עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכם, אני מתכוון בקרוב להרכיב מפרט במארז Antec 1380, ביחד איתו אני מתכוון לרכוש מסך, אני יותר מבין בכל הקשור ל טלוויזיות, כך בחרתי את הפלסמה 42" שכרגה בסלון, במסכי מחשב אני די בור.. כיום אני עובד על מחשב נייד אם מסך 15.4 מט, פאנל TN , אבל אני לרוב צריך אותו יותר לטקטסים, אז לזה הוא די סבבה, הוא כרגה למכירה ומחפש קונה. אז כמה שאלות: 1. למה כל מסכי המחשב היום, הם לרוב FHD? לא בדקתי את נושא של מסכי LCD מזמן, אבל די מוזר לי הקטע הזה, או שזה פשוט יותר נוח לעבודה? 2. האם יש מסכי LCD שהם מט? ז"א לא מבריקים? כי אני מעדיף רק אותם (בטלוויזיות יש בעיה דומה, בLED ופלסמה, LCD פחות, שאין מבחר כאלו שהן מט, או לפחות לא מחזירות אור כמו מראה) 3. איזה גודל הוא נכון? הבדלי מחי…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by yaniv55,

שלום , אני מעלה את השאלה עבור חבר שיש לו את האופציה לרכוש את המסך MAG H2401C ב 600 ש"ח ( 650ש"ח כולל משלוח ) לכאורה זה מחיר ממש זול למסך 24" ועל פניו הנתונים לא רעים , מצד שני זה LCD ולא LED , פאנל TN , ויצרן MAG ... האם יש איזו בעיה עם המסך או שהוא נפל על דיל טוב ? יש למישהו המלצה לחיוב או שלילה על הדגם ? דרך אגב , התקציב שלו הוא באיזור 600 ש"ח +- , כך שאם יש לכם הצעה למשהו יותר אשמח לשמוע תודה , יניב

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אהלן! לאחרונה המסך מחשב הפסיק לעבוד (Samsung SyncMaster 730B). המחשב משמש בעיקר את אבא שלי למשחקי סוליטר וכאלה.. שום דבר רציני.. אשמח להמלצה למסך מחשב חדש (כתבתי עד אלף ש"ח, אבל מניחה שלשימושים פשוטים שכאלה, יהיה אפשר למצוא מסך מחשב זול בהרבה..) תודה רבה ושבוע נפלא!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by RobiNooB,

המצב הוא כזה ...רציתי להשתדרג למסך איכותי יותר וגדול יותר מהקוןדם שיהיה לי ה LG 22 יחס 16:10 התחדשתי שבוע שעבר ב DELL U2311H מסך מדהים באיכות הצבע אך הבעיה שאני לא מצליח להתרגל לייחס 16:9 ! זה מעצבן זה יותר מדיי WIDE מה גם שאף על פי שהוא בעצם 23 הוא נראה קטן יותר אפילו מה LG 22 שלי הקודם ואני מעדיף אותו עדיין לצערי עוד לא עברו שבועיים ...מקווה שאוכל להחזירו ולקחת משהו אחר גדול יותר ! או לפחות אותו הגודל אך בייחס של 16:10 שאני רגיל אני מסתכל בחנות שבא קניתי ורואה בעצם שאין את הדגם המדובר והמומלץ u2412m אלא רק את הדגם "st2420l " מה ההבדלים בינהם ? מי יותר חדש ? מי נותן תחושת גודל יותר בגדלי 24" ? לא מסתדר עם ה23 ייחס 16:9 .. נקודה ! מה התחלופות שלי כרגע לדעתכם…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. באתר של דל יש רק M ובאתרי מכירות יש גם HM ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, גודל המסך: 27"-32" סוג מסך: LED תקציב: 2500 שח +- הכוונה היא לחבר את הקונסולת פלייסטיישן 3 (hdmi) , מחשב (hdmi דרך כרטיס מסך תומך HD, ממיר יס (שאולי בעתיד ישתדרג ל-HD) לכן צריך שיהיו מינימום 3 יציאות של hdmi. המסך מיועד לעבוד הרבה שעות ובעיקר אני מצפה שהוא יריץ לי משחקים מהסוני בגרפיקה טובה, כמובן שאני רוצה שיציג את המחשב והטלוויזיה באיכות גבוהה. אני ארצה לחבר רמקולים בנפרד (מערכת קולנוע/רמקולים רגילים למחשב), אני לא יודע מה ההשלכות של זה בפועל אבל אני מעדיף שתהיה לי איכות שמע חיצונית טובה ככה שהאיכות סאונד של המסך לא חשובה במיוחד. תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by idanarieli,

תקציב: 500 חריגה: 50 שימושים: משחקים,סרטים ואינטרנט כ. מסך: ati hd 6870 איזה מסך כדאי נקנות? מצאתי אותו: http://getit.co.il/Prod/65275/ איך הוא?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by maazg,

אני כבר רוצה לקנות מסך אבל נמאס לי כבר, אני לא מצליח להחליט מה לקנות. אני חושב לקנות את ה 2312 אבל רואה שהוא 16:9 ואז אני רואה ש- 16:10 עדיף למשחקים ואז אני בוחן את האפשרות של 2412 ואז אני מגלה ש- 16:9 הוא יותר טוב בתכני וידאו שהופך לסטנדרט ברוב הסדרות והסרטים. וחוץ מזה שב 1500 שקל אני קונה שני וחצי מסכים. מה לעשות שאני צריך לשלב גם משחקים וגם סרטים - מה לקנות מסך לכל מטרה ?? אשמח לעזרה תודה

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב 23-24 אינץ' FULL HD שיתחבר למחשב נייד (בחיבור VGA) במחיר של לא יותר מ1300 ש"ח. האופציות שהסתכלתי עליהן הן: Dell U2311H LCD LG IPS236V LED Samsung BX2335 LED Samsung 2333T LCD Samsung BX2440 LCD Samsung B2330HD LCD Samsung SyncMaster XL2370HD איזה מבין המסכים האלו עדיף? ואם יש המלצה למסך אחר אני אשמח שאלה נוספת האם יהיה אפשר להשתמש במסך גם כטלויזיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן חבר'ה! לאחרונה שקלתי קניית מסך מבוסס IPS ולאחר שגיליתי שמבחינת היחס שבין עלות המסך לשטח העבודה, עדיף לקנות זוג 23' Dell U2312HM במקום אחד של 24'/27'. המסכים עתידים להתחבר לכרטיס מסך GTX260, מחשב עם זכרון 4GB ומעבד Q9550. רציתי לדעת האם אוכל לקבל איכות תמונה מירבית בשימושי מולטימדיה HD ועבודה משרדית/תכנות/אינטרנט? ומה לגבי משחקים? יש על מה לדבר, או שמא אאלץ לשחק על מסך אחד בלבד? אשמח לקבל גם חוות דעת על המסך ועצות לשיפורים של המחשב לצורך התאמה למערך המסכים. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, אני זקוק למסך לצורך עבודה עבודתי שכוללת בעיקר הרבה השוואות בין טבלאות אקסל ככה שהוא צריך להיות כמה שפחות מעייף אבל ממש לא אכפת לי מכל העיניין של דיוק צבעים, הוא בהחלט יעסוק רק בעבודה דבר שני שאני צריך היא איזה שהיא דרך לקשור אותו, אם יש מסך שמגיע אם איזהשהו וו לקשירה זה יהיה אדיר, אם לא אז אם מישהו מכיר אפשרות אחרת לקשור מסך אני אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by BlackBird71,

מחפש מסך מצוין לגיימינג אני גיימר כבד ככה שעל האיכות אני לא מתפשר מסך FULL HD LED חיבורי HDMI או מיני.. תקציב 1500 שקל גדלים 22 עד 24 אינץ עדיפות רק של חברת LG בבקשה לא להביא לי המלצות למסכים שאתם לא מכירים וראיתם בעצמכם אני משחק משחקי FPS ככה ש"רוחות רפאים" במסך לא באים בחשבון בכלל! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mulon,

שלום! אני מחפש לרכוש מסך עבור עבודות גרפיקה (בעיקר איורים בפוטושופ וגרפיקות שונות). אני כבר מבין את ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אז אפשר להתקדם הלאה. המחיר לא בעייתי במיוחד, אבל אשמח למשהו בסביבות ה-1,500 ש"ח אם אפשרי בכלל, אם לא אז גם טיפה יקר יותר זה טוב. חיפשתי המון ובדקתי המון ביקורות על המון דגמים, וראיתי שבעיה שחוזרת שוב ושוב במסכים היא Light Bleeding מהצדדים, אז אם מישהו מכיר מסך שידוע שיש לו בליד נמוך ביותר אני אשמח. כמו כן, אם תביאו לי המלצה על סאמסונג או LG אתם תצאו מלאכים, למרות שיש לי L9000J של LG והוא אחד האיומים אז עדיף סאמסונג. וגם, משיחה בפורום מפרט טכני אני כרגע עם שתי אופציות: Dell U2412M Samsung F2380 אז אם למישהו יש מה להגיד בנוגע למה עדיף - א…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  14. שלום, השימושים העיקריים הם עבודה (WORD, אינטרנט, סרטים) ביום - ומשחקים חדשים (BF3 וכו') בלילה. כיום יש לנו 17" ישן של ASUS שעושה עבודה מעולה, אבל כמובן מוגבל ברזולוציה. עם שדרוג המחשב אנו מחפשים מסך לפי הדרישות הבאות: עדיף עם רמקולים לנוחות שימוש של הילד בשיחות עם הסבא/סבתא קטן ככל הניתן (כלומר עדיף 19" על 22") מבנה ריבועי ולא מוארך (אני חושב שזה אומר שאנו מעדיפים 4:3?) קצב רענון שמתאים למשחקים (ראיתי שהרוב הם 5MS, זה מספיק?) תודה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. שמעתי על דבר כזה שנקרא "כיול מסכים" מזה ומה זה עושה ואם זה ישפיע על המסך שלי DELL U2312HM? (המסך חדש ונקנה לפני פחות מחודש) ועוד שאלה: איך המסך באיכות צבעים ואיך הוא יהיה במשחקים? (אני לא אוהב לשים על מצב GAME.. לא אוהב את הצבעים ככה!) אה ואני כרגע על Brightness: 75 ו Contrast 75 יש פה מישהו עם המסך הזה שממליץ לשים אחרת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  16. ערב טוב לכולם, לצערי אני קצר בזמנים לכן לפני שאני נכנס לכל הקריאה של סוגי המסכים ומאמרים שונים (אני אעשה זאת בסופ"ש) אני רוצה לבקש ממכם המלצה למסך שיתמוך ברזולוציה של full hd 1920x1080 התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עכשיו השימוש במסך הוא לדברים רגילים כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, אבל שיריץ משחקים (FPS) בצורה נורמאלית. תודה רבה לעוזרים, והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by DarkeyE,

שלום, הייתי בכמה חנויות מחשבים וראיתי את המסך הזה : Samsung S24A300BL LED לא מצאתי עליו שום ביקורות באינטרנט ואף אחד שמדבר עליו. אפשר לדעת עליו עוד פרטים ? מומלץ ? כן לא ? ואם אפשר תשובה בהקדם כי מחר אני מתכוון לקנות. תודה (:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by CMuf,

שלום לכם. ברשותי היה להרבה שנים מסך crt 17" טוב מאוד, אחריו להרבה שנים מסך 4:3 17" lcd של proview בו צפיתי ברזולוציה 1024-768. קניתי לא מזמן מסך רחב 16:9 23" של Dell דגם U2312HM. בעיה של משחקים שדיווחתי בפורום זה לדעתי נפתרה, מאחר שאם שמים את המשחקים בויסינק און אז אין בעיות רענון. לדעתי יש בעייה אחרת שעם הימים שעוברים אני נתקל בה יותר, וזה עייפות מוגברת של העיניים בשימוש עם המסך. יש לזכור כי המסך שהיה לי היה 4:3 17" ברזולוציה ששמתי על 1024-768. אתרים שהייתי בהם, כולל תוכנות אחרות ששמתי על כל המסך, תפשו שטח פיזי קטן בחצי בערך, כמובן, מהמסך שיש לי כרגע. מה שגורם שיש יותר לבן מול העיניים שלי מאשר המסך הקודם, שגובהו היה זהה אבל רוחבו חצי מהחדש. דבר ראשון שעשיתי כמובן הוא להנ…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש האמת שניים 1. לבת דודה שלי שצריכה אותו לשימוש רגיל - בסיסי קצת אינטרנט לימודים וכד'. 2. מסך לעצמי שאני מתכנת ונמצא שעות ארוכות מול המסך בנוסף אני מאוד אוהב לשחק משחקי מחשב המליצו לי מאוד על המסך הנ"ל http://www.getit.co.il/Prod/66112/ אני מתנצל על הקישור אבל אני לא בטוח אם יש כמה דגמים כאלה לכל מקרה מצרף את המפרט שלו מחירו הוא 600 שקלים תודה רבה דורון מסך 23 LED דגם חדש מבית AOC דגם זה מצטיין בטכנולוגיית התצוגה החדשנית ביותר, עם תאורת רקע בנוריות LED, ביצועים מעולים ועיצוב שחור, קלאסי, העומד במבחן הזמן. הודות לערכי הניגודיות והבהירות הגבוהים ולזמן התגובה המהיר, המסך מעביר באופן חלק וחד-כתער גם את קטעי הקולנוע המהירים ביותר. הטבה לר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני צריך מסך חדש. אני יודע שהמסך הזה ואחיו הגדול (2412) נחשבים מאוד כאיכותיים והרבה גיימרים משתמשים בהם. השימושים שלי למסך הם קריאה מרובה הרבה שעות רצופות במשך היום, אז אני צריך מסך שיהיה נוח ולא "יעייף" את העיינים אחרי הרבה זמן בהייה בו... שיהיה נוח לעבודה שוטפת של הרבה שעות.. הוא נחמד גם כי יש לו את הPIVOT MODE שזה דיי גימיק אבל נחמד שיש לך את זה (: רציתי לשאול אם המסך הזה עומד טוב בדרישות שלי ? איך הוא ? יש מסכים אחרים שעונים על הדרישות שלי יותר טוב ממנו ? תודה (:

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום לכולם... אחרי כמה שעות מול המסך קצת ביקורת עליו... היה לי לפני 226BW של סאמסונג אני רואה גוון יותר צהוב מסך מאשר לבן... אני לא מבין למה עשיתי REST לתמונה וזה עדיין נשאר... חוץ מזה לא רואה הבדלים בין המסכים...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה למסך 19~20'' (אין לי מקום לגדול יותר) עד 1000 ש"ח... אני מעדיף משהו שנמכר בשקם אלקטריק. השימושים זה טלויזיה (סדרות בסטרימינג), אינטרנט וסרטים... פחות משחקים. יש לי כרטיס מסך ישן אז אני צריך מסך שיודע לעבוד טוב גם עם רזולוציה נמוכה יחסית (1200 ומשהו על 900 ומשהו) וגם רזולוציה גבוהה יותר (קונה מחשב חדש בקרוב) עכשו יש לי מסך CRT בגודל 17 אינצ' של סמסונג- סינקמסטר 793DF בן 4000 שעובד כמו חדש... אני רוצה מסך שיעשה עבודה מכובדת לפחות כמו שיש לי עכשו.

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. שלום לכולם, לפני בערך 3 שנים רכשתי את המסך של דל 2407 בזכות ההמלצות שקיבלתי פה. יש לי כמה שאלות: 1.האם הוא מסך HD? 2.חיברו לי אותו לממיר דיגיטלי רגיל של יס. אני רואה תמונה של הטלויזיה אבל לא שומע. איך אני מחבר לו רמקולים? 3. אני רוצה לראות את המחשב במסך טלויזיה HD אחר שיש לי. ניסיתי לחבר כבל HD לHDMI, ללא הצלחה. אשמח לסיוע. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  24. כרגע הוא נמכר בהנחה של $100 כלומר ב $299 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-2676&dgc=SS&cid=39715&lid=1003769 אם למישהו יש אפשרות להביא אותו מחו"ל זה בטוח אחלה קנייה ואולי אפילו משתלם להביא אותו דרך מסטופ או איזה שירות מתחרה (נדמה לי שיש איזה מתחרה זול יותר ששולח דרך הים ולא במשלוח אוויר, מה שאני מניח שמוזיל משמעותית את המשלוח)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, כשאני מחבר את המסך החיצוני שלי למחשב הנייד (חיבור VGA) - מחשב של HP (Pavilion dv6) לא מופיע כלום על המסך החיצוני. אני עובד על WINDOWS 7 לכן כשנסתי להגדרות רזולוציה, מופיע לי האופציה לעשות DETECT למסך אבל כלום לא קורה. יש לציין שמהחשב כן מזהה שמחובר עליו מסך - הוא רושם בהגדרות רזולוציה שמחוברים אליו מספר מסכים. למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? בתודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.