עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קניתי מסך חדש של LG 24 אינץ ואחרי שהתקנתי את הדרייברים שלו ואת ה fortemanager יש לי בעיה שהמסך נחצה לשתיים כאשר החצי הימני כהה יותר והשמאלי בהיר יותר. מישהו יכול לעזור לי? (המעבר בין הכהה לבהיר הוא חד)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by talitay,

היי לכולם... ידוע לי העניין הזה שמסכי LCD משנים צבעים ובהירות בזוויות שונות. גם ידוע לי שלקחתי את המסך הכי גרוע מהביקורת מסכים שעשו כאן באתר, חבל שגיליתי מאוחר מדי. קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש עם מסך LG 1900J (זה עם הרגל האדומה המוזרה, נראה כמו חייזר). התעסקתי בלי סוף עם ההגדרות שלו בתוכנה שמגיעה איתו וגם עם ההגדרות של הכ.מסך (nvidia 8400). ועדיין, בלי שום הסבר (הסתכלתי מכל זווית שקיימת, למעלה למטה ימינה שמאלה - כואב לי כבר הגב) החלק העליון של המסך כהה יותר מהתחתון. משמעותית. כדי לוודא שאני לא משוגעת ושזה לא בגלל הזוית שאני מסתכלת ממנה, סובבתי את המסך ככה שיעמוד על הצד, כמו דף A4, ואכן צד שמאל היה כהה יותר מצד ימין, אז ברור שיש כאן משהו מוזר וזאת לא אני P: השאלה- האם …

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by Blaz0r,

מה קורה אחרי הרבה המלצות שקיבלתי, קניתי את המסך הנ"ל והוא הגיע היום. חיברתי אותו למחשב, הכל בסדר, אבל שמתי לב שבגוונים מסויימים (למשל האפור שבצידי הפורום והתכלת הבהיר שמקיף את חלון כתיבת התגובה) רואים פסים אנכיים במרווחים של כחצי ס"מ... אני הוזה? הגדרתי משהו לא בסדר או שקיבלתי מסך תקול? :-[ אשמח לתשובה מהירה בשביל לדעת אם ליצור קשר עם השירות לקוחות ולבקש שיחליפו את המסך, תודה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 וברגע שאני עושה רסטארט למחשב המסך יוצא מסנכרון עם המחשב... קיימים במסך שלושה כניסות במסך ששניים מהם הם VGA (D-SUB1 + D-SUB2? ועוד כניסת DVI וברגע שאי עושה רסטארט המסך כאילו לא מזהה איזו כניסה פועלת ופשוט נכנס למצב STAND BY, ואז בשביל שהמסך יעבוד (שיהיה זיהוי של כניסה מסוימת) אני צריך לכבות את המסך ולהדליק אותו מחדש... יש פיתרון לזה חוץ מלכבות את המסך כל פעם ולהדליק?

5. יש ברשותי מסך שמראה כי הוא מחובר למחשב אך הוא לא מקבל אות , כלומר לא רואים במסך .. הנורה הירוקה על המסך דולקת כאשר הוא מחובר למחשב .. מישהו נתקל בבעיה כזו , ואם כן מה עושים?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  6. Started by eriK,

טוב אז ככה יש לי מסך של MAG 19 אינץ' בן שנתיים בערך בזמן האחרון היתה לי איתו בעיה כזו: כל פעם כשלא הייתי נוגע במחשב זמן מסויים (נגיד הולך מהבית או משאיר את המחשב דלוק פשוט) והיה עולה השומר מסך ואחריו המסך נכבה (חסכון חשמל) בכל פעם שהייתי מדליק אותו בחזרה הוא היה מתכבה כל כמה שניות זה היה מסתדר אחרי כמה פעמים שהייתי מכבה ומדליק אותו עכשיו בימים האחרונים זה כבר לא עוזר שאני מכבה ומדליק רק כדי להסביר את הבעיה יותר טוב: המסך לא בדיוק מתכבה, הוא ניהיה שחור והנורית דולקת כאילו המסך עובד, ורק כשאני מכבה ומדליק שוב אני רואה תמונה, ואחרי כמה שניות שוב ניהיה שחור וככה כל הזמן הוא מהבהב כזה והבהירות משתגעת ואז הוא מתכבה אני יושב וכל הזמן מכבה ומדליק שוב ושוב גיגלתי בנו…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by ledan1991,

קניתי את המסך הנ''ל. שהוא בעצם גם מסך מחשב וגם טלויזיה. אני חיברתי אותו בתור טלויזיה בחדר. הבעיה היא שהרמקולים המובנים מאוד מאוד חלשים ובקושי שומעים! מה אני יכול לעשות? לקנות רמקולים חיצוניים? איזה אפשרויות יש לי? אנא עזרו לי בבקשה! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by Pandiani,

לפני כמה ימים, פתאום הופיע על המסך פס/קו כחול כזה לאורך המסך... ניסיתי לעדכן דרייבר - לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Tal-T,

קניתי היום T190P בסרטים באיכות DVDRIP רואים גרוע ומפוקסל במסך הקודם שלי שהיה 15" ראו את אתם סרטים (אותם קבצים גם) ממש טוב איך אני משנה את הרזולוציה בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC? ולהתקין דרייבים של המסך יעזרו? איך מתקינים עם הדיסק? BTW, הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT 512MB

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by eran131,

תמונה: הסבר על הצורת חיבור ה"מוזרה" שיש לי במחשב: ממסך המחשב יש 2 יציאות - אחת של DVI ואחת של RGB: 1)RGB מחובר ישירות לכרטיס מסך 2)DVI מחובר באמצעות מתאם לכניסת הHDMI של הממיר טלוויזיה שלי (ממיר רגיל של HOT) שרטוט: תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  11. אני משחקת כרגע Call of Duty Modren warfare 2, ושמתי לב שיש ריצוד במסך. עכשיו, האם הבעיה במסך, בכרטיס מסך, או בכלל במשחק? משחק : Call of Duty Modren warfare 2 ( לא מקורי, פרוץ ) מסך - DELL 2209WA IPS כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD5770 מערכת הפעלה - Windows 7 אשמח לתשובה מהר, כי אם הבעיה נעוצה בחלק במחשב, אחליף אותם באופן מיידי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rtmblog,

למה התמונה ב 2209 נראית הרבה פחות טובה מבמסך של הלפטופ? הצבעים נראים דהויים\לא מספיק חדים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by assafcohen1,

אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by avivboker,

שלום היום קיבלתי את המסך שלי כאמור דל U2711 אבל כשחיברתי אותו התמונה לא פרוסה על כל המסך ונותר רובוע שחור מסביב הרזולוציה שלי כרגע היא 1920X1080 אני יודע שרזולוצית המסך היא 2560X1440 איך אוכל לסדר את התמונה שתראה בסדר? בהגדרות של הרזולוציה של וינדוס אין לי אפשרות מעבר ל 1920X1080 כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd 4870 איפה הבעיה שלי??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Pythagoras,

שלום חברים.. רכשתי לפני כשבוע את ה 226BW.. כשהתקנתי אותו הכל עבד מצויין, בחיבור דיגיטלי (DVI) לכרטיס 8800 GT שלי. היום לפתע המסך לא נדלק בבוקר (המחשב כן, המסך לא) ולאחר ניסיונות חוזרים לתקן המצב גיליתי שהמסך כן נדלק כשאני מחבר אותו בחיבור האנלוגי הפשוט אך לא בדיגיטלי... כרגע הוא מחובר בחיבור האנלוגי לצערי והדיגיטלי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? כבל? הכרטיס לא משדר וידאו דיגיטלי פתאום? הרי הוא עבד בחיבור DVI כשבוע פלוס.. אשמח לשמוע רעיונות, תודה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by AiXC,

רכשתי אותו לפני כמה ימים ושמתי לב לבעיה בו - המסך נחתך במשחקים למלעה ולמטה. ככה זה בדגם הזה או שרק לי זה קורה? אם זה ככה בדגם הזה אז על איזה מסך אתם ממליצים שאין בו בעיות כאלה?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by TNAfan,

שלום יש ברשותי את הדגם הישן של המסך רוויסיה A3 כשאני נכנס ל - DISPLAY SETTINGS אני לא יכול לשנות את ה- WIDE MODE , SHARPNESS OR ZOOM למה זה ? ואיך אני יכול כן לשנותם ?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by Jarhead,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת ב- VP930 שקניתי לא מזמן. לפעמים כשאני רואה סרט מדי פעם המסך ניהיה בוהק(אני מסוגל לראות אור לבן בהיר הבהוק על גבי השוליים השחורים של הסרט). רואים את התמונה מצוין וחוץ מזה אין בכלל בעיות אבל העניין הזה לא נעלם וחוזר על עצמו. למי שנתקל בבעיה דומה ב-VP930 בבקשה שיעזור לי לסדר את זה.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  19. כל סרט\קליפ שאני מנסה להריץ רואים בצורה כהה מאוד חשוך מאוד , עכישו את המסך רואים רגיל אז הגעתי למסקנה שאולי צריך קודקים , או שהתקנתי משהו שגרם לזה ... התקנתי CLEAR TYPE

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by רואי,

שלום לכולם, קניתי את המסך הנ"ל ובאתי לחבר אותו למחשב והוא התחיל להציג שלג ורוד כזה את כל התצוגה משובשת ומרצדת. ניסיתי לחבר גם בDVI וגם בVGA אך המצב היה דומה בשניהם. לאחר מכן חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד מצויין. ניסיתי שוב לחבר אותו למחשב שלי והמסך הציג הודעה שהוא מחפש את המחשב (לא זוכר בדיוק את הנוסח שלה, אבל זו הודעה מהמסך ולא מהמחשב). מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by Titan777,

אהלן, כשאני מפעיל את זה(זה מעלה את הניגודיות מ1:1000 ל1:1500 בעזרת תאורה אחורית, ככה הבנתי לפחות) אז בזמן האחרון שמתי לב כשזה מופעל למשל בסרט\משחק אז יש הרבה פעמים קטעים שכאילו 'סוגרים' את האור ו'מדליקים'.. נהיה חשוך נהיה בהיר.. מקווה שאני מובן... כאילו מעמעמים פתאום את המסך ומחזירים חזרה לנורמלי. זה בעיה במסך? למה זה קורה? כשאני רואה YES במסך בHDMI זה Dynamic(בלי CR) ואין עם זה את הבעיות האלו. אוקיי עכשיו שמתי לב לעוד משהו, כשאני שם סרט על מסך מלא ולוחץ על סטופ, פתאום הוא נהיה חשוך וכשאני מפעיל פליי זה חוזר להיות רגיל. אז ניסיתי לעשות פרינט סקרין כשזה על סטופ בכדי להראות לכם שזה חשוך פתאום וכשהדבקתי את זה בפוטושופ\צייר זה לא חשוך, זה רגיל. אז אפשר להבין מזה שזה בעיה במסך…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL 200&WFP והUSB שלו עושה לי בעיות ! מידי פעם עובד מידי פעם לא עובד..ומה שאני מחבר אליו עובד ביציאה אחרת של USB במחשב..ולכן הבעיה אני מאמין במסך מה עושים לסדר את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך 2007WFP DELL והUSB שבו לא עובד לי ולא מגיב לי זאת אומרת שאני מחבר משהו לUSB במסך זה לא עובד פתאום! עד ליפני שעה זה עבד (מדובר במקלדת ועכבר אלחוטי) ויש לזה בטריות והכל עובד כי דרך המחשב זה עובד.. מה הבעיה של זה ואיך אני מסדר את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by adys,

הי אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אני מבקש להעביר את השרשור למקומו הנכון. יש לי שני מסכי VP930 שמשמשים לעריכה. בזמן האחרון, כשבוע ימים בערך, המסך שמחובר ליציאת הVGA , לוקח לו כמה דקות להתחיל לעבוד. הנורית הירוקה מהבהבת, ושום דבר לא עוזר, גם לחיצות על הכפתורים שלו לא מראות כלום. כיבוי והדלקה - גם לא עוזר. אחרי כ3-5 דקות הוא מתחיל לעבוד ואז הכל בסדר.. רעיונות למישהו? תודה, עדי.

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  25. אני מנגן סרטים עם BSplayer PRO כשהחלון הוא רגיל רואים איכות טוב וכשאני עושה מסך מלא האיכות די גרועה.. יש אפשרות לתקן את זה? (אני לא יודע אם זה בגלל המסך או תוכנה אז שמתי את זה פה)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים