עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by HilaX3,

שלום, יש ברשותי מסך של DELL 2209WA. שמתי לב שבמשחקים כגון Killing Floor, COD- MW2, וכול', הוא מרצד בקטעים שחורים ואפילו רגילים. רציתי לדעת אם זה נפוץ למשחקים, למסך הזה, או האם יש לי בעיה? תודה, הילה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Arik.G,

שלום, מישהו נתקל בבעיה כזאת אולי? ניסיתי למצוא דברים דומים ברשת ולא הצלחתי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by zabal12,

שלום ! קניתי את המסך הנ"ל ושמתי לב שמידי פעם יש מין קפיצה כזאת במסך .בעיקר כאשר מקטינים תיקיות או משחקים מסמכים . כאילו יש טיק כזה למסך .בדקתי באתר של דל ולא מצאתי דרייברים .איך ניתן לפתור את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. קניתי מסך U2312HM מTMS לפני כחודשיים. לפני יומיים הדלקתי את המחשב ופתאום ראיתי שכל הצד הימני של המחשב בצבע ורוד-סגול בהיר,מאוד מפוקסל,ברמה שאני בקושי קורא,אני רואה סוג של "השתקפות" של כרום אחרי שיצאתי ממנו, ו(לא יודע בדיוק איך לתאר את זה) אני רואה את הפיקסלים יורדים\זזים בפסים אנכיים(לא בטוח שבחרתי את המילה ההנכונה מימין לאמצע המסך) וזה משגע את העיניים.(שוב,רק הצד הימני,הצד השמאלי בסדר גמור) אז ניסיתי להליף דרייברים מגרסת בטא לגרסה מלאה ויציבה.לא עזר. ניסיתי לנתק את המחשב ולהיכנס לתפריט של המסך כדי לבדוק אם זה עדיין ככה.התפריט היה די מפוקסל(לא זוכר איך הוא נראה לפני שקרתה התקלה). ניסיתי לסובב את כבל הDVI ולהחליף אותו עם יציאת DVI אטחרת על הכרטיס מסך(אין לי כבל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by wariror42,

בעיה במסך DELL U2713H היי חברים.צריך את עזרתכם יש לי את המסך הזה ועכשיו קורה שהוא נכנס למצב שינה למרות שבטלתי ושיניתי לאף פעם עדיין הוא נכבה ואני מזיז את העכבר מנתק אותו ואז לוקח לו פוול זמן לחזור לעצמו.מה כן שאני מנתק את ה HDMI לשניה הכול מסתדר. אז מה אתם מציעים לי לעשות? אשמח לעזרה. לילה טוב.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by vk,

קניתי מסך 2311H לפני יותר משנה בפנדה, באר שבע וכמו שכולם יודעים הם פשטו רגל. המסך התקלקל, נדלק לשניה ונכבה, אתמול עוד הצלחתי להדליק אותו אבל היה זמזום מצד שמאל למעלה והוא הבהב לפעמים. התקשרתי לDELL ואמרו לי שבלי מספר משלוח אי אפשר לעזור לי ואת המספר משלוח אני יכול לקבל רק מפנדה. המספר משלוח אגב כתוב על החבילה ומתברר שהייתי אמור לשמור אותו. יש אפשרות לתקן אותו? או לעשות משהו חוץ מלקנות מסך חדש?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by adys,

הי קניתי מסך חדש DELL 2209WA חיברתי, השארתי חלון עובד על המסך. אחרי כרבע שעה מיזערתי את החלון - הופה! החלון צרוב על הרקע הכחול של שולחן העבודה. החזרתי לחנות, בדקנו בחנות, מיד ראו את הבעיה חוזרת, הזמינו לי מסך חדש. הגיע המסך החדש - שוב! אותה הבעיה - בכלל לא אצלי על המחשב אלא אצלם עדיין. החזירו לי כסף , הלכתי לחנות שניה . סיפרתי על הבעיה, אמרו בוא נחבר לך אותו לפני שתיקח - שוב! אותה הבעיה! לשחזור הבעיה - בוחרים רקע צבע כחול (SOLID COLOR) לשולחן העבודה. גוררים חלון כלשהוא למרכז המסך, נניח שיתפוס שישית מהמסך. מזיזים את העכבר מחוץ לשולחן העבודה. מחכים 10-15 דקות, ממזערים את החלון - וראים את המסך צרוב על הרקע. הצריבה עוברת אחרי 2-3 דקות. כעקרון זה פחות מורגש ומפריע למי שעובד עם…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by liores121,

שלום לפני כמעט כשנה קניתי מסך HISENSE LED 32 דגם LEDN32K15 במסגרת מבצע שהיה ב"חבר". מהיום הראשון ממה שזכור לי, היו כתמים על המסך, כאילו יש מדבקה על המסך עצמו שמתחילה להתקלף (כמובן שזה רק התיאור לא באמת יש) רציתי להעלות תמונה אבל זה לא תופס בצילום את הבעיה... בכל מקרה, הפעלתי את האחריות שלי ובתקווה שיחליפו לי מסך אבל מעניין אותי מה גורם לתופעה הזאת... אשמח לחוות דעת בנושא. המשך ערב נעים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by rmanor9,

שלום, יש לי מסך LCD 17" של mag. לפני כמה זמן הוא התחיל לכבות את עצמו אחרי כמה שעות של עבודה. אם אני מחכה כמה שעות אז אני יכול להשתמש במסך שוב אבל אחרי כמה זמן שוב פעם הוא מכבה את עצמו. זה נראה כאילו משהו מתחמם יותר מדי והוא מפסיק לעבוד אבל אני לא בטוח. איך אפשר להתחיל לבדוק מה הבעיה? אני יכול לפרק את המסך אם צריך, אבל אין לי מושג מה לבדוק. יש למישהו רעיונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by magafaim,

אהלן יש לי בעיה במסך LCD שכאשר אני מפעיל את המחשב או שהוא מתכבה אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב עולה תמונה לפחות משניה והוא ניהיה שחור.... אין לי מושג מה לעשות אם מישהו יודע איך מתקנים או אם אפשר לתקן את זה או אם המסך מת שבבקשה יגיב כל מידע יתקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by shz41,

שלום , יש לי מסך LCD 19 של HP שהפסיק לתפקד. כשאני מדליק אותו, יש הבהוב של נורית הPOWER ומסך שחור. זה כבר קרה לפני כמה ימים אבל אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה הוא חזר לפעול. הפעם זה נראה "סופי". אפשר לתקן? איפה? מה העלות?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by ברק2000,

שלום יש לי מסך LCD של סמסונג syncmaster 930b והוא עבד כמה שעות בלי שומר מסך וחלק מחלונות נשארו אבל חלש גם אחרי שסגרתי אותם איך אני עושה שזה יעלם?

13. Started by Ornit_R,

אהלן לפני כמה ימים התחילה לי בעיה מוזרה - למסך לוקח המון זמן להידלק. מה זה אומר? שעולה המסך הכחול של ה- benq, מהבהב והופך לשחור, תוך כדי גם הנורית של המסך מהבהבת, ואז שוב המסך של Benq. בהתחלה לקח לזה כמה שניות וזה הסתדר והיום לוקח לזה בערך עד שהווינדוס עולה (לפעמים גם טיפה אחרי) ואז המסך נדלק ועובד כמו שצריך. מישהו יודע מה יכולה להיות אולי הבעיה? והאם שווה לשלוח את המסך לתיקון או שחבל על הזמן? (נגמרה לי כבר האחריות, עברו 3 שנים וחצי) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי מסך LCD מדגם CHIMEI - CMV 743A, ואני משתמש בו קרוב לשנה וחצי. השבוע, ביום ראשון, הוא החל להיות בהיר יותר. בהתחלה זה לא כל כך הפריע לי, עד שזה נהיה ממש בהיר ולבסוף המסך הפך כולו ללבן ולא הגיב עד שכיביתי והדלקתי אותו מחדש. עכשיו זה קורה לי בין 5-10 דק' וזה בלתי נסבל. למה זה קורה? אשמח לקבל את כל העצות והפתרונות. תודה.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by matanyaniv,

ברשותי מסך LCD מסוג SAMSUNG 913N בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות: כשאני נכנס למשחקים למשל בהם הרזולוציה משתנה - המסך משחיר כאילו אין תמונה, אח"כ כשאני חוזר לווינדואס גם שם אין תמונה. אם לדוגמא אני שם את הפונקציה של "חסכון בחשמל" והמסך מתכבה אחרי 20 דקות לדוגמא הוא לפעמים לא מציג תמונה כשאני מדליק אותו. ככה גם בהפסקות חשמל: אם יש נפילת מתח בבית והמחשב עושה ריסט אני צריך להתפלל שהמסך יציג תמונה.... במקרים הכי קיצוניים מופיעה הודעה על המסך שאין אות מהכבל. כדי לפתור את הבעיה אני צריך לחבר כמה דקות מסך אחר, לנתק אותו ואז לחבר את ה913N שוב. חשוב לציין שבדקתי את הכרטיס מסך וגם את הכבלים. מה שמפתיע הוא שכשאני מחבר מסך אחר (גם הוא LCD) לאותם כבלים אין שום בעיה ומו…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by el_oron,

שלום לכולם! ברשותי מסך LCD 19' של חברת יונדאי. לפני מספר ימים נשפך מים על המסך עצמו, לאחר כמה ימים, הופיעו 2 עיגולים שחורים מתוך המסך. העיגולים בהתחלה היו קטנים ועכשיו הם גדלו לגודל של בערך חצי אצבע. מה עושים ?!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by jangao9,

שלום, קניתי לפני כמה ימים מסך חדש lg 2252tq ויש לי איתו כמה בעיות, 1. ריצוד כאשר אני מסתכל בתמונה בהירה אני משום מה רואה ריצוד של המסך. 2. מעבר הפריימים - כאשר אני צופה בסרט, והתמונות מתחילות לרוץ מהר, אז אני רואה מעין פס באמצע המסך שבו הפיקסלים לא מתחברים כמו שצריך, לדעתי חילוף הפריימים לא עומד בקצב, הבעיות האלו מאוד מוזרות כיוון שיש לי מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 7300, המחשב עצמו הוא נייד כך שאני רואה במסך של הנייד מצויין אך במסך הגדול לא רואים כמו שצריך האם יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה? ומה יכולה להיות לדעתכם הבעיה??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by wraithLord,

אני אגיע לעיקר. כל מספר דקות קופץ תפריט אם של המסך ונעלם לאחר דקה~. ניסיתי את כל הכפתורים אין כפתור שנדבק ולא היה נזק מים. המסך שמור וטוב, לא נפל ולא שום טראומה פיזית אחרת. הדבר הכי הזוי הוא זה שהתפריט שקופץ לא קיים בשום אחד מהלחצנים שיש.... זה תפריט פאנטום. וניסיתי לחיצה ממושכת על כל אחד מהלחצנים ועדיין אין אני מוצא את לחצן שמעלה את התפריט הזה. זה מאוד מנג'ס במיוחד במשחקים, ניסיתי לנתק מהחשמל ולא שינה כלום. אין לתפריט המקפץ שום קצב כרונולוגי, הוא יכול לבוא פעמיים בחמש דקות ואף פעם בעשר. שברתי את הראש עם זה. שלב הבא אני עושה buttonsectimy. עזרה ​פליז.

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by LiorZi,

שלום, לפני כחודש קניתי את המסך הנ"ל ושמתי לב שיש בעיה בגוון השחור שלו, כאילו אין לו צבע שחור מלא, אלא שחור בתוספת סגול, משהו כמו בתמונה הזאת: http://i70.photobucket.com/albums/i115/icetrey47/DSC00945_resize.jpg זה לא המסך שלי, זו סתם תמונה מגוגל, אבל זו אותה הבעיה כמו אצלי רק שאצלי זה מפוזר יותר אחיד במסך. עשיתי Factory Reset, ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לנקות את החיבורים וכו' וכו' אבל שום דבר לא עזר. מחיפוש בגוגל עולה כי הבעיה הזו נפוצה בעיקר במסכים עם חיבור RGB, אבל אצלי זה מחובר דרך DVI ישירות ללוח אם (כרטיס מסך מובנה), ככה שכבר אין לי מושג מה יפתור את הבעיה. אשמח לעזרה בנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, לא מזמן קיבלתי את המסך דרך הקנייה הקבוצתית והבחנתי בכהות צהבהבה בגבול בין הפלסטיק למסך עצמו. כאשר המסך כולו לבן אפשר לראות את הבעיה יותר בברור (זה דומה לכתם ניקוטין) מישהו נתקל בבעיה הזאת גם ? או יודע במה מדובר ? האם יכל להיות שזה bleeding ? ניסיתי לצלם את המסך, התמונה לא יצאה משהו תודה

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by ilan_fix,

היי... קניתי היום מסך LG W2261V ובסך הכל אני מרוצה, מסך סימפטי מאוד ואחרי קצת משחקים עם הבהירות הקונטרסט והחדות, מדובר בשיפור משמעותי על המאג 17 אינצ' (CRT) הקודם שישב כאן. אבל... קצת אחרי שחיברתי אותו למחשב (DVI, כרטיס מסך radeon 9600 pro), שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט נכבה לו בעצמו. נדלק מחדש בלי בעיה, לפעמים בלחיצה על הכפתור ולפעמים גם בלי. אבל פשוט ככה סתם נכבה לו. עכשיו, מי שמכיר את המסך בטח מכיר את כפתור הכיבוי/הדלקה החמוד שלו שמבוסס על טכנולוגית מגע http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_switch. יכול להיות שיש איזה רגישות מסוימת שגורמת לכפתורים כאילו להלחץ? מישהי נתקל בתופעה כזאת, או שכדאי לי פשוט להחזיר את המסך לחנות (למרות שבכלל הזמנתי באינטרנט)?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by rollcage,

דגם מדויק: lg206wtq-wf אז ככה בעיקרון אני בדירה של חבר עכשיו ומשתמש לו במסך(עברתי לגור אצלו כי הוא טס) ובהתחלה המסך עבד בלי בעיה וגם סך הכל עכשיו הוא עובד מעולה אין בעיה בצבעים או שום דבר אחר רק הבעיה היחידה זה כשאני מדליק את המחשב אז המסך פשוט לא נדלק אני צריך לנתק לו את הכבל חשמל ולחבר שוב ואז הוא תופס ועובד ואותו דבר כשהוא חוזר ממצב שינה זה התחיל ככה פתאום בלי שום חבלה/נפילה או איזה עדכון חומרה/תוכנה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by elazar,

שלום קניתי אתמול מסך 22 של LG ורואים בו קצת מטושטש. מה ההגדרות הכי טובות עבור מסך כזה? האם מישהו יכול לעזור?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tiestoboy,

שלום יש לי מסך NEC 93V יש לי אותו כבר 3 שנים ללא שום בעיה.. לאחרונה מדי כמה שעות הוא מריץ לי את הauto adjust processing ,כלומר הוא מבצע התאמה למחשב אבל אני בכלל לא מבצע ממנו את זה.. לפעמיים הוא עושה את זה כמה פעמיים רצוף.. הוצאתי מהחשמל, הסרתי את הדרייבר, מגעים הדקתי.. מה אתם אומרים? המסך הלך? אולי המתאם DVI עושה את הבעיה?? כי ככה הוא מחובר אצלי. יש לי מחשב של HP מלפני שנה. נייח. כרטיס מסך 9500GS. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by Sctoweri,

תראו, זה התחיל אתמול בלילה, המסך לא מפסיק לעשות לי את ה Auto Adjustement !!! ומה שמוזר, זה שהכפתור לא נתקע, ניתקתי מהחשמל, כיביתי הדלקתי , ניתקתי מהמחשב וחיברתי, עשיתי ריסט וזה אפילו במסך של הווינדוס עוד לפני שהווינדוס עולה בכלל !! וזה בא בתקופות כאילו כל איזה 15 דקות משהו כזה או אפילו פחות או יותר, וזה לא מפסיק אחד אחרי השני !! מה אני אמור לעשות? המסך נקנה לפני 3 שנים.. יש איזה שהיא דרך ללא תיקון לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים