עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mrraz,

שלום אני זקוק למסך חדש עבור חובב צילום ברמה בינונית המסך ישמש גם לצפייה בסרטי HD תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hotshot,

נתקלתי בו כשחיפשתי חוות דעת על מסך אחר, מסך עם תאורה אחורית led עם חוות דעת חיוביות. האם הוא יתאים למשחקים (מהירות 2msec). מחירו כ-1400ש"ח. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שוב שלום. כאשר המחשב מחובר למסך חיצוני, יש 3 אפשרויות לכוון את ההגדרות של המסך [אני מדבר על צבעים, גוונים, בהירות, קונטרסט]: 1. מהמסך עצמו - הגדרות של המסך עצמו. 2. מההגדרות של ווינדוס 3. מההגדרות של הכרטיס גרפי. אם כן - במה להשתמש? האם אכן לא מתנגש בשני? בכלל - מה להעדיף? [נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל אני ממש מתעניין להבין את הריבוי אופציות הזה]

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  4. שלום אני מחפש מסך 23 עד 1500 שקל יש כלכך הרבה אפשרויות בשוק היום שאני מבולבל אני מאוד מאוד אהבתי איך שמסכים של אפל נראים שהכל ניראה מבריק כשמסתכלים על המסך האם יש מסכים כאלה בשוק האם הם בכלל טובים או שלא ואם לא מה אתם ממליצים fullHD + hdmi connector הבנתי שזמני תגובה היום לא כלכך חושב בעיקר שיהיה מתחת ל10 וגם ניגודיות שיהיה גבוה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. רכשתי מסך full HD. יש לו כניסת VGA, DVI, HDMI. הבעיה: כרטיס המסך שלי - שהוא בכלל לפטופ - מוציא רק VGA. האם בכלל אפשר להבחין - בעין אנושית - באיכות כאשר מחברים כבל VGA לעומת DVI (או HD)? אני מתעניין, כי אם כן, הדבר ידברן אותי לרכוש מחשב חדש [ולא כל כך בא לי] תודה (-:

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מסך Led בעיקר לשימוש משרדי ואולי גם לסרטים. קראתי ש-16X10 עדיף לשימוש משרדי על פני 16X9. למרות זאת, מצאתי בזאפ רק מסך Led אחד 16X10 של LG דגם W2286L . אם 16X10 עדיף לשימוש משרדי, אני לא מבין למה יש רק מסך Led אחד 16X10 ? האם כדאי ללכת על 16X10 ? האם ישנם יתרונות נוספים ל-HDMI על פני DVI מלבד שימוש בכבל אחד לאודיו ווידאו ? תודה, אורי

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by avih,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למסך 22''-23'' בסכום עד 2500 ש"ח השימוש למשחקים אך גם לשימוש רגיל לעבודה עם מחשב כולל סרטים (כמובן עדיף Full HD ) עד עכשיו הייתי עם 17'' CRT של MAG (כן כן......) חיכיתי למשהו שיהיה איכותי, שאיכות תמונה המשחק לא תרד וגם איכות סרטים ועבודה רגילה על המחשב ראיתי המון המלצות על מסכי DELL עוד לא התנסיתי איתם במסכים לחבר שלי יש LG(לא יודע איזה דגם ) והוא לא מרוצה ממנו אשמח לשמוע מכם תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AngelDust,

לצערי המסך הנוכחי שלי מראה סימני גסיסה Asus 17" 3ms. אז החלטתי להשתדרג ל 22 אני לא מעוניין במסך FHD מהסיבה שאני עובד בעבודה על מסך 22 ברזולוציה הטבעית של 1680 על 1050 וגם שם מצאתי את עצמי מגדיל את גודל הטקסט ... ראיתי המון המלצות למסך dell 2209wa בפורום ובכלל ברשת רציתי לדעת עם יש עוד הלטרנטיבות ששווה לבדוק ? אני לא מתכוון לצפות במסך בסרטים. השימושים יהיו: גלישה ברשת, עבודות משרדיות (לימודים), תיכנות , עריכת תמונות ומשחקים. תקציב עד 1400. אשמח להמלצות אלעד נ.ב. מישהו יודע איפה אני יכול לראות את ה dell בתצוגה באזור הרצליה, רעננה או ת"א ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש למעונות(כרגע עם 17' CRT ), חשבתי על 23-24 אינצ', הדבר הכי חשוב הוא המחיר(אין הגבלה אבל עדיף כמה שיותר נמוך). לא אכפת לי מהאיכות יותר מידי, מתכוון לצפות בסרטים מידי פעם ורוב הזמן לבהות בתרגילי בית ואתרי אינטרנט. בחופשת הקיץ אני אשתמש במסך הזה בתור תוספת ל Samsung T240 (למסמכי טקסט בלבד) ולכן חשוב שיהיה אפשר לקרוא בנוחות גם שאני בזוית. לפי חיפושים שעשיתי בפורום נראה שה Samsung 2333T עונה על הצרכים שלי ומצוייד בפאנל טוב, יש דגם אחר ששווה בדיקה? נ.ב. על ה T240 אני עובד ברזולוציה של 1920 על 1200(וזה מאוד נוח), אני ארגיש שינוי גדול במעבר ל 1920x1080 ?

10. חשוב שטקסט יהיה חד וברור ולא קטן מידיי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קודם כל שלום לכולם קניתי לא מזמן מחשב חדש ועכגשיו אני רוצה לחדש גם את המסך, יש בידי 2 אופציות שהם בטווח הכסף שיש לי בערך 800-850 שקל +- , שני המסכים נראים לי מעולים ויש לי עדיפות לאחד מהם, אני ישמח לשמוע אבל דעה ממכם ואם יש אפילו מסך טוב יותר בערך באותו המחיר.. מסך ראשון הוא מהאתר אולסייל שך LG: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955058&af=2055&bid=true מה שבעיקר מושך אותי הוא שזה פול HD עם 1: 5 מיליון בניגודיות, הקטע הוא שהזמן תגובה הוא רק 5 שזה פחות ב60 אחוז מהמסך השני (2MS). מסך LED "21.5 דק ורחב זמן תגובה (רענון): 5ms – מהמהירים בעולם!!! זווית צפיה רחבה: 170/176 יחס ניגודיות דינמית: 1:5,000,000 בהירות: 250cd/m² רזולוציה:1…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by balvan64,

אהלן חבר'ה, אני מחפש המלצות למסך חדש בגודל 22-24 FullHD רצוי 1200 ולא 1080. אני צריך אותו לגיימניג ולסרטים. חשוב לי שלא יהיה Ghosting ושיהיה הכי טוב שאפשר בתקציב. אני מתלבט בין מסך 120Hz או למסך IPS (בייחוד Dell LCD 24 U2410). לגבי מסכי IPS - אני לא יודע אם לא יהיו איטי מדי ואני אראה הרבה Ghosting. ביקורות ברשת חצויות. חלקן טוענות שהמסך מהיר מספיק למשחקים וחלקן טוענות בתוקף שזה לא למשחקים בשום אופן. לגבי מסכי 120Hz - אני לא יודע אם יש בהם יתרון למישהו שלא מתכוון להשתמש ב-3D. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by omri09,

המסך שלי תומך בחיבור DVI-I, היום קניתי כבל DVI-D(זכר משני הכיוונים). האם העובדה ש DVI-I תומך הן באות אנלוגי והן באות דיגיטלי אמורה לשנות משהו בכל הנוגע לאיכות? עריכה: אוקיי לא יכולתי להתאפק וחיברתי את הכבל. אני פשוט לא מאמין איך יכולתי לעבוד עם VGA, הבדל של שמיים וארץ!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Bengo5,

חיברתי את המחשב למסך LCD לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים. המסך טלויזיה בצבע ירוק אך שומעים צלילים שאני מפעיל מהמחשב.. מה אפשר לעשות?

15. Started by grove,

אני מחפש את התוכנה הזו בנרות חחח מישהוא עובד איתה היא אכן כל כך מומלצת?

16. Started by embedded,

המסך יחובר ליציאת VGA (המחשב ישן ואין יציאה דיגיטלית) עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט וקריאת טקסט. למישהו יש המלצות? תודה

17. נשגב מבינתי עניין מסכי המחשב והפאנלים השונים. אני צריך מסך עבור המטרות שבכותרת, חיבורי RCA יתקבלו בברכה - אך אינם בגדר חובה התקציב הוא 1500 ועד 2000 במידה ומדובר במסך 27". רוב תודות אלי

18. Started by vvvictor,

שלום! רוצה לקנות מסך מחשב חדש U3011 DELL "30 . מישהו קנה כבר? מחפס יבואן אשר מוכן להביא אותו.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Super Sonic,

לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני עם המסך 19 הישן,לא משהו שמאפשר להפיק את המירב מהמפלצת החדשה. שמעתי שיש כיום מחירים זולים במיוחד על מסכים 24 שהם LED. אשמח לקבל הצעות מעניינות,המחיר המקסימאלי שאני מוכן להשקיע הוא 1500 ש'ח. תודה.

20. Started by User_Name,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחר מסך שישמש בעיקר ללימודים ועבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, קצת פוטושופ) ומשחקים עם כרטיס מסך Radeon 5770. חשוב לי נושא הארגונומיה של המסך, שכן אני יושב קרוב למסך ואופציה לתלותו על הקיר יכולה להיות נחמדה כדי לפגוע כמה שפחות בראייה. הגודל המתבקש הינו 20-21.5, שוב כי אני יושב דיי קרוב ואם אני רוצה לראות סרטים אז המחשב מחובר לLCD 32". הקנייה תתבצע באייבורי, שכן אני רוכש שם עוד מספר דברים מחר. (אלא אם כן ישנה חנות באזור חיפה שמציעה מסך שנותן תמורה טובה יותר לכסף). תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by rajuomer,

אני רגיל לעבוד עם שני מסכי 19" ורוצה לעבור לאחד גדול סוף סוף עבודה עם תוכנות גרפיקה ואנימציה של Adobe ראיתי שיש מגוון גדול של 27" אבל לא כזה גדול של 30" מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  22. קראתי 3 דפים אחורה ולא הצלחתי להגיע להחלטה. השימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט, קצת סרטים באיכות סבירה מכונן DVD פשוט במחשב (לא חיוני HD), קצת להכין תמונות מהמצלמה לפני מסירה להדפסה אמיתית (התאמת פורמט וקצת שיפור ניגוד עם PAINT SHOP), קצת משחקים "פשוטים" וישנים לילדים בגיל 8-12, מה שעובד על מחשב ישן מחשב -2.4 P4 עם כרטיס מסדרת 6XXX. המשתמשים יהיו גם אנשים מבוגרים וגם ילדים בגיל 8-12 כך שרצויה אפשרות התאמה ארגונומית בבסיס. או שזו טעות לחשוב כך? מבוגר שעומד ליד הילד מסתכל קצת "מלמעלה", הילד היושב על כסא מסתכל קצת "מלמטה". זה לגבי זויות הצפיה. מחפש מסך שבגובה שלו יהיה דומה למה שנותן היום מסך CRT 3:4 "17 ישן, האם "22 זה המתאים? או להתעקש על פורמט 3:4? יש חשיבות לגודל פונ…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  23. Started by coldfish,

קיבלתי אתמול את המסך (מניר טק) ואך שהדלקתי אותו שמתי לב שעל רקע לבן רואים שצד שמאל מואר יותר מצד ימין אני יודע שאני כבר הולך להיכנס למלחמה עם החנות , הם יגידו שהם לא רואים כלום רציתי לשאול עם התופעה הזאת קימת לאנשים אחרים שיש להם את אותו מסך אז אנשים ,תגיבו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by efee123,

שלום אני רוצה מסך למשחקים ולקריאת מסמכים. כל המסכים עם הפאנלים האיכותיים מתחילים מ-5ms ומגיעים עוד הרבה יותר... חשוב לי שיהיה FHD ועם זמן תגובה קטן. תודה רבה לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אני עובד בתחום הפוקר באינטרנט וצריך המלצה למסך גדול, בגודל לפחות 27 כי ב24 שלי כבר אין מספיק מקום להציג את כל המידע שאני צריך. התקציב הוא עד 5K, אני לא יודע אם כדאי למכור את המסך הנוכחי שלי (הוא במצב כמו חדש) בשביל שהתקציב יעלה, זה תלוי במה שתמליצו לי. מה שאני מתלבט הוא אם לקנות אחד גדול או שתיים יותר קטנים, הכרטיס מסך שלי HD5850 ככה שיש לו אינפיניטי לחבר עוד מסכים. הינה דוגמאות לאיך נראית מערכת עבודה של מישהו בתחום שלי: תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.