מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך 16:6 רזולוציה 1920-1270 (אני חושב שזה היחס הנכון) מירות רענון של 6MS ומטה והכי חשחוב שזה לא פנאל TN יש כזה מסך במחיר הנ"ל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, החלטתי להפרע קצת ולהחליף את המסך LCD 19 שלי למסך רחב של 26 אינטש. עכשיו, בגלל שולחן מוזר שבניתי, אני רוצה מסך עם אפשרות לתלייה - ראיתי שהסמסונג T260 לא מתאים לזה מצאתי את המסך הזה במקרה http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml - מישהו מכיר אותו? האם יתאים לי? יש לכם המלצות אחרות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הבנתי שיש ב - LcdTV פתח תקווה אבל הם אומרים שאין להם כרגע במלאי ובתצוגה. מישהו יודע על מקום אחר שניתן לראות את המסך באיזור המרכז ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, לאחותי נהרסה הטלוויזה, (הממש ממש ישנה שלה), במקום לקנות חדשה, חשבתי לקנות מסך מחשב בסביבות ה 1000 שקל, ועוד מכשיר כזה שנותן למסך אפשרות להיות TUNER, וזה במקום טלוויזה דקה שעולה 2000+, מה דעתכם? זה יעבוד טוב?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה. אני מחפש מסך.. בעל שם.. ומחיר של 1600 ש"ח גג.. העונים לכותרת.. תודה אה.. ושיהיה מינימום 5MS.. ולפחות 1:8000
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! איזה מסך עדיף מבין 2 אלה למעלה? אישית אני מעדיף את הרזולוציה של הדל אבל הסמסונג נראה יותר איכותי. מה עדיף ? תודה!!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם, מאחר ולצערי לא קיימת תצוגת מסכים בשום חנות בארץ בסגנון זו שקיימת בחו"ל בחנויות כמו BestBuy, אני נאלץ לחפש מסך על בסיס נתונים טכניים בלבד. אשמח אם תוכלו לתרום מנסיונכם. אני מחפש: 1. 27 אינץ' +-. אפשר 26 ואפשר 28, אבל לא 32 או 24. 2. QHD. לא 4K כי זה כבד מדי לכ.מסך (1070) אבל גם לא HD. 3. זמן תגובה סביר למשחקי יריות. משחק בזמני הפנוי בסופי שבוע בלבד, לכן לא קריטי לי להיות על 165hz ב 1ms g2g אמיתי, אבל אני רוצה להימנע ממריחות ותגובה איטית ככל הניתן. 4. איכות צבעים טובה ככל האפשר בהינתן כל מה שלעיל. עדיף HDR אם יש אפשרות במסגרת התקציב. כמה נקודות נוספות: א. הבנתי שה QLED של סמסונג נותנים איכות צבעים מצוינת, דעת…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך לגיימינג. משחקים לדוגמה שאריץ עליו יהיו Overwatch או Withcer 3 ברזולוצית 4K. אין לי עדיפות לחברה מסוימת, רק שתהיה אמינה ומסך בעל איכות בניה טובה כמובן. הפרמטרים הרצויים: גודל: 27-32 רזולוציה: 4K פאנל: IPS קצב רענון: 120 ומעלה תמיכה בטכנולוגיות- HDR ו GSYNC חיבורים- HDMI (וגם USB יכול להיות נחמד אבל לא חובה). אני מתכוון לרכוש גם כרטיס מסך ומחשב חדשים כך שאפשר להניח בצורה בטוחה שהמחשב/כ.מסך לא יהוו צוואר בקבוק. התקציב נכון לעכשיו באזור ה 2000-2500, אשמח להכוונה. ושאלה נוספת- מה דעתכם לגבי רכישה של מסך מחו"ל? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הרבה ממיליצים על הvp930 האיכותי, האם המסך הזה vp920b הוא גם טוב מישו מכיר אגב יש לו 4ms למשחקים... מה אתם אומרים.?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
בביקורות כאן באתר ובנעוצים על המסכים הממולצים, יש התייחסות למשחקים וגרפיקה, כדי לבחור במסך המתאים לצפיה בסרטים (במחשב ולא בסלון), האם עלי להתייחס כמדד למסך המתאים (בהמלצות) לגרפיקה או למשחקים או ששניהם, גרפיקה ומשחקים, היינו הך?
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עריכה: אני צריך את המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר בשביל תכנות ועבודה מול VISUAL STUDIO. בעצם גם לשניהם ביחד כי אני מתכנת משחק מחשב. ראיתי במאמרים שלכם שיש ביקורות על מסכים שנראו לי קצת ישנים? אולי בגלל שלא ראיתי שום דבר שמדובר על חיבור הDVI יש לי מסך LCD 17" עם חיבור אנלוגי, אני מחבר אותו למתג כזה (SWITCH) שמחליף בין שני מחשבים. הבעיה היא שיש לי כל מיני עיוותים קטנים במסך, ואני חושש שזה בגלל המתג. חשבתי שאם יהיה לי מסך עם חיבור DVI דיגיטלי לא יהיו לי העיוותים האלה גם אם אני אחבר אותו לSWITCH עם חיבור DVI. אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לדעת בנוגע לחיבור הDVI כשאני קונה מסך? יכול להיות חיבור DVI שהוא לא דיגיטלי? והאם יש לכם המלצות על מסכים טובים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר רכישת מחשב "high end" עם כרטיס rtx2070 ,מרגיש שהגיע הזמן להתחדש גם במסך HIGH END ( עבור משחקים,גלישה וכו) מי זה שנים אני רק עם מסכיי DELL- ips והמסך הנוכחי U2312HM , שנהנתי איתו מכל הבחינות , משחקים ,גלישה,עבודות ,קריאה וכו - יש כפתור לחצן נגיש של מעבר מהיר בין מוד משחקים ,טקסט, וסרטים שהיה בשימוש קבוע. חיסרון היחידי זה בעצם ה 60 הרץ ,הגמגומים וקרעים שאני חווה במשחקים מסויים . לכן אני רוצה להתחדש במסך חדש , שהו קודם כל G-SYNC בהגדרתו שתומך ב 1-144 הרץ כלומר גם טווח נמוך, חשוב לי שהתמונה ,תהיי כמה שיותר חלקה גם ב fps נמוך , כי אני פחות תחרותי במשחקים-לא משחק ברשת ,ומעדיף את היופי של הגרפיקה וכל כותר משחק טוב אני מעדיף לסחוט את הגרפיקה לכמה שיותר גבוהה…
-
- 16 תגובות
- 5k צפיות
-
-
רכשתי את samsung 226bw ויש לי שאלה. איך אני בודק איזה פאנל יש לי? A? S?.. וכדומה.. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני די חדש בעסק ואני לא ויודע מה עדיף למשחקים כמו Crysis וCOD4 האם עדיף ה22' הרחב או 19' המרובע?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ערב טוב, חשוב לציין שזהו מחשב עם כרטיס מסך 9500pro אז רזולוציה צריכה להיות בהתאם. אחרת המחשב פשוט מקרטע. בנוסף, המסך מיועד להורים ולכן יש לשים לב תצוגה תהיה מספיק גדולה. בינתיים חשבתי על Samsung 943BW. אשמח להצעות שלכם. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב שלי (עם GTX560Ti), אני מעוניין לחבר מסך טלוויזיה במקביל למסך המחשב.. - כבר העברתי כבל באורך של כ-10מ'. (HDMI1.3C על גבי CAT6 מסוככים). - התוכן שיוצג בטלוויזיה יהיה תמונה/וידאו שלאו דווקא בפורמט 16:9. - המקום מואר היטב. - מרחק הצפייה מהטלוויזיה יהיה כ-2.5מ'. - אעדיף מסך קטן ממדים (ודק). - התקציב לפי הדרישות. 1. אשתמש בכניסת HDMI בטלוויזיה.. למה זה משנה באיזה כניסת HDMI אשתמש? (ישנן טלוויזיות שמדגישות שכניסת HDMI אחת מיועדת ל-PC) 2. לא מעוניין להעביר אודיו.. האם זה ישנה באיזה יציאה של כרטיס המסך אשתמש? (DVI/MiniHDMI יחד עם מעביר מתאים ל-HDMI) 3. מסך המחשב (23") רץ ב-FHD.. האם זה ישנה אם הטלוויזיה תהיה HDReady במקום FullHD? (נגיד כששני המסכי…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, מתעניין ברכישת מסך QHD 1440p, כלומר רזולוציה של 1440x2560 בגודל 27". המסך הוא גם 165Hz. (כבר יש לי דגם שאני רוצה) אם אני אחבר את ה-PS4 שיש לי (הוא לא פרו), מה יקרה? תהיה תמונה מטושטשת? הרי זה מוזר (סורי על אי-ההבנה אני לא הכי מבין בנושא), אם מסך שיכול להציג 2560x1440 פיקסלים (3,686,400 פיקסלים) אמור גם בלי בעיה להציג FHD כלומר 2,073,600 פיקסלים לא? ומה לגבי התדר, ה-PS4 מוציא 60Hz אז גם עם זה המסך אמור להסתדר לא? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה אחרי הרבה המלצות שקיבלתי, קניתי את המסך הנ"ל והוא הגיע היום. חיברתי אותו למחשב, הכל בסדר, אבל שמתי לב שבגוונים מסויימים (למשל האפור שבצידי הפורום והתכלת הבהיר שמקיף את חלון כתיבת התגובה) רואים פסים אנכיים במרווחים של כחצי ס"מ... אני הוזה? הגדרתי משהו לא בסדר או שקיבלתי מסך תקול? :-[ אשמח לתשובה מהירה בשביל לדעת אם ליצור קשר עם השירות לקוחות ולבקש שיחליפו את המסך, תודה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
המסך שלי כבר גוסס לי ואני צריך מסך חדש, לא חושב שצריך להשקיע מעל 1300 ש"ח. אני מוגבל ל-42 ס"מ עומק של מסך על השולחן שלי. ל-CRT יש לי מקום על השולחן רק ל-17'', וכל מסך LCD 17'' יהיה יותר יקר מזה. אז, זה או שאני קונה 17'' CRT, או 19'' LCD. אני צריך מסך חדש, לא רוצה חדש המסך מת לי (היטאצ'י), הוא מרצד, והוא כהה נורא. אני צריך מסך שלא יתקלקל מהר מדי, ואני לא מחשיב את עצמי גיימר אז לא אכפת לי במיוחד איך ייראו משחקים. [ עדכון: כבר ירדתי ממסך רחב וPROVIEW, ראיתי שהחברה לא משהו ומסך רחב מיותר לי ] אני מעדיף CRT 17'', כי זה איכות טובה וזה מספיק לי. אבל אם יש לי מסך כמו הנ"ל שעולה בערך אותו דבר ומשיג לי נתונים גבוהים יותר, למה לא. תוכלו להביע את חוות דעתכם? תודה, PK
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן מחר אני הולך לקנות את המסך הנ״ל לאחר שראיתי שהוא הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם צריך לבדוק משהו לפני שאני מקבל אותו? למשל מספר דגם או מפעל/שנת יצור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את ההמלצות שרשומות בהודעה של ספטמבר 08, וראיתי גם קצת בזאפ. השימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא צריך למשחקים. מעדיף שיהיה ארגונומיה בסיסית: שיהיה אפשר לתת לו שיפוע קטן, אבל לא צריך שם גמישות של מתעמלת רומניה. מה כדאי ולמה? אם יש בכלל דגם אחר מומלץ של סמסונג שעונה על הצרכים שלי, אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים מסך ASUS VG249Q אבל החזרתי אותו כי הוא היה פגום, וגם איכות התמונה לא הייתה טובה בכלל וגם עכשיו יש בלק פריידי בעולם אז אולי אפשר להזמין מאתרים בחו"ל המסך שהחזרתי היה 144HZ ופעם ראשונה שאני משתמש ב-144HZ וזה נחמד אז עדיפות שיהיה 144HZ או (אולי 120 גם מספיק?) ואם אפשר שיהיה IPS. ושאיכות התמונה תהיה טובה, שיהיה חד, אז אולי אפילו צריך 1440P ולא FHD כי התמונה באסוס הייתה זוועה יצאו לי העיניים תודה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
תוך כדי התעסקות עם המחשב הצלחתי להפיל את הספק כוח של המסך על הריצפה, ומאותו רגע המסך הפסיק לדלוק. התעסקתי עם זה קצת אבל נראה שהספק עצמו גמור לצערי. לפני ששוחטים אותי במחיר לספק מקורי חלופי, יש כזה דבר ספק גנרי אמין? לפי מה שרשום פה, הספק הוא: input: 100-240v output: 22v 4.54A מחיפוש מהיר בגוגל לא הצלחתי לאתר משהו בארץ, אבל אולי מישהו פה מכיר?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בעיקר לקריאת מסמכים, אינטרנט ופה ושם סרטים. יצורף למחשב הבא : * i3 3.1GHZ 1155 * biostar H61MH * sparkle GTX460SE 1024 תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.. הזמנתי לפני איזה חודש בערך מTMS מסך VP930 שלא היה אז בארץ. חיכיתי לו דיי הרבה זמן ואז הוא הגיע, אחלה מסך לטעמי.. היום הסתכלתי על המדבקה מאחורה וכתוב VP930-3.. יש איזה בעיות שאני צריך לדעת עליהן? תודה בכל מקרה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-