עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני צריך לקנות מסך 22" נוסף שישמש לתכנות רוב שעות היום סביב ה1500 ש"ח (רצוי פחות אבל העיניים חשובות יותר). כיום אני עובד עם LG 226WTQ, וסה"כ אני מרוצה ממנו, למרות שהבנתי שיש לו כבר מחליף. עברתי על תרדים אבל לא הצלחתי להבין מי כדאי מהחדשים... יש למישהו המלצה?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by lader,

אני צריך המלצה על מסך שיהיה טוב בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה נוח לקריאת דפים. תודה לכל העוזרים!!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. אני צריך לקנות מסך חדש אבל אני לא ממש מבין בעניין אני רוצה מסך 23-4" אבל אני לא בטוח שזה יתאים לכרטיס מסך שלי Shppire Vapor-X HD 4870 1GB השימו העיקרי של החשב הוא משחקים אבל סרטים וגלישה גם חשובים התקציב שלי הוא בסביבות 1000-900 אאם אין אפשרות אפשר גם 22"

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  4. Started by d.c.n,

שלום, יש לי מסך מדגם lg e2350t ויש לי כאלה מדי פעם רעידות ממש ממש קטנות למשל בשורות המשימות איפה שהשעון אני לוחץ על החץ לראות את כל התוכנות שפועלות הוא מראה לי מין קווים כאלה קטנים קטנים וגם מה שאני כותב עכשיו. השאלה היא עם הבעיה היא במסך כי הוא חדש ניקנה לפני שבוע כי המחשב עצמו ישן מאוד יש לו כרטיס מסך חלש ברמות שבושה להגיד אותו חחח אז זה הכרטיס מסך הישן שבעצם אין תאימות בינו למסך או שזה המסך?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ronb,

קניתי מסך חדש (LG 2353) עם תמיכה ב-FULL HD. כרגע הוא מחובר בחיבור VGA רגיל לכרטיס מסך OB ואני רואה ברזולוציה המקסימלית - 1920*1080. השאלה היא האם יש טעם לחבר אותו לחיבור דיגיטלי (HDMI/DVI) ? הרי הרזולוציה לא תשנה ? האם לעיקר השימושים שלי (אינטרנט) אני אראה הבדל כלשהו בחיבור דיגיטלי ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by fenix5545,

אני רוצה לחבר את הPS3 ואת המחשב שלי למסך שלי ויש לי במסך רק חיבור DVI וVGA (סמסונג s24b300) ואני רוצה לחבר את שניהם לחיבור DVI אחד איך אני עושה זאת? ואני משתמש במחשב שלי למשחקים בעיקר וסרטים אם אני אחבר אותו בVGA למסך זה ישנה הרבה (יש לי כרטיס מסך חזק HD7950) ? אם זה דורש לקנות משו אין לי גם בעיה להזמין מח"ל דרך האינטרנט

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן , אני מעוניין לקנות מסך מחשב , כמו שציינתי עד 1000 ש"ח . עניין הגודל : אני מועניין בחוות הדעת שלכם , אני לא רוצה שהעניים שלי יתעיפו בעבודה ממושכת מול המחשב , דבר שאני מאמין שיקרה אם אני אלך על 22 - זה נכון ? אני גם כותב הרבה תוניות לב"ס מול המחשב וגם משחק איזה 1.5 שעות בממוצע - אז המסך צריך לשלב בין התחומים. אני לא מעוניין ברמקולים מובנים . תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חשבתי על ה LG 1960TR אבל אמרו לי שהוא לא משתלם ....מה המסך הטוב ביותר למשחקים כבדים לסרטים ולגלישה באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  9. טוב אז המצב הוא כזה: אני הולך לקנות מסך FHD שהוא מתוכנן להיות המסך הראשי שלי(ההתחל, שולחן העבודה וכו' יהיו בו) ועוד מסך שהוא המסך שלי כרגע שהוא ברזולוציה של 1024X1280 בנוסף אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה. השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לעשות שהמסך החדש(FHD) יתפקד כמסך מחשב והמסך הישן(1024X1280) יתפקד כמסך טלוויזיה(יראו בו טלוויזיה בעזרת הכרטיס טלוויזיה), מתי שאני ירצה כך? נ.ב הכותרת קצת לא מובנת, אני מצטער אבל התקשתי עם הניסוך שלה, מקווה שהיא מובנת. *יש לי HD5750 עם אפשרות לחיבור שני מסכים ככה שמבחינת הכרטיס מסך זה אפשרי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ofiry,

שלום לכולם, כמו רוב האנשים כאן גם אני קראתי את הביקורות על הדגם המוצלח של DELL והתלהבתי. עד שנתקלתי בקטע הבא: Several manufacturers, including Dell and Samsung, have played the panel "bait and switch" game thinking no one would notice. A controversial practice called a "panel lottery" by others, they will originally release a good panel (for reviewers) and switch to an inferior one later on (probably to make some more money). Dell first put an S-IPS in their 2007WFP and later switched to an S-PVA, whose performance was deemed very low compared to the S-IPS. Samsung originally was making "S" (Samsung) TN panels for their 226BW, until they outsourced their production to A…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. צהריים טובים, אני מחפש לרכוש מסך 22" במחיר של עד 900 שקלים לפי המידע באתר ובפורום הבנתי שסמסונג 2243BW הוא הדגם הכי מומלץ בטווח המחירים. הבעיה היא שאין אותו במלאי באף חנות שיצרתי איתה קשר.. בחלקן אמרו לי להתקשר עוד שבועיים, ובחלקן אמרו לי שהם הפסיקו לייבא את הדגם הספציפי. יש למישהו מושג אם יש את המסך במלאי זמין באיזושהי חנות בארץ? תודה מראש אברום

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  12. שלום לכולם!! יש לי שאלה...קניתי נייד של דל, דגם XPS 15..עם חיבורי HDMI וכו'... אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית, ולחבר את הנייד לטלוויזיה, וככה לשחק בו. השאלה שלי היא כזאת...איזה מסך אני צריך לקנות, כדי שיראו טוב במסך שאליו אני מעביר...על מה צריך להיות דגש בקנייה. יש מסכי מחשב, יש טלוויזיות, יש מחשב וטלוויזיה ביחד...התבלבלתי כבר... מה הכי טוב? מחיר כרגע לא רלוונטי...אני פשוט צריך לדעת איך להתחיל לחפש .. תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by HaVoC_850,

כבר פתחתי על זה תרד לא מזמן אבל הסתבכתי צעקו עלי שהכרטיס מסך יתבזבז על מסך 22 וה-24 שהציעו לי היו יקרים מדי אז רציתי לדעת אם יש להם משהו שישתלם עבורי אני בעיקרון מחפש מסך למשחקים ושהכרטיס מסך שלי ינוצל במלואו כי מעל 70 FPS זה סתם הולך לקיבינימט (4870X2) אז מסכי 24 טובים ולא יקרים מדי יש לכם להציע לי? (עד 600 דולר) לא מעוניין בטלויזיות 24, לא צריך יציאות לקונסולות וכניסות USB וכל זה נטו למחשב ולמשחקים ובקטנה גלישה באינטרנט

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני עכשיו בדיוק קונה מחשב חדש, ככה שרציתי בבקשה עזרה במסך איכותי וטוב. הדרישה שלי תיהיה, שהמסך יעבוד ברמה גבוהה על משחקים וגם על סרטים. אני יותר רוצה כנראה 22-23 אינצ'. באשכול שעזרו לי לבנות את המחשב, המליצו לי בחום על המסך 2333T מבית סמסונג. בבדיקה שראיתי, המסך מגיע עם זמן תגובה מאוד נמוך (8MS), האם משהו יכול לתת לי תשובה חד משמעית בנושא של המסך הזה? האם הוא יתאים למשחקים ברמה גבוהה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Naor2231,

המחשב שלי עם 8700k ו1080ti ככה שבלהריץ דברים אין בעיה. כיום אני עם 2 מסכים - LG 34UC79G-B Ultrawide FHD 144Hz Samsung U28E590D 4K 60Hz עכשיו האולטרה וייד נותן לי חוויית גיימינג מדהימה אבל הfhd קצת הורס אותה לצערי. מאחר והמסך הוא 34 אינץ ורק fhd אז דברים נראים טיפה מפוקסלים. אז אני מתכנן למכור אותו ולהביא 2 מסכי 2k 144hz 27' ולשחק איתם כאחד. ומעליהם ישב ה4k. אני צריך את עזרתכם בבחירת המסכים, כרגע הכי טובים שמצאתי ואני דיי סגור עליהם אלא אם כן תפתיעו עם משהו אחר, Dell S2716DG מציעים 2K 144HZ G-SYNC שזה בערך כל מה שאני מחפש במסך. ה"מגרעה" היחידה היא שמדובר בפאנל TN שאגב אין לי כל כך בעיה איתו אני לא מבין למה כולם מתעבים אותו בגיימ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום אני ממש לא מבין בתחום של מסכים דקים ואני מחפש מסך דק LCD בשביל סרטים ומשחקים בעיקר התקציב יכול להיות עד 1200 שקל אבל אם ממש ישתלם להוסיף עוד קצת אז אין בעיה תודה רבה לכל העוזרים

17. ברשותי נייד של דל מדגם 1520 עם מסך 15 אינץ,מפני שהמסך קטן לי עבור סרטים היתי רוצה לדעת איזה מסך הכי מומלץ לחיבור למחשב נייד כדי שיתמוך ברזולוציות של הכרטיס מסך מסוג GEFORCE 8600 תודה רבה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  18. קבלתי אותו היום חברתי אותו רואים בסדר גמור כאשר גולשים ברשת אבל בסרטים (אני משתמש ב VLC בשביל לנגן סרטים ובדקתי גם בנגן של חולונות) רואים נקודות ירקות קטנות כל הזמן גם בתמונות עם שחור רואים אותם צרפתי תמונה לדוגמא יש איזשה הגדרה שאני צריך לשנות? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני קונה אחד מהשניים האם יש הבדל ומה הוא?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by tomer512,

הכבל DP לא בא עם המסך, ורציתי לדעת אם זה עוזר. ואם זה עוזר, איפה אפשר לקנות אחד? כי בזאפ ראיתי רק בחנות אחת וזה עולה 100 שקל.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by kenny1254,

1.רציתי לדעת ביותר מורחב בקשר לבעיית המריחות ב971P אם אפשר תמונות יעזרו 2.רציתי לדעת בעיקר איפה יש תצוגה של המסך VP930 וגם אם יש מקום שיש את 2 יחד 971P אני יודע שיש באופיס דיפו אם אפשרי כמה שיותר במרכז וכמה שיותר קרוב לראשון-לציון תודה לעוזרים

22. שלום ברשותי מסך של EIZO שיש לו אחריות של 5 שנים על המסך ו3 על הפאנל (אם אני לא טועה וכנראה שלא), ורציתי לשאול אם מישהו יודע כמה פיקסלים שרופים צריך להיות לי כדי שהיבואן יסכים להחליף לי את המסך? ששאלתי בחנות שקניתי הם אמרו משהו כמו 8 פזורים או 3 צמודים וכו', (נראה לי קצת מוגזם וכאילו ניסו ל"נפנף" אותי), מישהו יודע אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום, קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי המסכים והייתי שמח אם למישהו יש המלצה חמה למסך, ששימושיו הם לעבודה רבה מולו והרבה תיכנות חשוב שלא יכאבו העיניים משעות רבות של עבודה תודה רבה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by ovadia10,

קניתי DELL 2007FP וקיבלתי גרסא AO5 בצבע כסוף היה לי אותו מסך רק AO3 בצבע שחור רציתי לדעת מה ההבדל בינהם

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by 217agent smith,

ברצוני לרכות מסך מחשב בגודל של 23 אינצים. המסך מיועד לשימוש במחשב שלי ולחיבור הxbox 360. לכן אני אדרוש שלמסך יהיה חיבור hdmi וחיבור dvi. התקציב שלי עומד על כ1000 שקלים, עם חריגה של 300 שקלים. אין לי בעיה לקנות מכל חנות, העיקר שתהיה אמינה. אשמח אם למסך יהיה זמן תגובה קצר ככל האפשר היות ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון. אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי, בתשובה מראש נועם.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.