מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש,התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח(אפשר לחרוג כלפי מעלה במידת הצורך),השימושים במסך הם צפייה בסרטים(לפעמים אני צופה מהמיטה אז אני רואה מהצד ולא ישירות מול המסך,כך שמסך שמעוות את הצבעים במבט מהצד לא טוב בשבילי),משחקים,וגלישה באינטרנט,ומדי פעם קצת עריכה גראפית בפוטושופ. ושהמסך יהיה 22 אינץ' פלוס מינוס(גם 24 אינץ' מתקבל אם יש מסך טוב,וגם 20 אינץ' זה אחלה אם המסך הוא איכותי כך שזה יכפר על זה שהוא קטן) ואם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מסכי LED למסכי LCD זה יהיה מצויין ודבר אחרון שחשוב,שהמסך יהיה מחברה אמינה ואיכותית(Dell,LG,Samasung וכו'..) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזאת? או על המסך W9006SD ? מסך 19אינץ' רחב. מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
כמה יעלה דגם ה-ROG Swift OLED PG27AQDM שסובב ראשים בתערוכת CES עם שילוב של רזולוציית QHD וקצב רענון של 240 הרץ? עכשיו יש תשובה עבור ארה"ב ואירופה - ולא בטוח שתאהבו אותהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
- 3 followers
-
-
אני חושב לקנות את ה-T260, ומתלבט בין השאר בגלל הנקודה הזו. האם טקסט במסכים אלו חד? השאלה שלי נובעת מכך שהרזולוציה של המסכים האלו היא זו של 24", וגודל הנקודה גדול יותר כדי "לכסות" את השטח. האם זה בא לידי ביטוי בכך שהטקסט הינו פחות חד? (אני שואל דווקא על טקסט כי אני מניח שבמשחקים וסרטים זה וודאי לא מורגש).
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ערב טוב, כבר כמה שנים יש לי את המסך Dell 2007FP ואני רוצה לצרף אליו מסך 24" (אלא אם כן 27" הוא לא גדול מדי בשביל עבודה ממושכת). כרגע מה שמפריע לי זה גודל המסך. 20" כבר לא מספיק גדול בשביל סרטים (הדגם שלי הוא 4:3) ותכנות. אני מחפש מסך שישתווה\יעקוף את האיכות של המסך הנוכחי שלי (הפאנל הנוכחי S-IPS, בזמנו אחד המסכים הכי איכותיים בשוק ביחס למחיר). חשוב לי מאוד איכויות הצבעים במסך, אחרי 4+ שנים עם המסך הזה התרגלתי לתמונה איכותית (צבעים חדים וחיים, זויות צפיה מעולות וכו'). המסך ישמש לסרטים, משחקים, תכנות וכל הדברים הרגילים.. התקציב שלי די גמיש, אני מוכן לשלם עד 3000 ש"ח בשביל מסך ששווה את זה, אבל ההעדפה תמיד היא לשלם כמה שפחות. תודה מראש. ד"א, המסך אמור לשמש אותי לכמה שנים טובו…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני קונה PS4 לבן בקרוב בנוסף למחשב, החלטתי שזו השקעה משתלמת ובא לי לשחק את האקסלוסיביים, ובמיוחד פשוט נשבר לי לחכות לGTA V למחשב וכל עניין הדחייה הנוספת הזה עצבן אותי. המסך שלי הוא samsung sm s22b300 - די ישן אבל פאנל מצויין ואני לא רואה שום צורך להחליף אותו בקרוב. ראיתי שכל מפצלי הHDMI תומכים ב12 ביט לערוץ בלבד... כמובן שזה לא יעבוד עם המחשב וגם לא עם הPS... למחשב יש 32 ולPS אני מניח שגם. האם למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד שתומך 32 ביט במחיר נורמאלי? (במסך אין HDMI אבל יש DVI שזה אותו דבר בדיוק, ויש לי מתאם לHDMI.) המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... יש רשותי לוח אם מסוג Intel Eva Cove DG35EC עם כרטיס מסך מובנה מסוג Intel® G35 Express Chipset Family יש לי במחשב יציאה אחת VGA ויציאה אחת של DVI כמו כן ברשותי שני מסכים עם חיבור של VGA בלבד. שאלתי היא איזה מתאם אני צריך לקנות (אם יש דבר כזה) על מנת לחבר את המסך השני ליציאה של ה DVI. תודה מראש יותם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך 2475W יצא לפני איזה 3 שנים והמסך ZR24 הוא חדש יותר יחסית הם מוכרים את 2475 באיזור ה550 יורו ואת הZR באיזור 350 במה שונים המסכים זה מזה מבחינת איכות התצוגה בלבד? האם ה2475 מתאים יותר לCAD מאשר הZR?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, קונה מחשב בקרוב מאוד. נשאר להחליט על מסך היות וה CRT 19 הנאמן והזקן גוסס. המפרט יהיה ככל הנראה כזה AMD 435 2גיגה DDR3 ו 4770 או 5670 (לא החלטתי..) איזה מסך מתאים עד 800 ש"ח? תודה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]קיבלתי היום תמסך הזה. ורואים בו במצב לא של תלת מימד רואי ם כזה מטושטש לא כמו שאמורים לראות ממסך 23 led 1080p .ועוד דבר כשאני רואה תלת מימד ב bsplayer או מדיה פלייר clasic אז בוחר במצב side by side אבל אז התרגום מגיע לא טוב ורואים אותו בצדדים וגם הסרט נתקע כל הזמן.יש לי כרטיס מסך 9500gt 1gb ומעבד e8400 ליבה כפולה בגלל הכרטיס מסך הישן הזה נתקע לי התכני תלת מימד כן או לא? ועוד שאלה אמרו לי בתמיכה של lg להשתמש בTriDef 3D אבל הבעיה שבתוכנה זה מציג לי תתרגום הפוך מה עושים כדי לראות טוב בתוכנה הזאת ולא לראות כתוביות הפוך אלא רגיל? ועוד משהו איך עושים בתוכנות מדיה פלייר והשניהה עושים שבמצב שבחרתי יראו תכתוביות נורמאלח באמצע כמו שצריך? וגם איזה מצב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי את המסך הוא מחובר עם הקבל dvi משני צידיו וכמובן על הרזולוציה המקסימלית שלו. הבעייה היא שנראה לי כי הוא מרצד במעט. כלומר- שאני מזיז חלונות בצורה איטית (גורר) אז יש כאלו ריצודים במסגרת של החלון גם למשל כאשר אני מסתכל על תמונה עם הviewer של אקס פי, ושאני מזיז את החלון עם התמונה יש מעין קווים כאלו שאני מזיז את זה לאט. בנוסף אני מרגיש הבדל גדול באיך שהעכבר זז לעומת המסך הקודם- מסך ישן גדול וטוב של lg שמגיעה ל 120 hrz או יותר.. בקיצור ההפרעה הקטנה הזאת של הריצודים גורמת למחשב להראות כאילו הוא איטי יותר והחלונות נתקעים כזה שמזזים אותם... מה אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשכחו את כל מה שידעתם על ערכות ניקוי למסכי LCD ושימוש בדטרגנטים מזהמים. הפתרון האולטימטיבי לצג ה LCD שלכם, ללא השארת סימני ניגוב מכוערים הוא @שוט שימוש במים מזוקקים + מטלית מיקרופייבר. זה עובד ! אחרי שנים בהן חיפשתי דרך שפויה לנקות צג LCD ולעשות את זה כמו שצריך בלי לשרוט את הפאנל ו/או להשאיר עקבות מכוערים של ניגוב.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין באחד מהמסכים הללו, קראתי כאן כ-10 דיונים שונים אבל אף אחד לא עונה לגמרי על השאלה. אני נוטה לכיוון ה-2412M כי יש לו שטח תצוגה גדול יותר,16:10, אני די בטוח שבעבודה הקודמת השתמשתי בו (היה לי דל 24 עם רזולוציה 1920*1200) ומחיפושים היום גם ראיתי חו"ד של פורום באינטרנט, שיש תלונות על ה-P2414H וצהבהבות, בעוד שמה-2412M הם היו מאד מרוצים (לצערי לא מוצא את הלינק). אבל ה-P2414H חדש יותר, מ-2013 בעוד ה-2412M מ-2011, כך שה-P2414H לכאורה אמור להיות מתקדם יותר, ולא רוצה לקנות מסך מ-2011 ואז לגלות שהוא משתמש בטכנולוגיה ישנה שיש לה בעיות. השימושים שלי הם גלישה, משחקים ולעיתים נדירות פוטושופ, תוכנות שירטוט וכאלה. אני יודע שיש כאן כמה מומחים למסכים אז בבקשה עזרתכם ב…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך של LG W2261V כשאני מנסה לראות בו סרטים (שנאטים תקין במסך של הנייד לדוגמא) בכל פעם שיש בסרט קטעים חשוכים/שחורים, רואים באזור פיקסלים ריבועים... מה אפשר לעשות ? האם יש מצב שזאת האיכות של המסך ??? הנתונים שלו די גבוהים... נסיתי לשנות קצת את ההגדרות אך שום דבר לא הואיל...
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מסך מומלץ למשחקים חוץ מ DELL 2007FP\WFP ועם פאנל כמו של דל אתם ממליצים? 19\20 אינץ. אני מחפשת מסך טוב ואיכותי ואני רוצה לדעת למשל אם ל ASUS יש כזה מסך,או חברה אחרת.. ביי....
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול רכשתי מסך חדש "2333SW", כאשר חיברתי אותו למחשב בכבל ה DVI הוא העלה את הווינדוס ואחרי כ 20 שניות עד דקה הוא מקבל מסך שחור, הוא לא רושם "No Signal" או משהו בסגנון, אלא פשוט מסך שחור. כשאני מחבר את המסך בחיבור ה Vga הכל עובד כראוי. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מתסכל לקנות מסך, והוא לא עובד טוב. דרל אגב הכרטיס מסך שלי הוא Leadtek Winfast 6600gt AGPx8 אולי צריך לעדכן לו את הביוס או משהו? הדרייברים הכי חדשים של Nvidia
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את דעתכם המקצועית. חבר הציע לי לקנות את המסך הבא: L206WTQ-BF בסביבות 1600 ש"ח קראתי כאן בפורום ואני מבין שיש לו פאנל TN ( תקנו אותי אם אני טועה ) ושזה לא הכי טוב. המסך הוא בעיקר למשחקים.... מה דעתכם ? והאם בתקציב הזה אתם ממליצים על מסך אחר ? תודה מראש מנו
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המסך 2407WFP של DELL. הבנתי שיש לו מספר גרסאות. מהי הגרסה האחרונה? והאם ישנם הבדלים קריטיים? קראתי שהם תיקנו בעיות banding מתישהו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את דעתכם על המסכים הבאים השימוש הוא גם משחקים וגם סרטים ב-HD (בעיקר משחקים). Samsung BX2450 LED LG W2486L LED Dell ST2410 LCD הם פחות או יותר אותו מחיר.. אני רוצה בבקשה את דעתכם איזה מהם טוב יותר? אם לדעתכם יש מסך 24'' אחר במחיר של עד 1500-1600 ש"ח יותר טוב מהמסכים הנ"ל אשמח לשמוע עליו... תודה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את כל מה שמצאתי פה ובמקומות אחרים על ה-DELL 2408 החדש.. אני עדיין לא יודע אם הוא מסך כדאי או לא.. ואם עדיף אותו או את ה-2407.. או בכלל משהו אחר.. אני אשתמש במסך בעיקר למשחקים על כרטיס מסך שייקנה בקרוב (מחכה לחדשים של ATI.. כמה זמן שייקח אני אחכה).. אז לא אמורה להיות בעיה של קושי ברזולוציה.. אבל אני גם עובד עליו (וורד אקסל בעיקר) וסרטים פה ושם..ישנה אפשרות של חיבור ממיר YES לפי הבנתי לחלק מהמסכים.. זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון.. וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מסך LCD לא משנה הגודל העיקר האיכות.... ואני לא יכול לתת יותר כסף למסך אז לצערי חייב פנל TN... מה אתם אומרים על המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577971
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אישרו לי 12 אחוז הנחה על ה971 וזה יוצא לי משהו כמו 1650, עכשיו רשום על הקופסא החדשה ניגודיות 1:4000 האם הפנל עדיין זהה וזה מסך מומלץ מאוד או שזה חשש לפאנל tn?
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המסך CRT שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. מעבר ל"קפיצות" מדי פעם ללא שום סיבה, גם העיניים שלי מתעייפות יותר מהר כשאני יושב מולו. כנראה שעשר שנים זה בכל זאת יותר מדי בשביל מסך. אני מחפש מסך שיהיה טוב לשעות ארוכות של קריאה ועבודה משרדית. זאת הדרישה היחידה שלי וממנה נגזרות כל השאר. אני לא ממש מבין גדול (או בכלל לצורך העניין) במסכים אבל מן הסתם על מסך גדול הטקסט יותר גדול מה שפחות מעייף את העיניים. גם ההגיון שלי אומר שמסך 3:4 נוח יותר לעבודה מהסוג הזה כי יש למסך יותר גובה. אין לי ניסיון מספיק עם שני הסוגים כדי לדעת עם זה משמעותי. המגבלה העיקרית שלי היא כסף. אני אוציע כמה שצריך כדי לקנות מסך אמין, אבל אני לא רוצה להוסיף כסף בשביל מסך שקורץ לכיוון של משחקים וסרטים. אין לי כסף לזה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שהמסך או הכרטיס מסך נהרס (המסך מהבהב נכבה ונדלק) כשניסיתי לחבר אליו את המסך 2209WA אני לא רואה כלום האם יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס מסך ישן geforce 2 mx משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-