עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Omry,

היי. לאחרונה התחילה בעיית הבהוב מציקה מאוד במסך שלי. בערך כל 15 שניות המסך מהבהב לרגע. כלומר, התמונה נהיית ריקה (שחורה לחלוטין) וחוזרת למצב הרגיל. איך אפתור את הבעיה? האם לממש אחריות? עוד בעיה שמפריעה לי: לאחרונה גם הסמן של העכבר נתקע על אותם פיקסלים במסך, אבל בפועל ממשיך לזוז. כלומר, כשאני מזיז את העכבר עצמו ולוחץ על דברים אני יכול לשים לב שהוא שינה את מקומו והוא פועל לפיכך, אבל מבחינת וויזואלית זה נראה כאילו לא זז. איך אני פותר את הבעיה הזו? (לא יודע אם השאלה השניה קשורה לפה בכלל) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום קניתי לאחרונה מסך VIEWSONIC VP930 ויש תופעה של הבהוב של המסך ששמים לב אליה כשנמצאים בשולחן עבודה או כשגולשים באינטרנט על גבי רקעים מסוימים. כמו כן על גבי הרקעים האלה הצבעים נראים לא טוב (יותר מדי אדום). איך אני פותר את הבעיה? עריכה: כמו כן יש לי שאלה בנוגע לרמקולים - האם זה מסוכן להפעיל רמקולים (רמקולי מחשב רגילים) ליד המסך?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Ametrine,

לפי תגובה של DELL לא יצא שידרוג לבעיות הצללים של ה- HC ומי שלא מרוצה יכול להחזיר את המוצר או להישאר איתו. ידוע אבל על שיטה לתיקון הבעיה וזה עובד אצל רוב האנשים: http://www.pretentiousname.com/dell2407fix/index.html עכשיו השאלה האם שווה להסתכן ולקנות את ה DELL או ללכת על הסמסונג שגם יותר זול אבל עם פאנל פחות טוב? אני כבר לחוץ על הקניה וצריך להחליט כבר אבל כל הזמן צצים עדויות כנזכר למעלה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ronzilca,

ברשותי מסך benq FP93GX+ (כן הוא עתיק).. היום בבוקר ניגשתי למחשב והמסך לא הסכים לפעול. לוחץ על כפתור ההדלקה שלו, המנורה שלו נדלקת, אחרי שניה נחלשת ואחרי עוד שניה נכבת. כל העת אין רעש מהמסך, גם אין שום נסיון הדלקה של המסך.. מה זה יכול להיות? החלפתי את כבל החשמל שלו. החלפתי נקודת חשמל, כלום לא עוזר. באם לא שווה תיקון האם יש מצב להמלצה למסך לד hd בתקציב של עד 1000?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש ואיתו גם צג מדגם lg 1960tr 19 יש לי בעיה שקרתה תמיד מאז החלפתו של המחשב והמסך.. כל פעם שאני לא נוגע במחשב מעל חמש דקות בערך אז המסך נכבה ונדלק עד כדי הבהוב..גם כשאני מגדיר כיבוי צג אוטומטית מהווינדוס של לאחר 10 דקות או דקה אחת למשל, זה לא עובד בכלל ועושה את אותה הבעיה שתיארתי קודם לכן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by ofek33,

היי ברצוני להעלות בעיה קשה שאני מתמודד איתה מזה זמן רב ברשותי היתה מערכת מחשב המורכבת מהרכיבים הבאים Asus Rampage V Extreme/Rog X99 Lga 2011-V3 INTEL i7-5930K 3.5GHZ 15MB BOX 2011-V3 G.skill DDR4 64gb(4*8gb) 2400Mhz W.D. 2TB 64MB BLACK 7200RPM SATA3 SSD-Samsung 850 PRO 256GB 2.5' RETAIL SSD-Samsung 850 PRO 512GB 2.5' RETAIL Gigabyte Gtx1080 EXTREM gaming 8GB DDR5 256Bit ASUS DL*24 ZALMAN CNPS11X PERFORMA 2011 COOLER MASTER HAF X - ללא ספק Thermaltake Toughpower XT GOLD 1375W למחשב זה היו מחוברים 3 מסכים של חברת Acer 34 PREDATOR X34ABMIPHZ שלושתם היו מחוברים ל-3 יציאות DP שיש בכרטיס הגרפי במקביל בנוסף היתה מחוברת טלויזיה L.G. 40 ביציאת HDMI כולם היו מחוב…

7. Started by EagleX2,

היי, רכשתי לאחרונה Dell U2713HM, והופתעתי לטובה, במיוחד לאור העובדה שנפלתי על עותק מושלם (בלי זמזום, בלי פיקסלים, בלי באקלייט בליד וכו'). אחרי כחודש עבודה, התחלתי להבחין במין מסגרת שחורה: פס בעובי ממש דק, אבל בהחלט נראה לעין בחלק העליון של המסך (כמו המשך למסגרת הפיזית, רק לא.) בחלק הימני ובחלק השמאלי. הפסים רצים לאורך ולרוחב, ובעצם יוצרים מסגרת (כמו.. שורה של פיקסלים כבויים, אם זה נשמע הגיוני). הפסים קיימים גם במצב דיאגנוסטיקה, ללא שום דבר מחובר. האם יש פה מישהו עם מסך כזה ויכול לאשר את החששות שלי, שזוהי תקלה, או שאני מדמיין, וככה זה בכל המסכים? לא נתקלתי באזכור לתופעה כזאת בשום מקום, אז או שאני מדמיין, או שתמיד יש פעם ראשונה. תודה רבה. מצורפת תמונה עם הסבר ואיור (רצ…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אני לא יודע האם הבעיה הופיעה לאחרונה או שהיתה מאז ומעולם ופשוט לא היו התנאים לשים אליה לב. היא מתבטאת בכך שכאשר יש תנועה חדה יחסית של אובייקט כהה על רקע אפור בהיר, מתקבל שובל לבן בולט מאוד לעין אחרי האובייקט. לא שמתי לב לבעיות מריחה בתנאים אחרים כלשהם. כל התוכנות שהגיעו עם המסך מותקנות ועל הגדרות ברירת המחדל (למעט הPRESET, שם בחרתי אחד אחר מהקיימים בתוכנה - עדיין בלי לשנות שום פרמטר ידנית). יש מה לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by coorva,

האם ישנו איזה דרייבר או קובץ שיכול לסדר את העיוות הויזואלי שנוצר במסכים רחבים של LCD כאשר התמונה נמתחת לצדדים וגורמת ל"השמנה" של פרטים על המסך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by niravigad,

שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מסך מסוג mag 2200w lcd ומופיעים לי קווים מרצדים אנכיים באזורים מסויימים של צבע רווי. בנוסף זה נראה כאילו חסרים לו צבעים כדי להשלים גרדיאנטים. במקום מעבר צבע נקי מופיעים כתמי צבע מפוקסלים וקווים אנכיים מרצדים. אני משתמש בדרייבר של nvidia geforce 6200 turbocache אבל אף אחת מהאופציות שלו לא פותרת את הבעייה. תודה רבה, ניר

11. Started by Integer,

קניתי מסך חדש של LG ויש בו פיקסל אדום תקוע משום מה רואים אותו כמעט בכל מצב חוץ מאשר המסך לבן לא הצלחתי לשחרר אותו ע"י כל הפתרונות שהוצעו כאן בסטיקי. רכשתי את המסך לפני יומיים האם יחליפו לי אותו? מה התחייבות החנות לגבי פיקסל כזה והאם אני יכול להחליף את המסך או לבטל את העסקה? מה המלצותיכם...?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי את המסך הזה כבר חצי שנה פחות או יותר 19" LCD LG L1970HR לפני שבוע קיבלתי מערכת סטריו והתקנתי את המערכת עצמה ממש צמודה ליד המסך הרמקולים לא קשורים, הם תלויים בחדר אתמול אני פותח את המחשב ואני מגלה שמשהו מוזר במסך הפכתי את המסך לרקע שחור ואני רואה מלא עיגולים לבנים.. ממש כל המסך עיגולים לבנים לא יודע אם זה שרוף או תקוע אבא שלי חושב שזה נגרם ע''י המערכת בגלל שהיא צמודה למסך וזה משבש את המצב של המסך לגבי המסך לא תיהיה שום בעיה אני מחליף אותו, יש לי אחריות עליו ל3 שנים אני פשוט רוצה לדעת למה זה הגיע למצב של פיקסלים שרופים או תקועים? בכלל המערכת או בכלל סיבה אחרת..... תודה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

יש ברשותי סאמסונג 260T ושמתי לב שאם אני מסתכל עליו מלמעלה הצבעים הופכים לנגטיב כזה, ואם אני מסתכל מהצד יש לפעמים קטעים שרואים צבעים ממש חרא כאילו 16bit ישן כזה. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  14. Started by x2007,

לאחר התלבטות בין מסך דל ל-LG בחרתי במסך הנ"ל ומשום מה יש לי בחלקו העליון ותחתון של המסך מעין גוון צהבהב לא מוסבר , ניסיתי כל כיול אפשרי אך שום דבר לא ממש עזר . לפני שאני מחליף את המסך בחנות שרכשתי רצית לדעת האם זה נחשב פגם או משהו בסגנון , לפני המסך הזה היה לי L227WT ולא הייתי התופעה המוזרה הזו , ואם מדובר בהפרעה שיכולה להווציר מי כך שיש לי את המסך הישן לידו? מראש עליי לציין כי אין רמקולים מסביבו או כל משהו שנראה שעלול לעשות איזה שהיא הפרעה. תודה מראש לכל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

יש לי מסך של SAMSUNG 240T. והבעיה היא שיש לפעמים מן צפצוף שקט כזה שאני שומע מהחלק האחרוני של המסך. אם אני מכבה את המסך הוא נעלם ואז כשאני מדליק הוא חוזר בחזרה לכמה דקות ואז נעלם, זה קורה לפעמים. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  16. Started by gperry,

בלית ברירה לאחר שלא מצאתי מסך 20" במלאי שמתי לב שיש מבצע ב PANDA של 2408. הבנתי מחבר שיש למסך זה בעייה עם הקושחה. אם אני לא ממש משחק ויותר עובד עם טקסטים וגלישה באינטרנט האם ארגיש בבעייה? האם ניתן פשוט לעדכן את התוכנה באינטרנט? המבצע הוא די אטרקטיבי - 2850 ש"ח ! האם כל מסך שאקנה בארץ יש לו את הבעייה הזו? איך ניתן לזהות את גירסת הקושחה הבעיתית? באזור מחירים הזה האם יש עוד מסכים 24" עם פאנל איכותי ?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by yonatan sa,

שלום! חיברתי את המחשב שלי למסך טלויזיה LCD32 של HITACHI דגם L32SO2A כרטיס מסך NVIDIA 260 GTX בחיבור HDMI ולמרות זאת אני עומד על רזולוציה מאוד נמוכה 1024 על 768 . יתרה מכך יש לי מספר מצומצם מאוד של אפשרויות שינוי של הרזולוציות ( 5 במספר) שזה מאוד מוזר כי לפני שבועיים בערך היה לי פי 2 אפשרויות ויכולתי לשים רזולוציה של 1366 על 768 וראו טוב מאוד. עכשיו אין לי בכלל את האפשרות של הרזולוציה הזאת וכאשר אני אפילו מנסה לשים 1280 על 720 שהיא רזולוציה אחת מעל לנוכחית ( 1024 על 768) שעדין די נמוכה,המלל ניהיה קטן ולא ברור ואיני מבין למה ואיך אני יכול להחזיר את כול הרזולוציות שהיו ולהעלות את הרזולוציה הנוכחית? ניסיתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין את הכי חדשים- לא עזר מחקת…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by ben389,

אתמול הגיע לידיי המסך הזה ויש לי בעיה אחת. הוא מחובר בחיבור D-SUB לכרטיס מסך מובנה ואני לא מצליח להגיע לרזולוציה הטבעית שלו (1400X1050) ברגע שאני בוחר את הרזולוציה הזו הוא ממשיך לעבוד ב1280X1024 אבל הדסקטופ גדול מהמסך, זאת אומרת שאם מגיעים עם העכבר לקצוות כל התמונה זזה. ניסיתי במחשב אחר לחבר אותו ליציאת DVI והכל עבד בסדר. עוד חשוב לציין שה WINXP לא מזהה אותו, הוא מזהה מסך PNP רגיל וגם בשום מקום ברחבי האינטרנט לא מצאתי דרייברים שלו. יש מה לעשות חוץ מלקנות כרטיס מסך חדש עם יציאת DVI?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by MCB,

טוב, אז קיבלתי כאמור את המסך הרחב של סמסונג היום, התקנתי דרייברים, אך משום מה רזולוציית המקסימום שאני מקבל בדיספליי סטינגס היא 1360x768 הכרטיס מסך שלי זהGigabyte 9550 . כמו כן, בדקתי כמה סרטים באיכות דיוקס שהיו לי עוד קודם על המחשב, אבל אני לא מבחין בחדות תמונה שהייתה לי במסך הסיארטי הישן שלי. מחכה לתגובות. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אז ככה קניתי את המסך 2043BW האיכות תמונה ממש טובה אבל יש לי בעיה שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית שלו 1680X1050 , והכל נראה לי די קטן ומעייף עיניים .. עכשיו ניסיתי לשנות רזולוציות אבל הכל חוץ מהרזולוציה הטבעית נראה לי מטושטש ולא טוב.. ניסיתי להגדיל DPI וזה גם לא עוזר.. מישהו יודע מה אפשר לעשות שלא יראה לי הכל בקטן?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  21. שלום יש לי כרטיס מסך RADEON HD 2900 PRO ומסך DELL 2007 WFP לשניהם התקנתי דרייברים עדכניים והמערכת מזהה אותם באופן מעולה. בוינדוס אני מצליח להגדיר את הרזולוציה על 1680X1050 כמו שצריך (זו הרזולוציה שך המסך). ב PES 2008 זה מגיע לי הכי הרבה ל 1280X1024 וב NBA 2008 זה מגיע לי ל 1440X900 לאחי יש את אותו כרטיס מסך אבל יש לו מסך 19' של MAG ואצלו זה נותן רזולוציה גבוהה יותר. מה הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה? תודה רבה לכם נ.ב שמתי את ההודעה הזו גם בתצוגה וגרפיקה וגם במסכי LCD כי נראה לי שזה מתאים לשניהם.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by dudu1212,

שלום במחשב החדש שלי התקנתי גם ויסטה וגם xp. בויסטה יש לי את כל אפשרויות הרזולוציה המרובות. בxp יש לי רק 3 מצבים. 600X800,1024X768,1024X1280 מעולם לא ניתקלתי בשטות כזו. למה זה קורה? המסך שלי הוא '19 3:4 lcd lg. מחובר בחיבור דיגיטלי. קראתי על זה קצת, ובד"כ מאשימים את המסך. אבל אם המסך לא היה תומך בכך הוא גם לא היה נותן את האפשרויות בויסטה!? קראתי שגם אפשר בהגדרות nvidia לבחור הגדרה מותאמת אישית אבל שם ברגע שמכניסים את הרזלוציה הרצויה זה אומר שהבדיקה נכשלה. הסרתי את הדרייברים והתקנתי את הכי חדשים ועדיין יש לי רק 3 מצבים לבחור ברזולוציה בxp. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אנשים, קניתי לא מזמן dell 2312HM (כן, גם אני לא קיבלתי כבל חשמל ). המסך נראה נהדר, אבל יש לי בעיית רזולוציה. אני עובד כרגע עם VGA, כי עוד לא קניתי מתאם, אני מניח שב HDMI הכל יהיה בסדר אבל זה עדיין מפריע לי. אני לא מצליח להפעיל רזולוציות גבוהות מ 1280x1024 בווינדוס 7. כל דבר מעל נותן לי מסך שחור. ברור לי שזאת בעיית תוכנה, עקב הבדיקות הבאות: 1. מחשב אחר מחובר למסך ב VGA נותן FHD. 2. המחשב שלי עם VGA, בלינוקס כן נותן FHD. מה שמעלה את המחשבה לכיוון של דריברים. אני עם לפטופ עם כרטיס מסך GT330M, עדכנתי לדריברים הכי חדשים של ניווידיה. התקנתי את הדריברים של המסך, ניסיתי גם את אלו שהגיעו איתו בקופסא וגם מהאתר של היצרן. משהו נתקל בתופעה, או יכול לחבר אצלו ב VGA ול…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אממ יש לי T220 כמה ימים ואני משחק בלי שום בעיה פתאם היום C.O.D 5 שאל אם להכנס בSAFE MODE כי הייתה בעיה נכנסתי שיניתי ל1680X1050 ויש את התפריט אבל כאילו הכל חתוך בצד ולא רואים וAuto Adjustment לא פותר את זה מישו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by roy_be,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המסך הנ"ל ואני נהנה ממנו מאוד... חוץ מהעובדה שהייתי צריך להחליף חצי מחשב בגלל הרזולוציה... לפני מספק שבועות שמתי לב (ויכול להיות שזה תמיד היה אלא שפשוט לא הבחנתי בכך) שכשמדליקים את המסך בדקה הראשונה הוא טיפה מהבהב. כמדומני יש במסכים האלו נורת ניאון למעלה ולמטה. שאלתי היא - האם זה קורה גם אצלכם? האם זה בסדר או שאני צריך לשלוח לתיקון? ??? הדגם דרך אגב הוא האחרון שיצא... תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים