מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך מחשב חדש, חיברתי אותו והכל נראה דהוי (מקווה שאני מסביר את עצמי טוב), ניסיתי לשחק עם הבהירות והניגודיות אבל זה לא כזה משפיע, עדין נראה דהוי. זה המסך: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19685 אמרו לי שזה בגלל שזה פאנל TN, זה נכון? אני בעיקר משחק משחקים כמו LoL למי שמכיר, סרטים ומתכנת. אז חשבתי על המסך הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24640 איך הוא? דרך אגב, את המסך הבעייתי קיבלתי היום ופתחתי את האריזה ורק לאחר מכן שמתי לב לביצועים הירודים שלו, האם אייבורי יסכימו לקבל חזרה ולהחליף אותו באחר תמורת הסכום החסר?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מיועד ל: צרכי עריכה גרפית (תמונות צילום) טקסט אינטרנט צפייה בסרטים HD 1080P רצוי אך לא הכרחי ומשחקים מפעם לפעם? האם המסך הזה מתאים לצרכים? או שיש מסך אחר מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות LCD 19 בשבוע הקרוב, וסוגייה שמאוד מטרידה אותי היא הרזולוציה. אני עובד על 1024X768 בCRT כרגע, ונראה לי מאוד מרתיע לעבוד על 1280X1024' שזאת הרזולוציה הטבעית של מסך 19. האם הטקסט לא קטן מדי כדי לקרוא באינטרנט, לעבוד בוורד וכו'? כמו כן אני מתלבט בין הVP930 לבין הLG1970HR. התקציב הוא 2000 ש"ח, יש מתמודדים אחרים בתחום?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. 8) לא מזמן לפני בערך חודש [+\-] קניתי את המסך הנ"ל [כותרת]. ומאז שיצא מהקופסא, ברגע שחיברתי והשתמשתי בו, בכל פעם שהייתי מציג עליו משהו שדורש "התאמצות" [סרטי HD, שומר מסך רגיל של ויסטה "אנרגיית Windows", וכו'] הוא התחיל להבהב בקצב מטורף. ברגע שאני סתם בדף אינטרנט הוא מהבהב בקצב רגיל, לא מטורף. אבל פשוט מהבההב פעם ל-10 דק'. אשמח להצעות לפתרון הבעיה, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הצלחתי להעביר אות תמונה מהוידיאו למסך. אך להעביר קול לא ממש הצלחתי... מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר גם קול דרך הוידיאו למסך?
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך רחב, רציתי לברר האם ווינדוס xp יודע לעבוד טוב עם מסך בפורמט רחב, שמעתי על משהו שרק ויסטה תוכננה לעבוד עם מסך רחב. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
נגיד שהטלוויזיה בעסק מציגה שידורים מהממיר או מהמחשב.. ואני רוצה להקדיש/להקריב חלק משטח התצוגה (פס למשל) לצורך הצגת טקסט או תמונה קבועים או רצים (שיווקיים לצורך העניין).. יש למישהו מושג איך זה נעשה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
טוב יש לי 1800 ויש כמה אפשרויות אבל אמרו פה שהVX922 הכי טוב כדאי לקנות אותו? אמור בתוגובות עליו בזאפ שיש לו בעיה בסרטים זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אתמול קניתי מסך סמסונג 2253, והיום אני מעוניין להחליף אותו ל2243 או לLG 2253 רציתי לדעת מהם ההבדלים בניהם, ובאיזה מסך רואים טוב יותר, ובכלל.. מה ממולץ יותר? בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 05:46:35 עוד שאלה קטנה...ב lg 2252 יש אפשרות להזיז אותו לצדדים כמו ב- 2243 ? או שהוא קבוע כמו ה- 2253 ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הנה תמונות מהמסך למי שמעוניין עליו הוא עלה 2100 שקל בבאג ולדעתי משתלם מאוד במחיר הזה... הצבע חזק ומעולה הטקסט חדדדד כמו סכין יפנית.... אבלל גוסטיג יש מעט אבל קיים בוא נגיד אין אור לבן או בעיות פוקוס הכל חד מאוד אז חוץ מהגוסטיג המסך הזה מושלם. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך המלצה למסך LCD - עד 1200 ש"ח חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472490 , זה נראה לי המחליף של ה-1732TQ מישהו מכיר את הדגם ????? תודה .!
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המסך ישמש את בני משפחתי לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ואת אחי לגיימינג. התקציב הוא עד 1K עם אפשרות חריגה קלה אם הדבר משתלם וכדאי. גודל? בשאיפה לכמה שיותר במסגרת התקציב. אשמח אם המסך יהיה אחד מאלו שבמלאי בסניפי KSP/אייבורי/אופיס דיפו. תודה רבה וערב טוב, אבירן.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי את DELL 2007WFP האם קיימים נוספים ?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכם, אחרי שנים עם מסך CRT "17 של MAG אשר לו חסר כמה כפתורים ואני זקוק לסיכת מפקד-טנק בצורה של מגן דויד בכדי להשאיר אותו דלוק, הגעתי למסקנה שהזמן למסך חדש קרב ובא אז אני מחפש מסך למשחקים ומולטימדיה (סרטים, מסמכים, אינטרנט). מעוניין במסך 20" או 22" אם ישנם פאנלים איכותיים כגון IPS בגדלים אלו נכון להיום. אז כמובן איכות תמונה טובה ותמיכה ברזולוציה של Full HD. תקציב 1200 ש"ח אבל יכול להיות גמיש קצת אם יש הצדקה. המפרט בצד, מתוכנן שידרוג כרטיס-מסך בעתיד הקרוב אז האם אני יכול להריץ על רזולוציה מסוימת איננה הדאגה שלי. בתודה מראש, קובי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר פתחתי שרשור על ה DellP4317Q שלי שהתקלקל ואני חושב שאולי כדאי שאחשוב על מסך אחר. ראיתי ביד 2 מספר מסכים סופר רחבים (כמה מסדרת ה Odyssey של סאמסונג) במחיר של כ 5 אש"ח ואני קצת מסוקרן, אף פעם לא נתקלתי בכזה. כיצד ניתן לראות בו סרטים? היחס גובה/רוחב שלו שונה מהגדלים הסטאנדרטיים שאני מכיר. אם שמים שני איזורים ריקים מהצד אז בעצם מקבלים תצוגה של 2560x1440 (2K) שאני לא בטוח שאוהב אחרי ה 4K הנוכחי שלי. כיצד ווינדוס מסתדר עם הרזולוציה הזו כשמדובר בפונטים? עם ה 4K שאני עובד איתו פונטים שנקבעו באפליקציות עם DPI קבוע קטנים לי מידי, האם כאן ווינדוס יתייחס למסך כאל 2K? מה אני עוד צריך לדעת?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 22" וחשוב לי שיוכל להסתובב ב- 90 מעלות. אני רוצה מסך איכותי בעיקר לסרטים ואיכות צפיה, אבל גם משחקים. אשמח לקבל המלצות וקצת פרטים על מה שיש בשוק ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [table] [tr] [td]מסך 18.5 Samsung, E1920X LCD [table] [tr] [td]מסך 18.5 Mag, H9809A LCD [/td] [td] [/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]מחד, אני שומעת שסמסונג הם הכי "חזקים" במסכים עכשיוץ מנגד, גם על מאג לא שמעתי דברים רעים. דבר נוסף, במאג יש 3 שנים אחריות ובסמסונג שנה אחת שזה גם שיקול מבחינתי.[/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]הניגודיות בשניהם זהה. זמן התגובה בסמסונג הוא 5 ובמאג זה 2. אני לא מבינה מה זה אומר ועד כמה זה משמעותי כשיקול. ודבר אחרון - המאג מגיע עם רמקלים מובנים שזה די טוב לי כי אין לי הרבה מקום בשולחן. אשמח לשמוע דיעותכם, הצעותכם וכו'. תודה מראש[/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר אם אני מכוון מנורת לילה ממרחק של מטר, יכול להיגרם נזק למסך חס וחלילה? שאלה קצת נובית אבל חייב להיות בטוח.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לו כניסת וידאו , בננה צהובה כזו ? ואם לא אז בשביל לחבר טלוויזיה אני צריך לחבר אותה ל DVI ואז אני יוכל לחבר את המסך רק ל VGA ?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
רוצה לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב להחליף את המסך CRT שלי.... מה שחשוב לי בעיקר זה איכות בהצגת סרטים וזוית צפיה טובה מהצד. תודה דותן
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קיבלתי אותו אתמול והוא פשוט לא יאמן. TN לא TN - לא איכפת לי. איכות מדהימה. איך אני יודע איזה פאנל קיבלתי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מסך 19 אינץ LG R 1900 רציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו את האקסבוקס,ואם וכאשר אני אחבר אותו למסך אני אקבל איכות טובה?זאת אומרת הגראפיקה המקסימאלית שהוא יכול להוציא הוא יוציא?של 720 P? תודה
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, המליצו לי על המסך הזה איך הוא? אני יודע שהוא פנל TN אני יכול להשיג אותו ב 900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך לעבודה משרדית שיעשה בו שימוש מועט יחסית ולכן השאיפה היא שהמחיר יהיה נמוך ככל האפשר. חיפשתי בפורום המלצות וראיתי שהמסך Samsung 932BF מוזכר מספר פעמים. מחירו קצת יותר מ-1,300 שקל. יש משהו טוב או זול יותר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-