עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mosesgamer,

יש לי מסך benq g2412hd לאחרונה יש לי הבהובים של המסך והודעה שבאה עקב זה ; "hdmi in " משהו כזה, זה מפריע לי מאוד ואני לא מבין איך לסדר את זה מה יכולה להיות הבעיה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by shayfelach,

שלום יש לי מחשב נייד של HP ופתאום(יכול להיות שלחצתי על משהו) המסך נהיה צר יותר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי....

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by LielZ,

קניתי מסך חדש LCD LG 26 26LC51 חיברתי והכול אני מדליק תמחשב רואים הכול נטען כמו שצריך שאני מגיע לשולחן עבודה רשום לי no signal מה הבעיה יכולה להיות? הכרטיס מסך זה 8800gt תודה

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by romchik19,

קניתי מסך חדש 2333SW של סאמסונג , אני מחבר אותו לנייד שלי דרך VGA שם על רזולוציה של 1920X1080 , התמונה יוצאת לא מדוייקת יש הפרעות כאלה כמו פסים זזים , מה ששמתי לב שברגע שאני משנה את הContrast בהגדרות של מסך הם זזים לכל מני מקומות במסך כיוונתי אותו ל58 , שם רואים הכי פחות את ההפרעות האלה . אבל עדיין קיימים וזה מפריע ברזולוציה 1600X1200 אין הפרעות וגם בחלק מרזולוציות יותר נמוכות. השאלה שלי , האם הבעיה של הפרעות ותמונה לא מדוייקת היא חיבור ישן או שצריך להחליף את המסך ? אם זה חיבור אני אצטרך לקנות מחשב נייח חדש עם כרטיס מסך תומך DVI , ככה שזה די חשוב לי תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by Sygnus,

דגם המסך - LG L1530S אתמול חזרתי והנורה מעל כפתור ההדלקה במסך הבהבה משום מה, כשאני לוחץ על הכפתור, אין שום תוגבה, המסך אינו נדלק. הוצאתי מהחשמל כמה פעמים, אבל הנורה עדין מהבהבת, והמסך אינו נדלק. מישהו יודע מה הבעיה ? יש דבר כזה לעשות ריסטרט/ריסט למסך ? תודה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by topcat115,

יש לי מסך ישן crt הוא לא מראה צבע ירוק

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by roiyair,

סגרתי את המחשב אתמול בלילה, הלכתי לישון... פתחתי את המחשב בבוקר, הוא הגיע בערך למסך של הטעינה של XP, ומאז המסך פשוט מהבהב עם הלוגו של LG ועושה צליל התרעה כל שלוש שניות. המסך הוא LG FLATRON W2242T הצליל ממשיך גם אם אני מכבה את המחשב/מנתק את המסך מהמחשב. אי אפשר לכבות את המסך, הדרך היחידה להפסיק את הכל זה לנתק את המסך מהחשמל.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  8. Started by asaf20,

בדבר כזה לא נתקלתי אף פעם אולי מישהו יודע אחרי כמה זמן שהמחשב לא עובד הוא נכנס למצב שינה ואז בדרך כלל מוזיזים את העכבר או לוחצים על המקלדת והמסך חוזר קרה אצלי בעיה שהמסך התחיל להבהב ולהשמיע קליקים כיביתי הדלקתי עדיין אותו דבר אח"כ שמתי לב שגם שהמחשב מכובה והמסך בחשמל הוא משמיע את הקליקים שלחנו אותו לתיקון הוא חזר, ואחרי 3 ימים שוב המסך חזר להבהב חיברתי מסך חילופי אתמול באמצע סרט הלכתי כמה דקות חזרתי הוזזתי את העכבר/לחצתי על המקלדת המסך לא נדלק כיביתי הדלקתי עדיין אין מסך כיבתי והדלקתי רק את המסך מהכפתור היה תמונה לכמה שניות ושוב נעלם עכשיו כבר אפי' זה לא קורה כרגע אני עם מסך שלישי שאיתו עבדתי בכל ה-3 שבועות של התיקון הראשון והכל היה בסדר נראה לי שאולי יש לי בעיה כל שהיא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. LG L1900R המסך לא מפסיק להבהב ... הכוונה כיאלו הוא נכבה נדלק נכבה נדלק ... מה זה יכול להיות? אי אפשר להיות על המחשב ככה יש לי גם טלויזיה 32 מחוברת ושם הכל בסדר רק המסך מהבהב זה הורס תעניים

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by crik,

היי, יש לי בעיה במסך של סוג של פס בזמן שהמסך עובר מהר בין תמונות. אני מחפש הגדרה קצת יותר מדוייקת אשמח לעזרתכם. סרטון המציג את הבעיה : הסרט שלי תודה, משה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שיחקתי אתמול ברידיק ושיצאתי מהמשחק הוא היה נורא בהיר ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום חיביתי את המסך לכמה זמן וכלום חיביתי את המחשב לגמרי ואז הדלקתי אז זה היסתדר, מוזר למה זה קורה? הבהירות הזאתי? ורק במסך רידיק זה קורה... שבת שלום

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by OmriS5,

שלום לכם, יש לי מסך 2209WA של DELL והוא נכנס למצב SAVE POWER MODE ולא יוצא ממנו, אפילו שכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש וגם אפילו שהוצאתי מהתקע והחזרתי. זה עדיין נשאר במצב SAVE POWER MOD. מה לעשות? ואם תחפשו על זה בגוגל אז תראו שיש את זה לדי הרבה אנשים. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Oranili,

שלום לכולם יש לי בעיה כאשר המסך נכנס למצב השהייה הוא כותב לי 2 דק' DIGITAL ANALOG כל פעם המסך מהבהב ואז אחרי 2 דק' הוא נכבה ........ ויש לי עוד שאלה יש איזשהו דרך לכבות את המסך עצמו דרך המחשב? כשאני יושב במיטה ואין לי כח לקום לכבות אותו מהכפתור...... חחח תודה רבה מקווה שהבנתם\!

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by darkquest,

שלום רב, אתמול רכשתי מסך חדש "2333SW", כאשר חיברתי אותו למחשב בכבל ה DVI הוא העלה את הווינדוס ואחרי כ 20 שניות עד דקה הוא מקבל מסך שחור, הוא לא רושם "No Signal" או משהו בסגנון, אלא פשוט מסך שחור. כשאני מחבר את המסך בחיבור ה Vga הכל עובד כראוי. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מתסכל לקנות מסך, והוא לא עובד טוב. דרל אגב הכרטיס מסך שלי הוא Leadtek Winfast 6600gt AGPx8 אולי צריך לעדכן לו את הביוס או משהו? הדרייברים הכי חדשים של Nvidia

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

פתאום הופיע לי על המסך קו ירוק מאונך ברוחב של 1 פיקסל, ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך וזה לא עזר\ מה זה ומה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lader,

יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by yohna,

אהלן, נהייתה לי היום בעיה ממש מוזרה במסך, המסך מושחר ולא משדר תמונה אך מזוהה על ידי המחשב (הוא משמש כהרחבה של המסך הראשי שלי..) הנורה שלו בנוסף מהבהבת בירוק. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל ומכבל הVGA אך ללא הצלחה. אם אפשר עזרה אעריך את זה מאוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by liran22,

קניתי את המסך לפני בערך שבוע וחצי מ ivory ושמתי לב שהמסך כזה קופץ כזה כמו שאתה מנסה לצלם מסך עם מצלמה דיגיטלית אני רואה ככה . זה בעיה אצלי או במסך? ואם כן מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by reviZor,

שלום אנשים יש לי בעיה אם המסך שלי הוא פשוט אחרי כמה זמן פעולה ניהיה שחור לחלוטין ולא מראה כלום. המנורה שמראה אם המסך דלוק היא בצבע כחול כלומר פעיל בזמן שזה קורא המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ואני שומע קולות רקע אחרי שהמסך מתכבה ואני לוחץ על קפתור ההדלקה הוא נדלק ועובד כרגיל לשניה או 2 ואז שוב ניהיה שחור.. מה יכולה להיות הבעיה? סליחה על השגיעות כתיב אני ממהר לרשום את ההודעה הזאת לפני שהוא מתכבה שוב אני גם רוצה להשתמש בשרשור זה לבקשה: אם הבעיה במסך אני לא בטוח שיש עליו אחריות עדיין אז האם תוכלו להציע לי על מסך 24" FULL HD בעד 1500 ש"ח אני חייב איכות תצוגה מכיוון שאני גרפיקאי אך השימושים הם מגוונים כלומר גם משחקים וגם סרטים תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Mooosa2005,

קניתי מסך מדגם benq q7c3 לפני שנתיים בערך, ובזמן האחרון כשהייתי מפעיל את המחשב הנורה של המסך (תמונה למטה) היתה מהבהבת והיה לוקח למסך זמן להידלק. לפני איזה שבוע הנורה התחילה להבהב תמיד, גם כשהוא כבוי, וכשאני מדליק אות המחשב המנוטרה ממשיכה להבהב ולא נראה שהוא מגיב. ניסיתי הכל, לנתק מהחשמל, לחבר חזרה,ללחוץ על הכפתור של הנורה בכל מיני דרכים- שום דבר לא עזר. מישהו יכול לעזור לי??? *** כשהנורה מהבהבת המסך לא על סליפ.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by scot,

אני נמצא עכשיו בסין וקניתי שם את ה-BX2250. כאשר מפעילים את המסך הוא לא מציג את התמונה על כל המסך אלה משאיר שוליים שחורים. האם זה נורמלי ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Brox,

שלום, יש ברשותי מסך שהתקלקל (CHIMEI CMV T39D) שאח שלי קיבל במתנה מחנות שהוא עבד בה. הבעיה שלו היא המסך לא נדלק והנורת LED של הPOWER מהבהבת או שזה מראה מסך לבן מלא. שזה התחיל לפני שבוע+ הייתי מנתק מהחשמל איזה פעמיים וזה היה מסתדר אבל עכשיו כבר לא. מישהו מכיר בעיה כזאת ויודע אם יש משהו לעשות או שזה מקרה אבוד? אני יודע שהבעיה היא במסך ולא במחשב כי חיברתי מסך אחר שיש לי והוא עובד. אחריות הייתה ל-3 שנים והן חלפו כבר. במקרה ואין מה לעשות הייתי מעוניין בהמלצה למסך חדש. חשוב לציין שמהמחשב שלי כבר לא הכי חדיש (בן שנתיים כמעט) ויש בו כרטיס מסך Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI. השימוש העיקרי הוא למשחקים/סרטים. לגבי תקציב אני לא ממש מכיר את המחירים אבל נגיד בסביבות 1,200? או שאני בכלל לא…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Armageddon26,

יש לי מסך E700B של LG. המסך עובד מעולה כבר מעל ל5 שנים. רק שיש לו בעיה - הוא כהה וההגדרות של Brightness&Contrast על הכי גבוה. מה לעשות? איך אני יכול לפתור את הבעיה? נגיד בתמונות אני יכול לשחק בתוכנה בבהירות ואז אני אראה את התמונה נורמלי, אבל בכל זאת הכל כהה :s05: אולי יש איזה תוכנה שעושה את כל המסך ליותר בהיר? (אשמח כמובן אם אפשר לפתור את זה בלי תוכנה ושזאת רק בעיה קטנה בהגדרות של המסך) תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  24. לילה טוב לכולם . יש ברשותי מסך מדגם CTX EX951FS בזמן האחרון יש לו תופעה של סימנים על המסך ( מעין צריבה ) , זה התחיל , נעלם ואז שוב פעם הופיע . אני לא יכול להראות לכם את זה כי זה צרוב על המסך עצמו כנראה . מה שכן נסיתי זה :עדכון דרייברים לכרטיס מסך , החלפת יציאת DVI ליציאה נוספת שיש לי בכ.מסך , הוצאת הכ.מסך ושימוש ב-O.B . הפעלת WIN XP שיש לי גם במקום ה VISTA שעובד כרגע . בקיצור שומדבר לא עזר מה שרואים זה כרגע אני על רזולוציה 1024 אני חושב , כשאני מעלה ל- 85 או 100 HZ רואים בבירור ריצוד ! כאילו שאני על 60 HZ ! הכתב ממש מרצד ולא קריא , ממש הורס לי את העניים ! :-\ אחריות אולי יש לי , המסך נקנה לפני שנה נראה לי או פחות .. יותר מיזה אנ'לא יודע , יש למישהו פיתרון ? תודה רב…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by ashibud,

שלום חברים. המסך נקנה לפני 8 חודשים מחנות TMS. פתאום היום החלה בעיה מוזרה - השליש השמאלי של המסך מוצג בגוון ירוק-כחול כזה, והפיקסלים נראים באופן בולט יחסית. אין לי שום מושג מה יכול היה לגרום לתקלה. האם יש למישהו מכם רעיון? תודה רבה מראש!

• 39 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים