עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Guarding angel,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=184289 ???

2. שילוב בין רזולוציית Ultra HD לקצב רענון גבוה מסתמן בתור הטרנד החדש לשנת 2021 - והיצרנית הטאיוואנית מקווה להיות זו שתזניק אותו קדימה באמצעות מותגי ה-Predator וה-Nitro שלהלכתבה

3. Started by tidan31,

שלום! יש לי בעיה ברגע שיש הפסקת חשמל או שאני מכבה את המחשב ברגע שאני מדליק אותו יש נורה כתומה במסך במצב הזה אין תצוגה על המסך ועל מנת שתהיה תצוגה על המסך צריכה להיות נורה ירוקה ואני צריך לכבות ולהדליק אותו על מנת שהנורה תתחלף לירוק ותהיה תצוגה על המסך מה הסיבה שזה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ASAF35,

אחרי הדלקה שהמחשב טוען את הוידוס מופיעה מסך שחור ובו חלון של הודעה אתנשן של שינוי רצולוציה ואני לא יכול לעשות כלום אפילו התפריט במחשב לא עובדת

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  5. אהלן! יש ברשותי 2 מסכי dell P2217h והחדש p2719h המטרה שלי: לחבר את 2 הצגים כאשר ה27" לרוחב וה 22" לאורך (אפשרי?) בדרך שתנצל את מקסימום האיכויות של המסכים במסך 27" יש יציאת dp אבל לא מצאתי יציאה כזאת בחשב שלי. אני מצרפת תמונה שלו אשמח לעזרה לגבי איזה כבלים לחבר ולאחר מכן איך להגדיר את 2 המסכים ככה שה27 הוא לרוב והמשני לאורך, אם זה אפשרי...

6. יש לי בדיוק אותה בעיה עם פותח הנושא כאן: (קצת ישן אז פתחתי נושא חדש) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384819.0 קניתי מסך 953BW 19 1440*900 והבעיה היא שהכרטיס מסך שלי לא מעודכן הוא מראה לי שוליים שחורים. עדכנתי את הכרטיס מסך ולא עזר אך מהנושא שקראתי צריך לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך ובאמת שאין לי מושג איך! מישהו בבקשה יכול להדריך אותי? לא ניתן למצוא באינטרנט שום קובץ עידכון, אכן ראיתי הרבה תלונות דומות לשלי. לעזרתכם אודה!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by shynet,

שלום, ראיתי את שני המסכים האלה, ואני לא כול כך מבין במסכים , אני רוצה שתנסו להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים הללו, קישורים: זה ה- VW222S: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1741&modelmenu=2 וזה ה- MW221U: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1382&modelmenu=2 שמתי לב (אם שמתי לב נכון) של MW221U יש יציאה של DVI וDIGITAL, וב-VW222S יש רק DVI , (הכרטיס מסך שלי יש בו רק יציאות של Digital... אני יכול לשים מתאם כזה), האם זה יפגע באיכות או משהו דומה? ומה עוד השוני ביניהם ומה יותר כדאי? ההבדל ביניהם גדול?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by snir0,

אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מסך חדש ושאלתי היא: מדוע מסך CRT 19 מציג רזולוציות גבוהות במיוחד יותר מ- 1024*1280 שזה חשוב במשחקים( תקנו אותי אם אני טועה) ואילו ה-LCD 19 תומך עד רזולומיה של 1024*1280 ואז כרטיסי המסך המתקדמים לא יוכלו לבוא לידי ביטוי, ובכל זאת גיימרים ממשיכים לקנות LCD? אני מתלבט בין CRT ל-LCD..... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  9. מה ההבדלים בניהם והאם הDell U2412M שווה את התוספת במחיר עליו? השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים\סדרות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by chatin,

יש את 3 המסכים הנ"ל של סמסונג פה קראתי שהכי מומלץ זה 2243BW אבל הוא גם הדגם הכי ישן של סמסונג איך זה יכול להיות ? מה הם הוכים אחורה ?? האם יש ב3 הדגמים הנ"ל את אותם פונקציות כמו : התאמה ל 3:4 או פונקציות מובנות של סרטים תמונות וטקסט . בנוסף שמאתי שסמסונג נותנת אחריות רק מעל 5 פיקסלים שרופים ?? האם זה נכון ?? והאם יש חברות אחרות טובות ששם האחריות יותר נורמלית

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by oran55,

האם יש הבדל בין שניהם? מי יותר טוב? האם ההבדל כ"כ משמעותי בסרטים ומשחקים? שאלה נוספת- האם כדאי לשקול את LG1960tr או LG1970hr במקום?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  12. http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=97887551 מול http://www.lastprice.co.il/product.asp?ref=29uc&productid=35411 שניהם 29", שניהם ULTRA WIDE, שניהם 5ms, שניהם AMD FREESYNC... שניהם נראים אותו הדבר בדיוק.... מה מי מו? עזרה בבקשה..

13. Started by סער_שי,

אני מתכוון בעיקר לזמן התגובה. שניהם מצהירים 2MS אבל נראה כי ב-LG מדובר במקרה קצה, ולפי מה ששמעתי הנתונים של ה-VIEWSONIC מרשימים גם בשחור-לבן-שחור וכיוצא. יש לי את ה-L1970HR ואני נהנה ממנו אבל הזמן תגובה לא מרשים אותי בהכרח. אני מבחין במריחות בלי ספק. אני תוהה אם זה פשוט משהו שאין לו פיתרון עד שהטכנולוגייה תגיע לפחות מ-1MS, או שה-VX922 מציג שיפור משמעותי מהבחינה הזו. אני שוקל למכור את שלי ולהחליף, אבל זה כמובן כרוך בהפסד כספי לא מבוטל ורציתי לדעת האם הוא כדאי. מאוד חשוב לי זמן התגובה ואני מאוד מבחין בו, אבל אני לא רוצה למכור את ה-LG שלי בחצי מחיר, לקנות VS שעולה יותר ממנו, ובסוף לגלות שההבדל לא מורגש כמעט. אז? (ובבקשה לא אנשים ש"לא מבחינים בשום מריחות" גם ב-8MS... אתם …

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by blacknot,

היעוד העקרי שלו הוא צפיה בסרטים ובטקסט וגלישה באינטרנט

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. שלום לכולם אני עוקב אחרי הפורום הנ"ל כבר למעלה משבועיים שלושה כדי לנסות וללמוד ולהחליט איזה מסך הוא עדיף יותר אני מודע לכך שיש כאן אנשים שרק רוצים לנסות לעזור ולכל אחד יש את הדעה שלו איך כפי שאני דוגל עם עובדות אין יותר מידי אפשרות לטעות אני רוצה לרכוש מסך למחשב בהתחלה התלבטתי בין DELL 2007 WFP לבין הLG 2000C { אם כתבתי את הדגם נכון } שמדוברים כאן מספיק ... לאחר מכן יש את החברות החדשות שהתצטרפו שהן VP930 VIEWSONIC ל דגמים של EIZO שהם בכלל 19" אשר נחשבים לממש טובים ואז התחילו כל הבעיות יש כאן אנשים שהמליצו לא לקנות 20" כי אין הבדל בין ה20" רחב ל 19" רגיל אז חבל על הכסף ל VP930 בדגמים האחרונים יש בעיה של "תאורה אחורית במסך שחור " { מצטער שכחתי את ההגדרה המדוייקת } ..…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב... בטווח המחירים של שני המסכים שרשמתי בנושא.. אני רוצה לדעת איזה מסך אתם הייתם לוקחים וממליצים עליו ולמה.. והאם יש מסך אחר שאתם הייתם מעדיפים משני המסכים האלה. וגם, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים האלה ברזולוציה של 1920x1080 .. תוודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני קורא מאמרים כרגע ומתלבט בין ה DELL E228WFP ובין ה Samsung 225BW .. שמתי לב ששניהם משתמשים בפאנלים מסוג TN וזה מעט מאכזב, אבל יחסית לכסף הם נותנים תמורה מצוינת. אשמח לקבל דעות ואם למישהו יש אחד מהם אשמח לקבל התרשמות ממנו! תודה!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by tidan26,

שלום! עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? message the current input timing is not supported by the monitor display please change your input timing 2560 1600 60hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifications ברצוני לציין שאני עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך 2560 1600 hz 60 המסך של חברת dell u3011

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by redead,

החלטתי לאחר הרבה כאבי ראש ללכת בסוף ולקנות את המסך הזה.. אני עדיין לא יודע כולכך איפה כי כל החנויות בזאפ שמופיעות בתחילת הרשימה כהכי זולות לא ממש מוכרות לי.. לפני שאני בכלל קונה יש סיבה שכדי לא לקנות אותו? תודה..

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. Started by amnesia,

http://wccftech.com/g-sync-hdr-monitors-available-q2-2017/ זמינות: במחצית 2017

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by jaco21,

שלום ברשותי מסך DELL U23HM והייתי מעוניין לחבר לו עוד 2 מסכים בגודל זהה. לשימוש במשחקים לתמונה פנורמית אשמח להמלצה לדגמים והאם חשוב שמסכים אלה יהיו באיכות גבוהה או שמספקים דגמים פשוטים? יש לי כרטיס מסךSAPPHIRE RADEON HD6950@6970 תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, המסך הנוכחי שיש לי כרגע הוא Dell 2007WFP מסך של 20" 1680*1050, והוא כבר לא מספיק לצרכים שלי, מבחינת גודל ורזולוציה (אבל עדיין עובד מצויין). שקלתי קניה של מסך גדול שיחליף את הנוכחי אבל מכיוון שאני מוגבל בתקציב (מסך איכותי 27" עם 1440P עולה סביבות 2500) הגעתי למסקנה שעדיף לי להוסיף של 25" וכך אוכל לקבל מסך איכותי ושטח תצוגה גדול, התכנון הוא להשים את המסך הישן במצב אנכי כך שדף שלם יכנס בלי להיחתך. ראיתי את ה Dell U2515H שהוא 25" IPS ברזולוציה של 1440P. אשמח לשמוע חוות דעת על המסך הזה, האם יש אופציות אחרות או האם כדאי לי לחכות קצת קצת ולקבל מסך יותר טוב. השימושים שלי: סטודנט - ז"א המון מסמכים ואני צריך שיכנסו שתי דפי וורד במסך אח…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. היי, לאחר שהתקנתי ויסטה 64 ראיתי שאין דרייבר תואם למסך שלי (IIYAMA VISION MASTER PRO 454) אני מעוניין להוסיף הגדרות של refresh rate כך שיוצגו כחלק מתדרי הרענון החוקיים של המסך - ז"א שיופיעו גם שבחור hide display modes.. etcetc. משחקים כגון COD4 מסתמכים רק על ההגדרות הנ"ל ואי אפשר לבחור תדר רענון שהוגדר בתוכנה חיצונית כמו למשל RIVATUNER. האם למישהו קיים דרייבר למסך/יודע איך לכתוב דרייבר ידנית?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  24. Started by smg2,

שלום, לפני שנתיים קניתי מסך ViewSonic Q241wb '24 היום רציתי לחבר את הסוני ושמתי לב שפשוט אין יציאת dvi אצלי ה-dvi חסום. פתחתי את המסך, וצילמתי:http://www.uploadfileyou.com/files/lric6zqebek696olbwm6.jpg האם אפשרי לחבר יציאת dvi ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  25. Started by דנדן,

שלום לכולם ברשותי מסך DELL 2209WA המוכר לכולם, עדיין עובד ובועט אך ברצוני להוסיף מסך במקביל להתחדשות במחשב חדש. לדעתכם יהיה קשה לעבוד עם גדלים שונים? ייתכן שבגלל שה2209 הוא 16:10 ההפרש לא יהיה משמעותי כלל? איזה מסך 24" מומלץ היום מבחינת DELL? והאם יש איזשהו מסך 27" מומלץ במחיר סביר ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים