מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לנקות את המסך שלי - U2515H. כמובן מבלי לפגוע בו בדרך כלשהי, ורצוי גם שלא יהיו סימני ניקוי. יש גם על המסך מעט לכלוכים גם חוץ מהאבק עצמו. איך כדאי לנקות?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אחרי שלוש שנים שיש לי אותו, החלטתי סוף סוף להעיף את ה"19 CRT שלי אחרי החג ולהחליף אותו ב"22 LCD. פשוט כי זה המסך הכי גרוע שקניתי בחיים. עכשיו התקציב הוא 1000, אבל אם חורגים ב200 שקל זה לא נורא. אני משתמש במחשב לכל מיני מטרות, בעיקר שילוב של משחקים & סרטים. על איזה מהמסכים אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המחירים ירדו פלאים, מצאתי מסך 19 אינטש של חברת apex עם חיבור DVI 8 מילישניות לריענון וכל זה במחיר מצחיק של 1250 ש"ח האם החברה או ליתר דיוק המסך שווה את הכסף ליתר הפרטים (בהירות ניגודיות וכ"ו באתר http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014747)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איני מצליח לחבר מסך נוסף למחשב הנייד המערכת מראה כאילו המסך כבר מחובר בתודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי היות והמסך שלי גוסס (syncmaster 913N) עם תופעות מוזרות מריחות טקסט חוסר פוקוס כאילו מנסה להציג רזולציה לא טבעית בכוח) אני צריך מסך חדש לעבודה וסרטים (מעדיף עם יכולת PIVIOT) מחשב בסיסי עם כרטיס מסף OB אבל כנראה אני יוסיף לו איזה כרטיס מסך כדי שיתמודד יותר בקלות עם הרזולוציות הגבוהות) מצאתי כמה דגמים אבל לא החלטתי סופית יש את ה U2410 שהטוב מכולם אבל היקר מכולם (מחפש משהו דומה אני לא רוצה להשקיע 2300 על מסך מחשב שאחרים לא הרבה פחות טובים עולים חצי יש את U2311H למרות שלא 1200 במחיר של כ 1600 יש את Samsung 2433BW אבל לצערי TN וזה חשש ב1350 מה כדאי? אולי יש עוד אפשרויות שפיספסתי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עובדים עם המסך בפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות, לכן חייב שיהייה דיוק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך חדש שיתאים ל GTX980. מצאתי המלצות טובות על המסך AOC G2770PQU שגם תומך ב GSYNC. חשבתי להזמין אותו מאיביי AOC G2770PKU יוצא טיפה יותר מ 1700 ללא מע"מ\מכס. ראיתי פה בעבר אנשים שהזמינו מסכי ענק מאיביי מעניין אותי לדעת אם העסקה הזו שווה. או שיש אופציות עדיפות
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
סובבתי את המסך סתם בשביל לראות איך זה שמאלה וכשהחזרתי עכשיו אני שם לב שהתפריט (כשלוחצים על הכפתורים במסך) פונה שמאלה כדי שאקרא את זה ישר בכיוון שסובבתי את הפיבוט (משמאל), כנ"ל גם הודעת ה"DVI" שמופיעה אחרי כל מעבר ויציאה (בעלי המסך בטח יודעים). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? שאני אקרא את זה ישר ולא שזה מסובב... יש לציין שרק את שני אלה אני רואה משמאל, התצוגה שהמסך מציג ישרה ובמצב תקין (ואגב שסובבתי היא לא הסתובבה, אלה נשארה)
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל בכל מקום כותבים נתונים אחרים על הדגם הזה... לפי מה שהבנתי הוא יכול להגיע ל-2000X1500 (בקירוב), אבל אף אחד לא סגור על תדר הרענון (וכמה זה באמת חשוב אם זה 80 או 70, למשל?) והאם לא רואים מטושטש ברזולוציה הזו?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ללא קשר למחיר.. איזה מהצגים עדיף למשחקים בעיק ולקצת סרטים ? (כרטיס מסך HD4870 כך שאין בעיה..)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היום קניתי את ה-dell u2311 וכמה שעות אחרי שעבדתי איתו גיליתי פיקסל שרוף בצבע כהה. בעקבות כך בדקתי עם תוכנה ומצאתי עוד פיקסל שרוף בצבע אדום . היה לי מסך בן 4 שנים עם פאנל TN ולא היה בו שום פיקסל שרוף (או לפחות לא אחד כזה שאפשר להבחין בו בלי בדיקה). לא ציפיתי שבמסך חדש עם פאנל ips יהיו לי פיקסלים שרופים. מה אפשר לעשות? יש סיכוי שיחליפו לי אותו? אני כבר שוקל לבטל עסקה ולהחזיר את המסך..
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
האם יש תורך להשקיע בכלל יותר ? מה הכי כדאי לקנות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD עד 1500 שקל ככה, לצורכי משחקים אינטרנט וכו... אני לא יודע מה כדאי רחב או רגיל..אז יאללה תנו בראש במסכים! אה ודרך אגב אני קונה כרטיס מסך חדש (x850xt) אז תכניסו את זה לשיקולים :]
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4365821
-
- 27 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש בהמלצה למסך LCD - עדיף מחברת LG, מאחר ויש לאחותי מסף SAMSUNG 730 - ועד היום היא לא מצליחה לכוון אותו כראוי (נראה שזה פשוט לא אפשרי ותמיד יש ריצוד קל). למחשב (לו אנו קונים את המסך החדש) יש כרטיס מסך מובנה Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard - כולל יציאת DVI. למישהו יש המלצות? (אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות כמובן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מסך LG 19' L196WTQ . הרזולוציה הטבעית 1440*990 אני שם אותו ברזולוציה אבל יש לי כזה גליל במסך כלומר אני זז עם העכבר ימינה... איך אני מסדר שזה יהיה קבוע?! עם צריך כ.מסך: GIGABYTE GEFORCE 7600GT עדכנתי את הדריבר הכי חדש!
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין בקניית מסך ואולי תהייה לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי.. האם המסך של המחשב צריך לתמוך בHD בשביל כרטיסי מסך HD? אם כן, אני צריך מסך HD של בערך 18-22 אינץ' ולא יעלה יותר מ1,000 ש"ח.. רצוי של חברה מוכרת כמו LG תודה ויום טוב
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עם יהיה צריך בשביל המסך אז כך העם מסך למשחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עם פאנל IPS - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עם פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כמעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עם הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למשחקים פאנל IPS - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/he/business/…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מסך 19" , שישמש לצרכים כלליים - אינטרנט ותוכנות למיניהן. אני לא גיימר, ולא רואה סרטים במחשב , כך שאין צורך להתעקש על זמן תגובה של 2 MS , וגם אין צורך במסך רחב . התקציב - עד 1800 ש"ח . מועמדים : LG 1932 BENQ 93gx Hyundai Q90 / L90 יש המלצות נוספות ? מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסכים של יונדאי באיזור חיפה ?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הי חברה, רכשתי מסך LCD של LG 22 אינץ. הייתי רוצה לתפוס אותו לקיר אבל לשנות את הגובה מתי שבא לי, בכל הזרועות ותפסי הקיר שראיתי יש רק תנועה לצדדים או מקסימום צידוד בזוית למעלה ולמטה, אין שינוי גובה המסך. מישהו מכיר ? תודה גל :
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
השימושים העיקריים שלי הם משרדיים וסרטים. Dell E207WFP LG L204WT Samsung 204BW אני מעדיף 1680x1050 על פני 1280x1024 (רבוע ולא נוח לסרטים) או 1440x900 (נמוך ולא נוח לאופיס) אבל המחירים של המסכים הם על הקצה של הגבול העליון של התקציב. האם הבנתי נכון שהדל הזה לא מומלץ? אילו עוד אפשרויות יש?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחפש מסך lcd בגודל 20' עד 3000 ש"ח, אבל שלא יהיה רחב. בשביל משחקים , קצת סרטים וכל שאר הדברים. חשבתי על הLC2000c, כיוון שחשובה לי איכות הצבעים ויש לו פנאל ISP. זה לא יפגע בביצועים שלו במשחקים וסרטים? יש המלצות למסך טוב יותר במסגרת התקציב ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך של lg w2042t יש לי כרטיס מסך geforce 8500 512mb יש לי חיבור dvi וחיבור vga 1) מה ההבדל בין החיבורים 2) איזה חיבור עדיף ולמה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-