עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mega1234,

לאור השאלות הרבות לגבי הSAMSUNG 931BF החלטתי לפתוח דיון על המסך הזה וחוות את דעתי עליו(קניתי אותו בשבוע שעבר). איכות תמונה: המסך מגיע עם בהירות גבוה מאוד וצריך לשבת ולשחק עם ההגדרות עד שמגיעים לבהירות נורמלית הוא מגיע עם תוכנה ששולטת על כל ההגדרות מה שהופך את כל החוויה של הכיוונון ליותר נעימה, אחרי שמכווננים אותו המסך מציג תמונה חלקה ובהירה כמו שצריך . דבר שאי אפשר להתעלם ממנו היא בהירות גבוהה יותר של החלק התחתון לעומת העליון זה מורגש ואי אפשר להתעלם מזה(מישהו פתח דיון על זה שזה קורה לו גם בLG1970 שלו ככה שלא ברור אם זה משהו ספציפית לסמסונג או משהו כללי למסכי LCD). מבנה פיזי: אין יותר מידי מה להזכיר בנושא בזה סטנד פשוט מבריגים בורג קטן והמסך מוכן לעבודה, המסך מגיע ללא …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. כמו שכתוב בכותרת המסך ישמש רק למשחקים אולי טיפה סרטים מאוד חשוב שלי שלא יהיו מריחות רצידות ורעשים חשמליים כשהקונטרס גבוהה מאוד חשוב לי שיהיה גם בצבע שחור... תקציב 2000שח מה אתם יכולים להציע לי?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by QQQ,

במקום להיות חכמים גדולים ולהגיד לי להשתמש בחיפוש (השתמשתי בו כבר הרבה בשביל זה), תנסו לעזור לי ולייעץ לי. סיבות להעדיף את הרחב: -חוויה בצפיית סרטים/משחקים צריכה להיות מהנה יותר -ביצועים גבוהים יותר במשחקים -סיכויים גבוהיים יותר לקבל פאנל S-IPS (?) סיבות להעדיף את הרגיל: -תאימות כמעט לכל המשחקים/אפליקציות -יותר נוח לגלישה באינטרנט ועבודה עם ווינדוס -פחות מאמץ את העיניים לגבי הסעיף האחרון ברגיל, אני עוד לא בטוח, אבל יכול להיות שהWFP יותר מאמץ את העיניים בגלל שצריך "להזיז את העיניים מצד לצד"? יש פה מישהו שמשתמש בWFP ויכול להגיד לי איך זה? אה ואגב יש מרחק של חצי מטר ביני לבין המסך לגבי הסעיף האחרון ברחב: רזולוציה של 1680X1050 תתן יותר FPS מאשר 1600X1200, לא? עריכה: כמובן, שכח…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by Domovoi,

מה ההבדל בין LCD ל PLASMA ומה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by itzikg83,

רכשתי את המסך שלשום ב 1700 ש"ח (מחיר טוב?), מסך יפהיפה! אין פיקסלים שרופים, ואני מרוצה מאוד מאיכות התמונה. המסך הקודם שלי היה CRT. מאז המעבר אני סובל מכאבים מעל העיניים והעיניים עצמן שורפות לי מעט. המסך היה בוהק ובהיר מאוד. הנמכתי את הניגודיות והבהירות ל 50 כ"א).התופעה לא חלפה. מה ניתן לעשות?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by nnfyrbsnss,

קניתי מסך טלוויזיה חדש, 32" A450 של סמסונג, נהנה מכל רגע איתו ממש מסך טוב. אבל אתמול שהייתי על מסך שחור שמתי לב לפיקסל אחת שלא הצליח להגיע לצבע השחור ונתקע איפשהו בירוק. את כל שאר הצבעים הוא מציג מעולה, אבל רק שהוא מנסה להגיע לשחור, הוא על ירוק. רציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה שיכולה לשחרר את הפיקסל המסכן הזה. אם לא, והמקרה אבוד אני אחליף את המסך, אבל אם תוכנה תפתור את זה, אז זה יחסוך לי את הטרחה של להוריד אותו מהקיר ולנסוע איתו לתל אביב. תודה.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. האם העולם באמת זקוק למסך מחשב קמור ואולטרה-רחב של 49 אינץ׳? באסוס משוכנעים כי התשובה חיובית, ומתכננים לבחון זאת בקרוב מאוד לכתבה

8. ברחבים כמובן אין התלבטות DELL 2209WA. חיפשתי בפורום ולא הגעתי עדיין למלצה על מסכי 20" (או 21") בפורמט לא רחב, שיספקו תמורה טובה למחיר בדומה DELL 2209WA כמו כן , מה היחס ביחס העבודה בין 22" רחב ל20" לא רחב (כלומר בכמה גדול יותר 22") תודה

9. Started by kdani,

מתלבט בין שני מסכים לחבר: זה הראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21218 וזה השני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18636 שניהם IPS, אחד עם חיבור DVI, השני עם HDMI. אני אחבר את המסך כנראה לכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/11048 המלצות / הערות יתקבלו בברכה. (מדובר במחשב לילדים ביסודי, אבל רוצים "איכות" וגם לראות סרטים) תודה, דני

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by niv0us,

כן, אני יודע שהיו כבר 1000 דיונים על האם לקנות מסך טלוויזיה ומסך מחשב נוסף, או לקנות מסך מחשב גדול. והשם שעלה בכל הפעמים היה ה DELL 2407WFP. השאלה היא אם מחר הוא לא כזה קריטי, ואני מוכן לשים עוד 3K+ האם זה עדיין המסך שהייתם ממצלצים עליו כמסך שנותן מענה גם לצפיה בסרטים, משחקים, חיבור לממיר של טלויזיה ועבודה שותפת?? :s05: האם הוא יותר טוב מה SAMSUNG 244T ה VP2330WBוViewsonic וכו'?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by danielzxc11,

שלום, קניתי מסך LCD סמסונג 226BW ואני לא יודע איזה חיבור לחבר למחשב... קיבלתי DVI וגם RGB ויש לי אפשרות לחבר את שניהם למחשב כמובן.. עכשיו מה אני צריך לחבר?DVI או RGB או את שניהם???(הלבן או הכחול?) תודה וחג שמח, דניאל.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by godis,

שלום, אני מחפש מסך שישמש בתור תחנת עגינה למחשב Lenovo yoga 3 14. לא צריך מסך עם ביצועים משוגעים, בעיקר עבור לימודים, סרטוני הדרכה ביוטיוב ואולי סרט פה ושם תקציב באזור ה1000 (מעדיף פחות). הבנתי שהדגמים האלה מומלצים: AOC 27B1H Lenovo l27q-10 Samsung s27f350fhu המסך אמור לשבת על שולחן עם כוננית מעליו והגובה הוא 42 ס"מ אז אולי זה עשוי להוות מגבלה וצריך לקחת מסך יותר קטן. אשמח לעזרתכם, תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי עד 1800 שקל אני צריך מסך 22 אינצ' או 20 אינצ' שיהיה לי לכל השימושים... חשבתי עד עכשיו שה228 של DELL יהיה לי סבבה:\ אבל שונאים אותו פה מאד לפי מה שהבנתי בגלל הפאנל שלו...יש משהו נורמלי לשוק הבינוני?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  14. ביום שישי קיבלתי את המסך וגיליתי שיש לו נקודה ורודה ברבע השמלי למטה הכי קרוב למרכז המסך, כניראה שזה פיסל שרוף אבל אני לא בטוח? באחריות כתוב שאם אני פותח את הקופסא לבד (כמובן גם מתקין לבד) ולא מישהו מטעם ח.י אז אין אחריות, באמת מישהו סם על זה? היה עיקוב של 4 ימים בגללם אז רציתי להגיד שהם יביא לי פיצוי ויחליפו לי את המסך למרות שכניראה יש שם פיקסל שרוף רק אחד?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gtabak_37,

ההתלבטות שלי היא בין סמסונג t260 לבין האנסג'י 281dpb האם יש אלטרנטיבות טובות יותר בתקציב והאם מישהו ניסה את המסכים טויכול להמליץ על אחד מהם

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by sourcecode,

החלטתי שאני הולך על סידרת ה 2007 של דל. הנקודה היא אם עדיף לקחת את הרחב או הרגיל המרובע. לפי המפרט שרואים באתר הזה: http://www.nextop.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=9 מדובר על ה DELL 2007 WFP לעומת ה DELL 2007 FP עכשיו אני בגדול פחות הולך על משחקים, אבל כן עובד על תיכנות וגם על גרפיקה, וברור לי שהנוחות זה לפתוח יותר חלונות, השאלה אם זה השיקול היחיד?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  17. ואם כן כיצד אני בורר איזה מחשב מציג? אם לא מה עושים.? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by nir567,

שלום.. שמעתי שיש אפשרות לחלק את המסך ל-2 חלקים וכך ליעל את העבודה כשעובדים על מסמכים וכדומה.. יש לי מסך 22" של proview fp2226w. לא מצאתי את האפשרות במסך או בכרטיס מסך (geforce 9500gt). למישהו יש רעיון? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אין ספק שרבות סופר ותואר על התמורה הגבוהה שנותן הצג בהצגת תכנים ברזולוציות גבוהות. השאלה שלי היא איך הוא "ישתלט" על סדרות וסרטים באיכות נמוכה הנפוצים לרוב באתרי שיתוף הקבצים? בתודה ערן

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by Fungus Funk,

אני מעוניין לחבר אותו לממיר, למחשב, לפלייסטיישן ולרסיבר בוא זמנית. האם זה אפשרי?! רציתי לדעת אם יש לו ערוצי AV, איזה יציאות יש לו, האם הוא מתחבר לממיר [HOT], ומה הסוג חיבור האידיאלי והאופטימלי שיכול להיות למסך LCD לחיבור לממיר ולמחשב ? זה מאוד חשוב!! בתודהה מראש......

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by oshrinuri,

שלום. ברצוני לקבל פרטים נוספים והמלצות על המסך Samsung SyncMaster 2494LW. העניין הוא, שאיני מוצא כמעט דבר מחיפוש בגוגל / YouTube / באתר של סמסנוג. מה הקטע? מדוע אין מידע על המסך הזה? אגב, השימוש העיקרי שלי למסך הוא למשחקים, אז איך הוא בתחום הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by ronbzalen,

יש הבדל בין שני המסכים או שמדובר באותו מסך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מאז שקניתי את המחשב יש לי מסך של 1600X900 מבית Fujitsu, בגדול הוא די איכותי ואני די מרוצה ממנו. עכשיו, האם באמת כדאי לרכוש מסך FHD או שבמידה ואני לא מרגיש צורך בכך אז לא לשדרג? מה בדיוק FHD ייתן לי חוץ מגודל המסך ואיכות התמונה? הייתם ממליצים? כרטיס מסך: HD7850. תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by kobi31,

שלום לכול העוזרים אני רוצה לקנות מסך איכותי לעבודות גרפיקה 3D ן ADOBE RGB. התקציב שלי הוא + - בטווח של 3100. רציתי לדעת אם הוא מתאים לדרישות או שכדאי ללכת על הDELL2408 WFP שדי דומה לטווח המחיר ולפנל. בנוסף רציתי לדעת האם 2" למעלה (כמו ב-DELL) באמת משנים משהו?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by The Ripper,

שוקל את רכישת המסך בעיקר בגלל יכולת ריבוי משימות, רציתי לדעת מאנשים שרכשו את המסך ומי שיצא לו לעבוד עליו - 1. האם זו רכישה כדאית, 2. עד כמה הפריעה לכם הזווית האנכיות הצרות, 3. יכולת עבודה בבהירות נמוכה, 4. חווית המשחקים עליו ברזולוציות נמוכות מאד 1440x900 / 1280x800 - 5. מריחות, זליגת אור וכדומה. ריפר.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.