מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי ביום רביעי, 17.10.2007. התקשרתי היום לבדוק מה קורה עם ההזמנה.. אמרו שיש להם את כל החלקים וזה יגיע אליי עד רביעי הבא, חוץ מ.... המסך! א. לא הבנתי בדיוק מה הבעיה אבל אין להם את המסך.. ב. הוא אמר שגם יש בעיה עם המחיר...(!?!?!) נ.ב. - ההזמנה התבצעה ב-IQPC. מה קורה עם המסך הזה? למישהו ידוע באיזו חנות הוא נמצא במלאי? אולי אני אזמין כבר ממקום אחר את המסך.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני שואל כי הזמנתי במחיר טוב ובאחריות של הייבואן הרשמי (3 שנים) אבל ההזמנה היא מלפני שבועיים וחצי ובחנות הבטיחו לי את המסך השבוע. פתאום אני מתקשר לברר ואומרים לי שהמסך יצא למשלוח ויגיע ביום ראשון. הבנתי פה ושם בפורום שהמסך הזה כבר לא מיוצר וייתכן שזאת הסיבה שלוקח הרבה זמן להזמין אותו, יש במקרה מסך אחר שמחליף אותו ועדיף לרכוש אותו? (בתקציב של עד 1400 ש"ח)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מסך LG1970HR ב1800 שקל במזומן מחיר טוב או יקר?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עלה לי 1050 ב BUG ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז אחרי הרבה זמן שרציתי ליקנות מחשב קניתי בסוף בSKYPC בין השאר קניתי את המסך של סמסונג ה2253BW ב1045 http://skypc.co.il/Product.asp?PID=2253BW&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0 המחשב אמור להגיע מחר השאלה שלי אם שווה לי להוסיף את ה45 שקל האלו למסך הזה של LG http://skypc.co.il/Product.asp?PID=W2242T&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0 שמתי לב שהמסך של LG הוא 5MS לעומת 2 של סמסונג זה חשוב? המסך אמור לשמש לי למשחקים ולטלוויזיה חשוב לי מאד זויות הצפיה שהיה טוב ולא שרואים מהצד כזה לא טוב או משו כזה מה אתם הייתם מעדפים את הסמסונג או את הLG? נ.ב כרטיס הטלוויזיה הוא Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE איזה מסך יהיה יותר יעיל לטלוויזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
(מן הסתם) עכשיו אני מפחד להחליף את הכבל עם אחד ישראלי שכבר יש לי בבית מחשש לדפוק את המסך. עדיף לקנות מתאם? מה בדיוק אני אמור לעושת? אני דיי תקוע :\ על הכבל שקיבלתי עם המסך כתוב LL41230 גיגלתי את זה והגעתי לחיבור הבא: http://www.tedss.com/2024000649 המצד השני של הכבל אכן רשום l-SHENG מתחת כתוב: IS-14 10V 125V 1250W אין לי מושג מה לעשות עם האינפורציה הזו :\ יש לי בבית כבל אחר של מסך שהביאו לנו ואנחנו לא משתמשי (מישראל, עם חיבור ישראלי כמו שאמרתי), אני מפחד סתם ככה לחבר אותו. (אם אתם צריכים לדעת מה כתוב עליו אז תגידו לי, אני סתם לא רוצה להעמיס יותר מדי מידע שאוליי יהיה מיותר כרגע) תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי מסך LG L1753TR יש לו חיבור DVI זמן תגבוה 2ms יחס ניגודיות 1:2000 וקיבלתי LG L1754SM אין לו חיבור DVI זמן התגובה שלו 5ms יחס ניגודיות 1:5000 המסך שקיבלתי יותר יקר טיפה (לפי זאפ) תודה מה יותר טוב? להישאר עם מה שיש לי או להחליף? דרך אגב, המחשב לא למשחקים, הוא לעריכת סאונד.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רגיל (DVI-DVI) ? או DVI-HDMI או כול חיבור אחר ?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לשימוש במשחקים, עריכת והמרת סרטים ותמונות ממצלמה ביתית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלויזית LG 37LC2R) LCD) ואני בדילמה איך לחבר את ה-DVD עליה בעיקרון יש שלוש אפשרויות: SCART TO SCART COMPONENT TO COMPONENT SVIDEO TO SVIDEO עכשיו השאלה שלי מה מכל החיבורים האלו ייתן לי את האיכות הכי טובה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691094 Samsung 2243BW VS. 228DChimei הבנתי ששניהם מסכים מצוינים .. מי לוקח מבניהם ? והאם ההבדל בין הצ'ימאי לסמסנג שווה 150 ש"ח ?
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לאחר הרבה התלבטויות ולאחר שהחלטתי להעלות את התקציב ל 1600 שקל אחרי שהצלחתי לגרד עוד כסף (אחרי הכל אני חייל) החלטתי ללכת על 22" אני מתלבט בין המסכים הבאים: CHIMEI 221D MAG BP2219FW MAG AI2237W BENQ FP222W Viewsonic VX2235WM עיקר העבודה היא אינטרנט, סרטים, ומוזיקה 1. אבקש המלצה למסך מומלץ מבין הרשימה. 2. האם כ. המסך geforce 7300LE יוכל להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך בלי בעיות? המסך יחובר עם כבל DVI תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי התלבטויות רבות החלטתי ללכת על הvs, המסך יהיה למשחקים, בניית אתרים/גרפיקה ועריכת סרטים. אני הולך לקנות אותו מחר, עדיין לא ראיתי את הביצועים שלו, איך אתם ממליצים לבחור אותו? ז"א כשאני אבדוק אותו בחנות (שאלתי אותם הם אמרו שזה אפשרי) על מה לשים לב? איך לראות שהוא מתאים לי? כל עצה תתקבל בברכה. עוד משהו, אם המסך לא ימצא חן בעיניי ולא יתאים לדרישות, יש עוד מסך בסביבות המחיר הזה (לא יותר מ1700) שמתאים?
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עכשיו יש לי כבר מסך ממש טוב lg w2220p ips אבל הוא לא תלת מימד חחח והחלטתי שאני רוצה לנסות את החוויה של התלת מימד עכשיו אני מתלבט ומשתגע איזה מסך לקחת BenQ XL2410T Asus VG236H LG W2363D או הacer עכשיו חלק זה להזמין מחו"ל חלק זה מהארץ חלק זה בקיט יחד עם המשקפיים כבר קיצור התלבטות בעייתית השאלה שלי היא אם מישהו מבין בתאכלס איזה מסך הוא הכי טוב חשבתי על הlg מכייון שיש לו גם 2 hdmi וגם רמקולים סראונד מובנים וגם יש אותו כבר בארץ והמחיר עוד איכשהו הגיוני אבל לא יודע אומרים לי שהוא לא משהו בקיצור צריך עזרה... אהה ועוד שאלה אם אני אוכל לחבר את 2 המסכים שלי ובאחד מהם לראות את המשחקים או מה שלא יהיה בתלת מימד והשני יעבוד כרגיל אבל באותו זמן הכוונה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר חיפושים וקריאות מרובות על הנושא (יצאתי יותר מבולבלת ) הגעתי למסקנה שמסך מסוג eizo הוא המסך שהכי יענה לי על הצרכים. אני צלמת במקצועי ורוב תעסוקתי מול המחשב מעבר לגלישות והורדות הוא גרפיקה ועיבוד תמונה, בעתיד גם עריכת וידאו. הדגם שהחלטתי ללכת עליו הוא s1931h או s1931a לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין הדגמים אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי דבר נוסף אשמח לקבל המלצות על מקומות באיזור המרכז שניתן לראות מסכים אלה בתצוגה ואם אין כזה בנמצא לפחות המלצה על מקום אמין לקנייה. עוד אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות על חברות אחרות שיענו על צרכיי באותו סדר גודל של מחיר (עד 3K) במידה ואתם חושבים שהבחירה שלי לא נכונה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אז לפי הכותרת החלטתי ללכת על מסך הזה,אבל אני לא יודע איפה הכי זול והכי כדאי לקנות.. תודה רבה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בעזרתכם החלטתי לקנות את המסך - VP930 , האים יש כמה דגמים בזאפ מופיע VP930B זה הדגם המומלץ או שיש דגם אחר? מה אני צריך לבדוק בקניה? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האם צריך לבדוק לגבי המקום של יצור הפאנל כמו בסמסונג ??? פאנלים מכל העולם.
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש אותו גם לפרגולה והוא אמר שהוא מצויין... זה במיוחד למשחקים וקריאת טקסטים. הכרטיס מסך יהיה או DX10 או 1950pro
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, יש לי עכשיו את 17" LCD של LG דגם: L1720P, עם 7-8 פיסלים שרופים - (נגמרה האחריות..) ואני מעוניין לשדרג אותו למסך מסך 20-22" רחב אז התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המטרות העיקריות שלי הן: בעיקר (80%) סרטים ועובדות ב OFFICE , וכמעט ולא משחקים. עכשיו, הרבה אנשים גם פה, וגם בפורומים אחרים המליצו לי על ה 2007WFP של DELL אז הלכתי לראות בחנויות במו עיני מסכים שונים כדי להתרשם, ובאמת שמתי לב שה226BW 22 הוא יותר טוב באיכות התמונה ממסכים אחרים אבל, לא ראיתי באף תצוגה את ה2007WFP של DELL... הבנתי שה2007WFP בנוי מפאנל טוב יותר והוא "צריך" להיות איכותי יותר הבנתי גם שהוא נמוך מהסמסונג, האם - עובדה זו פוגעת בחווית הצפיה/העבודה איתו? אבל יש לי כמה הסתיגויות …
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי אנשים מצטער על ההקפצה אבל החלטתי ללכת על ה סמסונג.. אז חקרתי עוד עליו ותראו מה מצאתי שאנשים בחול אמרו עליו If ur going for a samsung choose the 226CW.. but watch out for the 226BW they use cheap panels on some of the versions.. S version is Samsung orginal and the best. A version is the AU Optronics and its ok! CMO is the C version and it sux ass! כלומר יש 3 גרסאות s- הכי טוב a- בסדר c- גרוע שאלה שלי אליכם אם אפשר לדעת איזה גירסא אני קונה? או איך אני מזהה איזו גרסא? ומצטער אם זאת שאלה טיפשית פשוט לא מתמצא בזה
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אז ככה לאחר בירור עם הכרטיס מסך שלי 4850hd החלטתי לבסוף ללכת על 20 אינץ'. איזה דגם כדאי? יש לציין שהשימוש העיקרי הוא משחקים. חשבתי על כמה מסכים 2043bw t20 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי! השימושים העיקריים שלי יהיו בעיקר עבודות Office ואינטרנט, משחקים מידי פעם ומעט סרטים.. (אני רואה סרטים יותר ב-DVD בסלון) 1) מאיזה חנות כדאי לקנות את המסך הנ"ל? מישהו מכיר חנויות מאזור נתניה אולי? בעיקרון יש לי אפשרות בתשלומים אבל חשבתי גם על מזומן בתשלום אחד.. ויש הרבה חנויות ב-ZAP ולו דווקא הכי זולה היא הכי אמינה.. איזה חנות אמינה מ-ZAP כדאי לבחור? 2) מה המדיניות של חברת Dell לגבי פיקסלים מתים? מה ה-Rev הכי חדש של המסך הנ"ל? (הבנתי שהפאנל הזה מסומן כ-RT803 בתצוגת ה-setup של המסך, זה נכון?) 3) איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות במעמד הקניה? (אני לא מומחה למסכים אך הבנתי שיש עוד מושגים כמו Bleeding וכאלה..?) 4) בכמה אתם חושבים שכדאי למכור את המסך הישן שלי? …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום החליפו לי מסך של דל עקב תקלה. היה לי מסך 22 אינץ 2209WA שקניתי לפני שנתיים ואני יודע שהיה מעולה וקיבל ביקורות ממש טובות, וקבילתי מסך U2212HM שבתחתית שלו כתוב refurbished, שאני לא יודע עליו הרבה מלבד זה שהוא מסך 21.5 אינץ. מכיוון שאני לא מבין גדול רציתי לשאול האם זאת החלפה סבירה או שקיבלתי משהו הרבה פחות טוב/יותר טוב. (ובלי קשר, מעוניין לציין שתוך פחות משבוע מיום הפנייה הגיע טכנאי עד הבית לקח את המסך התקול והביא את החדש.) עריכה: אני לא מוצא דרייברים באתר של דל, תוכלו לעזור לי עם זה?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה XBOX 360 וכבל שמחבר בין הXBOX לכניסה האנולוגית במסך שלי (SyncMaster 206BW), ה"בעיה" היא שכל פעם שאני רוצה לקלוט את החיבור של הXBOX אני צריך לנתק את החיבור של המחשב ( מהמסך ), זה ממש מעיק, האם ישנה דרך אחרת אולי? תוכנה או משהו, שמאפשרת לעשות מן החלפה מהירה, בלי לנתק מסך אחד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-