עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ozzur,

לפני שבוע המצלתם לי על הסוני בתקציב של עד 1600 ש"ח.... אלא שהישגתי תקציב נוסף לקניית מסך. מהן המלצותיכם למסך LCD 19 עד 2000 ש"ח ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מסך 22''. השימושים - משחקים, אינטרנט, סרטים. אני רוצה מסך FULL HD. השאלות שלי הן: 1) האם חשוב חיבור HDMI בשביל לראות סרטים למשל? 2) המלצות למסכים עם או בלי חיבור HDMI 3) כשמשחקים במסך FULL HD עם רזולוציה נמוכה יותר - האם נפגעת איכות התמונה? אני קונה מחשב עם כ. מסך HD4850 ולא נראה לי שיוכל להריץ משחקים על רזולוציה של FULL HD. תודה

3. שלום, כבר כשנתיים יש לי מסך 17" של NU. השימוש הוא באופיס וגלישה בלבד - אז אין שום טענות אליו. יש לו כניסת VGA בלבד. באותו חדר אני עכשיו מתקין ממיר של YES ובמקום לרכוש TV אני רוצה לנצל את המסך של המחב. בלי כרטיסים ובלי תלות במחשב. ראיתי שיש כמה קופסאות המרה ומיתוג שמאפשרות להמיר אות ווידאו מ-RCA או s-video ל-VGA: http://solo.starwebz.com/product-2.html http://cgi.ebay.com/NEW-Digital-Video-Converter-AV-TV-to-VGA-PC-PAL-NTSC-Q6_W0QQitemZ270096618676QQihZ017QQcategoryZ175QQrdZ1QQcmdZViewItem מה דעתכם על זה? חשבתי גם לתקוף את הנושא מכיוון אחר - לשדרג את המסך ל-19" אבל לדגם שיש לו כבר כניסת RCA או s-video שתאפשר חיבור ישיר של YES. ראיתי מסכים של 20" ויותר עם כניסות כאלו אבל במ…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by niravigad,

שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מסך מסוג mag 2200w lcd ומופיעים לי קווים מרצדים אנכיים באזורים מסויימים של צבע רווי. בנוסף זה נראה כאילו חסרים לו צבעים כדי להשלים גרדיאנטים. במקום מעבר צבע נקי מופיעים כתמי צבע מפוקסלים וקווים אנכיים מרצדים. אני משתמש בדרייבר של nvidia geforce 6200 turbocache אבל אף אחת מהאופציות שלו לא פותרת את הבעייה. תודה רבה, ניר

5. תצוגה של XBOX360 ב720P על LCD SAMSUNG 731BF 4:3: 1.איך יראה תצוגה של מסך רחב שהXBOX360 מראה על מסך שהוא לא מסך רחב??? 2.זה יראה יותר טוב מלטלויזה 29 אינט SDTV

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  6. אני מעוניין במסך IPS למרות שאני משחק הרבה FPS. זה שיקול שכבר לקחתי בחשבון כי אני גם רואה הרבה סרטים סדרות וכאלה. ראיתי שממליצים כאן הרבה על מסכי DELL IPS. אין בעיה של GHOSTING איתם נכון? מצאתי כמה מסכים שעונים על הדרישות שלי, אבל אין אותם בארץ אז חשבתי להזמין מחו"ל וראיתי שעל מסכים יש גם מע"מ וגם מכס, אז אני מניח שזה לא משתלם. תקנו אותי אם אני טועה. זה המסך שחשבתי להזמין מחו"ל, יש עליו הרבה המלצות http://www.amazon.com/ASUS-VS239H-P-23-Inch-Full-HD-Monitor/dp/B008DWITHI אני יודע שבעוד חודש חודשיים יוצא מסך חדש של DELL איזה משהו סופר דופר פופר, אבל לחכות זאת לא אופציה כי מת לי מסך ועכשיו אני עם מסך על הפנים. אני מעוניין לקנות אחד עוד מחר!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by liorbm,

שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה את ה- T240 של סמסונג. אחרי שחיברתי אותו למחשב גיליתי שהוא *מאוד* מעייף את העיניים. בהתחלה חשבתי שזה רק אני ושאני פשוט צריך להתרגל לאיכות החדשה והחדות (HD all the way baby! ) אבל בן דוד שלי שישב איתי לראות את הסרט ובכלל, לגלוש ולהתנסות במסך החדש ציין מהר מאוד שגם העיניים שלו מאוד התעייפו. אני מאוד אוהב לשחק משחקי אסטרטגיה, ולשחק שעות עם כזה בוהק מכאיב זה בלתי אפשרי. הורדתי את עוצמת ההארה, אבל עדיין, בייחוד בזמן גלישה באינטרנט (רקע לבן ) העיניים מתעייפות מהר מאוד. מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. השימושים הם "רגילים", קצת משחקים, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים התקציב לכל מסך הוא 1200 שקל, עדיפות למסך 22 רחב אני מניח.. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by alonn,

שלום, עד לאחרונה הייתי הבעלים הגאה של Dell UltraSharp 2209wa שלצערי נסדק במהלך מעבר דירה. הייתי מאוד מרוצה ממנו ואני צריך את עזרתכם במציאת תחליף ראוי. בעקבות מחסור במקום בחדר, אני שוקל בכובד ראש את כל העניין המחשביזיה. לאחר שיטוט קצרצר באינטרנט נוכחתי לדעת ש-Dell לא מייצרים כאלו וש-SAMSUNG עשו כמה אבל הביקורות די פושרות. מה עמדתכם בעניין? ואגב, האם ניתן לחבר מסך מחשב רגיל לממיר HD של HOT? על הדרך אשמח גם לקבל המלצות הן למחשביזיות והן למסכים רגילים. אני מניח שאיזור ה-28" יהיה אידיאלי, השולחן שלי די צר ומסך גדול יותר יקשה על עבודה במחשב. שימושים: עבודה שוטפת וצפייה בסרטים. תקציב: נאמר עד 2500 ש"ח, אלא אם כן קיימת איזו מחשביזיה של Dell שפיספסתי ואז אפשר לחרוג קצת . תוד…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי האם זה מסך איכותי?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by nir4free,

שלום... אני מעוניין לקנות את המסך LG E2350T 23 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=19&c=407 השימוש העיקרי וכמעט היחידי זה משחקים... חשוב לי שתהיה תמונה ברורה מאוד וחדה...! דרך אגב כרטיס המסך שלי הוא REDEON SAPPHIRE HD 4870X2 2GB אם זה עוזר... מה דעתכם? ומה תוכלו להמליץ לי? תודה והמשך יום נעים, ניר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by puGs,

ישלי כבר כמה שנים מסך 17 אינצ' שהוא כבר נחשב לדי קטן בימינו עם כל טכנולוגית הHD =] אני מעוניין למצוא מסך בתקציב של בערך 1000 שקל +- ש 1.יספק לי מה שאני צריך כדי לקבל מהירות תגובה טובה וצבע טוב. 2.שלא יהיו כאבי ראש ובעיות אחרות אחרי זמן ממושך בשימוש איתו. אני לא ממש מבין בנושא הזה אז נאי מציין כבר עכשיו שהמסך הוא למטרות גיימינג מקצועיות,ככה שזמן תגובה רזולוציה וכל מה שיכול לעזור בהחלט נחשב. תודה מראש עריכה: שכחתי להזכיר כרטיס מסך(HD5770)

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  13. Started by KINGMAX,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם בדגם הזה יש שליטה על היציאות שבו , כלומר האם אפשר לחבר אליו שני מחשבים ( אחד באנלוגי והשני בדיגטלי ) ולשלוט בתצוגה דרך כפתורי השליטה שבמסך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. כרטיס מסך 8800GT של אסוס. האם כדאי מסך רחב או רגיל? עם אחריות של שלוש שנים רצוי וגודל עד "20 . תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. Started by Black_Noise47,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בעל כרטיס מסך GTX670 של Nvidia, ואני מעוניין במסך שייתמוך בטכנולוגית ה-3D שלהם. הדרישות מהמסך לפי חשיבות הן: - תמיכה ב- 3D Vision של Nvidia - קנייה מחנות בארץ - איכות צפייה מידע נוסף: - אני מודע לכך שתמיכה ב-3D באה על חשבון האיכות - תקציב גמיש של ~2500 שקל - גודל מסך מועדף בין 22 ל- 27 אינץ', אבל לא על חשבון הדרישות למעלה - אין בעיה לקנות משקפי צפייה בנפרד אם אינם באים עם המסך עדכון אחרי קצת חיפוש מידע: ראיתי שאין מסכים מתאימים לדרישות בארץ (שחיפושי גוגל במשך כמה שעות ומעבר על חנויות ישראליות מוצא), אז כנראה אין ממש ברירה אלא לקנות מחו"ל. בנוסף מצאתי מסך המקיים את הדרישות, מסוג BenQ TX2420T, במחיר סביר ב-eBay. השאלה כעת היא האם הייתם ממליצי…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. שלום לכולם אני עוסק בגרפיקה: אתרי אינטרנט, תמונות, תלת מימד ועריכת וידאו ומעוניין להשתדרג עם מסך מחשב חדש אני מתלבט בין שני דגמים האחד Eizo - Flexscan S2433WH והשני DELL - UltraSharp U2711 אני יודע שהראשון הוא 24 אינץ' והשני 27 אינץ' אבל במחיר הם די קרובים והגודל במקרה הזה לא ממש קובע מה שהכי חשוב לי זה איכות הצבעים בעבודות גרפיות והתאמת הצבעים לצבעים אמיתיים (דפוס ועבודה על תמונות) קראתי שהתצוגה בדגם ה-DELL ניראת קצת מטושטשת... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן המון תודה מראש בני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט לגביי המסך. נניח ואני יכול להשיג את שני הדגמים באותו מחיר, מה כדאי יותר לדעתכם? Samsung 226BW או SAMSUNG BW2243 ההבדלים העיקריים: 226BW זה 2 מילי שניות וה2243BW הוא 5 מילי שניות. ה2243BE יחס קונטרסט 1:8000 וב226BW זה 1:3000. וב2243 יש גם אפשרות של שינויי זוית צפיה (פיבוט) תודה לעונים....

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by user57202,

עד לרמות שקשה לקרוא כתב על רקע לבן באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה כדאי לקבל רמה נורמלית של בהירות ולא משהו שלא מאפשר לקרוא מהמסך

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  19. http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.aspx?PcatID=463&PID=34617 הביקורות די חלוקות ואילו PRAD מסכם זאת יפה: מעולה לסרטים ועבודה משרדית/טקסט, מצויין גם לגיימרים אך בעל זויות צפיה פחות טובות מהמסכים המתחרים שגם זולים ממנו. בטווח המחירים שלו יש את דגמי ה-22' של EIZO ו-HP שעולים עליו בזויות צפיה, גווני אפור ודיוק צבעים - מעבר לאיכות הבניה והגימור העדיפות ולכן לא מומלץ לגרפיקאים למשל. XBIT לא מתלהבים בלשון המעטה, אם כי מודים שהוא ככל הנראה אחד ממסכי ה-22' הטובים ביותר בשוק כיום... פשוט קשה מאוד להצדיק את מחירו ויתרונות ה-LED לא באים לידי ביטוי של ממש לטענתם.

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  20. ראיתי באופיס דיפו את ה-"24 Samsung ,2494HS LCD http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000S1h__MKtCAaBgl80soCgUP4:12bbi68k5?id=4175410&pr=QJ5&N=2%2031512&sgID=10 מה אתם אומרים? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by יוסףש,

כיום אני עם מסך LG 22 פאנל IPS ,זהו מסך מעולה שהמלצת לי עליו לפני למעלה מ 8 שנים ,חשבתי אולי שהגיע הזמן להחליף אותו,וחשבתי לעבור ל 24 אנצ' גם עם פאנל IPS ,אבל אחד המוכרים אמר לי שאם כבר לשדרג אז כדאי לי לשקול לעבור ל 27 אינצ' כי אין הבדל כל כך משמעותי בתוספת של שני אינצ',אז התחלתי לבדוק מסכים איכותיים של 27 אינצ' ויש משהו מאוד מוזר, אין מסכים בגודל האלה שתומכים ב 16/10 אלא רק 16/9 ,אני זוכר שאמרת שלשימושים שלי (רק גלישה באינטרנט אולי יום אחד משחקים ) כדאי לי לקנות 16/10 . השאלה שלי אם זה עדיין תקף ההמלצה הזאת ,או שחלו שינויים בהמלצה שלך,רק רציתי לציין דבר מאוד חשוב,העיניים שלי מאוד רגישות,והמסך הנוכחי הוא די עדין ולא מקרין אור חזק כמו במסך ראשון שקניתי והעפתי אחרי…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by kobibo,

הינה המפרט כיצד הוא נראה לכם? רזולוציה מקסימלית: 1280x 1024 גודל נקודה: 0.294 חיבוריות: VGA+DVI בהירות BrightNess: 300cd נגידות Contrast: 1:2000 זמן תגובה: 2ms זוית ראיה: 160X 160 רמקולים: לא צבע: לבן שנהב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Liran3331,

נגיד ששניהם באותו המחיר יש בינהם הבדל?<

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  24. Started by lowdez,

שלום לכולם, יש לי מחשב ממש טוב שמריץ כל מה שאני רוצה בצורה מעולה: Q6600 + Tuniq Tower 120 4GB Corsair XMS2 4-4-4-12 2.1v Gigabyte X48-DS5 XFX 8800GTS XXX 512mb ושאר המפרט לא כזה חשוב, אז אני כרגע עובד על מסך 17 CRT של מאג, כי לא היה לי מספיק כסף למסך חדש בזמן שרכשתי את המחשב. עכשיו יש, אני יכול לשים באיזור ה1400 עם הגזמה ל1500 על מסך איכותי לגיימינג. כעיקרון אני מחפש מסך של 19 עד 22 אינץ' (עם העדפה לאחד רחב כי אני רואה המון סרטים וסדרות). אני לא חושב שהרזולוציה תגביל אותי בביצועים למשחקים, ושוב, הדגש כאן הוא על מסך גיימינג. אז תביאו לי המלצות בבקשה, ואני אבדוק את המסכים בחנויות.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.