מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יכול להיות שאשאל את השאלה הזאת בשני פורומים: תצוגה וגרפיקה, וגם מסכי LCD. אז ככה: קיבלתי מסך נוסף וכרטיס מסך ע"מ שאוכל סוף סוף לעבוד עם שני מסכים. המסכים הם: המקורי- LG 1920P והחדש - SUMSUNG 940T . שניהם בעלי פנל VA . הכרטיס שחיברתי במקום ה-onboard הוא N6200 של ASUS בחיבור AGP . אז קודם כל כל מי שאמר לי שהכרטיס מאפשר עבודה עם שני מסכים במקביל (בכל מסך משהו אחר) צדק ותודה על העידוד. חיברתי את ה -LG ל DVI ואת הסמסונג ליציאה האנלוגית. וכאן מתחילות כמה בעיות שאני מקווה לפתור אותן עד מחר בבוקר שזה הזמן שאישרו לי (באופן חריג) להתחרט ולהחזיר אם אני לא מרוצה.... והבעיות הן כדקלמן: 1.הסמסונג חד ונוח לתפעול אבל פשוט "זורח" ..אם מורידים את הבהירות אז גם הטקסט הופך לבהיר יותר. שיח…
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני חודשיים וחצי קניתי מסך 22 אינץ' של סמסונג מדגם T220. לאחר כשבוע וחצי הופיעו כ-5,6 פיקסלים מתים, ואחרי כמה שיחות והגעה ליבואן עם המסך, המסך הפגום הוחלף במסך חדש. בשבוע שעבר שוב גיליתי פיקסל שרוף, ולאט לאט מתחילים לצאת עוד פיקסלים שרופים, כרגע 4 פיקסלים שרופים ועוד לא בדקתי בקפידה את כל המסך. מה אתם ממליצים לי לעשות? האם אני אוכל לממש שוב את האחריות ולקבל שוב מסך אחר חדש?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המסך אני רואה עליו מלאא סימנים עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מנקה את הסימנים האלה היה לי כבר מסך אל סי די וניקיתי אותו עם מגבונים ונשארו הסימנים של המגבון וזה מעצבן אז אני רוצה לדעת אם יש חומר מיוחד כלשהו שאפשר לנרות איתו את המסך? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 של CHIMEI דגפ CMV 946D המסך בוהק מידי הלובן שלו חזק מידי ואני לא מצליח לשנות את זה בהגדרות ניסיתי כל מיני דברים.. לקחתי אותו אפילו לחברה לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור מה אתם ממליצים לי לעשות? הוא ממש בוהק לי קשה לי לשבת חצי שעה מבלי להרגיש שהעניים שלי עברו מאמץ גדול.
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל ולהפתעתי באריזה לא היה כבל DVI. למרבה הצער אי אפשר להתחיל לעבוד עם המסך בלי שמחברים אותו בהתחלה דרך כבל VGA אז עשיתי את זה ובמקביל חיברתי אותו עם כבל DVI (יש לי יציאה אחת כזאת ואחת כזאת במחשב) עכשיו בכפתורים של המסך אני בוחר לעבור למצב דיגיטלי וזה לא עובד הוא חוזר שוב ושוב למצב אנלוגי. גם הדרייברים שהתקנתי הם למצב אנלוגי. מה עוד אפשר לעושת כדי לעבור ל-DVI??? יש לציין שהבעייה היא לא במחשב כי עם מסך אחר השתמשתי באופציית ה-DVI [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
קניתי בשמחה ובששון V930 של ViewSonic (אחרי ש-1970HR לא היה, אז החלטתי שזה סימן משמיים לקנות מסך עם פאנל יותר איכותי; ואז EIZO לא היה אז החלטתי שזה סימן משמיים שלא להקשיב לסימנים משמיים). בכל מקרה, אני מרוצה ממנו בסה"כ, חוץ מ-3 בעיות: 1. לוקח לו הרבה זמן לעבור רזולוציות (נגיד, 3 שניות) 2. לפעמים האור מצידי המסך משתקף ב-bezel, שבמקרה שלי הוא כסוף (לא היה שחור), וזה קצת מסנוור 3. כל פעם שעוברים רזולוציות ה-@$%#% הזה חייב להודיע לי על איזה input הוא בחר ע"י מלבן כחול שעליו רשום DVI (וזאת למרות שלא החלפתי שום input!) עם בעיות 1 ו-2 אני פשוט צריך ללמוד לחיות אני מניח - אבל אין איזו דרך להגיד למסך הארור הזה לא להראות לי את המלבן הכחול עם כיתוב סוג ה-input? ניסיתי דרך התפריטים, ז…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את ה dell 2407 wfp חדש לגמריי בקושי שבוע ואני לא יודע אם זה משהו שצץ פתאום או שרק עכשיו העיניים שלי קלטו את זה אבל זה ניכר בעיקר באקספלורר שברוב האתרים ,בעיקר על רקע לבן מסביב לאותיות יש מן גוון אדום כזה וזה קצת מוזר אז רציתי לדעת אם זה משהו לגיטימי במסכיי LCD ואני יושב קרוב מדיי או משו.. תודה
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הבאתי היום את המחשב החדש עם 4850 של ג'יגה בייט חיברתי את המחשב, עכשיו אני לא רואה שום דבר על המסך, כתוב no signal ואז הנורה הופכת לכתום. לכרטיס יש שני יציאות DVI ולמסך שלי יש כבל VGA. עם הכרטיס קיבלתי מעביר מ VGA ל DVI חיברתי אותו כמו שכתוב בחוברת הוראות של הכרטיס וזה לא עובד. את כל הדברים האלה נסיתי על המחשב החדש: ניסיתי עם מעביר אחר מ VGA ל DVI שהיה לי בבית וגם זה לא עובד. ניסיתי שבשני הצדדים של הכבל יש מעבירים ל DVI וזה לא עובד במסך שלי יש אופציה להעביר אותו מאנאלוגי לדיגיטלי ניסיתי תוך כדי שאני מנסה כל קומבינציה וכל אפשרות על המעבירים VGA ל DVI וזה לא עזה למחשב הנוכחי שאני כרגע משתמש בו יש גם יציאת DVI ברגע שהחלפתי מ VGA ל DVI קיבלתי את אותה הבעייה כמו שניסיתי ב…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הי חברים. ברשותי המסך הנ"ל: https://www.lg.com/us/monitors/lg-34gl750-b מכיוון שהמסך תומך ב HDR, נכנסתי להגדרה התואמת בווינדוס והפעלתי את הפונקציה, כך: https://support.microsoft.com/en-au/help/4040263/windows-10-hdr-advanced-color-settings עיניי חשכו כשהצבעים במסך פתאום שינו גוון מקצה לקצה והפכו לעמומים וחסרי חיים. ביטול הפונקציה מחזיר את התצוגה למצב נורמלי. מישהו יודע מדוע ואיך מונעים את זה (בכ"ז ארצה תמיכה ב HDR במסך). תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעייה עם הגדרות הצבע והבהירות של המסך 971P כל פעם שאני נכנס למשחק ההגדרות האלו מתאפסות למצב ברירת המחדל של המסך ולא כמו שאני הגדרתי אותם (ההגדרות נעשו עי שימוש ב- MAGICTUNE וב-NATURAL COLOR PRO) וכדאי להחזיר אותם למצב שאני הגדרתי צריך לעשות ריסט למחשב. איך אני גורם להם להישמר כל הזמן? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לצערי הרב המסך שלי לא מוכן להקרין שום דבר מה- Wii שקניתי. חיברתי אותו ליציאת compsite של המסך ואני לא רואה כלום. המסך מזהה שיש לו משהו מחובר אך הוא לא מציג מה מחובר. כל מסך אחר בבית ה Wii עובד בצורה מושלמת. האם מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? המון תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום סליחה מראש שאני מחזיר אתכם קצת אחורה אבל יש לי מסך CRT 17 בכל מקרה אתמול המסך פשוט התכווץ לי ברוחב ואני רואה רק שליש מסך (אני מצרף תמונה) לא יודע אם זה קשור אבל הכנסתי אתמול דיסק למחשב שקיבלתי עם כל מני קבצים של פיינט שופ (בזמן העתקת הקבצים זה מה שקרה) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין ממה נובעת הבעיה האם המסך מת או האם זו יכול להיות בעיית תוכנה או רכיב במחשב שגרמה לדבר. או שיכול להיות שזו הבעייה עם הדיסק שהשתמשתי. שימו לב כי בתמונה הגדרת הרוחב היא על 100% . תודה לעוזרים , מושון כך נראה המסך [ http://img852.imageshack.us/i/img0006ji.jpg/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה עברתי מCRT- ל-LCD סמסונג P971 . אני לא מצליח להפעיל את תכונת הפיבוט האוטומטי , (סיבוב פיזי של המסך ב-90 מעלות ,אמור לגרום לתצוגה גם להסתובב). הורדתי מאתר סמסונג תוכנות מעודכנות (מג'יק ורוטציה), לא עוזר. בעיה נוספת הצלחתי בעזרת התוכנה (ידנית) לעבור בתצוגה לרוטציה של 90 מעלות (הכי שימושי לי). אך כשאני מנסה בעזרת התוכנה לחזור לתצוגה אופקית (מצב רגיל), המסך חוזר חזרה למצב הנורמאלי רק ל-6 שניות ,ואז עובר שוב לתצוגה אנכית (מלבן עומד על צידו) . הדרך היחידה לחזור למצב הנורמאלי היא להסיר את התוכנה. מישהו מכיר את התופעה ?? ברשותי פנטיום 4 , וינדוס XP3 , כרטיס ג'יפורס 5200 .
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
של לכולם, אני קניתי מחשב לסלון, וחיברתי אותו לטלווזיה (באמצעות חיבור HDMI) הבעיה היא שהמסך מרצד. ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך, נניסיתי להחליף את הכבל, אך המסך עדיין מרצד. מה עוד אפשר לעשות על מנת למנוע את הבעיה - קניתי את המחשב לצורך צפייה בסרטים, אך קשה לראות כך סדט כשהמסך מרצד כל הזמן. בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אתמול מסך T220 של סמסונג,הוא במצב 32 BIT וברזולציית 1680/1050 טבעית,הגדרתי אותו כמו שהמליצו פה בפורום (Gamma וכוי) במשחקים,אינטרנט, וטקסט אני רואה בו מצויין אך בסרטים אני רואה בו ממש גרוע,לא חד כאילו שהסרט באיכות גרועה למרות שבדקתי את זה והסרטים באיכות טובה כמו HDTV,DVDRIP.. מה עושים??? יש לציין שיש לי כרטיס מובנה Intel® GMA 3100 (בלוח אם Gigabyte ga-g33-ds3r) ובעוד שבוע אני אקבל את הכרטיס שהזמנתי Gigabyte GeForce 9600gt 512mb ,האם זה משפיע על איכות הסרטים או לא ,והאם יש משהו לעשות או שזאת האיכות שיש לכל LCD22 ברזולציית הנ"ל?? תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התחדשתי במסך LG 27EA33. הייתי מרוצה מאוד בהתחלה, עד שהתחלתי לשים לב שבסצנות שחורות במשחקים ובסרטים יש דליפת תאורה מאוד ברורה בצד שמאל התחתון של המסך. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של המסך אבל שום שינוי לא משפר (כולל החלפה ל- HDMI במקום DVI). כל האיזור השמאלתי התחתון מואר עמום. זה מאוד מפריע בסצנות חשוכות. האם יש מה לעשות עם מצב כזה או שפשוט צריך להתרגל? עריכה: אני מצרף תמונה באיכות על הפנים כדי להמחיש. במציאות הכתם יותר מורגש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שקניתי את המסך הייתי מאושר וטוב לבב אבל אז בזמן בדיקת הפיקסלים השרופים(בצבע השחור) גיליתי שיש בפינות של המסך כמות אור גדולה מהרגיל, חיפשתי באינטרנט וגיליתי שזה משהו מוכר: מישהו נתקל בזה ויודע מה אפשר לעשות? האם התופעה קיימת גם בגירסא של 23" של דל? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה הפורום המתאים לבעיה, למרות שלא שמתי לב שבפורום הנל יש בכלל בעיות שקשורות למסכים.. מה שקרה זה שסובבתי את המסך (971P סמסונג) ב 90 מעלות על מנת לצפות בתמונות בצורה נוחה יותר. המסך זיהה שסובבתי אותו וגרם ל OSD של המסך להיות מוצג גם מסובב ככה שהכל נראה תקין בכל מקרה. לאחר שסובבתי אותו בחזרה, המסך משום מה לא זיהה שזה קרה ולכן ה OSD עדיין מסובב. ניסיתי המון פעם לסובב לפה ולשם ולכל כיוון אפשרי אך המסך משאיר את ה OSD כמו שהוא(מסובב ב 90 מעלות) ולא רוצה לחזור למצב הרגיל. האם יש דרך לבקש מהמסך לחזור להיות מסובב ב 0 מעלות, מהבלי לסובב אותו פיזית כי זה לא ממש עובד? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך מתאים אוטומטי את הבהירות שלו לפי מה שנראה לו לנכון, ממש מרגישיםב תופעה בסרטים לדוגמה אם יש בסרט קטע חשוך המסך נהייה כהה פתאום עוד יותר ואחרי כמה שניות כאשר שוב יש קטע עם הרבה אור הבהירות חוזרת לעצמה, קטע ממש מעצבן האם יש מישהו שנתקל בתופעה דומה? ויודע איך לסדר\לבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המסך הוא Samsung 731B מחובר בכבל DVI קיבלתי אותו לפני שבוע אני לא יודע עם זה אמור להיות ככה אבל הבהירות של המסך משתנה באופן קיצוני שמסתכלים מגובה שונה אם מלמטה המסך נהיה הרבה יותר קהה (יותר בחלק העליון) ועם מלעלמה יותר בהיר אבל מה שנכון תמיד זה שבחלק העליון המסך יותר כהה, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך וכלום לא עוזר יש למישהו עוד את הבעייה הזאת? יכול להיות שהמסך הגיע דפקטיבי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אולי זה אני אבל המסך ממש בהיר לטעמי והצבעים לא כל כך "חיים". כמובן שהורדת בהירות דרך ה-OSD ודרייבר כ.מסך כבר ניסיתי,רק שאת ה-CONTRAST לא ניתן לשנות מכיוון שהמסך מחובר ע"י DVI. כשאני יושב בחדר חשוך המסך ממש מסנוור אותי באופן לא רגיל. בקיצור...מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני עורך בדיקות לקראת קניית מסך 24 אינץ'. (טווח מחיר עד 3300 +- ) אחרי קצת חיפוש בפורומים ב Hwzone ובכלל, הבנתי שיש את : 1. Dell 2408WFP ( ה A01 כמובן) 2. HP LP2475W Philips 240PW9EB 3 שמות המסכים האלה נזרקים בפורומים פה על ימין ועל שמאל, ופעם אחת לא ראיתי אזכור לגבי בעיית ה Wide Gamut. האם זה בגלל שאין כמעט אנשים פה שרכשו את אחד המסכים, או שפשוט הבעיה ממש לא מפריעה כמו שאומרים. ובכל זאת, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת (עדיף ממקור ראשון, אבל גם ידע כללי אין בעיה) לגבי הבעיה, האם התמונות רוויות צבע, הicons ב explorer מוצגים לא קשורה , כמה התעסקות נדרשת עם color profiles וקבצי icm למיניהם , ומה לגבי משחקים ( fallout3 , ו mass effect , הראשונים שקפצו לי), ובסה"כ עד כמה הבעיה נסבל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כחודש מסך נוסף VP191b של Viewsonic. (יד שנייה, עדיין באחריות) כששמתי את שני המסכים אחד ליד השני, ראיתי שיש בינהם הבדלי צבעים וקונטרסט. הראשון (זה שאני רכשתי מהחנות) מראה תמונה יפה וחדה, בעלת צבעים חדים וברורים. השני (זה שקניתי יד שניה) מראה תמונה צהובה, הלבן הוא לא לבן, והצבעים הם לא טבעיים. למרות ששיחקתי עם ההגדרות, צבעים, וכל מה שאפשר (כולל חזרה לתכונות שמורות מהמפעל) המסכים לא זהים. לקחתי את המסך השני לאומניטק, למימוש אחריות, יחד עם המסך הראשון. כדי שראו את הבדלים. לאחר שעתיים של הסברים הם הסכימו שיש הבדל בין המסכים. אך הם רוצים לבדוק האם זה נובע מפאנלים שונים (כלומר שיש לשני המסכים פאנלים לא זהים) ... הסכמתי שהם יפרקו את המסך השני (זה שיש לו ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-