עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני מחפש מסך מחשב לגיימינג עם תקציב של עד 3500 עם רצון לקצץ כמה שיותר ברצוני למסך בגודל של 21 עד 28 (מעדיף יותר את ה-28). רצוי 4K. ובכללי מסך טוב לכל המשחקים המודרנים כיום ולצפייה במדיה. יש לי דגם שחשבתי אליו אשמח אם תגיבו אליו. http://www.amazon.com/Samsung-28-Inch-Definition-Monitor-U28D590D/dp/B00IEZGWI2 נ"ב: אני חדש לפורום אז תסלחו לי אם אני כותב לא בצורה הכי מקצועית

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. מסך מחשב 2560x1440, UHD

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. זה המסך שיש לי בעבודה כרגע: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=955218 ואני מעוניינת לקנות משהו דומה הביתה, אני מעצבת ואני אשמח שזה יהיה 4k כדי שלא תהיה לי בעיה של פיקסלציה בחיבור למאק. אשמח לעצתכם בנוגע לשאלה האם יש משהו דומה אבל בתקציב יותר צנוע.

4. אני מיתלבט בין 22" ל24" מ-2 החברות הנ"ל אני מסיג אותם במחירים מאד זולים את האסוס ב-1900 24" ו-22" ב-1200 ושל PREVIO אם אני לוקח זה 24" והוא יעלה לי 1700-1800 השאלה אם ה-2" האלה יעשו את ההבדל וגם מה האיכות...?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. אם לא תגיע אחת כזו.. נראה לי שלא צריך לשבור יותר מדי את הראש(אלא רק את הכיס :-\) ואלך על זה: http://www.mag.co.il/sg_product~21003026~173~39.htm (נגד המסך הזה -אני לא מאמין שמישהו יכתוב חצי מילה רעה)

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  6. שלום חברים אשמח לדעתכם\ידיעותכם בנושא. אני מעוניין להאריך את את הכבל מהמחשב שנמצא מרחק 20 מטר מהטלויזיה. אני רוכש כבל מאריך של VGA ומחבר אותו למתאם DVI עבור כרטיס מסך מסוג 8800 GT האם יש צורך במגבר עבור ההארכה של ה20 מטר? תודה חברים.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות את המסך dell 2407 אך אני חייב לדעת אם יש איזשהי דרך לתלות אותו על הקיר? אם יש מתקן שאיתו אני מושך את המסך אלי ודוחף אותו אחורה ומזיז אותו? כי אני מעוניין שהמסך יהיה גם למחשב וגם לטלויזיה!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  8. נתקלתי במסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718594והופתעתי ממחירו. האם מישהו משתמש בו? והמחיר ראוי?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום חברים יקרים אני רוצה לקנות מסך חדש בעז"ה למחשב השאלה החשובה האם כדאי LG LCD 24 W2486L Led 2Ms או SAMSUNG BX-50 BX2450 - LED 24" 2MS מה הכי כדאי לקנות ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מסך 24 אינטש עד 1000 שקל. בכלל, איזה מסכים היום נחשבים טובים ואמינים? :hi:

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. טוב, דודה שלי מגיע עוד חודש בערך מארה"ב . אני מעוניין להגיד לה שתביא לי את המסך הזה איתה (2407WFP-HC) רציתי לדעת אם צריכות להיות בעיות כלשהן ? מכס, או כל משו דומה לזה ? אני ממש ממש לא מבין בזה . תודה מראש

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש שני מסכי T240 של סמסונג- איפה כדאי לחפש הצעות מחיר, למחיר הזול ביותר??

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  13. אני יודע שחופרים פה על זה... אבל אף אחד לא נותן תשובה כמו שצריך במקום אני מעדיף שתגידי חסרונות של כל מסך ואיך התאכזבתם מאשר יתרונות asus mw221 - ראיתי פה שהוא נבחר בשנייה שמשנים להגדרה של srgb וחארטה כזה. sumsung t220 - בבאג אמרו לי שזה אחד המסכים הכי טובים שיש אבל זה באג וזה חנות. 2243bw - קראתי ביקורות טובות. 2253bw - תאמת אני רואה שאנשים ישר אומרים ללכת ל 2243 שיש שאלה עליו. 226bw - לחבר שלי יש אותו ואני רואה שהרבה אנשים קנו אותו אני סקרן אם הוא עדיין פונקציה היום כי הוא קנה מזמן. תעזרו לי לפסול משהו... באמת שאני מתחיל להשתגע זה כזה הבדל משמעותי ביניהם?? מה אתם הייתם לוקחים מרשימה כזאת או בכלל משהו אחר... פתוח לאפשרויות תודה.

14. מכסים את הס"מ העליון של המסך, בלילה (6 שעות אחרונות) שילשו את השטחל שהם תופסים. לא יודע מאיפה הבעיה, מעולם לא ראיתי כזו בעבר. לא קשורה בתוכנה כי לא מופיעה בפרינט סקרין. למישהו הפתרונים?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום, לאחר כמה שבועות של התענינות במסכים, אני מתכוון להזמין היום שאגיע הביתה את ה VP930 מחנות בשם פילוט בכפר סבא. רציתי לדעת מה בדיוק כדי לי לברר עם בעל החנות לפני הקניה? בדיקת פיקסלים שרופים? אצל מי? איך? למה? אחריות? אשמח לדעת כמה נתונים בסיסים שאוכל לברר בחנות עצמה לפני הקניה. תודה רבה :-)

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מה הפאנל הכי טוב של המסך הזה ואיך אני יכול לדעת עם איזה פאנל הוא יבוא מהחנות ?

• 23 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. השימושים שלי-משחקים בהגדרות כבדות, סרטים, טקסט ואינטרנט. אשמח אם תחלקו איתי מנסיונכם. איכות חשובה לי, אבל אני רוצה להיות וודאי שההבדל אכן כזה קריטי. תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני קונה היום מסך חדש מחנות רגילה, והאפשרויות שלי זה רק בין המסכים האלה (22" עד 800 ש"ח) Fujicom W2206S עולה 775 ש"ח Proview ‏FP2226W עולה 749 ש"ח Fujitsu Siemens SL3220W עולה 770 ש"ח Acer V223HQB עולה 769 ש"ח Philips 220E1SB עולה 799 ש"ח על מה אתם ממליצים? אני לא רואה סרטים רק חשוב לי שיהיה נוח לעיניים כי אני הרבה שעות על יד המחשב.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  19. אני מתלבט בין שני טלויזיות LCD של טושיבה- 26" לבין 32" , ההבדל במחיר הוא 30$ אז הכסף הוא לא הגורם פה. יש לי אפשרות לקנות טלויזיה שתשמש אותי בתור מסך מחשב , אני אשב במרחק של עד מטר ממנה- בסרטים אולי 2 מטר... עכשיו , איך זה במחינת איכות אני מתכוון כשרואים את המסך מקרוב זה לא יפריע להנאה שלי ?- למי שלא הבין אני מתכוון להרווח שיש בין השורות על המסך.. ועוד דבר, זה לא יהרוס לי את העיניים לראות ככה גודל מקרוב. אשמח לקבל תשובות, תודה לעוזרים ...... (-: עריכה: יש לי עוד שאלה: מכס- כמה אני אמור לשלם? יש שתי אפשרויות משלוח: 1. (FEDEX או משהו כזה) 2. משפחה שחוזרת מחו"ל. מה יוצא יותר משתלם ? - משפחה או משלוח

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. מה דעתכם על המסכים האלה? שני המסכים הם מסכים רחבים "19 עם זמן תגובה של 2ms. אני רוצה מסך עם עיצוב יפה ופשוט, בעיקר ל-Office. יש לי עכשיו ASUS MW221u (מסך רחב "22), ואני רוצה עוד מסך יותר קטן וזול למחשב נוסף. התרגלתי כבר למסך רחב, ואני לא יכול לחזור אחורה למסך רגיל. MAG AI937W http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11227 LG L196WTQ http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11953 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1875&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a&

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. שלום לכולם. אז ככה יש לי רק מחשב נייד ואני מחפש מסך 19 אינץ' לחבר אליו. לא מעניין אותי זמן תגובה או ביצועים עם משחקים, מה שכן חשוב לי זה שאת התמונות שלי אני יוכל לרואות באיכות הטובה ביותר. אני לא רוצה להשקיעה יותר מ 1700 ש"ח אם מישהו פה מבין בתחום הזה אני מאוד יעריך את העזרה שלך. תודה

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  22. אני מחפש מסך למשחקים ולסרטים זה הכל... בעיקרון לא משנה לי רחב או לא... בהתחלה רציתי מסך רחב.. אבל במחירים האלה אין משהו ממש טוב שאפשר להשיג אז נראה לי אני יתפשר על מסך 19 אינץ' רגיל... אלה אם כן למישו כאן יש מסך רחב והוא ממליץ בחום על מסך רחב לסרטים ולמשחקים אז סבבה... בכל מקרה... אני מחפש מסך טוב שלא יהיה לי מריחות וכאלה המחיר הוא בין 1300-1500 תודה רבה לעוזרים...

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  23. טוב אז ככה אני קונה בקרוב מחשב ועכשיו מה שחסר לי זה מסך אז אני צריך שתמליצו לי על מסך LCD שטוב לGAMING התקציב הוא בין 1000-2000 עם חריגות קלות יש לי שאלה MS גבוה זה טוב או שMS נמוך זה טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שיתן לי כמה שיותר ביצועים במשחקים ושאוכל לעבוד שעות רבות מול המסך בכתיבה מבלי כאב בעיניים. התקציב שלי עד 2200 שקלים לגבי הגודל של המסך שיהיה לפחות 19 ומעלה. תודה לכם מראש!.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by avi94,

שלום, יש מסך סמסונג שברצוני לקנות כי הוא מתאים לי מבחינת הגודל והעיצוב, אבל חשוב לי לדעת שהמפרט הטכני שלו טוב, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אם המסך איכותי מבחינת המפרט הטכני שלו. לינק למסך- בתודה מראש לכל המגיבים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים