עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eyaler,

שלום האם מישהו יודע אם אפשר להחליף את ה-INPUT בDELL 2407WFP בעזרת תוכנה או מקלדת במקום שימוש בכפתור שעל המסך? תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  2. Started by EAD,

שלום ראיתי את המסך הזה, שיש לו נתונים לא רעים בכלל כמו חדות רגילה של 1:800 ודינמית של 1:2000 בהירות של 1:300 גודל 20.1 אינץ פאנל שלIPS איכותי עם 16.77 מליון צבעים וזמן תגובה של 8 מילשניות מה דעתכם עליו?לא מצאתי ביקורות עליו ברשת, אז אשמח לשמוע ומה עדיף? המסך הזה או זה של NEC NEC-Mitsubishi 20WGX2 ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Orsolomon,

היי, אני לא מת על מסכי הLCD אבל בגלל שאמא רוצה להוסיף לי עוד מסך אז היא בקשה ממני לבחור אני רוצה מסך בכ-1200¤ , אני מעדיף 22" של חברה מוכרת ושיהיה מסך נוח כמובן חשבתי על Samsung 2253BW או משהו בסגנון יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by Nathan101,

שלום, אני רוצה לקנות מסך ב-1000-1100 שקל לצורכי משחקים וגלישה באינטרנט. אם אפשר מסך איכותי שיעשה את העבודה כמו שצריך ויעמוד בדרישות שלי. אם אצטרך לחרוג בשביל מסך שישתלם לי אעשה זאת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by huber,

הי חברים. בחיפוש אחר מסך למחשב 4K עם תמיכה ב HDR. מרבית המסכים כיום בשוק התומכים ב HDR עומדים בתקן DisplayHDR שמגדיר בהירות נמוכה מידיי בשביל HDR "אמיתי". הנה דגומא מושלמת לכך: https://www.digitaltrends.com/monitor-reviews/lg-32ud99-w-review/ A few items stand out in the HDR10 specification. These are the use of the Rec. 2020 color space, 10-bit color depth, and a maximum brightness value of 1,000 nits. LG’s 32UD99-W is an impressive monitor, but it doesn’t fully support these features. The brightness value is the most notable problem, because the monitor is quoted to hit a peak of 550 nits with a typical maximum of 350 nits. Our test equi…

6. טוב חברים אני במצוקה קשה, בהמשך ל thread אחר שפירסמתי כאן אני כרגע מתעניין במסך dell 2007fp, ברם אני לא אוהב לקנות חתול בשק (ובטוח לא חתול כזה יקר). אני צריך רשימת חנויות בהם מציגים מסך זה על מנת שאני יוכל להתרשם ממנו פיזית ואוכל להחליט סופית ללכת או לא ללכת על המסך ואם אפשר אז באזור המרכז וכמה שיותר קרוב לראשל"צ יותר טוב. ורק שלא תגידו שלא שניסיתי: ניסיתי כבר כמה חנויות, חלק גדול לא מציג בכלל מסכים רק אפשר להזמין מהם בעוד חלק אחר מציגים רק את המסכים הזולים (panel TN) אפילו חנויות שמוכרות את המסך הזה לא מוכנות להציג אותו אלא רק לאפשר הזמנה שלו ולמרות דברי איש המכירות ה"אמין" : יש לי כזה בבית אני מעדיף לראות את המסך בעצמי לפני הקניה (ותסלחו לי שאני ספקן)

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  7. אני רוצה לחבר 5 מסכים קטנים ( עד 12 אינץ ) ולראות בכולם טלויזיה ( זה בשביל מספרה אם לא ניחשתם עד כה ) אני מכיר את האופציה של מסגרות דיגיטליות שיכולות להיות מסכים אבל השאלה אם אפשר לחבר מספר מסכים ולראות את אותה תמונה בכל אחד ? יש עוד פתרונות / רעיונות ? נא עיזרו !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני כתבתי פה את זה 3 פעמים בפורום שהמסך של המחשב נסגר ללא סיבה, זה קורה רק במשחקים אבל לא בכולם המסך פשוט נסגר וכתוב : "Power Saving Mode" זה לא קורה בכל המשחקים רק בחלקם מידי פעם זה גם קורה לא במשחקים (לעיתים רחוקות מאוד) -המחשב לא נסגר רק המסך (ואז אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור) -זה קרה לי בווינדוס XP ואז שיניתי לוויסטה וזה לא שינה כלום. (המסך עדיין נסגר ללא סיבה). ואני לא יודע מה לעשות! זה בטוח לא משהו במשחק כי זה קורה גם כשאני לא במשחק ניסיתי בהגדרות של המסך והורדתי שם הכל וזה עדיין קורה! זה לא וירוס 100% כי זה קרה לי גם בוינדוס הקודם. ככה שאני ממש נואש! אני לא יודע מה לעשות! בבקשה תגידו לי מה לעשות!!! :'( בתודה ענקית Mystery.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קניתי את המסך asus pg279q לפני כמה ימים ואני שמתי לב שבמסך שחור יש לי אורות בצדדים של המסך, הבנתי שהבעיה במסך הנ"ל מוכרת אני פשוט לא יודע אם שווה בכלל ללכת לחנות לבקש החלפה לאותו מסך כאילו האם זה בכלל יעזור לפתור את הבעיה... תמונה של הבעיה- לא ברור לי אם זה ipg glow רגיל או light bleed שהבנתי שהוא יותר חד ונקודתי. שימו לב שתמונות סלולאר הופכות את התופעה ליותר קשה ממה שהיא באמת במציאות אבל זה אכן נראה לעין במציאות כלומר לא צריך להתאמץ כדי לראות את האורות הללו זה פשוט לא ברמה כזו גבוה כמו שהמצלמה עושה את זה...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by gman_il,

בעקרון עד לא מזמן רציתי לקנות את ה- LG L227WTG. עכשיו החלטתי שאני רוצה לעבור ל-24. במידה ויש דגם מקביל למסך הנ"ל אשמח לדעת. בעקרון אשמח למסך עם GLOSS אבל זה לא חובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  11. לצערי אין במלאי את הסמסונג 931B או 932B, נאמר לי שאלה יגיעו בייבוא בעוד כשבועיים שלושה וחבר שלי לא רוצה לחכות. הוא רוצה מסך מתחת ל-8 ms ובצבע שחור . יש משהו ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. שלום, אני מחפש מסך בגודל 27 אינץ ברזולוציה 1440X2560 עם ארגונומיה טובה, שיהיה ניתן לעלות ולהוריד את הגובה שלו בקלות. אני מתכנן להזמין מEBAY/אמזון ולכן התקציב הוא 600-550 דולר כולל משלוח ומע"מ-עדיף כמה שיותר זול. המסך משמש לעבודה רגילה (אינטרנט, WORD וכו') וקצת למשחקים. האם יש חיה כזו או שאאלץ להסתפק במסך ללא ארגונומיה טובה? במידה ואין אשמח אם תוכלו להמליץ לי על 27 ללא ארגונומיה. הכרטיס מסך הינו GTX760 מעבד 4770. תודה מראש, ערן.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. איך המסך Dell 23in U2311H לגרפיקה? יש משהו אחר עדיף עד 1100 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  14. benq fp92e הוא מתומחר ב-1350 ש"ח שזה די נמוך הייתי רוצה לדעת אם זאת מציאה או שזה מתבטא באיכות שלו.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by ish,

כמו שציינתי אני מעוניין לקנות את המסך הנל בגודל 24 אינץ, שאלותיי: האם הוא לא גדול מידי בצפיה וישיבה רגיל מול מסך? אני עובד עם 19 של סמסונג, איזה REV כרגע נמכר ומה ההבדל בינהם? ארגיש הבדל(לטובה, לרעה) לעומת הסמסנוג הישן שלי 930B ישן וטוב וכמו כן אם יש למשהו אשמח לחוות דעת ולתמונות איך הוא נראה על השולחן ראיתי בגוגל אבל אין כמו מראה אמיתי.. מה גם אשמח לראות איך רואים דף אינטרנט למשל YNET.CO.IL במסך כל כך רחב...ולא במצב אנכי האם יש משהו יותר מומלץ בגודל הזה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום אני מחפש מסך איכותי עדיף 22'' וטוב למשחקים וסרטים בעיקר בתקציב של 800 שקל. הוא יתווסף למערכת הבאה: amd X3 720 hec 500W ati 4570/4850 לא סגור עדיין 4g זכרון Gigabyte MA-770T-UD3P בלי חריגות גדולות בבקשה. תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. אני מתכנן בקרוב מאוד להחליף מסך למחשב, ואני צריך אותו בעיקר למשחקים ומדי פעם לסרטים (המחשב שלי מחובר ברשת לXBOX 360 שמחובר לטלויזיה) ועריכה גראפית קלה. הכי חשוב לי שתהיה איכות תמונה מעולה ושלא יהיו מריחות ושזוויות הצפייה יהיו סבירות. גודל המסך עדיף בין 20-22", אבל אפשר גם 19 אם זה הכרחי מאוד. שהמחיר לא יעלה על 1300-1400 שקל. אגב, שמעתי שהמסכים של דל די טובים, אז הם אופציה בכלל? אני לא מבין בגרוש במסכים ולכן אני לא רושם התלבטות בין מספר מסכים, אני מבקש שתמליצו לי אתם מה יהיה הכי טוב. אם זה חשוב, הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 320MB תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by shershk,

שלום רב, אני מחפש את שרטוט המעגל החשמלי של המוניטור כדי להתמודד עם הפסקת פעילות שלו תודה על הסיוע המהיר שמוליק

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  19. Started by DieWithHonor,

אז ככה. אני מחפש איזה תכשיר או מטלית או מה שזה לא יהיה שמיועד לנקות מסכי LCD (טישו פשוט מזיז את האבק מצד לצד ויש כתמים שהטישו לא משפיע עליהם), אני מפחד להשתמש בחומרים אחרים, אז ביררתי קצת והבנתי שיש דברים מיוחדים שמיועדים בשביל לנקות מסכי LCD. אני אשמח אם תוכלו לקשר אותי לחנות אמינה (או בחיפה או בהזמנה מהאינטרנט) שמוכרת דבר כזה, ולא יקר מדי (האמת שאין לי מושג מה הטווח מחירים של זה בכלל). *אני רוצה שהתכשיר יתאים גם למסך מחשב שלי 17" וגם לטלוויזיה בסלון 27". תודה!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by SensatioN,

מישהו יודע או שמע מתי יוצא הגירסה A01 של המסך הזה ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by HFDO5,

שלום יש לי אופציה למחיר זול למסך הנ"ל אני לפני שדרוג מערכת וכנראה הכרטיס מסך יהיה 4870 1GB המסך מתאים למשחקים? הרזולוציה שלו היא כמו של FULL HD זה אומר שהוא תומך FULL HD למרות שאין לו כניסות תואמות? (רק DVI HDCP)? עד כמה 5 MS יפריע לי במשחקים? המערכת תהיה בעיקר למשחקים בסגנון CRYSIS / FARCRY וכו'. יש למישהו הצעות למסך 22" - 24" אחר ? אם לא המסך הזה, התקציב יהיה בערך 1500 ש"ח תודה ;D

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by hensh9,

ולא ידוע מתי יגיע מלאי.. היבואן הראשי-אומניטק טוען שלא רווחי עבורו להביא את הדגם הזה בגלל שאין לו ביקוש והוא דווקא ממליץ מאד על VX2025WM Viewsonic אשמח לשמוע אם מישהו שמע על מלאי זמין למכירה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  23. יש לי רסיבר חדש, שאין לי כ"כ איפה למקם אותו, והייתי מעוניין למקם אותו מתחת למסך LCD שלי. אני יודע שרכיבים חשמליים כגון ממירים, שנאים וכד' גורמים לבעיות במסכי CRT. האם במסכי LCD זה ישפיע באותה צורה? תודה.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by BenMalka,

שלום לכולם התחדשתי במסך 2253BW ויש לי כמה שאלות: 1. למה הכפתורים של הפאנל לא עובדים? 2. איך אני מתקין את הדרייבר? 3. למה האיכות תצוגה לא הכי חדשה? (טקסטים) אפשר לשפר את זה? תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  25. Started by snir0,

אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מסך חדש ושאלתי היא: מדוע מסך CRT 19 מציג רזולוציות גבוהות במיוחד יותר מ- 1024*1280 שזה חשוב במשחקים( תקנו אותי אם אני טועה) ואילו ה-LCD 19 תומך עד רזולומיה של 1024*1280 ואז כרטיסי המסך המתקדמים לא יוכלו לבוא לידי ביטוי, ובכל זאת גיימרים ממשיכים לקנות LCD? אני מתלבט בין CRT ל-LCD..... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.