מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, יש לי התלבטות די גדולה בין בני המסכים הללו (ההבדל במחיר של השניים לא משפיע...). מצד אחד כולם משבחים פה את ה - Dell, ככה שזה נראה שכדאי ללכת על ה - Dell, במיוחד שהוא 20". מצד שני, יש לי קצת בעיה עם העניין שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1600X1200, כי כל הפונטים יהיו ממש קטנים (ולא, שינוי ה DPI לא בא בחשבון, ובטח שלא התעסקות עם ההגדלה וההקטנה בכל דף אינטרנט). האם רזולוציה 1280X960 תיראה רע על המסך הזה ? האם ה - Samsung הוא בכלל בר השוואה ל - Dell ? (עזבו שהוא 19", כן...). ומשהו לגבי ה - Samsung, הבנתי שהקינפוג שלו הוא רק דרך תוכנה שגם לא מתאימה לכל הכרטיסי מסך, זה נכון ? (יש לי nvidia Geforce 7600GT). האם התוכנה אמורה לרות כל הזמן ברקע, או שמקנפגים פעם אחת, ואפשר למחו…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה', את המחשב שלי קניתי אחרי המלצות שלכם, ואני מאוד מרוצה. הפעם אבקש את עזרכתם בכול הקשור למסך. אני מעוניין להחליף את הטנק שיש לי בחדר למשהו קצת יותר מעניין. חשבתי על Wide screen 24 אינצ' , כרגע עוד לא ניכנסתי לעומק העיניין ולכן אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים בסביבות המחיר 1500 שקל. אני עובד עם פוטושופ, המון סרטים , וכמובן משחקים. יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 260 golden smaple . אגב, חשוב לי שמהירות התגובה תיהיה 2MS (לא חושב שכדאי להתפשר על זה). זה הכול בערך, מחכה לתגובות! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
למשחקים ותיכנות מסך מחשב גיימינג Asus VG27AQ 27'' LED IPS או מסך מחשב LG 34WN650-W 34'' LED או המקביל שלו מסך מחשב לגיימרים LG 34GL750-B 34'' LED
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לקנות מסך חדש, בתקציב של עד 2700 ש"ח +-. ראיתי פה המון הודעות, והגעתי להחלטה שאני לוקח או את הDELL 2007WFP\FP או את הEIZO 1931SH. עכשיו, אני נוטה יותר לכיוון של הדל מכיוון שהם תומכים ברזולוציה יותר גבוה, וגם אני פשוט ראיתי לפי ביקורות וכולם ממליצים עליו. השימוש העיקרי שלי זה במשחקים, והשאר פחות. אם אני אקנה את הדל הרחב אני חושב שתהיה לי בעיית מקום. הנה תמונה של השולחן שלי כרגע עם מסך FLATRON 775FT CRT [17"] X. התמונה [איזה איכות יש לK800I]: http://img219.imageshack.us/img219/9712/dsc00095ah2.jpg קיצר מה הכי כדאי לי לקחת? תודה לעוזרים. ***אם אני אחליט לקחת את הדל, מה יהיה עדיף? הרחב או הרגיל ?***
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לבן שלי יש כיום מסך מחשב Asus VS247H וכרטיס מסך Geforce GTX 1060 6GB. הוא מעוניין להוסיף מסך שני / לשדרג את המסך לגדול יותר וטוב יותר. השימוש העיקרי במסך יהיה לגיימינג. אשמח לשמוע המלצות. מסגרת תקציב - כ-1,000 ש"ח. תודה, רוני
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדך מסך 22" רחב שיתאים לדרישות הבאות: התאמה לכרטיס מסך 4850 ATI FHD בכוונתי להשתמש בו למשחקים כבדים ולסרטים בHD. עכשיו, האם יש חשיבות לרזולוציה בשביל השימושים הנ"ל? האם יש חשיבות לחיבור HDMI בכדי להנות מFHD ולהפעיל משחקים כבדים כמו שצריך? כמו כן אשמח להלצה למסך שיתאים לדרישות הנ"ל תודה
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר חשבתי על המסך הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6750&perur=2&t=19&c=405 מכיוון שבאג הורידו את המחיר שלו ל-600 עד מחרתיים. מה אתם אומרים עליו? ואיך 2 אלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6242&perur=2&t=19&c=405 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6239&perur=1&t=19 איך הם בכלל ובהשוואה למסך הקודם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני ממש שוברת את הראש פה. קראתי ועברתי על 2 העמודים האחרונים של הפורום ורק נהייתי יותר מבולבלת. אני משחקת, רואה סרטים ועובדת על המחשב (טקסט וגרפיקה) - מה עושים? אני מול המחשב המון המווווווווון שעות ביום אז אני חייבת מסך שלא יעשה לי כאבי ראש. כיום יש לי מסך שקניתי לפני כ-5 שנים של סמסונג (730bf) ובאמת הגיע הזמן להחליף... לא קבעתי לנושא תקציב עדיין, חשבתי על סביבות 2000 שקל, אבל תכלס אין לי מושג אם זה ריאלי, יותר מדי או מה? לגבי הגודל - אני עובדת המון עם טקסט, ואני ממש לא רוצה מסך ענק שאני אזדקק למשקפת כדי לקרוא. אם זה משנה, אני יושבת במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. בנוסף, כרגע יש לי כרטיס מסך 8800GT - ואני רוצה לדעת אם אצטרך להחליף אותו.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בתהליכי רכישה של טלוויזית Led 32 אינץ שתשמש אותי גם כמסך מחשב ההתלבטות העיקרית שלי היא האם ללכת על טלוויזיה FHD או שאפשר להסתפק בHD ready ובאיזו מידה הדבר ישפיע על החווית משחק? וכמה הוא יורגש במסך שהוא יחסית קטן (32 אינץ) המחשב שלי בנוי לגיימינג ואני כמעט תמיד משחק על ההגדרות הכי גבוהות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המסך שבנדון הומלץ כאן המלוץ וחזור עקב העובדה שהפאנל שלו הוא P-MVA. אזהרה אישית ממי שקנה את המסך הזה ונכווה: יש לו Ghosting מטורף והוא ממש לא מתאים למשחקים. לשחק בו זה פשוט סבל. עצה ידידותית, מי שרוצה מסך, שלא יקשיב לביקורות אלא לעיניים שלו בלבד, גם אם מדובר בפאנל TN. אני לא אומר שהוא לא טוב באופן כללי, ואם אתם מוצאים שהמסך הזה מתאים לכם גם למשחקים, קנו אותו.. אין לי שום אינטרס סמוי פרט לזה שאני לא רוצה שאחרים ידפקו. אני חזרתי ל CRT איכותי - אבל זה רק אני. עד בואו של ה vixlim. בהצלחה וכל טוב.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי לאחי הקטן מסך חדש מסוג Samsung SyncMaster 932BF. אתמול ערכתי עליו בדיקות כאשר הוא מחובר למחשב שלי, עם הכבל DVI שהגיע איתו, הכול עבד מושלם. כך שאני די פוסל את כך שהבעיה היא בכבל. בנוסף לכך, היום בבוקר כאשר חיברתי את המסך למחשב של אחי (עם כרטיס מסך POV GeForce FX5500) עם החיבור DVI, אפשר היה לראות מצויין עד לרגע שבו הוינדוס אמור לעלות (מסך ה-Boot של הוינדוס נראה מעולה BTW), כאשר מגיע תורו של הוינדוס עצמו לעלות, המסך הופך שחור ומתחיל לחפש Signal גם ב-DVI וגם ב-VGA. כאשר חיברתי את כבל ה-VGA, הכול עבד מעולה ואפשר לראות. ניסיתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם המסך עצמו (את החלק ה-Digital שלהם כמובן), לא עזר כל כך. כרגע המסך עובד על VGA, ואני לא מרוצה מכך. למישהו …
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, בזמן הקרוב, אני מתכוון לקנות מסך. מסך שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה שאני צריך. מאפיינים למסך: גודל: 24-26 אינץ' ניגדויות: שלא יהיה פחות מ- 1:8000 תגובה: 2MS חיבורים: DVI, HDMI חברות מוכרות בלבד, מעדיף יבוא אירופאי או ארה"ב. (רק לא מסין) בעיקרון זה יותר בשביל עבודה שלי, פוטושופ ובשביל לראות סרטים. תודה על העזרה, בברכה ולילה טוב אמיל.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
המסך הזה נפל לידי, להשאר איתו או להחליף אותו למשהו אחר? איך הוא עומד בהשוואה לשאר המסכים בקטגוריה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מסך למחשב. השימוש העיקרי שלי זה צפייה בסדרות וסרטים. חשוב לי שיהיה fhd בגודל 23-24 אינץ׳. אני מחבר את המחשב למסך בחיבור hdmi ואת המסך לרמקולים אז אני צריך שיהיה במסך יציאה לרמקולים ו2 כניסות hdmi (אני מחבר גם ממיר למסך) התקציב הוא באיזור ה1000 שקל פלוס מינוס. תודה, אבי.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קושיה האם כדאי לקנות מסך אחד גדול כמו ה-DELL 24" או לקנות שני מסכי 19" או 20"? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חשבתי על Dell UltraSharp 1908FP יש עוד המלצות, (כי אין כלל ביקורות למסך הזה) ? תנאים: - תקציב פתוח(למרות שכולם עולים גרושים ממילא) - חייב לתמוך בתלייה על זרוע עם 4 חורים (מה קוראים לזה תקן VESA). - חייב להיות מרובע - חייב להיות עם רזולוציה 1024 x 1280
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שהייעוד העיקרי שלו הינו בעבור משחקים וסרטים עם דגש על משחקים . מכיוון שעד כה שחקתי על מסך טלויזיה 47" אני קצת דואג מהשינוי ולכן מעדיף מסך בגודל מינימלי של 25-27" אך מוכן להתגמש אם בעבור מסך שמצדיק זאת, או שני מסכים מחוברים יחדיו. חשוב פאנל IPS / PLS עם זמן תגובה של לא יותר מ 6-8ms. אני מניח ששווה לציין כי הנני מתגורר באנגליה ולכן ניתן להציע גם דגמים שלא נמכרים בארץ (overclockers.co.uk/ / amazone.co.uk) תקציב של עד 450£ אין צורך ב FREESYNC או G-SYNC מהסיבה שכרגע יש לי AMD ואני מתכוון לעבור לנווידיה ברגע שישתלם לי. לאחר מכן אני ארכוש מסך G-SYNC שיהיה רלוונטי לאותו הרגע. מפרט בחתימה. תודה. עריכה: עד שהחתימה תתעדכן Intel Core i5-4…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מסך dell ultrasharp led 23'' u2312hm עד עכשיו לא ניקיתי אותו ורציתי לשאול האם אפשרי לנקות אותו עם אותו סוג חומר שניקיתי עד עכשיו את מסכי ה lcd שלי ? והאם יש משהו שונה בצורת הניקוי ? ניסתי לבדוק בסטיקי אבל שם רשום רק לגבי מסכי lcd.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בעל הרזולוציה הנ"ל ואני רוצה לקנות מסך שיחובר דרך VGA ויתמוך ברזולוציה הזאת.. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי את המסך 190V של חברת PHILIPS, וכל רגע הוא עושה ריענון למסך. וזה חירפן אותי לאללה, אז הבאתי מכה לפאנל [כפתורים] ומהסך נסדק למטה קצת . אז אני כרגע רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 22'-24' עד 1500 ש"ח, אבל הבעיה היחידה שלי היא שאין הרבה מרחק ביני לבין השולחן. בתודה אהה ושחכתי לציין שאני צריך עם חיבור HDmi וגם שהמסך יהיה FullHD אם אפשר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שאני לא מבין כל כך בLCDים ובגדלים של מסכים אני צריך עזרה, אני כנראה יקנה מסך שישלב את שתי הדברים מחשב וטלוויזיה ואני מתלבט בין מסך 20' לבין 26' כי שמעתי שמסך 26' למחשב זה לא טוב לעיניים כי אני יהיה מרחק חצי מטר ממנו וזה יותר מדי גדול אז אם תוכלו להגיד לי את דעתכם אם 26' זה גדול מדי, כי יכול להיות שאני פשוט ייקח 20' טלווזיה ויקנה 17' נוסף למחשב לבד וגם אשמח להמלצות על דגמים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, האם LG L2000CP יציג משחקים ברמה טובה (מהירות תגובה 8ms GTG)? ומה לגבי יחס הניגודיות הנמוך ביותר 1:800 ?? האם הוא יפריע?? תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קניתי השבוע את הLG W2042T (עדיין באריזה) ואמרו לי שכדאי לי להחליף לSamsung 2053BW המטרה של המסך הוא עבודה משרדית והוא יחובר לכרטיס מסך מובנה בלוח GA73PVM-S2H האם כדאי להחליף? או שאין בכלל הבדל? זה יוצא בערך תוספת של 50-100 ש"ח... וכמובן זמן... תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
פעם היה פה נושא כזה, ואני לא מוצא אותו אני ממש צריך את עזרתכם בלהחליט איזה מסך לקנות ולכן אני רוצה להבין איזה מסך טוב אני יכול לקנות במחיר זול
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-