (בגדר הסביר). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  22. אהלן, האישה לא מאשרת מסך חדש אבל כן טלוויזיה לחדר עבודה שאותה אוכל לחבר למסך מחשב. הייעוד הוא משחקים כמו דסטני 2 או פיפה וכו'. תקציב עד 2,200 שח לערך. יש המלצות למשהו שיתן מענה? ** אני זוכר מפעם שחיבור מחשב לטלוויזיה היה גורם לכתב וכו' להיראות מזעזע בגלל זה אני פונה אליכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן אני לא בטוח לגבי המקום, פשוט זה הכי קרוב שמצאתי ומאמין שכאן נמצא הקהל עם התשובה (פורום אודיו וקולנוע ביתי נוטה לכיוון של האודיו בעיקר). אני אני מחפש טלויזיה 50 אינץ' 4K סמארט לנטפליקס (אמא שלי גילתה עולם חדש עכשיו). אני רואה מחירים ברשת לכל מיני דגמים החל מ-900 שקלים ועד ל-2,500, ההבנה שלי בנושא שואפת ל-0 ואשמח לעשות החלטה נבונה בעזרתכם. כמובן ללא איסוף עצמי בימי שכאלה, תודה רבה מראש ורק בריאות. *במידה וחסר מידע אשמח לתגובה אערוך בהתאם.

24. Started by 3rr0r,

שלום וצהריים טובים. כבר זמן מה אני מתכנן לקנות טלויזית LCD בגודל של כ20-21 אינץ לחדר השינה שלי. התקציב לא בשמיים אך אני מקווה שהוא יספיק לטלויזיה ממוצעת. התקציב עומד כעת על כ-2200 שח פחות או יותר. מיועד בעקרון לצפיה ממיר HOT במרחק של כ3 מטר ואולי בעתיד לחבר גם נגן DVD. אשמח לתגובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  25. Started by erezb84,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר לשימושים ביתיים. פונקציות שחשוב לי שיהיו: 1. חיבור Wifi 2. הדפסה דו צדדית אוטומטית (אם זה מייקר משמעותית, ניתן לוותר). תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים