מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי חברה שאלתי מספר פעמים ללא תגובות מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך הזה במרכז אין לי כוונה לקנות בלי לראות אותו אשמח לתשובה בהקדם תודה עינת
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בקרוב אני מקבלת מסך שקניתי 2007FP איזו תוכנה הכי טובה לבדוק פיקסלים שהכל בסדר?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מזמין מפרט למטרת משחקים ותהיתי עד כמה נחוץ לי להחליף את ה - aoc e2343f שברשותי עבור מסך אחר שמתאים יותר לייעוד של משחקים והאם בכלל יהיה ניתן לחוש בהבדל? בהתחלה הייתי סגור על זה, אבל חשבתי נעבור כאן ונשאל כדי להיות בטוח.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הייצור של מסכים ברזולוציית UHD 4K מתגבר, וכעת גם מסכי 5K נכנסים לייצור המוני עבור פלח שוק עליון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-4k-%d7%9b%d7%a1%d7%98%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%98/
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך המיועד בעיקר למשחקים אבל גם לצפיה בסרטים(לא קריטי אבל שיראו נורמלי) תקציב 1500 גמיש עד 1600 לא רחב העדפה 22 אינצ' תודה. עריכה : 22 אינצ' זה העדפה אם אין רחבים אפשר גם 21 או 24..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" עד 1000 ש"ח. אני יודע שהמסך המומלץ במחיר הזה הוא ה DELL U2311H אבל מפריע לי מאוד העיצוב (או יותר נכון החוסר עיצוב) שלו. שמתי עין על ה Samsung BX2335 שבסך הכל אני מרוצה מהמסכים שלהם (עד היו עברו אצלי 3 מסכים שלהם), אך אני מתקשה למצוא סיקור עליו באינטרנט. מישהו התנסה/יודע איפה אפשר להשיג סיקור? אשמח לחוות דעת. דרך אגב מישהו יכול להסביר למה המסכים היום דיי יקרים? תודה ושבוע טוב (:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב בשביל אחותי שיוחבר לממיר HOT שימושים : יוחבר לממיר HOT , סרטים , קצת משחקים קלילים אבל בעיקר צפייה בTV עכשיו יש לי 2 שאלות : הבנתי שיש מסך טלווזיה בגודל 24-22 אינץ שיכול להתבר למחשב .. אפשר לחרוג קצת בתקציב אם צריך ושווה.. 2) או שעדיף מסך מחשב רגיל בגודל 22 אינץ שיוחבר לממיר HOT ? דרך אגב אפשר פשוט לקנות כרטיס טלווזיה לשים במחשב ולחבר לממיר נכון? המסך יחובר לכרטיס מסך 8600 ומעלה ( עדיין לא החלטנו איזה כרטיס לקנות ) דרוש מסך HD READY רזו 1680-1050 (כרגיל ל 22 אינץ ומעלה )..
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
טוב כמו שהבנתם מהכותרת, אני רוצה לחבר ת'מחשב וממיר YES למחשב (רק המחשב שאני מחבר ב-FHD)! תודה לכולם! ;D
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מסך עד 1500 שקל ככה שיהיה 23 אינץ ו עם 120~144 הרץ ורצוי מעוד שיהיה 1MS עם אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכלום, הייתי מעוניין בהמלצות שלכם לקנות מסך מחשב, השימושים העיקריים : צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. בשל שאני לא משתמש כבד חשבתי להוציא בסביבות ה 1000 ש"ח המסכים שאני שוקל : Dell 2209WA המומלץ מאד - אבל לא מגיע לFHD LG W2443T שבמחסני חשמל עולה היום בסביבות 960 ש"ח AOC 2436PWA שניתן להשיג אותו בסביבות ה 850 ש"ח תכלס הדילמה שלי היא בין הDELL וה LG והשאלה האם שווה להשקיעה עוד 200 ש"ח במסך קטן יותר שלא FHD בעיקבות הפאנל ? אחלה פורום יש כאן ותודה, יוני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וחשוב שלא יעשה כאבי ראש אבא שלי יכול להביא לי מסך MAg Xp2011a זה נחשב מסך טוב? ואיזה פאנל זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך דק, כנראה 19 אינץ' אבל לא פוסל 17 כרגע הומלץ לי על 731BF Samsung שזה 17 אינץ' ועל 931BF Samsung שזה ה-19 אינץ' עכשיו הייתי מעוניין לשמוע תגובות והמלצות על המסכים האלו והאם באמת כדאי לי לרכוש אחד מהם בנוסף הייתי מעוניין להמלצות למסכים אחרים, חשוב לי לציין שהמחיר של המסך ינוע באזור ה-1300-1700 תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לשדרג את המסכים שלי, שנכון לעכשיו ממש לא שווים הרבה. אני צריך לבחור דגם של מסך 19 אינץ', שאותו אני אקנה פעמיים, אשים אחד לצד השני ואעשה המשך של השולחן עבודה בין אחד לשני. תקציב פר מסך - 1000 ש"ח. השימוש העיקרי שלו זה אינטרנט ותכנות, לעיתים גם משחקים קלים (לא יותר מדי ... כל כך מעט שבקושי צריך להתייחס לזה). בנוגע למסך רחב או לא - חשבתי על 16:9, אבל חבר שלי אמר לי ש 4:3 עדיף יותר לתכנות, מה אתם אומרים? מקסימום מילישניות 6 (יעני בין 2-6 מילישניות), ניגודיות מינימום 1:3000 ולא יותר מ-1:10000. רמקולים על המסך לא צריך, אבל לא יזיק, כנ"ל חיבורי USB. רצוי שיהיה חסכוני בחשמל תודה רבה למי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש כבר קרוב לשבוע ברחבי האינטרנט וגם כאן באתר, והגעתי למסכים הבאים: Samsung syncmaster 226BW LG 222WTQ Dell UltraSharp 2407WFP Samsung 245BW כעיקרון מעניין אותי הביצועיםהתקציב זה כבר הדבר האחרון לחשוב עליו, אני רוצה מסך ממש איכותי,שיחזיק לתקופה רצינת, מה בינהם כדאי ? כעיקרון רציתי מסך לסרטים ומשחקים אבל אני לא יכול להגיד שאני לא גולש באינטרנט הרבה מאד זמן. הבנתי את כל הבדלי הפאנלים וכו אבל זה באמת הבדל עצום בין ה 22 אינטש וה 24 שציינתי? או שכמעט ולא מורגש ? מודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות, ראשית ברכות לכל העושים במלאכה על האתר המרשים והידע הרב בו ולחברים בפורם על התשובות והעזרה. אשמח להמלצות למסכי LCD 19 שישמש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור), טקסט וקצת 3D - הכוונה שיהיה טוב לגרפיקה אבל גם לטקסט ואינטרנט כי בסוף זה גם דברים שיושבים מולם הרבה זמן. המסך לא יצטרך להתמודד בסביבה מוארת מאד ולא עם משחקים וסרטים. לא פאנל TN ועד כ- 2,000 ש"ח (רצוי פחות). אם יש המלצות על LG זה יהיה טוב כי יש לי סיכוי להנחה. ראיתי המלצות ל971P ומנגד גם חוסר שביעות רצון מהיכולת לשנות הגדרות (התוכנה) והביצועים - האם הוא בעיקר בעייתי במשחקים? לא ראיתי התייחסות לגרפיקה. והאם אין חדשים וטובים ממנו ברמת המחיר שלו? תודה רבה נעם
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אלהן חברים, מישהו יכול להמליץ לי על מסך PVA (או אחד מהווריאציות שלו) בגודל 20 או יותר, (רצוי לא רחב אם אפשר) עד 1800 שקל ? = שנמכר בישראל כמובן = אהבתי את ה2007fp - אבל הוא קצת מחוץ לתקציב שלי בגדול, אני צריך אותו לגלישה, וקריאה מרובה מהמסך, סרטים ומידי פעם גם משחקים .... בגדול הכי חשוב לי: שימוש רציף במסך עם אימוץ מינימלי של העיניים. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במסך שישמש בעיקר לגיימינג, אבל גם לצפייה בסרטים. הכי חשוב שיהיה ניתן לשבת מול המחשב תקופות זמן ממושכות. תקציב באיזור ה3000~ש"ח, בפלונטר (או כל חנות אחרת בארץ שמקבלת תשלום בביטקויין-אם יש כאלה בכלל) בעקרון אין לי בעיה גם לחרוג ל4000 השאלה אם זה שווה את זה. חשוב שיהיה GSYNC וקצב ריענון גבוה מהממוצע (מעל 60hz) יש לי כרטיס מסך Geforce GTX1070 אז שלא תהיה רזולוציה מטורפת מידי. מעוניין לשקול גם מסכי Ultra Wide גודל 27" (ומעלה- אם זה UW) אשמח אם מישהו יכווין אותי לכיוון הנכון.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך חדש אבל אני לא ממש מבין בעניין אני רוצה מסך 23-4" אבל אני לא בטוח שזה יתאים לכרטיס מסך שלי Shppire Vapor-X HD 4870 1GB השימו העיקרי של החשב הוא משחקים אבל סרטים וגלישה גם חשובים התקציב שלי הוא בסביבות 1000-900 אאם אין אפשרות אפשר גם 22"
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה על מסך מחשב גודל 24 אינטש (לא קעור) , עבודה עיקרית כתיבת קוד, בעיקר Visual Studio ועבודה עם דפדפנים. חיבור hdmi מהלפטופ. אשמח להמלצות מניסיון אישי ועל דגמים חדשים כמובן. תודה רבה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול הייתי בחנויות ובדקתי את איכותי צבע וחדות. שיש להם מסכי 19 בפס רחב. וראיתי צבעים וחדות טובים הם: L194WT LG - http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=472837 AL1916WS Acer - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=411938 LM1901W Apex - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=472491 והיה לי קשה לבחור אותם, ורציתי לדעת מה אתם ממליצים את האלה? אשמח לקבל המלצה במסך אחר את 940BW Samsung - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=424619 לא ראיתי את איכות, אך הביקורות היו טובות ואלך לראות את החנות היום ואבדוק את איכות. כמה שאלות על איכות: 1. שמעתי אמרו שחיבורי רגיל ו-DVI די מרגישים את הבדל או שזה הרבה יותר טוב? 2. ראיתי…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך מחשב ''24 שמטרתו העיקרית תהיה צפיה בסרטים/סדרות מהמחשב (ולעיתים צפיה בטלוויזיה דרך כרטיס הטלוויזיה במחשב). אני מעדיף מסך שיש לו גם חיבור HDMI (לניצול החיבורים על הכרטיס מסך ושאוכל לחבר לו עוד מקורות אם אצטרך). אשמח לקבל המלצות למסכים מתאימים. התקציב שלי עומד על כ-1300 ש"ח. אשמח בנוסף לקבל חוות דעת על מסך שראיתי באינטרנט במחיר טוב מחברה שאני יודע שנחשבת טובה - ViewSonic, דגם: VX2433wm: http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/x-series/vx2433wm.htm אם אתם חושבים שיש סיבה טובה להעלות את התקציב או אולי לרדת בגודל ואז יש משהו יותר איכותי, אשמח לשמוע, אבל עקרונית הגודל הזה נראה לי אידיאלי בשביל הצרכים שלי. בתודה מראש, רון.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אי מחפש מסך 19" לא רחב ובלי רמקולים איכותי במחיר של עד 2,000 ש"ח. שיהיה ניגודיות סטאטי לפחות 1:700 ופאנל VA או IPS רק לא TN כי אני אסתכל על המסך לא ישר מולו... במקום אחר המליצו לי על שני המסכים האלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=469017 http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 מי מהם טוב יותר? או שיש לכם המלצה למסך אחר בכלל?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לקבל ממכם המלצה על מסך מתאים. כרגע יש לי את המסך E2240 של LG מהמחשב הקודם שלי הוא 21.5" שפועל על רזולוציה של 1920X1080. המפרט של המחשב החדש הוא : [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [/TR] [TR=class: cat_products] [TD=width: 15%]AT #[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width:…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך טוב, בגודל של 21-24 אינץ . המסך אמור לשמש אותי לעבודות תכנות, קריאה באינטרנט ולצפייה בסרטים.. התקציב שלי הוא סביב ה1000 שקל למישהו יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש 23" שאיתו אני הרוב אשתמש במשחקים בגלל האקסבוקס שאני אחבר אליו. אני רוצה מסך שיהיה אפשר אותו לתלות אותו על הקיר ורצוי שיהיה עם חיבור hdmi בגלל האקסבוקס. אני לא רוצה שתציעו לי מסכים של דל כי אין להם מסגרת "נוצצת" כמו של סמסונג וlg.(אני לא יודע איך להסביר). התקציב המקסימלי שלי הוא 1600. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-