מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
בס"ד אני צריך בבקשה המלצה למסך עד 750 שקל עם חריגה לשימוש גיימינג וסרטים לא חובה רמקולים מובנים... עדיפות שהגודל יהיה 21.5(full hd) ומעלה מנהלים מצטער שאנ לא עורך עם טופס פשוט אני משתשמש בטלאפון... ועדיפות לחנות ksp תודה מראש לעוזרים וערב טוב
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 2500) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. כניראה הכרטיס מסך יהיה במחשב הוא GTX 960/970... ישמח תגובות כי הקניה זה לשבוע הזה ממש זקוק לעזרה.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גודל המסך "17 אפשרויות תמונה Movie,Text,User,Normal בהירות 300cd/m² רזולוציה1280X1024 0.264mm גודל פיקסל יחס ניגודיות 1:1400 מהירות תגובה 4ms מגוון צבעים 16.2M תדר אופקי 30~83kHz תדר אנכי 56~75 Hz זווית צפייה 160°/160° DVI כניסה דיגיטלית כניסה אנלוגית DSVB-15 אוקי אז ככה דבר ראשון... הכרטיס מסך שאני משתמש בו nvidia geforce fx 5200 128mb הבעיה היא שאין בכרטיס הזה DVI ואני לא מנצל תמסך כמו שצריך .. הייתי רוצה שתייעצו לי על כרטיס שאיתו אני אנצל את המסך כמו שצריך מחפש כרטיס שיתן תמונה חדה וברורה למסך החדש כמובן עם יציאת DVI אם אפשר מספר אופציות שאתם מכירים כדי שתיהיה לי אפשרות בחירה כל מי שנכנס והגיב ת…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, תכננתי לקנות את הAsus שהומלץ עליו פה במדור ביקורות אבל לאחר חשיבה ממושכת הבנתי שאולי זו לא הבחירה החכמה. אני מתכנן בנוסף למסך לקנות גם כרטיס טלויזיה שעולה כ300-500 ש"ח ולכן אם יש מסך שאני אוכל לחבר אליו את הממיר ישירות זה בונוס עצום ואני מוכן לחרוג עד כ1000 ש"ח בשבילו(או טיפה יותר אם באמת צריך). עוד דבר קטן, אני לא מתכנן לקנות את המסך כרגע, אלא רק עוד כחודשיים וחצי, אחרי שאני אסיים את שביל ישראל, אז אם יש איזשהו מסך שאמור לצאת בתקופה הזאת ואמור להיות בטווח המחיר בבקשה תיידעו אותי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות מסך LCD ACER 19 איך הוא ? מסך מחשב Acer דגם X193WBD עולה 620 ש"ח חשבתי לקחת כבל DVI לשפר את התצוגה . הציעו לי עוד מסך שהוא נראה חבל על הזמן BENQ E2200HD ב 1140 ש"ח 22 אינץ .
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב... אני צריך המלצה למסך בשביל משחקים (דיאבלו, מקס פיין 3) בגודל 23" ויותר... במחיר עד 1000 אולי 1200 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ כלומר, על האמינות שלהם במסכים...וכו'... מי שיודע משהוא בבקשה להגיב....
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי חבר שלי קנה מסך 22" אני מחפש תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים שאני יוכל לבדוק אצלו יש תוכנה מומלצת אשמח לקבל הפניה להורדה תודה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חברה רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp?page=Specifications והאם הוא טוב יותר מ lg 1970hr תודה רבה נ.ב. מה זה Dynamic Contrast
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ועדיף כמה שיותר זול , שיהיה לפחות 1600X900 וכמה LED עדיף על LCD? בטלוויזיות LED לדעתי רואים הרבה פחות טוב מLCD . זה הולך להיות מסך שני שרץ על רזולצייה מקסימלית של 1680X1050 איך זה משפיע ? הם צריכים להיות על אותו רזולוציה? כרטיס מסך GF7600GT
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליצו לי על(א') - Samsung 226BW וחבר שלי המליץ לי על Dell E228WFP איזה מסך עדיף? (ואיזה פאנל עדיף?) נ.ב. אם יש מסך יותר טוב תמליצו, תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ לגבי רכישת מסך עבור מחשב למטרת משחקים... ראיתי פה בפורום שהמסכים הכי מומלצים ורצים הם ה - samsung 2333t וה - dell u2311h מצד אחד - הבנתי שלמטרת משחקים הסמסונג אמור לעשות את העבודה והוא עולה בסביבות ה - 900 שקל. לעומת זאת הדל יקר ב - 500 שקל לערך אבל מפארים אותו ללא סוף. התקציב שלי הוא גמיש ככה שאני באמת יכול ללכת לכאן ולכאן.. אז השיקול העיקרי שצריך להיות הוא מה הכי מתאים לי. המחשב שיחובר למסך הוא בעל כרטיס 6870 יחיד כרגע. למרות שיש סבירות מסוימת שבעתיד - חצי שנה אולי יתווסף עוד ל - CF. המסך יהיה בחדר האישי שלי. אז יתפקד גם בכדי לראות סרטים ב - HD מהמחשב.. אשמח לחוות דעת.. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.11.2010 בשעה 18:46:04 אהה כן ועוד משהו.. ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני מתלבט בין 2 סוגי מסכים למטרת גיימינג ההתלבטות היא בין מסך 24 אינץ 1440p, למסך 27 אינץ 1080p עד עכשיו שיחקתי על מסך 24 אינץ 1080p,החלטתי להישתדרג. אבל קצת מדאיג אותי איך יראה 1080p על מסך 27, לגבי החומרה יש לי rx 480 g1 8gb, אשמח לעצות ..
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
וחמור מכל את MAGICTUNE אשר הינה חלק מMAGICROTATION שאלתי האם חשוב להתקין את התוכנות הללו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז כמו שאתם יודעים חבר'ה היום התחדשתי לי במסך הזה . רציתי לשאול עם ישנם הגדרות שאני צריך לעשות כדי שיהיה לי כמה שפחות כאבי עינים,וחדות טובה. בנתיים זה רץ על 60 הרץ ברזולציה המקסימלית(טביעית)של המסך. אני עובד עם כרטיס מסך ati aradeon x9550 ,256 mb. ודרך חיבור DVI תודה על העזרה :> אגב עם אני מוריד את V מ"hide refresh rate..." יש לי גם 120 הרץ מה להשיים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי למחשב חזק למשחקים ורציתי שתמליצו לי על מסך מחשב גם כן חזק למשחקים בעיקר. התקציב הוא בסביבות 1200 שקל פלוס מינוס.. האיכות הרבה יותר חשובה לי מהגודל.. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לפני קנייה ויש לי מספר שאלו שקויתי שתוכלו לעזור לי האם שווה לקנות את ה931BF ולא את ה- 940BW, כי אני בעקרון גיימר, בונה אתרים וגולש באינטרנט ורואה סרטים אז מה יתאים לי יותר לצרכים ? ולמה יש אתרים שרושמים שהניגוריות של ה- 931BF היא 1:2000 ויש אתרים שאומרים 1:700 ? בזאפ רשום 1:700 ובאתרים אחרים רשום 1:2000 למשל בפנדס..?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
המצטרף החדש אל משפחת ה-ROG של החברה הטאיוואנית מצליח להפתיע אותנו לטובה בתג המחיר שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד בוקר אור לכולם המסך המשולב "Samsung SyncMaster T260HD" ראיתי עליו סרטון ביוטיוב, פשוט הייתי 8 דקות עם פה פתוח לא יכלתי לנשום מרוב התפאלות ! יש דברים שאני צריך לדעת חוץ מה10 שניות של ההשהיה ? תודה רבה לכולכם תבורכו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין כל מני סוגים של פאנלים של ips למשל hips sips וכו.. ומה זה 6 ביט 8, ו 10? יש כל כך הרבה חברות שיש להם פאנלים כאלה למשל פיליפס , דל, hp, איזו וכו.. מה ההבדל ומי מתמכה בזה הכי טוב אני מעוניין לקנות מסך איכותייי 23-24 אינטש.. המלצות וקצת פרטים לא יזיק?!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום חברה . אני מחפש לקנות מסך דק חדש , אבל דרישותיי ממסך זה הן : 1- שיהיה בעל איכות וחדות ככל היותר קרובה לזו שנמצאת במסכי CRT . 2- שיהיה בעיצוב יפה 3- שיהיה מחברה יוקרטית כלומר שיהיה לי גב אם היה לי תכלה או משהוא כזה . 4- שיציג טקסט בצורה חדה מאוד 5- גודל - 22 אינץ' ושיהיה WIDE SCREEN . ולגבי מחיר : אז אני לא רוצה שיעלה במחיר מעל 1700 שיקל .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך לגימינג רציף וצפייה בסרטים גודל מקסימום 23 אינץ כמובן שפנאל ips fhd חשוב לי היום אני נוסע לקנות חנות מממ לא משנה לי tms ivore ksp ועוד פשוט לא משנה לי חייב להיום אני אחרי שיפוץ החדר הבאתי שולחן ואני הולך לחרוש תחיים שלי אז מי שיכול לעזור תעיפו עליי מסכים תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, הכנתי טבלת עדיפיות לסוגי מסכים ושימושיהם מכיוון שאני וחברי עדיין מתלבטים לגבי סוג מסך למרות שקראנו את רוב המאמרים וההודעות. אנא תקנו את הטבלה אם טעינו היכן שהוא בכדי שנוכל להסתמך על הטבלה: אופיס/גלישה S-IPS-מצוין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש סרטים MVA-מצוין S-PVA-טובמאוד S-IPS-טוב TN-בינוני/חלש משחקים TN-מצויין S-IPS-טובמאוד S-PVA-טוב MVA-בינוני/חלש עריכה גרפית S-IPS-מצויין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש מה דעתכם ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-