מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
כמו שציינתי בכותרת יש לי מסך T260HD ויש לו חיבור DVI-D DUAL(כמו זה שלמטה בתמונה) וקיבלתי איתו כבל DVI-D Singel(כמו זה שלמלה בתמונה). רציתי לדעת, האם זה בסדר שהחיבור לא תואם את הכבל והאם הכבל יספיק כדי לשחק ברזולוציה של 1920x1200? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מסך חדש של DELL ורציתי לדעת האם כיבוי והדלקה של המסך דרך הכפתור במסך בתדירות גבוה יכולה לפגוע איכשהו במסך?. או לקצר את חיי המסך?. עד עכשו היה רשותי מסך 17 אינץ' של LG ששירת אותי נאמנה המון שנים (קרוב ל5) ובוא לא התייחסתי לעניין הזה והייתי מכבה\מדליק בתדירות גבוה (בערך 10-20 פעם ביום) ועד הים לא קרה לו כלום. עכשו כשהמסך חדש והכל רציתי באמת לדעת עד כמה זה מזיק אם בכלל?.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים ) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם תמיכה של 100+ הרץ או להסתפק ב60…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, כבר כמה שנים יש לי את המסך Dell 2007FP ואני רוצה לצרף אליו מסך 24" (אלא אם כן 27" הוא לא גדול מדי בשביל עבודה ממושכת). כרגע מה שמפריע לי זה גודל המסך. 20" כבר לא מספיק גדול בשביל סרטים (הדגם שלי הוא 4:3) ותכנות. אני מחפש מסך שישתווה\יעקוף את האיכות של המסך הנוכחי שלי (הפאנל הנוכחי S-IPS, בזמנו אחד המסכים הכי איכותיים בשוק ביחס למחיר). חשוב לי מאוד איכויות הצבעים במסך, אחרי 4+ שנים עם המסך הזה התרגלתי לתמונה איכותית (צבעים חדים וחיים, זויות צפיה מעולות וכו'). המסך ישמש לסרטים, משחקים, תכנות וכל הדברים הרגילים.. התקציב שלי די גמיש, אני מוכן לשלם עד 3000 ש"ח בשביל מסך ששווה את זה, אבל ההעדפה תמיד היא לשלם כמה שפחות. תודה מראש. ד"א, המסך אמור לשמש אותי לכמה שנים טובו…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך DELL 2007WFP שהוא מעולה בשבילי מכל הבחינות... אני קונה בקרוב מחשב גיימינג והשאלה שלי היא האם יש צורך לשדרד את המסך? האם במסכי הDELL החדשים יהיה הבדל ענק בגיימינג בין המסך שיש לי כרגע? אשמח לקבל תשובות
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מטרה: בהייה ארוכה במסך. אני תוכניתן. אני קורא המון מהמסך ובוהה בו במשך שעות כל יום. אני משנה זוויות תוך כדי (נשען לאחור, כסא זז וכו') ורוצה לצמצם את העייפות לעין כתוצאה מכך. היום יש לי מסך "22 של דל עם פנל eips (מחובר לנייד) ואני מאוד מרוצה. בהחלט שדרוג לעומת המסך של המחשב הנייד. אבל החלטתי לקנות שני מסכי "24 חדשים. עוד משהו חשוב זה ארגונומיה. גם אפשרות למשחק עם גובה המסך, גם אפשרות למסחק עם הזווית וגם אפשרות ל pivot. המסך יכל להיות hdmi או dvi, לא משנה מבחינתי. בנוסף יכולת ל mount על זרוע תיהיה ייתרון, אבל זה פחות חשוב מכל השאר ואני לא מוכן להוסיף הרבה למחיר בשביל הפיצ'ר הזה. לעומת זאת כל שאר הדרישות שציינתי הן חובה מבחינתי. דבר נוסף שבהחלט יהווה יתרון בבחירה בין מ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עקב כשלים מצערים, לאחר 4 שנים, של מסך 19 האינץ' היקר שלי, החלטתי לפתור את כאב הראש הזה ולהשתדרג השימוש של המסך החדש יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ועבודות משרדיות, מעט משחקים אני חשבתי על המסך הזה Samsung P2770HD http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5383 ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולזרוק את הטלוויזיה הישנה שיושבת אצלי בחדר אם למישהו יש תובנות או הערות או הצעות שיכולות להעיר את עיניי אני אשמח לקבל אותן אם זה משנה, כרטיס המסך שלי radeaonHD4850 תודה לכולם ואחלה שבת
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום 2209wa. יש לי אופציה להשתדרג ל-u2311hm. להחליף או לא להחליף? לא בטוח כמה עניין היחס מסך מפריע לי. DisplayPort לא משחק פה. הייתי רוצה לשמוע על ההבדלים באיכות התמונה. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב מזל טוב לי, התחדשתי סוף סוף במסך העצבני הזה! בתור אחד שהיה לו תמיד מסך 17'', זה פשוט עולם אחר! חשבתי שזה לא יהיה בשבילי כזה הבדל גדול, אבל זה פשוט יותר כיף שיש לך מסך כזה! הכל גדול יותר ויפה, ושלא לדבר על הצבעים המדהימים שלו! תמונות FULL HD נראות בו כלכך טוב!!! קיצר ממליץ לכולם לקנות אותו. הבעיה היחידה בו ששמתי לב אליה היא כששמתי מסך שחור לבדיקת פיקסלים שרופים, שמתי לב לזליגה של אור בפינה הימנית התחתונה במסך וגם בשמאלית, כאילו האור של הנורית כיבוי מדליפה אור ממנה. אתם הייתם מחליפים אותו בגלל דבר כזה? אם יחליפו לי אותו, הם יכולים להבטיח לי שהוא בדוק מגיע אטום ללא שום זליגה של אור?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך 4-5 שנים פתאום הוא התחיל לרצד ומדי פעם הוא רק מראה פסים אפורים זה לא בעיה במחשב/הגדרות כי גם כשהוא מחובר לבד הוא מרצד ניסיתי לחבר במקום אחר (חשבתי שיש משהו שמפריע לו) וגם לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזו במסכים כאלה? חבל לי לקנות עכשיו מסך חדש תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם הבדל של 700 שקל אכן מצדיק את הקניה של 2412 או שבעצם אפשר להסתפק ב 2312. העיקר הוא משחקים וסרטים וחשוב שיהיה נוח לקריאת מסמכים- מאוד חשוב. שמתי לב שהמסך של אפל הוא מצויין לקריאה ומרגיש שאני לא מתאמץ והעיניים אינן מתעייפות אבל הוא מאוד יקר והשאלה האם יש לו תחליף במחירים האלה ברמה דומה. אשמח לקבל תשובה מהירה
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני מחבר מסך LG 32lc2r (מסך שני) דרך HDMI לכרטיס מסך Geforce 460 gtx שתי בעיות: 1. המסך מרצד קצת - שמים לב לתופעה בעיקר במסגרת של חלון שפותחים בדפדפן או בסייר. 2. בכל פעם שאני מכבה את המסך ומנסה להדליק מחדש אני שומע את הצליל של וינדוס שהוצאתי חומרה והמחשב לא מזהה את המסך, בשביל שהמסך יעבוד שוב אני צריך לנתק מהכרטיס מסך ולחבר שוב (בד"כ יותר מפעם אחת) בכדי שיזהה את המסך, אני נתקל בבעיה הזו גם כשאני מפעיל מחדש את המחשב והמסך נשאר דלוק - כשוינדוס עולה הוא מפסיק לזהות את המסך כאילו ניתקתי אותו. אין בעיות כשאני מחבר את המסך דרך חיבור אחר שאינו HDMI עדין לא נסיתי לחבר מסך אחר בHDMI כיון שאין לי מסך אחר עם חיבור כזה הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום אני עם דל 2209 , אני עובד עם פוטושופ, משחק BF3 (קצת) ועוד כל מיני משחקים חדשים, אני רוצה לשדרג מסך ושדרוג ל24" יהיה לא משמעותי ולא שווה "שידרוג" ולכן אני מחפש מסך 27", בגלל שאני עם הדל ואני מאוד מרוצה ממנו חשבתי על הדל 27" אבל אני פותח את הפוסט בשביל לקבל חוות דעת על המסך או לשמוע עצות למסך אחר מומלץ... כמו כן כיום ברשותי GTX460 וגם אותו אני רוצה לשדרג שיתאים למסך החדש והמשחקים... ברשותי ספק קורסייר פרו 650W איזה כרטיס מסך ממולץ לשדרג? לא חייב כרטיס גיימר מטורף, יכול ATI או NVIDIA- אם לא קשור אפתח פוסט בפורום המתאים... תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה שמסקרנת אותי בנוגע לאנשים שמחברים 3 מסכים ויותר למחשב על מנת להשתמש בהם כ"מסך גדול אחד" (כדוגמת הבחור פה שרכב שלושה מסכי DELL 24 אינץ') השאלה שלי היא בעצם למה? מה ההיתרונות של זה?. לא הרבה יותר פשוט וזול לקנות מסך אחד גדול ולחבר אליו את המחשב?. (נגיד LCD 40 אינץ' או יותר) יצא הרבה יותר זול והרבה יותר פשוט לא?. סתם נושא מעניין. ואם כבר אז יש לי עוד שאלה קטנה. אצלי המחשב מחובר ל2 צגים. אחד דל 23 אינץ' שרכשתי אתמול ברזלוציה FHD ושני טלויזיה של סמסונג 43 אינץ' שהיא HDR. עכשו כל פעם שאני "מרחיב"את התצוגה ל2 הצגים ואח"כ מחזיר בחזרה לאחד מהם כל האיקוניים בשולחן עבודה מתבלגנים לי, שזה נורא מעצבן. יש משהו לעשות בעניין הזה?.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך מחשב מיושן ומעפן. לפני כמה ימים קניתי טלוויזיה SAMSUNG 40D550 LA 40 אינץ'. היא תלויה על הקיר ומסך המחשב החדש אמור להיות מתחתיה על עמדת מחשב. בגלל שכבר יש לי את הטלוויזיה החדשה התקציב לקניית מסך מחשב הוא נמוך - אני מזכיר עד 700 ש"ח. הטלוויזיה תהיה מחוברת ל-יס ותהיה מחוברת למחשב עצמו יחד עם המסך שאני עומד לקנות - הוא יהיה מסך המחשב הראשי. שימושים עיקריים - עיצוב תמונות בעיקר + גלישה באינטרנט ובניית אתרים, פחות בקטע של משחקים, מעבר לזה - בשביל סרטים וסרטונים - יש את הטלוויזיה שגם מחוברת למחשב. מעדיף כמה שיותר מהר לקנות כבר את המסך אולי כבר ביום יומיים הקרובים, לא רוצה להתחיל לחפור יותר מידיי בבדיקות ושאלה: האם יש קשר בין גודל מסך (ואני מדבר על גדלים של בין 2…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביולי/ אוגוסט (עם סיום התואר השני) אני קונה מחשב חדש. כנראה שאקנה את המסך הבא: S27A850D http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS27A850DS/ZA באמזון הוא עולה בערך 860$. (בערך 3200 שקל). מישהו יודע אם יש אותו בארץ, ובאיזה מחיר? (או מארגן קנייה קבוצתית..)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לנגב עם מגבונים ולייבש עם נייר רגיל ועכשיו מן פסים כאלה שרואים בשחור.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפוש בגוגל החזיר לי שזו תוכנה לייצירת אנימציה,אבל לא נראה לי שזה מה ששאלתי.אז אם אפשר,בכמה מילים מה זה לעזאזל ?Pivot במסכים -יש גם כזה שיר לא?"Pivot whan you kiss me"-גם תוצאה כזו החזיר לי
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ראיתי פה כל מיני התלבטויות על מסכים בעיקר של דל למיניהם ולל אחד יש את היתרונות הקטנים שלו.. אני פשוט מחפש מסך שיראו בו טוב סרטים סדרות ואינטרנט בגדול..בעיקר בעומק השחור ופחות מעניין אותי כיוונונים של המסך חיבורים וכו.. אשמח לקבל המלצות..התקציב הוא 1500-2000 (תלוי בגודל המסך) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" או 24" לשימושים הבאים: 1) עבודה משרדית על מחשב 2) צפייה בסרטים 3) חיבור PS3 (חיבור HDMI או תמיכה בכבל DVI<->HDMI) התקציב שלי הוא כ ~850 ש"ח והסטנדרטים שלי לא גבוהים במיוחד על מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תוהה האם מסכי המחשב (CRT או LCD) פולטים גם אור בתחום האינפרא אדום כתוצר לוואי ?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! קיבלתי המלצה על מסך 22 אינטש של פוג'י במחירון חשכ"ל, 444 ש"ח ליחידה, האם יש מי שמכיר את האיכות של המוצר הזה, ואשמח על פרוט הפרמטרים הבעייתיים אם ישנם, כדי לשכנע את הבוס לבחור במשהו טוב יותר לעריכת וידאו וגרפיקה. תצורה מספר 3:[/r] FUJICOM 22"- FHD מחיר ללא טרייד אין 444 שקלים חדשים מחיר כולל טרייד אין 415 שקלים חדשים דגם FJ-2200 FULL HD גודל 21.6" יחס מסך 16:9 רזולוציה מקסימלית 1920x1080 זמן תגובת נקודה 5ms ניגודיות סטטית 1:1000 בהירות ²CD/m350 זווית צפייה 170/170 רמקולים מובנים כן חיבורים DVI, VGA כיוון גובה המסך דינאמי (עולה-יורד) אודה מאוד על תגובה מקצועית ומהירה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמכרים סביב אותו המחיר, ישמש לעבודה באוטוקאד לרוב ובכל שאר שימושים רגילים (לא משחקים בכלל). אשמח לשמוע דעתכם מה עדיף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי חוות דעת על שני מסכים Samsung 2333T לעומת Dell 2312HM אם נשים לרגע את המחיר של כל מסך, במה המסך של דל יותר טוב מהמסך של סמסונג? לפי מה שאני הבנתי ההבדל בינהם הוא בכך שלמסך דל יש תאורה אחורית LED לעומת הסמסונג וגם הבדל בפנאלים IPS לעומת PVA. האם תוספת של כ200 שקלים למסך דל שווה את הLED+IPS על פני סמסונג? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-