עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by udiudi,

היי. יש לי התלבטות בין שני מסכים: http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=415614 - LG L1770HQ http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375885 - Samsung 760BF הLG לוקח מבחינת יחס ניגודיות ומחיר... אבל כמה המסך עצמו טוב.. ומה עם הסמסונג. המסכים הם לעבודה משרדית...אבל גם למשחקים (NFSU2, או CS) תודה רבה עריכה: האם אני זקוק לחומרה מסויימת במחשב שתתמוך במסכים או לדרייברים מסויימים או לא יודע מה? משהו שאני צריך שיהיה לי מלבד הכסף..

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by niv212,

יש לי מסך 17" proview וטלוויזיה crt 14 גוססת שהייתה בתיקון 3 פעמים החודש. אז חשבתי לקנות מסך חדש למחשב שמסוגל לfullhd, משהו 20" אז שאלתי היא: האם קיים מתאם rca\scrat לvga כך שאני אוכל לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך 17" ולתפוס 2 ציפורים במכה אחת ד"א, יש המלצות בבחירת מסך?, אני יודע שאני רוצה מסך רחב HDCP (מסך 20" 3:4 לא ייכנס בשולחן שלי), האם הקצב רענון משנה עד כדי כך? או שמסך 5MS לא יהיה רע (צריך אותו בשביל מחשב למשחקים).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by arkzai,

שלום אני מחפש מסך שעיקר תפקידו הוא עבודה גרפית, איור עיצוב ממשקים ואתרי אינטרנט כמובן קצת תלת עריכה ואפקטים. חשבתי על מסך 22' משהו שאפשר לראות עליו סרטים אך בעיקר לעבוד. אין לי תקציב מוגדר חשבתי להוציא עד 1500 אך אפשר לחרוג תודה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

מישהו מכיר את המסך הספציפי הזה? http://www.viewsonic.com/products/lcddisplays/xseries/VX2262wm/ משומה הוא בעל מפרט מאוד מרשים במחיר כה זול של 1115 האם הוא משתלם?

5. Started by beni123,

מסך 19 עד 700 ש"ח על איזה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by cheap,

שלום אני מתלבט, איזה מבין המסכים vp930 וסמסונג 971 עדיף? השימושים הם אינטרנט,אופיס,פוטושופ וצפיה בסרטים. (משחקים מעט פה ושם.) ממה שהבנתי יש במסכים האלו מריחות, במיוחד ב971 האם המריחות הם רק במשחקים או גם בסרטים? חשוב לי מאוד שלא יהיו מריחות בסרטים!!! אז מה עדיף לקנות מבין שניהם? תודה.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  7. חברים יקרים אשמח לקבל את עזרתכם. אני מתלבת ביין 2 מסכי מחשב. 1-SAMSUNG דגם T240 2-LG דגם W2452T אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הללו והאים הם תומכים HD. ההרכה.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  8. Started by shayh,

היי, אני מחפש מסך LCD (מיצרן איכותי) לצרכים כלליים (אינטרנט, אופיס, סרטים ומעט מאד משחקים) בתקציב של כ-1400 ש"ח (אני מוכן לחרוג ממנו עד לכ1700 ש"ח עבור מסך שיצדיק את זה). המסך צריך לתמוך גם בVGA וגם בDVI ולא משנה לי אם הוא יהיה 22" או 24" (אבל שיהיה רחב). בנוסף, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנויות שנותנות התחייבות לאפס פיקסלים שרופים (אני גר בהרצליה אבל אין לי בעיה ליסוע לערים אחרות באיזור) תודה מראש

9. למה בעצם? והאם זה לא אמור להיות הפוך ? הרחב יותר יקר מהרגיל??? כי במציאות הרגיל יותר יקר מהרחב...

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by com,

אהלן. אני מעונין לרכוש טלויזיה 22, שתשמש את אחותי. אני לא מחפש מסך היי אנד, אלה מסך LCD ממוצע ופשוט. שמתי על על Chimei CMV-222H מסך מחשב, שניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (יס, או הוט) כמה שאלות יש לי: איך המסך, והאם יש לו מתחרים באותו סדר גודל של מחיר? (רק מסכים עם חיבורים מתאימים לטלויזיה) למה בעצם מסכי המחשב יותר זולים ממסכי הטלויזיה באותו גודל? איך עדיף וניתן לתלות את המסך על הקיר? והאם ניתן לפרק ממנו את הרגל שעליו הוא עומד? והאם בסה"כ זויות הצפיה של המסך יהיו טובות, ויהיה ניתן להסתכל עליו מהצד, ולראות סבבה? תודה, שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  11. אני יכול לנגב תמסך LCD שלי עם מגבונים ללא אלכוהול?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  12. Started by ice35,

שלום החלטתי לקנות מסך חדש והייתי רוצה המלצה למסך LCD בגודל של 19 אינצ', מסך רגיל ולא רחב המסך בעיקר לשימושי יום יום כמו אינטרנט ולפעמים גם למשחקים...כמו שכתבתי עד 1500 שקל תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי כרגע מסך מחשב 17" של SAMSUNG SYNCMASTER הסיבה שרשמתי 20" / 22" היא משום אני לא בטוח שהכרטיס מסך שלי (8600GT 512) ישרוד 22" על הגדרות גבוהות. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך חדש - Radeon ATI HD4670 512MB GDDR3, האם זה יעשה את ההבדל מהכרטיס מסך הקודם על מסך 22" ? או שזה יהיה שולי ? לפי חיפוש קצר בגוגל ראיתי benchmarks של הכרטיס שאני רוצה לקנות והם דיי גבוהים יחסית לכרטיס מסך הנוכחי שלי. מכיוון שיש לי ניסיון עם SAMSUNG, כרגע אני שם עין על SAMSUNG T200 ו SAMSUNG SYNCMASTER T220. [ למרות שהמסך מחשב הנוכחי עשה לי קצת בעיות עם הלבן בפוטושופ.. הצבעים לא הוצגו כמו שצריך.. אבל אני מניח שזה בגלל ששיחקתי עם ההגדרות ] תודה רבה מראש, אורן.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by MOX,

האם הוא מצדיק את מחירו? (1055) האם הוא מתאים לגיימינג? יש לכם מסך יותר טוב באותו טווח מחירים?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by Kurt,

אני מחפש מסך בעיקר לעבודה משרדית (קריאה) וקצת מולטימדיה. הכי חשוב לי עבודה על מספר חלונות במקביל (למשל, 4 PDFים פתוחים אחד ליד השני). איזה מסך יתן לי את שטח העבודה הגדול ביותר? הסמסונג או הדל?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by roadrunner,

או L1919S ב-1020 ש"ח ,אני יכול לרכוש עד 2 מסכים לא התכוונתי בכלל להחליף אבל אחרי שיטוט בזאפ המחירים נראים כמציאה, (מדובר במסכים חדשים לחלוטין+אחריות ל-3 שנים) המחשב משמש ל 60% גלישה ו-40% משחקים אני משתמש ב CTX 711F כבר כ-5 שנים ומאוד מרוצה ממנו, האם כדאי או שבהתחשב בדרישותי זה מיותר ? יש לציין שעד היום לא התלהבתי משום LCD שראיתי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by d195,

שלום לכולם- אני מתכנן לרכוש XBOX ומאחר ויש לי טלוויזיה מצו'וקמקת אני מאמין שאני חייב לשדרג את המסך- ממון לטלוויזיה LCD טובה אין, כך שנראה לי טוב לקנות מסך מחשב איכותי (22) ולחברו לXBOX. שאלותי: 1. מה דעת המומחים כאן? אני באמת קטונתי, זה סתם נראה לי רעיון טוב... 2.המלצות למסך? ה chimei באמת קורצים עקב המחיר הנוח- 225D די זול- זהו רק מסך מחשב או גם טלוויזיה? בכל מקרה אני אשמח לראות גם סרטים על המסך. אשמח לתשובות! תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  18. עניין שסיקרן אותי אבל איני יודע את התשובה לגביו. איך זה שאני מסוגל להבחין בהבדלים בין SD לבין HD Ready ו-Full HD גם על התקני תצוגה שלא עומדים אפילו בתקן HD Ready לדוגמא? האם אלו משתנים אחרים שנכנסים למשוואה ויוצרים את ההבדל - כלומר, אם היה ההבדל מסתכם רק בהפרשי רזולוציה אז לא הייתי שם לב - או שמא ייתכן הדבר שהתקן תצוגה, שהוא ה"מסננת" האחרונה ואשר עומד בתקן SD, מסוגל לשקף הבדלים ברזולוציות גבוהות יותר? אם כן, כיצד?

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by most,

שלום, כןכן לא התחרפנתי יש לי בשני חנויות מסוימות הנחה של 30% ראיתי שרוב המסכים בגדלים של 22-23" נעים באזור ה 1000 ש"ח כמו סמסונג 2333SW ,2243,BENQ E2200HD, CHIMEI 24ED את כל אלו אני יכול להשיג ב 30% פחות (הלוואי ויכולתי את ה DELL ) יש איזו המלצה למי מהם? אגב את ה CHIMEI שהוא 24 (23.6) בפורמט 9:16 אני יכול להשיג ב 600 ש"ח בלבד (חדש ועם אחריות יבואן) עוד ראיתי מסך של פוג'יקום - מישהו מכיר ? טוב? גרוע?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tal249,

אני מתחבט בשאלה האם לקנות מסך רחב או רגיל, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר, לא רואה סרטים. הבנתי שמסך רחב משפר מאוד את חווית המשחק, האם כל המשחקים שיוצאים היום מותאמים כבר למסכים רחבים? לפי הבנתי מקריאה בפורום לכל המסכים הרחבים פאנל TN, זה מדוייק (בטווח מחירים סביר)? איזה מסכים רחבים בעלות שציינתי באים עם PIVOT ומומלצים לרכישה, אם יש ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by IdolAdmin,

אני בונה מחשב למשחקים ואני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לי 19 אינץ' LCD יהיה לי כרטיס מסך או 8800 GTS או GTX תקציב למסך מתחת ל 2000 ש"ח שימוש עיקרי למשחקים\סרטים..אם ההבדל מחירים בין 19אינץ' ליותר לא גבוהה אולי אני אשקיע פשוט 19 אינץ' זה דיי גדול אז זה מתאים לי.. אז איזה חברה ואיזה דגמים כדאי לי לבחון?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by UNDERDOG,

אני יכול לקנות או ממרדנית או מאיבורי איזה חנות יותר כדאי לי?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by Yaniv_sosner,

איזה מסך יותר איכותי...? DELL E228WFP 22'' LCD 5MS 1:800 או Samsung 226BW ''22 LCD 2MS 1:3000

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. קודם כול המסך המקור שלי השתבש. המסך שיש לי עכשיו SAMAUNG 22 אינץ רצולוזיה 1680-1050. כול פעם שאני מדליק הוא מהבהב ברמות עד שהוא מקבל את זרימת החשמל, בזמן הזה הולכות לי העיניים. אין לי עוד אחראיות עליו. אם יש פיתרון, אני מעדיף מאשר לקנות חדש (סטודנט אחרי הכול) חיפשתי פה ביקורות וראיתי שהחברות לא כול כך מוכרות ולא מופיע, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781444 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784321 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783612 מחפש מסך במחיר מוזל. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by 100100,

האמת שקניתי על עיוור קצת, רציתי לקנות NEC אבל הכיס שלי רצה אחרת. ואני שמח לראות עכשיו ביקורת טובה עליו פה בדביק קניתי ב850 כולל משלוח ביבואן רשמי, אני מקווה שזה זול. שאלות: 1. הקטע של הסיבוב, אני מבין שזה משמש לוורד וכאלו דברים , השאלה , המסך מזהה את ההפיכה ומשנה את התצוגה לארוכה? (פשוט זה נשמע לי משוכלל מידי כדי להיות אמיתי) 2. למה תמיד נראה לי שהטלויזיה 21 השמנה שפה שלידי היא הרבה יותר גדולה מהתמונות שאני רואה של המסך 22 הזה? 3.רשום שהוא תומך לתליה על הקיר, איפה אני קונה בזול מתקן להצמדה לקיר שמולי (שיהיה צמוד , לא רגלית כזאת שיוצאת מהקיר) 4.תגידו לי שהבחירה נכונה כדי שיהיה לי הרגשה טובה זה היה ספונטני.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.