מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
משהו אמר לי שה2243BW מיוצר על ידי AOC וה2253 מיוצר על ידי סמסונג זה נכון ? מה האבדלים בדיוק עם יש ? ואיני אחת התגובות - תראה לי מקום אחד שאומר שה2243BW יהיה עדיף על ה2253BW... והם לא שתיהם מיוצרים באותו המקום, ה2253BW מיוצר ע"י סמסונג כשהפאנלים של ה2243BW מיוצרים ש"י AOC.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אז ככה קניתי תמסך הזה לפני יומיים עכשיו אני רוצה לשאול אם יש דרך לשנות צבעים וכל מיני דברים דרך תוכנה ולא רק דרך הכפתורים של המסך? כי הצבעים לא יושבים לי טוב בעין ואחרי חצי שעה במחשב כואבות לי העיינים.. אז מי שיודע אם יש אפשרות כזאות אז זה יעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה אם אני קונה אחד ממסכי המחשב התלת מימד עם ה120 hz אני אוכל לראות איתם את התלת מימד שמשודר בטלויזיה למשל משחקים שמשודרים בערוץ ה3d החדש בהוט? או שאני אצליח לראות איתם רק דרך המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 2253bw אבל שמעתי שיש לו יציאת dvi אחת ואני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הps3 למסך באותו זמן אז איך אני עושה את זה? אני צריך מתאם או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מסך טלויזיה מחובר למחשב עכשיו אני רוצה לסדר שאת מה שאני עושה על המחשב יראו על הטלויזיה(אני מתכוון לשכפול מסך ) עכשיו השאלה שלי איך אני משנה בהגדרות של המסך מחשב שהיה שכפול של שני המסכים \ בתודה מראש רזיאל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך של המחשב לא שלי של מישהו נהיה פתאום בצבע צהוב כל המסך בצבע צהוב ירוק כזה מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? פירמוט יעזור פה?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זה מסך מחשב LED דק, שאני ניסיתי לשנות בו את הרזולוציה ליותר גבוהה, אני הרגשתי תוך בערך 4 דקות, צריבות בעיינים, האם זה פגם מהמסך ?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שמעו עד לפני חצי שעה היה לי את המסך u2311h והייתה בו בעיה פניתי לדל מימשתי אחריות ועכשיו הביאו לי את המסך u2312hm במקום.. קודם כל משום מה נראה לי שבמסך הקודם הצבעים היו יפים יותר (האם זה נורמלי?), וגם למה לעזאזל למסך שלי קוראים "Generic PnP Monitor"? הנה תמונה: http://i50.tinypic.com/348putf.jpg תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התחלתי להתעניין במסכים האלה ורציתי לדעת אם יש אפילו דגם אחד של חברה כל שהיא של מסך כזה בארץ? האם הbenq ההוא שיש בחדשות של האתר כבר יצא או הולך לצאת? יש את המסך ultra sharp משהו 24 אינץ' מסך רחב של DELL, איך הוא? האם כדיי לי בכלל לחכות ל sed וחכות שיעשו מסך רחב SED למחשב שתומך 1080i/p?
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לאחרונה יש מגמה שכולם לוקחים כבר מסכים רחבים האם זה באמת יותר טוב?? יותר נוח לעין?? האם משחקים מוצגים בהם טוב?? או שזה רק לסרטים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני עומד לפני קנייה של מסך חדש ומנסה להבין מסך עם איזה מרחב צבע יענה בצורה טובה יותר על הדרישות שלי, srgb או adobe rgb אני מצלם אבל לא מדפיס את התמונות שלי ואין לי כוונה לעשות זאת בעתיד. התמונות שלי מוצגות אך ורק ברשת. אם אני מבין נכון, על סמך מה שקראתי לי יהיה הכי נכון לקנות מסך שעובד על מרחב צבע srgb כי זה מה שהולך ברשת. אני יודע שיש מסכים עם מרחב צבע מורחב שיש להם אמולציית srgb אבל אצל רובם האופציה הזו לא מוצלחת במיוחד ותמיד פחות טובה ממסך srgb "טבעי". מישהו יכול להסביר לי מהם בדיוק החסרונות של מסך עם מרחב צבע מורחב בכל מה שקשור בגלישה ברשת. אני נתקל בהודעות של אנשים שמעדיפים ומחפשים מסכי SRGB כי אלה עם המורחב מזייפים בצבעים (שוב, אני מדבר על צפייה בדפי אינטרנט). או ש…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן. שמעו, קניתי לא מזמן מסך 22 של סמסונג (זה אם זה משנה: http://skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2250~9~0.htm), בקיצור יש סימנים על המסך שזה משגע אותי. משהו יבש לא יעזור כי זה סימנים חזקים כאלה, צריך איזה משהו לח שלא ישאיר סימנים. איך אפשר לנקות את זה? שמעתי שיש איזה חומר מיוחד לזה, מישהו יודע מה זה ואיפה קונים? תודה לעוזרים, ואם זה לא קשור לפה, מצטער.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי... בתרד הזה יש קישור לפרופילים של מסכי DELL אבל אין את הדגם של המסך שלי (בכותרת) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377964.0 מישהו יכול להביא לי פרופיל? גוגל לא עזר לי =) ממש תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך שמן. אני רוצה להחליף למסך דק בלי להחליף כרטיס מסך המפרט שלי: p4 3GHZ 1 G RAM 1950 PRO 256MB כדאי או לא? אני לא מדבר על דגם ספציפי אלא בכללי על דגמי 19" ומעלה בערך. אני משחק דיי הרבה משחקים ואני לא רוצה שגודל המסך יפגע משמעותית באיכות המשחק ע"י כך שאגדיל רזולוציה. תודה
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טוב יש לי 2000 ש''ח ואני רוצה DELL 22 הדגם הזה הוא הכי טוב והעדכני שקיים בשוק אני צריך את החוות דעת שלכם 2208WFP 22
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה ממי שמבין מסך 24" IPS 16:9 FULL HD בעדיפות על DELL אם יש משהו במסגרת BLACK FRIDAY זה יהיה ממש טוב אם מישהו ימצא. בבעלותי 2209WA של DELL ממש מרוצה ממנו אבל רוצה להתחדש וגם 16:10 רזולוצית 1680 1050 מעצבנת מבחינת סרטים ומשחקים. משהו נוסף אם מישהו רכש באתרים בחול כמו אמזון האם כדאי? תודה מראש !, דני.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לרכישת מסך. המחשב הוא מחשב קיים ולא חדש: i5 3550 Radeon 6750 גודל - לא הכי אכפת לי אבל נראה לי 23-24 אינץ' זה סבבה תקציב - 900 שקל עם חריגה של 200 מקסימום. שימוש - הרבה תכנות וגיימינג בינוני. אני הרבה שעות מול המחשב אז חשוב שהמסך יהיה ממש איכותי ואני לא אתעייף יותר מידי מצפייה ממושכת. חשבתי בכיוון של U2312HM של DELL שמעתי עליו ביקורות ממש טובות. http://ksp.co.il/?uin=13765 תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לקנות מסך שישמש גם כמסך מחשב (שימוש משרדי) וגם כמסך לטלוויזיה. התקציב המקסימאלי הוא 2000 ש"ח. השימוש העיקרי של המסך הוא הטלוויזיה ופחות שימוש במחשב. הממיר שיחובר למסך לא תומך ב HD לכן לא חייב מסך יקר או טוב מידי אך כדאי שתהיה תמיכה ב HD (אופצייה לחיבור כבל HD). רצוי שהמסך יהיה גדול יחסית ושיהיה נוח לראות בו טלוויזיה (עדיף לפחות 27"). המחשב יתחבר למסך דרך כבל DVI או כבל VGA. הממיר (טלויזייה) יתחבר למסך דרך כבל RCA. ראיתי את המסך הזה : http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-samsung-27-t27b300m מה דעתכם עליו ? תודה מראש לעוזרים וסליחה על הבורות אני לא מתמצא בנושא...
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ 15 אינץ' חדש יחסית שאני מחפש מסך חיצוני לחבר אליו עם חיבור HDMI. מחפש מסך 24 אינץ' לצפייה בסרטים ועבודה בשני מסכים (הלפטופ של ה15 וה-24) התקציב שלי הוא כ1000 ש"ח (עדיף פחות) לא חושב שמסך צריך להעלות הרבה. אבקש המלצה. בתודה, אלי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להפוך את שגרת הלמידה שלי לנעימה יותר בעזרת רכישת מסך בגודל של כ-23", אותו אחבר למחשב הנייד שלי (מקבוק פרו 13", במידה וזה משנה). מעבר ללימודים (כלומר, מסמכי וורד ומצגות), המסך ישמש גם לגלישה סטנדרטית באינטרנט וצפייה בסרטים/שידורי ספורט בסטרימינג. חשוב לי שלמסך תהיה כניסת VGA וכניסת HD כלשהי בעבור הסרטים (האם יש חשיבות מיוחדת לכניסת HDMI בנוסף לכניסת DVI שראיתי ברוב המסכים? שמתי לב כי כניסת HDMI מקפיצה את המחיר משמעותית. אין לי דרישות נוספות או שימושים צפויים אחרים. כאמור, התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח. אני אמנם נהנה מתמונה חדה בעת צפייה בסרטי HD, אבל הבדלים דקים שיהפכו את חווית הצפייה ממוצלחת ל-mind blowing לא כאלו חשובים לי, כך שבמידה שמסך כלשהו יעשה את …
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במציאת מסך שהכי יתאים לצרכים שלי הכ.מ. שיש לי כרגע הוא GTX560Ti. התקציב לקנייה הוא 1000-1300 ש"ח הבקשות שלי הן: -שיתאים למשחקים, שיראו ברור.. גם ברזולוציות נמוכות. כרגע עם המסך שלי ברזולוציה של 1280X720 התמונה מרוחה ומטושטשת (מסך דיי ישן). -קצב רענון של 75HZ מינימום(זה החלק הכי חשוב בשבילי), זמן תגובה הכי נמוך שאפשר. אני גם אצפה בו בסרטים מידי פעם אבל רוב הזמן אני אשתמש בו לגיימינג. אני מקווה שזה כל המידע שהייתי צריך לתת. אם זה חשוב אז יש לי 2 חיבורי DVI וMINI HDMI אחד בכ"מ. תודה לעוזרים!
-
- 49 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה שנים עם אותו מסך של סמסונג 20.5 אינץ', הגיע הזמן להשתדרג בעיקר בגלל שחסר לי פה כניסת HDMI אבל אמרתי אם אני כבר משתדרג אז אני אקנה משהו כבר יותר גדול אז אני מעוניין להמלצה למסך מחשב שיהיה LED שיהיה כמה שיותר דק , שתהיה לו כניסת HDMI, ושתהיה לו איכות צפייה גבוהה שיהיה איכותי חד ומדוייק ולא מרוח התקציב הוא בין 800 ל950 עדיפות לכמה שיותר נמוך אפילו שזה קשה בגדלים האלה אני יודע, וכמובן העדפה ל24 אינץ' אם יש משהו טוב תודה רבה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מסך LCD בגודל 17 אינץ' חדש וזול יחסית. המסך ישמש לעבודה משרדית וקצת משחקים (וגם הם בסיגנון Sims). בנוסף אין חובה לחיבור DVI, לעומת זאת הייתי רוצה שהוא יהיה אמין ומחברה טובה. על מה הייתם ממליצים? ראיתי את ה- LG L1719S, איך הוא למשל? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למסך LCD בגודל 19 אינץ' לפחות. המסך צריך להיות איכותי, בעל פאנל טוב, ומתאים למשחקים\סרטים וקצת גרפיקה. התקציב צריך להיות נמוך ככל שניתן. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה: החלטתי לשנות את השאלה המקורית שלי לשאלה טיפה יותר כללית. אני מתכנן לחדש ציוד, בין השאר אני רוצה לרכוש מסך 27' וכרטיס מסך GTX1070.וכנראה core i5. אני בד"כ משחק בסטייל RPG - לעיתים נדירות גם בshooters אבל דיי נדיר. איזה מסך מחשב אתם ממליצים לי לקנות עבור החומרה וסוג המשחקים שלי? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-