מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי! מחפש מסך 32 אינצ', 4K עם צבעים מדויקים (עובד עבור web, לכן sRGB חשוב יותר), קל על העיניים למשך זמן ותמונה ברורה. אני עובד באנימציה של דו-מימד, סרטונים, גרפיקה, ציור בפוטושופ ולפעמים גם גיימינג קליל.. תקציב בערך 4,000 ש"ח אני לא יודע לעשות קליברציה ומעדיף שיגיע מוכן מהמפעל חשבתי על ה BenQ PD3200U או Viewsonic VP3268
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותכם שאלה: אחרי נבירות בפורמים כאן והשוואה עם לסמסונג 226BW בחר ב LG לדעתי הצבעים נראים טוב יותר בנוסף עניין הפנאל הסיני וכל הקשור בכך די הרתיעה אותי קניתי את המסך לפני ימים בודדים והייתי רוצה לדעת למה בחלק מהמקומות נראה שהמסך הוא בעל ניגודיות של 1:3000 כאשר על המסך ומפרטי המסך רשום 1:5000.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמו שמצויין בכותרת אני צריך את עזרתכם לבחור מסך המיועד בעיקר למשחקים ולצפייה בטלוויזיה (אני רוכש גם כרטיס טלוויזיה)... אין צורך ביותר מ-22 אינץ'. על מה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22 אינץ עד 1300 ש"ח המסך הוא למשחקים ולסרטים וכמובן שאני נכנס לפורום אז שיהיה אפשר לקרוא את הטקסט חשוב לי מאוד שיהיה אפשרות להטות את זוית המסך כלפי מטה הומלץ לי לקחת את המסך ASUS VW222U מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהזמנתי מחשב חדש לצורך ניגון סרטי FHD. אני מעוניין לרכוש מסך 37 אינץ' לחדר. תקציב 4K ש"ח. חשבתי בכיוון של סמסונג LA37B530 . יש למישהו נסיון איתה או המלצות אחרות? חשוב 3 כניסות HDMI 1.3. ותמיכה ברזולוציה טבעית דרך HDMI של 1920X1080.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך בודד 19״ של סמסונג. רזולוציה 1440*900. פאנל tn. יש לי אפשרות לקנות מחבר מסך נוסף במחיר סמלי זהה למה שיש לי. חשבתי לקנות עוד אחד כזה ביד 2 ולחבר את שלושתם כאשר הם עומדים על הצד. הכוונה לקבל רזולוציה של 1440*2700. השימוש הוא למשחקים. הכרטיס מסך יהיה כנראה gtx760 או שווה ערך בamd מה דעתכם? או שכבר לחכות ולנות מסך בודד 23״?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו בכוונה לא שמתי תקציב אני רוצה שתתאימו את המסך הטוב ביותר שירוץ עם המערכת שלי שכמובן מיועדת ל GAMING : התקציב שלי להכל הוא 8500: ( יש לי ציוד היקפי ) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1050 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 730.00 ¤ כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2630 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤400 זיכרון: KingSton 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤1224 מארז: Gigabyte GZXA1CA-ST Poseidon Aluminium Silver Full Tower Case מחיר: ¤450 ספק כוח: ENER…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה. כשאני מפעיל את המחשב המסך לא מראה מייד את התמונה. אני מתכוון שהמחשב פועל אבל המסך לא מראה את ה- BIOS ולא את מסך הטעינה של ה- Windows עם הסמל. רק כשהמחשב מגיע לשלב של ה- Log On ובחירת המשתמש, רק אז המסך נדלק ומראה תמונה. יש לציין שהמסך דלוק כל הזמן הזה רק לא מראה תמונה. ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך בזמן ההפעלה, אבל המסך רשם לי "No Signal". זה כבר קורה לי יומיים ואני לא יודע מה לעשות. המחשב והמסך פועלים רגיל בלי שום בעיות מיוחדות כשאני עובד עליו. אולי הבעיה היחידה כרגע היא שיש לי רעשים די חזקים מהמארז כשאני מפעיל את המחשב. יכול להיות שזה קשור?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
U2410 מגיע rev A07 U2412 יש סיכוי שיצטרך מספר עדכונים בכדי להיות נטול בעיות. האם שווה לקחת סיכון עם U2412?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל היבואן חיון - העליתי את המסך של SERVICE FUNCTION ומצאתי ש - CHECKSUM מראה על קוד 7FD5 האם המומחים יכולים לאמר לי איזהסג של זה פנל קיבלתי? תודה לעונים אדר
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך BENQ T91W ,19 LCD,שהרזולוציה הטבעית שלו 1440X900 כשאני שם את הרזולוציה הAUTO ADJUST לא עושה את זה טוב והמסך חתוך לפעמים מלמעלה לפעמים מהצד לפעמים יותר לפעמים פחות. (ב1280X800 זה עובד מושלם) ניסיתי אלפי פעמים לעשות עוד ADJUST ולנסות בהגדרות הידניות של המסך חפרתי חפרתי ואין שם פתרון לבעיה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שהבעיה הזאת קרתה לכמה וכמה מסכי LCD 19 לא זהים לשלי אלא לכולם היה משותף ה8600GT/S ,הכרטיס מסך שברשותי. אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור תבעיה,אשמח לעזרה! תודה רבהה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 23:32:12 הקפצההבבקשה תעזרו זה ממש ממש חשוב =/
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
אני עובד במקביל עם DELL 2407WFP בחיבור DVI ו-DELL 2007FP בחיבור VGA. הבעיה היא שלא משנה מה ניסיתי לשנות בהגדרות המסך ו/או בהגדרות כרטיס המסך (HD2400XT) לא הצלחתי להביא את ה-2007FP לרמת בהירות דומה ל-2407WFP שלידו. הלבן נראה מעט כחול (מוגדר כ-6500K עם בהירות 91!) והכל נראה עמום-אפור. אולי זה ה-VGA עצמו? אני מתעצל לנתק ולהחליף חיבורים :-\ עריכה: הצרחה בין ה-DVI ל-VGA לא משנה כמעט כלום... אותה תופעה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימוש בעיקר משחקים , ולאחר מכן טקסט ומסמכים , בעדיפות אחרונה סרטים ...
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
האם מישהו מחזיק/החזיק במסכים הנ"ל ויכול להשוות איכות תמונה: בעיקר שחורים ובהירות. כבעלים של DELL 2007p, שמחפש לקנות מסך נוסף, מעניין אותי האם יש שיפור, וכמה, בין הדורות. ה- 2007 שברשותי מסך טוב יחסית למסכי ה TN שהיו בזמנו, אלא שהבהירות שלו לא להיט, מה שמקשה על שימוש בסלון מואר באור יום, וגם רמת השחור הייתה יכולה ליהיות טובה יותר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב ומסך לעריכת תמונות RAW ולקראת לימודי אדריכלות (בתקווה). המחשב שכרגע נראה לי הכי מתאים הוא מחשב מה"מחשבים מומלצים" בקטגוריה תלת-מימד (שמוצע ב3480). אם יש למישהו הסתייגות בעניין אשמח לשמוע. השאלה העיקרית שלי היא בנושא מסכים: גודל המסך לא חשוב לי במיוחד. יותר חשוב לי לראות את הצבעים והכהות בצורה מציאותית וכמה שיותר דומה לתמונה המודפסת. בעניין הפורמט - הבנתי שמסכי 3:4 יותר מתאימים לעריכת תמונות ועיצוב... נכון או לא? לי נשמע הגיוני כי התמונות הן בפורמט הזה. בעניין מחיר - התקציב שלי הוא עד 1500. אם אפשר לחסוך ולהשקיע פחות (לקנות מסך קטן יותר) בלי להתפשר על איכות זה מבורך. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מסך HYUNDAI L90D+ שמחובר לכרטיס מסך GEFORCE 7950 GX2 ואני לא רואה כלום שמחובר בחיבור הדיגיטלי. בהדרות מסך בחלונות רשות תחת קטגוריית מסכים DEFULT MONITR , ניסיתי להתקין דרייבר מהדיסק וזה רושם שהגירסא הכי טובה היא זאת שמותקנת כרגע. עזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לתלות את המסך על הקיר ואני צריך המלצות למתלה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
צהריים טובים חיברתי עכשיו את המסך והכל נראה טוב. חיברתי אותו גם בחיבור הd-sub rgb וגם דרך DVI עכשיו מה שמעניין הוא שהדי סאב מראה סרטים ותכני בלו ראיי, אבל איך שאני מעביר ל\DVI אני מקבל מסך שחור כשהסרט רץ ויש רק סאונד. מה שמוזר שהDVI מראה הכל, נגיד את שולחן העבודה וכו' אבל איך שאני מפעיל סרט או בלו ראיי אני מקבל מסך שחור. עזבו את זה שיש לי מחשב ישן ( AMD 3000, RADEON 9600, 512 ראם) שאפילו שעשיתי לו עכשיו אוברקלוק הוא בקושי מריץ בלוראיי ואני כנראה צריך לקנות מחשב חדש.. למה הוא לא מראה את הסרט?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה23 אינץ' בעיקר למשחקים כמן pes call of duty nba בארטפילד וכאלה ושיתאים גם לסרטים התקציב שלי זה בערך 1000 שקל ועוד שאלה איזו חברה הכי טובה במסכים? לי אמרו שסמסונג זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המסך בגל ציפוי (מגן) זכוכית?? מיועד לחדר ילדים האם יש עוד משהו מומלץ בקטגוריה הזאת??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אציין כי כבר הפנמתי כי ה-Vp730 הוא הפייבוריט ב-"17 וה-Vp930 ב-"19, אך לאחר שביקרתי בחנויות וראיתי את המסכים השונים במציאות התרשמתי לטובה דווקא מ-LG, אותו שללתי לחלוטין מהתחלה. מאחר ולא הצלחתי למצוא שום ביקורת עניינית על המסכים שלהם, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בנדון. המלצות/ביקורות על דגם מסויים או סדרה יתקבלו בברכה. כמו כן, האם תוכלו בבקשה להביע את דעתכם על הדגמים הבאים של LG : L1732TQ http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1732TQ.jhtml L1770HQ http://www.lge.com/products/model/detail/l1770h.jhtml המחירים של שניהם בסביבות 1800-1900 ש"ח ע"פ zap. ממה שראיתי המסכים די אזוטרים, ולא מוזכרים כמעט בשום מקום..לכן אש…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, בעיקר מהו סוג הפנאל שלו ואם אפשר עוד קצת מידע עליו אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ה-P2314H עולה בארץ 880 ש"ח וה-U2414H עולה 1230 ש"ח. המטרה העיקרית של המסך זה לימודים וקריאה של חומרים מהמסך. עברתי על המפרט של 2 המסכים ועושה רושם שאין הבדל כזה גדול בינם שמצדיק את התוספת במחיר (למעט החיבורים) בדקתי גם באמזון בארה"ב והכי מרגיז אותי שההפרש שם בין המסכים הוא כ-30 דולר ופה בארץ כ-350 ש"ח. יש לי מחשב נייד חדש HP SPECTURE X360 I7 6500U נקנה לפני שבוע בארה"ב עכשיו יש לו רק יציאת HDMI ו-MINI DISPLAY PORT, עכשיו השאלה אם החיבורים של P2314H יתאימו למחשב הזה? כבל של מיני דיספליי לדיספליי רגיל הוא בסדר? אני לא אאבד מאיכות התצוגה? יש אפשרויות אחרות עם היציאות של המחשב..? מצד אחד מרגיש לי מיותר להוציא עוד 350 ש"ח במיוחד שבחו"ל ההפרש כזה זניח, מצד שני היציאות של ה…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
דרישות: 27" ברזולוציה 1440*2560 עם 144HZ ופאנל IPS. Dell U2715H 60 HZ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891745 Asus MG279Q 144 HZ : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902610 acer xb270hu 144HZ: לא מצאתי למכירה בארץ. כרטיס המסך שייעשה בו שימוש הוא 970GTX שכנראה ישודרג בהמשך הדרך. לא ידוע אם יוחלף/ יתווסף ל- NVIDIA או ATI חדש שייצא. המסך של דל תומך רק ב-60 ועושה רושם שיש לו הרבה החזרות והוא בעייתי גם בתור חדש מהקופסה. אני חושב שהוא נפסל מיד מכיוון שאין לי כוח לריצות מיותרות, רוצה מוצר שיעבוד. המסך של אסוס תומך FreeSync ואינו תומך G-Sync. אני לא יודע אם זה בעייתי. המסך של אייסר תומך G-Sync ומתאים לכרטיס המסך. ממה שקראתי אני חושב שהוא יהיה יקר יותר לקניה ושאי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כדאי להביא את המסך הנ"ל מניו יורק לארץ. לפי מה שידוע לי אין מכס על מסכי LCD אבל צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ. האם בארץ תהיה אחריות למסך עצמו? בבקשה תגיבו, עומר חצ'ק. נ.ב.: המסך הזה עולה בניו יורק $370 כולל מיסים שהם שווי ערך ל-1480 ש"ח. בכניסה לארץ צריך להוסיף מע"מ שהוא 15.5% ובסוף המחיר מגיע ל-1710 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-