מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מסך הנ"ל כבר שנתיים או שלוש בערך לאחרונה הוא מתקשה להידלק... לאחר מספר פעמים על לחיצת כפתור ההדלקה הוא קצת מהבהב ואז נדלק.. כמעט ואני לא מצליח להדליק אותו. מה הבעיה ? ניתן לתקן ? איפה ובזול ? (הבעיה היא במסך ולא במחשב מאחר ובדקתי זאת בוודאות) תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD של SAMSUNG SyncMaster 730B. לאחרונה עשה קצת בעיות והיום זה סופי, המסך מחובר ביציאת RGB וגם ביציאת DVI, אך המסך מהבהב למטה במנורה שלו, כאילו הוא לא מחובר למחשב. עושה בעיות עם ההדלקה שלו והכיבוי. מה נראה לכם הסיפור שלו? והאם כדאי לתקן מסך כזה? מה העלות תיקון? דברתי עם מישהו מהתחום והוא אמר שכנראה הספק הפנימי שלו הלך, סביבות ה-250 ש"ח. זה מבלי לבדוק או לראות את המסך. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 8 ... לאחר שחברתי למחשב את המסך החדש שלי LG IPS231P רציתי להתקין את הדיסק שלו נכנסתי לדריברים לחצתי על ההתקנה ואז הוא עשה לי INSTALLATION ABORTED עכשיו אני גם לא מוצא איזה הורדה באתר של LG עכשיו תכלס גם השאלה שלי היא אם אני צריך את זה בכלל? אני זוכר שבDELL אמרו שצריך להשים אותו על רזולוציה של איזה 2000 ומשהו .. חשבתי אולי גם בLG צריך משהו דומה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה : קניתי מסך מאייבורי לפני שנתיים בערך הבעיה שתמיד שאני מעלה רזולוציה מעל 1024X768 רואים ממש גי'פה למה ? אפשר במסך הזה לראות רק 600X800 , 1024X768 , 1280X1024 כל השאר המסך ניהיה מרוח או שרואים ממש לא ברור ! הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו ? לוח - G41 אינטל . http://www.nu-global.com/product.aspx?cid=C_00000001&ccid=C_00000006&pid=P_00000011
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי מסך זה וכאשר חיברתי אותו למחשב עם כבל DVI ל DVI באורך 10 מטר הוא שיבש לי את התמונה והראה תמונה משובשת כאילו הצבעים מרוחים... האם מישהו מכיר תופעה זו? נ.ב. הכבל הנ"ל עובד מצויין עם מסך אחר שיש לי בבית samsung syncmaster 710t...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קיבל את המסך מחשב במבצע של בזק שהוא גם מסך טלוויזיה למי שמכיר. עכשיו משום מה המסך לא פועל כמסך מחשב, הוא מצליח לצפות בו כטלוויזיה אך לא רואה תצוגה של המחשב כשהוא בוחר באפשרות של PC ( הנורית של המסך מהבהבת ואין תצוגה כאילו no signal). כמובן שהמסך CRT הרגיל שלו עובד כרגיל על המחשב, יכול להיות שהבעיה היא בגלל שיש לו כרטיס מסך onboard ובגלל זה המחשב לא מזהה את המסך החדש ? אם אני אשים לו כרטיס שהוא לא onboard לדוגמא geforce 5200 יכול להיות שהבעיה תיפתר?? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי תמסך הנ"ל מעל לשנתיים ואף פעם לא היו לי בעיות איתו. לאחרונה אחרי שאני הולך והמסך נכנס למצב לילה כזה ואני חוזר המסך מופיע עם נקודות כאלו וכל נגיעה שלי בעכבר מעבירה אותו למסך שחור וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך לא עובד, הפתרון היחיד שאני יכול לעשות זה כל פעם שזה קורה ריסטרט. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה:
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רכשתי VP930 ושמתי לב שמדי פעם הוא נכבה לכ-3 שניות ואז נדלק מחדש אני מניח שהוא מחליף מודים אבל למה זה קורה תוך כדי גלישה באינטרנט או בעבודה בחלונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך ומחשב חדש (בין היתר מעבד E7200, כ.מסך 9600gt) ולקח יומיים להתרגל ל LCD, אבל כל סרט שאני רואה ב youtube אני רואה מפוקסל (כמו שמרחיבים סרט ל full screen למשל) התקנתי דרייברים להכל, קודקים, flash player וכו', לא יודע איפה הבעיה. נ.ב. גם בתקופה (שבוע כמעט) שהמסך הותקן על המחשב הישן (עד שהחדש הגיע) הייתה את הבעיה הזאת.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי עכשיו מסך מסוג סמסונג BX2450 , זוהי הפעם הראשונה שאני עובד איתו התקנתי את כרטיס המסך וכל הדריברים הנדרשים אבל הבעיה היא שבתצוגה על המסך נראה שהתמונה לא מוצגת על כל המסך בערך אינץ' מהדופן יש גבול שחור אני די חדש למסכים מהסוג הזה , האם התמונה אמורה להיות כך או שאני מגדיר משהו לא נכון הרזולציה לפי windows היא 1920 על 1080 אשמח לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג SA-950 (תלת מימד), וקניתי את ה 7970 בקנייה המרוכזת , ומאז שאני חיברתי אותו עם HDMI מידי פעם יש לי קפיצה של המסך,ופעם ממש המסך הפך למסך עם פסים לבנים מאונכים לאורך כל המסך,אני לא זוכר שזה קרה לי לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך... המסך די חדש אצלי, זה יכול להיות בגלל הכרטיס מסך? בעייה במסך? איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הביאו לי מסך של benq דגם fp567s לא חדש.. עכשיו חיברתי אותו,הכול עובד כמו שצריך רק זה מראה לי טבלה באמצע במסך שרשום out of range מישהו יודע מה זה?? ואיך אפשר לתקן את זה?? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 17 אינץ מלפני 5 שנים ולאחרונה הופיע פס כחול לכל אורך המסך. בהתחלה זה נעלם אחרי ששיניתי שומר מסך (שינוי צבע במסך) או אחרי משחק למרות שתמיד אחרי יום זה היה חוזר שוב לזמן קצר,אבל עכשיו פתאום הופיע עוד פס אחד ממש לידו ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפתר ממנו :'( זה קשור איכשהו לפיקסלים השרופים ש LCD צובר עם הזמן? כי זה לא רק פיקסל אחד זה ממש קו דק לאורך כל המסך יש דרך לתקן את זה? אני לא מבין את זה יש לי אולי את המסך 5 שנים אבל המסך הזה לא היה כמעט פעיל הוא היה בעיקר בשביל גלישה באינטרנט וכתיבה. אני מקווה שהמסך לא עומד למות לי בקרוב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הבאה, וכן אם יש פתרון במקרה הזה. קניתי מסך Dell U2311H, והוא עובד היטב כמעט בכל המובנים. יש אבל בעיה קטנה. לפעמים המסך לא מסוגל להציג דברים במצב טקסטואלי. לדוגמה, בשלבים הראשונים של אתחול המחשב קורה לפעמים שמופיע הכיתוב "Entering Power Save Mode". במצב גרפי הוא עובד ללא כל בעיה. הוא מחובר עם כבל DVI. אם יש למישהו תשובה לגבי זה, אהיה מעוניין לשמוע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע אחרי שקיבלתי את המסך כבר נתקעי עם פיקסל תקוע. עברתי על הסטיקי והרצתי בלופ את הסרטון במשך יותר משעה ולא עזר. אם האחריות שלי מכסה פיקסלים שרופים זה לא כ"כ עוזר לי עם פיקסלים תקועים?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי לאחרונה החלה בעיה מוזרה במסך - בשתיים שלוש דקות הראשונות לאחר הפעלתו-מופיע לי פס צהוב/ירוק בצד ימין לאורך כל המסך, הבעיה היא בצג כי זה קורה הן בכניסת ה-TV (קומפוזיט) והן בכניסות של המחשב. לאחר כמה דקות זה פשוט נעלם כאילו לא היה - אני מצרף תמונות למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מסך מחשב 19 אינץ' מסוג CMV 958D LCD 5ms לפני כחצי שנה, ונתקלתי כעת בבעיה עם המסך. לצערי נפלו לי הדרייברים במחשב, והתקנתי אותם מחדש היום. אני לא מצליחה לסדר את הרזולוציה של המסך, כך שיראו לא מתוח. בנוסף, יש כמה נקודות מטושטשות ותמונות שלא עולות באתרים. הגדרתי את הרזולוציה לפי 1280 על 1024 פיקסלים, אך הכל מתוח ולא בצורה רגילה כמקודם. אשמח לדעת כיצד אוכל לתקן את זה, כך שהמסך יחזור לקדמותו. תודה!
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אוקי חברים.. אני בבעיה מאוד מעצבנת ודיי פופולארית! אפחד לא יודע לענות לי... אז ככה.. קניתי נחמד לא מזמן והמפרט הוא כזה: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5830 1GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 ויש לי מסך סאמסונג מדגם BX2450 ומאחוריו יש כניסות של 2 HDMI ואחד של VGA לפני המחשב החדש היה לי כרטיס מסך של 8500GT ומאחוריו היה 2 חיבורים של VGA ושל DVI. קיבלתי עם המסך כבל צד אחד הוא HDMI ומד אחד DVI ועבד…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המסכים מחוברים לכרטיס מסך 280X בכבל MINI DP-DP אחד בלבד. זאת אומרת שהמסך הראשון מחובר ישירות למחשב, המסך השני מחובר לראשון והמסך השני מחובר לשלישי. לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות ואין לי תמונה בשניים מהמסכים, ולא שיניתי כלום בחיבורים. ניסיתי לעשות ריסטרטים, ולהחליף שקעי חשמל (סתם ניסיון לא קשור) ולפעמים המחשב בכלל לא מזהה את המסכים, או שמזהה כמסך גנרי בלי אפשרות שינוי רזלוציה ונעול על VGA. לפעמים גם כל שלושת המסכים מזוהים, אבל בפועל בשני המקרים אין תמונה במסכים והם אוטומטית נכנסים למצב שינה.. הייתי מחבר כל מסך בכבל נפרד לכרטיס מסך, אבל בכרטיס יש רק HDMI, DVI ו - DP, ובמסכים אין DVI.. הבנתי שלא כל כבל DP-DVI מתאים.. מה אני עושה? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי מסך של LG דגם FLARRON L1717S לאחרונה שמתי לב לסימנים על המסך שאני שם רקע בהיר כמו לבן וכחול חלש קראתי על זה וקוראים לזה צריבה ואין על זה אחריות מה אני עושה יכול להיות שזה יסתדר
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
המסך הCRT הישן שלי משמיע מן קול קטן של שריקה בכל רגע שיש על המסך שלי חלון עם רקע לבן (כמו חלון תיקיות). לעוד מישהו זה קרה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי.. יש לי את המסך אחלה מסך והכל אבל בעיה קטנה אני רואה וידאו 720P (וזה לא אומר שהבעיה ספציפית ב720 לא כל כך בדקתי) והאיכות מעולה והכל אבל ברוב בקטעים יש חתכים של המסך לשתיים כזה במעברים של הוידאו פשוט קטיעות.. מישהו יודע מה לעשות? זה קשור בדרייבר או משהו? 0.0 כי הרי המסך 2MS[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 17:01:35 דחוף תענו ><
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית הייתי רוצה להודות לכל האנשים בפורום, המנהלים ושאר המגיבים שעזרו לי לבחור את המסך הוכחי שלי - samsung 2443BW. שנית, קיבלתי את המסך לפני יומיים ולדעתי הוא מדהים, זכרתי שאמרו פה בפורום שהוא לא יפה וכאלה אבל לדעתי הוא ממש יפה ומתאים לי בול. הדבר הראשון ששמתי לב אליו כאשר חיברתי את המסך היה העובדה שראיתי סוג של גלים לאורך אלכסון המסך. שיניתי את תמונת הרקע למשהו קהה יותר ממה שהיה וגלים אלה נעלמו. נתקלתי בגלים מסוג זה בדפי אינטרנט בעלי רקע בגוון הכחול. דבר נוסף שהפריע לי היה שכאשר הרקע שחור, אני רואה סוג של שלג בצורת קווים אלכסוניים במסך. גם כשהרקע של שולחן העבודה היה שחור וגם כשאני צופה בסרטון ביוטיוב למשל על -fullscreen זיהיתי את ה"שלג" הזה. לפרוטוקול אני אציין …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-