מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לשני חיבורי ה-USB שיש במסך. האם צריך אזשהו כבל מסויים או דרייבר ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים כרגע המסך שלי מחובר דרך יציאת ה- VGA(כחולה) אבל גיליתי לא מזמן שיש לו גם יציאת DVI שהבנתי שהיא יותר משוכללת אם אני אקנה כבל של DVI ואחבר את המסך דרך יציאת ה- DVI שלו אני אראה שיפור מאשר המצב הנוכחי?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
תקציב: 1500 ש״ח.שימושים: גיימינג.מה משחק: Far cry, battlefield 1, codגודל מסך: גג 24 אינצ׳.כרטיס מסך: geforce GTX 1070 8gb ddr5 vr ready הערות: חשוב לי שיהיה בו קצב רענון 144hz, וצבעים יפים. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
19"-20" אינצ או 19 או 20 והתקציב 2500 גג! אז ככה אני רוצה מסך שאוכל לחבר אותו לכבלים (לראות בו טלוויזיה) ושגם אוכל לחבר למחשב... עכשיו ראיתי הרבה טלוויזיות\מסך המחיר שלהם הוא בסביבות ה2500 שעושות את שתי הפעולות אבל חשבתי אולי לקנות מסך רגיל רק למחשב ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו מהמחשב אבל אני רוצה לשים את הטלוויזיה טיפה רחוק מהמחשב עצמו משהו כמו 4-3 מטר עכשיו יש קבל שיתחבר לכרטיס טלווזיה באורך כזה? והאם יראו טוב עם כרטיס טלוויזיה? *אני רוצה לשים אותו ככה מרחק כי אני רוצה לראות בספה וככה יותר נוח וגם שיתחבר למחשב... אך המסך הזה? http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3515&zap=1 הוא רחב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי GTX 1080 ומעבד I5 8600K קופי לייק, איזה מסך מומלץ כדי להוציא את המירב ממנו ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ה CRT שלי נגמר הוא איבד גוונים וחדות, מדי פעם לא נדלק והגיע הזמן להחליף אותו. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא עיבוד תמלילים וקריאת טקסט במשך פרקי זמן ארוכים, מדי פעם עיבוד תמונות וגרפיקה, ומעט סרטים. המחשב לא משמש למשחקים. חשובה לי נוחות הקריאה ואיכות הגוונים. המסך שלי כרגע הוא 17" וזה די מספיק לי. התקציב מינימאלי, אין לי סכום ספציפי, רוצה להוציא כמה שפחות. מתוך קריאה בפורום אני מבינה שעדיף שלא לקנות מסכי TN. אלו פאנלים יכולים להתאים ? האם לצרכים שלי בתקציב מינימאלי עדיף לקנות CRT או LCD ? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה ושבוע טוב עדי
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש ברזולוציית FHD סביב המחיר הזה. רצוי מאוד שתביאו לי מסך מ-TMS כי אני רוצה לקנות אותו יחד עם המפרט, במידה ולא KSP יהיה גם טוב. גודל מסך אני מניח 23" לשימושי גיימינג ועם תקן תליה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת + האם הוא נמכר בארץ? צריך לצאת מחליף מזמן הקרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני משתמש במסך בעיקר לאקסלים וגלישה, קצת יוטיוב, קצת תוכנות גרפיות בעיקר חשוב לי לראות טבלאות עם נתונים בצורה ברורה,כמובן שהיה חשוב לי לראות בעיניים את 2 המסכים האלו ולהחליט מה מתאים לי, אבל זה לא ממש אפשרי, צירפתי לינק לאתר השוואות מאוד מפורט, אם מישהו יוכל על סמך הנתונים הללו לתת לי כיוון אשמח מאוד, המחיר שלהם קרוב מאוד. סביב 650 ש'ח תודה https://us.hardware.info/comparisontable/products/344148-278768
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בעיקר וגם לסרטים. הדגש הוא למשחקים, שייראו פרפקט. שמעתי פה על Dell 2007WFP 20" וגם על Asus MW221U. איזה מסך יותר טוב למשחקים, רק אלה שמבינים להגיד לי ולא להגיד סתם. שניהם כמעט באותו מחר. אם יש יותר טוב אז התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום כולם, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב משולב (מחשב וטלוויזיה). ראיתי הרבה סוגים של מסכים במחירים שונים, הרבה נראים טוב אבל אני פשוט לא יודע במה לבחור כי אני ממש לא מבין בתחום (אני עוסק בפיתוח תוכנה), לכן אני פונה אליכם ומבקש את המלצתכם. כמה פרטים... * כרטיס המסך הנוכחי שלי הינו ATI Readon HD 4600 Series (אם זה משנה בכלל). * פרמטרים חובה במסך: - 23 אינץ - חיבור RCA , VGA, HDMI - FULL HD הצבע לא כ"כ משנה לי, מחיר המסך עד 2,000 ש"ח תודה רבה...
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כי הבנתי שעכשיו יוצאים כמה דגמים חדשים של 22" בכל מני חברות תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לשדרג מסך אחד שיש לי ולהחליף אותו בשניים חדשים QHD של 27" ואם אפשר אז גם לחבר אותם לזרוע לקיר כדי שלא ישבו על השולחן. אני מכיר רק את דל, וחשבתי על ה U2717D. השימוש של המסכים יהיה בעיקר לתכנות, עם משחקים קלים. יחובר למחשב עם כ.מסך gtx 760 שאולי בעתיד ישודרג ל RTX החדש. האם הכיוון הוא נכון? יש לציין שאת המסכים אני מזמין מאמזון UK או US.
-
- 28 תגובות
- 53k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למסכים יחסית גדולים (30 אינץ' ומעלה) לעריכה, אני בעיקר רוצה להשתמש בו כמוניטור עליו אני רואה את הסרט שאני עורך בגודל מלא, במקום לעבוד בחלונות קטנים. אין לי העדפה לחברה, אם יש מסכי טלוויזיה שיתאימו, גם הולך, כל דבר תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה חברה עדיפה באחריות לדוגמה - על כמה פיקסלים שרופים מחליפים מסך בלי בעיות ???
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בעע אני קורא אלפי דיונים על המסכים האלה ואני כבר לא מבין חח חלק אומרים שאם אני גיימר כבד אז רק ללכת על ה DELL 2007WFP וחלק אומרים שה Samsung 226BW הוא הכי טוב, גם כי ב DELL הרבה התלוננו על ghosting (למי שלא יודע מה זה, הנה סירטון שימחיש: http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A) חח פאק אני כבר באמת שלא יודע מה להחליט.. HELP ME =P
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלויזיה שתתפקד גם כמסך למחשב די ישן שיש לו חיבור VGA בלבד. סדר הגודל הוא 21-24 אינץ. ראיתי שקיים ממיר VGA לDVI, לא הבנתי איך זה אפשרי הרי VGA זה אנולוגי וDVI זה דיגיטאלי. האם אפשר לקנות טלויזיה בעלת חיבור DVI ופשוט לחבר למחשב עם ממיר VGA לDVI ? בתודה מראש, מייק.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש המלצה על מסך של viewsonic, עדיף פאנל IPS. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מסך מסוג Lgl194Wt שהרזולוציה שלו היא 900*1440. ברשותי כרטיס מסך מסוג GetForce 6600GT. בכרטיס מסך שלי אין אפשרות לרזולוציה כזו. האם יכולה להיות לי בעייה של התאמת הרזולוציה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מטרה: לימודים ומשחקים, אם אפשר קעור, והכי חשוב הכי (או הכי פחות מזיק) בריא לעיניים של הילדים, כרטיס מסך 1060/1070 (יש 2 מחשבים), תקציב 1000-1200
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיותר משבוע אני עם המחשב החדש שלי (ראו מפרט) ואני כבר לא יכול להשאר עוד עם המסך הCRT הגוסס שלי mag 786FD. ואחרי שיטוט ממושך במעמקי הפורום אני רק מתחרפן ויוצא יותר מבולבל מלפני כן. אני לא יודע אם להפשר על TN או לחסוך על משהו רציני כי בכל זאת מסך הוא משהו שנשאר יותר זמן מחומרה במחשב. ואני לא יודע מה אפסיד אם אקנה T240 לעומת 2408WFD מבחינת איכות. אני רואה שכאן ממליצים על TN למשחקים אבל יש לו בעיות עם צבעים עומק ועוד דברים שאני לא זוכר עכשיו אז מה גורם לTN להיות מומלץ למשחקים. (בכל זאת עומק צבעים חשוב גם למשחקים לא?) ולפי מה שאני קורא כאן גם ב2408WFD יש בעיות וחסרונות משלו (לא יודע מה אבל ב2900 ש"ח דיי אפשר לצפות לשלמות) ויש את EIZO S2431WE שנשמע כמעט מושלם חוץ מהמחיר. (עולה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצה למסך Lcd 19", והדרישות ממנו מאוד ספציפיות: הוא בעיקר ישמש לקריאת מסמכים, גלישה באתרים ועריכה של מסמכים, ולכן חשובה איכות צפייה בטקסט. אני מוכן לגלוש קצת מהתקציב וזאת בתנאי שהמסך יעמוד בדרישות. איזה מסך לדעתכם יתאים לדרישה זו באופן הטוב ביותר? שקלתי את ה- vp930b, יש משהו מתאים יותר? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ובנוסף אם אפשר הסבר על החיבורים של כל מסך למה הם מתאימים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן. עד לפני כמה ימים הייתי נעול על האולטראשארפ 23 של דל. אחרי זה חשבתי למה לא לקחת את האולטראשארפ 24 שעולה היום 1150 ? יש מסכים אחרים ב-1150 ש"ח שטובים ממנו ? כמו כן, איך הוא בהשוואה לפיליפס 247E4LHSB שזול ממנו בהרבה (790 ש"ח) ? אני יודע שהרזולציה של הדל היא 1200 ושל הפיליפס "רק" 1080, אבל איך הם בשאר הפרמטרים ? הצרכים שלי הם צפייה בסרטים וסדרות, אינטרנט ומשחקי באטלפילד. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - תוספת, המפרט שלי בצד ואני משחק היום באטלפילד עם FPS קבוע של בערך 60-100 עם נפילות מדי פעם לכיוון ה-45 על מסך מותג מדבקה 1440X900. עדיף לי לקחת מסך ברזולוציה FHD או 1200 ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-