מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בעל מפרט המופיע למטה , זהו מפרט שהופיע באתר למחשב עריכה גרפית . עיקר השימוש תוכנות תלת מיימד ?SOLIDWORKS ו-רינדורים , פוטושופ... וגם קצת סרטים (רק עבודה?!) הייתי מעוניין לרכוש מסך עד 2000 שקלים שיתאים למפרט (דגש לכרטיס מסך?) בגודל 23-24 אינץ. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם. מעבד Intel Core I7 920 (Socket LGA1366) - 2.66GHz 8MB Shared Cache Box 1650 גוף קירור למעבד Thermaltake V1 - LGA775\1366\AM2 260 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX Motherboard - DDR3 and Core I7 compatible 1100 זיכרון פנימי G Skill DDR3 6GB Triple Channel 3X2048MB Kit 1600mhz CL9 650 דיסק קשיח For RAID0 - 2X WD 1TB S-ATA 7200RPM 32MB BUFFER WD10EADS - 3Y Warra…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מחפשת מסך מחשב שיהיה מיועד בעקר לסרטים, עד 800 ש"ח. לא משנה לי כמה אינץ(עדיף כמה שיותר...) - העקר שיציג תמונה איכותית. אז... מה אתם ממליצים?.. יש דבר כזה במסכי מחשב שניקר FULLHD ? רציתי לדעת מה הנתון הכי חשוב בבחירת מסך? איזה חברה הכי מומלצתל פי דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לחברה שלי מסך מחשב נוסף היא תלתיסטית והיא צריכה שני מסכים, כרגע היא משתמשת במסך 25 אינץ מבית דל עם רזולוציה 1920X1200 הייתי שמח למצוא מסך טוב בטוויח המחיר של 1000 שקל, מוכן לחרוג מעט רק אםז ה באמת אבל באמת שווה מדובר במסך משני, אבל נדלן הפיקסלים חשוב, ככה שאו 24 עם רזלוציית רוחב של 1200 או 23 עם רזולוציית פול איי די 1080 אודה להמלצות וכמובן לדגם חדש ואמין עם אחריות מעוניין לקנות את זה עוד היום אז אודה לתשובה מהירה זה למתנת יומלדת תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבקשה בכותרת. בכל זאת, ארחיב מעט: המסך, כאמור, ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים, אך מדי פעם גם משחקים. אין גודל מסוים שאני יכול לנקוב בו, אך אשמח אם ניתן יהיה לדחוף מסך LED במחיר הזה, במידה וזה בכלל שווה את הכסף... תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך חדש בנוסף לSAMSUNG 2253BW המיושן שלי (אני עובד הרבה על המחשב אז 2 מסכים מקל עלי). חשוב לי במיוחד שמסך לא יציג מריחות ויהיה נטול inputlag (עד כמה שניתן בתקציב). אני לא רואה סרטים במסך אם זה משנה, רוב השימוש יהיה משחקים ועבודה טקסטואלית (קריאת מסמכים ועבודה על קוד). מפרט המחשב: Intel 2500K @ 4.0Ghz Zotac AMP! 580 GTX (1 DVI connection at use) 8Gb 1600Mhz Crucial M4 64Gb + 1Tb Seagate 7200 תקציב: 1500 בתקווה 1700 בחריגה (רק אם זה שווה את זה) תודה רבה לכל הקוראים והמגיבים, עמית.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מדדתי את המקום שאליו אני צריך להכניס את הטלויזיה וזה הגודל המקסימלי: אורך: 64 ס"מ רוחב: 92 ס"מ תקציב מקסימלי 1800 ש"ח אני רוצה לחבר אליה ממיר HOT עכשיו איך אני יכול לחבר דרך איזה חיבורים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת מסך 19" לא רחב עם פאנל ips ???????????? האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד שלא עובר את ה- 2000 ש"ח ???
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך לעבודה מסך 19. מדובר על מסך לעבודה שקשורה למשחקי קלפים וכו' לכן גם מסך מאוד פשוט יספיק. הוא רוצה להוציא בסביבות ה-600 ש"ח. כמובן שצריך מסך אמין שניתן לשבת עליו שעות רבות (יחסית..). היש חיה כזאת? (הוא לא רוצה 22 כי זה גדול לו מדי לעבודה.. מבחינתו מספיק 17 אפילו..) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך 20 אינץ' רחב איכותי הנטייה שלי כרגע ללכת עם ה LG L204WT אבל אני לא ממש יודע כלום אודותיו... אפשר לקבל לינק לריוויו מקצועי ורציני בעבור המסך הזה ? כי כלל לא מצאתי בגוגל כמו כן אשמח להמלצה למסכי 20 אינץ' במסגרת התקציב מקסימום חריגות קלות.... השימושים למסך הם שימושים כללים.. דרוש מסך ALL ROUND איכותי שיתן מתן טוב לסרטים, תמונה חדה וברורה, צבעים לא מתים ושיהיה איכותי! אשמח לא לקבל המלצות על דל שעולה 1000 שקל יותר... כי ראיתי שאנשים נוטים לעשות את זה פה... "עזוב אותך קח DELL" תודה רבה מראש והמשך יום נעים !!!!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 אינץ'. ישמש בעיקר לעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) ולתכנות. קצת סרטים. לא למשחקים. התקציב סביב 1200, עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה באמת שווה. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל המסך יחובר בשלב ראשון למחשב ישן יחסית עם כרטיס ישן (7300), ובהמשך כנראה שיחובר לתחנת עגינה של נייד דל לטיטוד 6410 עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. ראיתי כאן הרבה המלצות על DELL 2209WA. הוא באמת המסך הטוב ביותר במחיר הזה, או שיש גם המלצות אחרות? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין בדיוק תקציב מוגדר בדיוק... אבל הוא לא בשמיים הרעיון הוא לקבל המלצות למסכי 17 טובים או 19 בינוניים. המסך ישמש את דוד שלי לעבודה משרדית.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מסך מחשב עבור מחשב שבעיקר משומש לעבודות וסרטים. איך המסך Samsung S24A350H ב-1100 ש"ח? הוא יכול להיות טוב לשימושים אלו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פה ושם משחקים קלים תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך בגודל 21-24, כלומר אין העדפה ספציפית לגודל אלה יותר לאיכות, 22 מספיק גדול לי ואם הוא איכותי עדיף על 24 פחות איכותי. התקציב כפי שצויין בכותרת הוא עד 2000 ש"ח כמובן שלא חובה לנצלו עד תום.. השימושים שלי בעיקר, סרטים והרבה!, משחקים (בעיקר ספורט ואסטרטגיה), גרפיקה ברמה בינונית, כמובן שהרבה גלישה באינטרנט, תיכנות(כלומר שעות רבות מול המסך ביום). שיקולים נוספים שאשמח לקבל עיצה עליהם, האם כדאי לקחת מסך עם HDMI? HD FULL? שיקול אחרון שחשוב לי מאוד, אחריות באיזור חיפה ולא במרכז הארץ! ומדיניות פיקסלים טובה כמובן... ראיתי וקראתי הרבה על כל מיני LG, סאמסונג, דל, אסוס ועוד...אבל לא הצלחתי לגבש דעה ולכן אשמח לדעתכם, תודה מראש, נועם.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מסך LCD בגודל 19 אינץ ומעלה לא רחב (בגלל מחסור במקום על שולחן העבודה), אשר ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומעט משחקים (לא הכי חדשים בשוק) בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
המסך הזה נפל לידי, להשאר איתו או להחליף אותו למשהו אחר? איך הוא עומד בהשוואה לשאר המסכים בקטגוריה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הייאם מישהו מכיר את המסך ורוצה לחלוק חוויות והמלצות לגביו אני שמח לאחרונה קיבלתי עליו מחיר טוב של כ 900 ש"ח אך אני לא מכיר אף אדם שיש לו את המסך הזה תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לפני כ 20 דקות המסך(T240) הפסיק להציג כמו שצריך והתחיל לחפש קלט, הוא עבר בין HDMI, Analog, Digital בלי הפסקה למרות שיש קלט מחובר(עם DVI). הוא הציג את התמונה אבל עדיין המשיך לעבור בין הקלטים. עכשיו הוא נרגע קצת אבל השליטה עליו לא עובדת, מקודם הוא החליף הגדרות ושפות באופן רנדומלי. עכשיו עושה רושם שהמקש "למעלה" תקוע(מה שמכריח אותי לעבוד על בהירות מקסמילית ולהכאיב לעיניים) אבל רואים תמונה. מרפי... איך שכתבתי "אבל רואים תמונה" הוא התחיל להחליף מצבי קלט עוד פעם. עצות? תודה נ.ב. ברגע שאני אמצע את הקבלה אני אקח אותו לחנות(KSP אם אני לא טועה) אבל זה יקח זמן(אם בכלל אני אצליח למצוא ).
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את ה CRT הרקוב שלי למשהו חדש יותר :} פיזזתי לי היום בין חנויות וביקרתי בחנות ביג בוקס, שמה ראיתי את המסך NEC LCD90GX2 המסך שאני מחפש חשוב שיהיה באיכות תמונה מקסימלית, חדות מקסימלית וצבעים. המסך הזה מבין כל המסכים שמה בתצוגה פשוט נראה הכי טוב ! השכבה האופטית הזו בכלל הופכת את התצוגה כמו להביט בתמונה וממש התלהבתי ! עכשיו מספר שאלות: לפי מה שאני רואה באינטרנט רשום שלמסך 16.77 מליון צבעים, אך בחיפוש פה בפורום על ביקורת על המסך למשחקים רשום שהוא 16.2 האם מדובר בשגגה ? מה כמות הצבעים האמיתית של מסך זה ? (http://www.behardware.com/articles/602-6/19-lcd-survey-2-3-4-6-8-ms-and-above.html) - פה רשום שהוא 16.2 ולמשל בניר טק רשום אחרת : "# מסך 19 אינץ…
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי השבוע מסך lcd LG 19 אינצ' בחנות מוכרת, בחנות סירבו לפתוח ולבדוק את המסך במעמד הקניה כי "זו המדיניות שלהם". כמובן שכשהגעתי הביתה ובדקתי את המסך התברר שיש בו פיקסל שרוף. להפתעתי המסך הוחלף (כמעט) ללא בעיה. אבל, חוקי מרפי כנראה עובדים אצלי שעות נוספות וגם במסך החדש יש פיקסל פגום, הפעם רק תקוע ולא שרוף. האם מישהו מכיר תוכנה לתיקון פיקסלים שבאמת עובדת (עד כה הניסיון שלי איתן לא משהו), והאם יש טעם לתזז שוב עם המסך לחנותשוב ולנסות "להגריל" מסך תקין לשם שינוי, או פשוט להרים ידים ולחיות עם הפיקסל התקוע?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני מעונייין ברכישת מסך LCD 19 לחברים. שימושים ביתיים פשוטים: אינטרנט, אופיס ומשחקים לילדים (קטנים - 'איתמר מטייל על קירות' וכ'ו..). מעיון בפורום המלצתי להם על Benq FP93GX http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=410907 ואנחנו מתלבטים גם לגבי הדייהו הזה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=576815 אני נוטה לכיוון ה-BENQ - אבל רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר את המסכים הללו ויכול לעזור להחליט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כחלק מהפרוייקט החדש, אני כולל בתוכו גם מעבר לסראונד. ההתלבטות היא בין 2 דגמים של DELL, הראשון הוא U2211H, לבין הU2311H האם יש משהו נוסף מלבד אינץ וחצי, ועוד 200 ש"ח ביניהם? המלצות נוספות באותו התקציב סביב ה1K למסך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת היכן ניתן להוריד דריברים למסך DELL 2007FP? על הדיסק אשר מצורף למסך אין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לצוות שלום יש לי מסך mag lb2006w ואני לא מצליח למצוא לו דרייבר! ניסיתי דרך האתר הרשמי של החברה ובעוד כמה אתרים אך ללא הצלחה!!! עזרתכם המקצועית תתקבל בברכה תודה מראש אבי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מהאתר הרשמי לא הצלחתי להוריד... אם ישנם אתרים נוספים בהם ניתן להוריד את הדרייבר העדכני ביותר ע"מ שXP תזהה את המסך בשמו האמיתי?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2009 בשעה 13:24:09 הסתדרתי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-