מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
כל פעם בערב יש לי הבהובים רציתי לבדוק אם הבעייה במסך העברתי תמסך למחשב אחר משום מה המסך לא היבהב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם שתי מסכים על המחשב לא מעט זמן ובזמן האחרון המסך נכבה לגמרי כאילו הוציאו אותו מהחשמל ולא נדלק למשך הרבה זמן ניסיתי להחליף כבל אבל עדיין אותה בעיה במסך השני שאני עובד איתו הכל פיקססס איך אפשר לתקן את הבעיה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קבלתי היום תמסך DELL 2709W עכשיו יש לי כרטיס מסך X550 ATI מעבד 3GHZ פנטיום 4 לוח D945GTP עכשיו חיברתי לDVI ופעל טוב רק המסך היה מחשיך לשניה וחוזר לעבוד כרגילופתאום אחרי כמה דקות אין אות כאילו נותק הקשר בין המחשב לכרטיס אבל חיבור AGV כן פועל אז מה יכול להיות שהכרטיס לא תומך ברזולוציה הזו אם כן למה זה פעל בהתחלה כמה שניות או שזה בעיה מהלוח אם וגם הורדתי את הרזולוציה וחברתי שוב ועדיין לא פעל. יש לציין שכל ההגדרות כוונו אם זה DVI או AGV במסך .וגם ניסיתי להחליך כבל DVI DVI במסך 19" הישן פועל טוב . תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את המסך DELL U2312 HM. נהנתי ממנו מאוד עד שהתחילה בעיה מעצבנת. באופן שנראה אקראי במיוחד המסך נכנס למצב Power Saving ונהיה שחור. אני לא מצליח לצאת מהמצב ואני לא יודע מה גורם לכניסה שלו. זה קורה רק בזמן שאני משחק באיזשהו משחק (Borderlands, NFS:MW, Diablo לדוגמא) הפתרון היחידי זה לעשות ריסטרט. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום מסך LCD תוצרת CHIMEI שכמעט סוגר שנתיים וחצי התחיל לעשות בעיות. בכניסה למערכת הפעלה (VISTA) הבהירות מצויינת, אבל אחרי מספר שניות המסך נהיה מאד כהה. בלתי אפשרי לעבוד ככה. לא שיניתי שום הגדרות ובדקתי את כל החיבורים. מישהו נתקל בבעיה זהה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא כבר מזה זמן את ההודעות בפורום. אין ספק שהרמה המקצועית פה גבוהה ביותר. רציתי להפנות שאלה שאני מתחבט בה - מדובר בבעיית הפיקסלים המתים. :s05: אם לוקחים בחשבון את מדיניות החלפת מסכי ה-LCD של מרבית היבואנים ו/או היצרנים, נראה שרמת השירות והאחריות שאנו כלקוחות מקבלים היא לא גבוהה במיוחד. הדבר נכון בין אם מדובר במסך פשוט וזול בעל פאנל TN ובין אם מדובר במסכים יותר איכותיים ויקרים בעלי פאנל P-MVA ,IPS או אחרים. שאלתי לחברי הפורום היא, האם הגיוני בעיניכם שגם עבור מסכים יקרים אנו מקבלים את אותה רמת השירות של המסכים הזולים יותר? או במונחים אחרים, האם הגיוני שרמת השירות שמקבל אדם שקנה אאודי A6 תהיה זהה לרמת השירות שמקבל אדם שקנה פיאט פונטו. האם הדבר נובע מכ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... לחצתי על הכפתור, הרמתי את הרגלית לאמצע הדרך אבל מה עכשיו? ??? תודה מראש לכל בעלי המסך הזה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחבר את המסך שלי למחשב בעזרת כבל HDMI-DVI כאשר הHDMI במסך והDVI במחשב. קורה לי המון פעמים אחרי שהמחשב לא בשימוש ואז הוא נכנס למצב מנוחה או כשאני מכבה את המסך של המחשב אז אם אני מדליק אותו שוב ה"אות" נעלם.. הוא פשוט לא מציג לי את התמונה בחזרה... בשביל להציג את התמונה אני צריך לנתק את הכבל חשמל של המסך ולהכניס אותו שוב ואז זה עובד בחזרה.. בעבר זה היה מחובר בVGA-VGA ולא היו לי בעיות עם זה. מישו מכיר פיתרון לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 32 אינץ' של BENQ , ולאחרונה יש לי בעיה מוזרה איתו, הלוגו של HOT (שמופיע בערוצי הרדיו) "נתקע" על המסך ואני רואה אותו בכל ערוץ שאני מעביר, הלוגו לא בולט ונראה בשלמותו כמו בערוצי הרדיו אבל עדיין רואים אותו מטושטש ובמיוחד את הקו באות H , זה ממש מציק ומעצבן. חשבתי שזה תקלה בממיר ואצל HOT אבל גיליתי שגם כשאני רואה DVD והממיר כבוי הלוגו המעצבן עדיין נשאר, כך שזה בודאות בעיה במסך. קניתי את המסך לפני שנתיים כך שאין לי כבר אחריות. מישהו שמע על בעיה כזאת ? ומה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את המסך חודש הכל טוב ויפה היום פתאם אני סתם על המחשב ופתאם אני רואה נקודה פצפונת אדומה על הרקע.. התעלמתי שכחתי ואז אני עוד פעם רואה אותה מהבהבת היא ממש בגודל הזה "." אפילו פחות אבל זה מוזר.. מישהו יודע מה זה ומה הפתרון?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אחלה של מסך באמת.. אבל יש לי בעיה מציקה כשיש שילוב של מצבים.. כשאני מפעיל את uTorrent על מסך מלא אז המסך מוציא מן צליל גבוה כזה.. סוג של שריקה עכשיו לקחתי תצלום מסך והדבקתי בצייר וזה עדיין קורה... אבל זה קורה רק עם uTorrent ולא עם מסך לבן/או משהו אחר וזה קורה גם רק ברזולוציה אחת - 1080X1200
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה שכל פעם שאני מדליק את המחשב המסך מתחיל להבהב במשך כמה דקות ניסיתי להוציא תחיבורים ולהחזיר בחזרה למקום אבל זה עדיין עושה את זה אני אשמח אם מישהו יודע ממה נובעת הבעיה והפיתרון שלה אם אני לא טועה דגם המסך הוא -lg1970hr בתודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17 של AOC, בימים האחרונים הופיעה במסך הזה בעיה מוזרה: ישנן מדי פעם קפיצות של התמונה בצד שמאל של המסך, כלומר הגבול השמאלי של התמונה זז לאיזה שניה ימינה בחצי סנטימטר בערך וזה די מעצבן... אשמח לדעת ממה זה יכול להיות ואם יש איזה פתרון, חוץ מלהחליף את המסך בLCD חדש...
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם עד היום השתמשתי במסך lcd של סמסונג 17 אינץ תמיד היה לי מין דבר כזה למעלה כמו קטע קטן שחותך תתמונהשורה מאונכת של כמו פיקסלים שרופים למעלה בצד שמאל תמיד חשבתי שזה פאק במסך אבל מה שהיה מוזר זה היה בא על כל רקע שההיתי שם בשולחן עבודה אבל שההיתי מצביע על הדבר הזה עם העכבר העכבר זה היה מסתיר אותו או שההיתי פותח תיקיה התקיה היתה מסתירה את זה זה כמו חתך קטן במסך היום קיבלתי מסך חדש של סמסונג 22 אינץ לא קיבלתי איתו תאמת כבל dvi חיברתי אותו עם הכבל שההיתי מחבר תמסך הקודם ופתאום אני רואה שיש את אותו חתך גם במסך הזה רק על הרקע של שולחן העבודה משהו מכיר תבעיה הזאות ויכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים רכשתי את הVP930 . הכל עבד טוב ויפה עד לפני תקופה קצרה כאשר המסך החל לפתע לרצד (מזכיר את התמונה שרואים כאשר מסריטים מסך טלוויזיה). כאשר חיברתי מסך CRT לאותו המחשב ולאותה יציאת VGA (אך עם כבל אחר) רואים רגיל. לקחתי את המסך לאומניטק שלאחר בדיקה אמרו שהוא תקין וכמו כן בדקתי אצלם במעבדה את המסך עם כבל הVGA שלי ואכן היה תקין. מה לפי דעתכם הבעיה ? המסך ? אחד מהכבלים ? הכרטיס מסך ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל איזה רבע שעה המסך נהיה שחור, לא רואים כלום אבל הוא ממשיך לעבוד, זאת אומרת הנורה שאומרת באיזה מצב הוא וכו' בצבע ירוק כאילו שהכל כרגיל. בשביל לקבל שום תמונה צריך לכבות את המסך ולחכות דקה שתיים להדליק שוב והוא חוזר לפעול ואז שוב אחרי 10 דקות המצב חוזר. בקיצור הוא מקבל בלאק אאוטים כאלה מפה לשם, אני כמעט בטוח שזה לא הכרטיס מסך. בדקתי כבלים הכל נראה תקין, יש לי דרייבר מותקן, הכל נראה לי בסדר. אולי מישהו מכיר תבעיה? או חושב שהוא יודע לפתור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שפתחתי את הדיון בפורום הנכון ושמישהו יוכל לעזור לי. הבעיה היא כזאת, לי יש טלוויזיה של TOPFIELD עם חיבור HDMI אחד ותמיכה של 720P, עד היום הייתי מחבר אליה את הPS3 ואת המחשב לסירוגין והכל היה בסדר, לפני כמה ימים רציתי לחבר את הPS3 ומכיוון שהטלויזיה על הקיר והחיבור הוא מאחורה אז צריך לחבר כזה "על עיוור"....בקיצור ניסיתי לחבר ולא הלך ומהעצבים התחלתי להפעיל כוח ממש וכנראה שגרמתי לקצת נזק בחיבור...בסופו של דבר לא הצלחתי לחבר והורדתי את הטלויזיה מהקיר וחיברתי, וכשהדלקתי את הPS3 המסך התחיל לרצד ולראות את התמונה של הPS3 עם שלג כזה וריצודים. הבנתי שכנראה הרסתי משהו, החלפתי כבל HD והבעיה נשארה.....לחצתי לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה של הPS3 כדי שינסה לזהות את החיבור ו…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הבעיה שלי איתו היא שלפעמים, בלי קשר לכלום, המסך נהפך לשחור למשהו כמו שנייה ואז חוזר לעצמו. למישהו אחר זה קרה/מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי בערך חודשיים את המסך הזה ועד היום ראו בו פשוט מעולה והייתי ממש מרוצה ממנו. היום התחילה בעיה מוזרה. מה שקרה זה שפתאום, בלי שעשיתי כלום, הופיע מעין שלג כמו בטלויזיה רק בצבע אדום. יש כאלו נקודות אדומות שכל הזמן זזות, בדיוק כמו השלג בטלוויזיה וזה בולט בעיקר על רקע כחול. המסך מחובר למחשב נייד בחיבור אנלוגי. אם אני מכבה את המסך ונותן לו לנוח כמה שניות ומדליק חזרה זה משום מה נעלם, אבל אחרי כמה דקות חוזר. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה או שמדובר פשוט במסך דפוק? זה הגיוני בכלל שאם יש תקלה במסך היא תופיע רק אחרי חודשיים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במשחקים ובחלנוות שאני סוגר. כל פעם שאני משחק ומזיז את העכבר במשחק אני רואה צבעים לא טובים , מין פסים כאלה על המסך ... זה לא קשור לVSYNC כי הפעלתי אם אני מבטל את הRTA של המסך זה לא קורה . מה אפשר לעשות? זאת בעיה ידועה עם המסך?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מסך של AOC כבר איזה שנתיים ואני מחבר אותו עכשיו ורואה הכול שחור רק בקושי בקושי דברים על המסך בדקתי שהבעיה לא בכבלים ולא במחשב יש למישהו פתרון או שזה קרה לו גם?? תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות? תודה 0
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של lg מדגם flatron f700b חיברתי אותו לכרטיס המסך גיפורס 6200 בחיבור vga הדלקתי ורואים ירוק חשוב לצין שכרטיס המסך מחובר גם לטלוויזיה ושם רואים תקין וגם ריסט להגדרות המסך לא עזרו. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של lg מדגם flatron f700b חיברתי אותו לכרטיס המסך גיפורס 6200 בחיבור vga הדלקתי ורואים ירוק חשוב לצין שכרטיס המסך מחובר גם לטלוויזיה ושם רואים תקין וגם ריסט להגדרות המסך לא עזרו. בנוסף גם שהמסך מנותק מהמחשב ומחובר לחשמל ההודעה "אין אות" בצבע ירוק מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-