עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by la_pumik,

שלום אני רוצה מסך 19 אינץ עד 1500 ש"ח ראיתי שממליצים על SONY X95F האם תיהיה לי בעיה לראות איתו סרטים בגלל שהוא 8 מילי שניות? האם באמת הוא הכי שווה? אני משתמש למטרות של וורד, אינטרנט, סרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by ruff stuff,

שאלת מתחילים אבל האם האם כרטיס מסך מסוג 6200 gf יעשה את העבודה?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  3. http://www.hye.co.il/ לינק למבצע. הבנתי שבסמסונג (חיון) זה רק 4 פיקסלים ומעלה. האם עכשיו שווה ללכת על דגם של LG שמקביל ל2243?

4. קראתי את הסטיקי לגבי זמן תגובה. אבל עדיין זמן תגובה 16 זה לא גרוע למשחקים? יש לי בבית מסך עם זמן תגובה 16MS ואני מרגישה באיטיות שלו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 2007FP יהי רק עוד כשבועיים.... יש מקום שבו מצאתי 2001FP והשאלה האם מישהו יודע על הבדלים בינהם. לפי נתונים טכניים שניהם 16MS S-IPS

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by SixSatori,

או שצריך לקנות בנפרד? או שזה גם תלואי מאיזו חנות קונים?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. השאלה מפורטת בכותרת, אני שואל יענו על המעמד אם יש אפשרות להפוך.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by kisin,

החלטתי לקנות לי את המסך 226BW. אני לא משחק במחשב, אלא רק משתמש בו לצרכי עבודה (המון טקסט) ומעט סרטים. הדבר הכי חשוב לי הוא שאני אוכל להשתמש הרבה שעות במסך בלי "לעייף" את העיניים שלי. במסך CRT שיש לי היום, אם אני יושב כמה שעות מולו אז אני כבר מרגיש עייף. האם המסך 226BW הוא בחירה טובה? או שיש מסך אחר שיותר מקל על העיניים ממנו?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by barak4ever,

יש ברשותי מסך של דל 2407 wfp כשחיברתי אותו לממיר הוט hd והגדרתי לממיר שידור ב-1080i קיבלתי תמונה מרצדת קלות. לעומת זאת כשהגדרתי 720p התמונה הפסיקה לרצד. האם המסך אינו תומך בשידורי 1080i ?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by ran07,

בדקתי באתר של DELL ורשום שם רמת בהירור 400 באתרים אחרים 400-450 עכשיו אמרו לי בפורום שגם אם אני יוריד עד הסוף זה יגיע ל 150 שזה עדיין בהיר ומשתמשים ב 80-90 24" של EIZO למשל מגיע רק ל 320 יש לי בעיה עם מסך בהיר האם זה כזה גרוע

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  11. Started by lmlm,

פשוט זה הכי גבוהה שלי, האם זה טוב למסך LCD? במסך הCRT השני שלי יש 75Hz אמור להיות הבדל?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by Charybdis,

לאחרונה ראיתי את המסך הנ"ל מוצע למכירה בבזק סטור תמורת 400 שקלים. יחסית למחיר, הוא משתלם לקנייה? קישור לעמוד המוצר באתר Benq. המסך מיועד לגלישה באינטרנט ועבודות משרדיות. (מדי פעם משחק פשוט, או צפייה בסרט). יש כדאיים ממנו בהנחה ואני מגדיל את התקציב ל- 500 ש"ח? תודה ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Revolver,

שלום, קראתי פה לגבי מסכים והבנתי שה DELL2007WFP ו DELL2007FP הם די אהודים כאן. רציתי לשאול אם הם יתאימו לצרכים שלי: 1. אני לא משחק במחשב. בטח לא את המשחקים המתוחכמים. 2. אני רואה סרטים 3. אני קורא מסמכים וספרים (Pivot) בטח יהיה נוח. 4. אני עובד הרבה ב Word, Excel, Programming Tools וכאלו. 5. יש לי מחשב די ישן (לפני חמש שנים הוא היה די טוב :-* ) אבל בלי השקעה בכרטיס מסך. יש כרטיס מובנה בלוח אם (אפילו ללא DVI). לגבי 2 - איך הם בסרטים? לגבי 3 - יש לו Pivot שנוח לסובב? לגבי 4 - הבנתי שיש עניין של אותיות קטנות - האם ניתן לכוונן את מערכת ההפעלה שתעבוד עם תווים גדולים יותר בלי לעשות בלאגן על המסך עם אפליקציות למיניהם שבונות על גודל פונטים מסויים? לגבי 5 - הבנתי שיש עניין עם תמיכ…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by leoleo,

בעקבות ההמלצות באתר הלכתי לאייבורי במטרה לרכוש את ה-2209WA. השימושים שלי הם:אינטרנט, תמונות ווידאו של הילדים. המוכר אמר לי שאם אני לא משתמש לצרכי גרפיקה אין טעם שארכוש מסך כזה והמליץ לי על LG W2254TQ? כיוון שאני מעוניין במוצר איכותי וההבדל בסכום הוא זניח רציתי לקבל את חוות דעתכם בעניין. במידה ואכן ה-2209WA לא מתאים לי אודה לכם אם תמליצו לי על מסך אחר 21-22 אינץ איכותי .

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  15. אני מתכנן לרכוש את ה-Dell U2311U וראיתי שהוא 8MS, כרגע יש לי מסך 19" של Viewsonic דגם VP930 וניתן לראות מריחות במשחקים כשתנאי התאורה במשחק נמוכים (במקום מוצל או באיזור בו יש חושך עם תאורה נמוכה), האם הדל יציג אותו דבר? כי מבחינת המפרט שני המסכים בעלי אותו זמן תגובה אבל קראתי בביקורות שלמרות שהוא 8MS הוא עדיין מציג תמונה לא מרוחה, האם זה נכון? ושאלה נוספת, ה-Viewsonic בו אני משתמש כרגע מסוגל להגיע לקצב ריענון של עד 75Hz, המסך הזה מגיע לעד 60Hz, האם יהיה פחות נוח לצפות בקצב ריענון כזה בצורה ניכרת?

• 36 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. שלום. כמו בכותרת - אני מנסה להבין האם ניתן יהיה לחבר מסך עם חיבור hdmi ו dvi למחשב xps 13. יש לו יציאת mini displayPort. במחשב אחר הצלחתי לחבר יציאה כזו למסך hdmi, אבל אני לא מצליח למצוא מידע קונסיסטנטי באינטרנט האם זה אפשרי גם עם מחשב כזה.... תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי. יש לי טלוויזיה LG C1 עד עכשיו צפיתי בתוכן ב-HDR10 במחשב ובקונסולות. כשניסיתי להשתמש ב-VRR ב-Xbox Series X התחלתי לקבל ארטיפקטים ירוקים כל כמה שניות במשחקים, ולאחר ששיניתי ל-Dolby Vision הבעיה נעלמה. אבל. זה חשוך ממש. לפי מה שקראתי ברשת ה-Dolby Vision לא אמור להיות עם איכות צבעים ומוער יותר מ-HDR10? למה התמונה שלי כל כך חשוכה?

18. ביחס למסכים עם פאנל VA המיועדים למשחקים גם השערות מבוססות אשמח לשמוע תודה

19. לחבר שלי יש מחשב שמשמש אותו לאינטרנט ומסמכים בעיקר לכן אין לו כרטיס מסך חזק ועכשיו הוא רוצה לקנות מסך 19 רחב. האם תהיה בעיה לכרטיס הנ"ל לעבוד ברזולוציה המקסימלית של המסך שהוא הולך לקנות (1440X900) ? תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. אני מעוניין במסך 20 אינץ איכותי שיתאים גם למשחקים בתווך מחירים 2000 + - . אני יודע שיש את המסך 2007FP של DELL שטוב לכל המטרות כולל למשחקים מהירים ברצוני לדעת איך ה-HP בהשוואה אליו במשחקים מהירים , ובכלל איזה מבין שניהם עדיף

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. המסך 2475W יצא לפני איזה 3 שנים והמסך ZR24 הוא חדש יותר יחסית הם מוכרים את 2475 באיזור ה550 יורו ואת הZR באיזור 350 במה שונים המסכים זה מזה מבחינת איכות התצוגה בלבד? האם ה2475 מתאים יותר לCAD מאשר הZR?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  22. אני מאמין כי הכותרת מספיק עיניינית, תשובה קצרה עם הסבר / מידע יעזור מאוד, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by MODI,

כי שאני רואה סרטי HD אני לא ממש מרגיש בהבדל חוץ מזה שהסרט מתפרס על כל המסך

24. Started by roniha0,

שלום רציתי לדעת האם T220 הוא טוב למשחקי מחשב ? והאים T220P טוב יותר ממנו למטרה זו? אם לא , אז איזה מסך מתאים למשחקי מחשב ? עד 1400 ש"ח?

25. האם T240 ו- HD4870 1 ג'יגה הוא שילוב טוב? אני מעוניין לדעת אם אני משלב כרטיס ומסך ביעילות.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים