מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מסך LCD 17" של DELL שאני משתמש בו כארבע שנים, היום במפתיע במהלך העבודה, המסך השחיר והפסיק לעבוד. בדקתי את החיבורים ואת החשמל והכל מחובר כמו שצריך. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק אותו מחדש, יש לי בערך שניה שבה אני רואה תצוגה (כולל את תצוגת הSETUP של המסך עצמו) אך מיד זה משחיר. האם משהו יכול לחשוב על סיבת התקלה ?, איפה מתקנים תקלה כזאת (ללא אחריות) ובכלל מה ניתן לעשות. תודה רבה רמון.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להוסיף עוד מסך למחשב שלי, יש לי כרגע 2 מסכים של דל מסוג u2311h אך אינני מוצא את המסכים הללו למכירה יותר גם ביד 2, לכן אני שואל אם ההבדל הוא יורגש אם אני ישים עוד מסך אך מדגם u2312h? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה חשובה לגבי רזלוציות של מסכים. אם יש לי מסך טלוויזיה ברזלוציה 720P ואני מריץ סרט עליה ברזלוציה 1080P אז איכות התמונה תיהיה פחות טובה מאשר שאני יריץ סרט ברזלוציה 720P שמתאימה לאותו טלוויזיה, נכון? אני חושב כך מפני שראיתי שאם לוקחים תמונה ברזלוציה גבוהה יותר ממסך ומגדילים את התמונה על כל המסך, אז איכות התמונה יורדת. אני ינסה לנסח את זה אחרת, כחו לדוגמא תמונה ברזלוציה גבוהה מהמסך מחשב שלכם, ואז תגדילו אותה על כל המסך. אתם תראו שכאשר הגדלתם אותה אז איכות התמונה יורדת, ואם אתם לא מגדילים אותה על כל המסך שלכם אז איכות התמונה טובה. הנה לדוגמא התמונה הבאה: http://www.infosyncworld.net/resources/products/canon/canon_powershot_sx1_is_s02.jpg נסו לראות אותה בלי להגדיל…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, כפי שציינתי בכותרת אני מחפש מסך בכיוון ה24' שעיקר השימוש בו יהווה עבודה ממושכת מול פלטפורמות פרסום בדפדפן, גלישה באינטרנט ועבודה מול אקסל המחשב יחובר ככל הנראה למחשב נייד Dell Vostro ואולי גם לנייח תלוי מה יעבוד טוב יותר. התקציב הוא בכיוון ה1000 ש"ח עם אופציה לחריגה קלה אם זה באמת נחוץ. אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כמה ימים קניתי מסך Samsung 226BW בלי שהיה לי מושג על מסכי lcd פשוט רציתי מסך גדול עם עיצוב סבבה, אבל כשהגעתי הביתה וחיברתי את המסך למחשב (macintosh g5) התאכזבתי והחזרתי אותו לחנות... הפורום הזה ממש עזר לי להבין דברים על מסכים ובמיוחד המדריך השלם למסכי LCD. בכל אופן, אני לא גרפיקאי או משהו אבל אני רוצה מסך איכותי שיוציא את המקסימום מהמקינטוש אז חשבתי על apple cinema display "23 או על dell 2407WFP ורציתי לדעת בלי קשר למה שמשתלם יותר מבחינת השקעה/תמורה.. אלא פשוט איזה מסך נחשב ליותר איכותי ואם יש למישהו ניסיון על מחשבי מקינטוש, איזה מסך יוציא את המקסימום מהמחשב. עוד דבר זה על קנייה בארה"ב אני יכול לקנות משם את המסך של אפל ורציתי לדעת אם באמת אין שום מכס עליו…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לרכוש מסכים של Lenovo במחיר טוב, האם המסכים האלה נקראים איכותיים? יש דגם עם פאנל IPS? והאם מישהו מכיר מסך בגודל 27" או 29" של החברה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מחפש מסך טוב לעבודה אם מסמכים \משחקים וסרטים (דגש על מסמכים) תקציב עד 1000 שח (אפשרי לחרוג קצת ) גודל 22 או 24 (אני מניח שבגלל שזה עד 1000 היה קשה לקבל מסך טוב בגודל 24 אז גודל 22 גם בסדר ) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אוקי, דבר ראשון אני שמח לחזור לפורום הזה.. אחרי 7 חודשים שבהם אני נהנתי ממסך שרכשתי בהמלצתכם! אני משתמש בDELL 2007FP שקניתי בנקסטופ - והוא עובד ניפלא.. כ"כ נפלא שגיסי שגם בתחום (אני עורך וידאו) רוצה לקנות אותו ממני.. אז אמרתי לעצמי נשתדרג כבר ל24" ולכן חזרתי לפורום (באגירה עדיין פה? תודה גבר!) לפי קריאה בפורום נראה שיש כרגע שני סוגי דל 24" . - א.הישן ב.HC שוב לפי מה שקראתי: נראה שעדיף את הדגם הישן, ובמידה ואין במלאי רק אז ללכת על HC? וזאת משום שהHC נחשב לפחות מדויק בצבעיו "ישר מהקופסא".. עדיין לא הבנתי מי מהם בהיר יותר? את האמת אחד הדברים שיותר הפריעו לי 2007FP היא הבהירות הגבוהה שלו! העיניים שלי רגישות לאור גבוה מידיי... (שימו לב המשקפי שמש שיש בתמונה - זה צולם…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על מסך בקטגוריה הזאת ואם מישהו יודע מה יותר חשוב כשבאים לרכוש מסך LCD הניגודיות או הזמן תגובה (Contrast Ratio,Response Time) ואיזה מהמסכים האלה יותר טוב ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? של סמסונג ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יום הולדת הינה בא... אני אשמח להחליף את הCRT הנוכחי... אני מחפש LCD ליעודים הבאים: עבודה גרפית (תלת מימד ופוטושופ [לכן דיוק צבעים יחסית חשוב.]) משחקים גלישה וטקסטים... התקציב הוא בסביבות 2000, בלי גלישות גבוהות מידי... גודל... 19 ומעלה בבקשה. תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לפי זאפ, ההבדל היחיד הוא זמן תגובה, עם יתרון דווקא למסך הזול. זה לא הגיוני וכנראה יש הבדל נוסף.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואיך זה שאין מריחות בסרטים ? אם השימושים העיקריים שלי הם סרטים ואינטרנט הוא עדיף על ה VP930b ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2008/10/23/nec-multisync-24wmgx3-24in-widescreen-lcd/1
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הופסק הייצור של המסך הזה לפני כמה שבועות , יכול להיות שתקנו את המסך ותקבלו מכתב מ DELL שאומר "בטלו את ההזמנה , כי אין מסך". עדיין יהיה אפשר למצוא אותו בכמה חנויות אם רוצים , אבל הפעם קצת קשה. אני מתכוון לקנות אותו , איפה שאני אמצא אותו... אבל מדאיג אותי הדברים הבאים: אם המסך כל כך טוב , כך כל נמכר ומצליח - איך הוא יורד מהייצור? חייב להיות פאק גדול במסך הזה... שאף אחד לא יודע. מה הסיבה האמיתית? כמה סיבות אפשריות והפרחתן (נלקח מרחבי האינטרנט): 1. זה לא רווחי ל DELL למכור מסך כזה במחיר כזה . תשובה: אז הם יכולים לעלות את המחיר ל 1600 ש"ח - זה עדיין נחשב זול יחסית. 2. הביקוש למסך גדול מדיי , יותר ממה שDELL יכולים לייצר (תשובה רשמית מנציג של dell). תשובה: שיעלו את המחיר , ביקו…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ביום שישי קנית את המסך חזרתי שמח ומאושר, חיברתי את המסך למחשב סידרתי ת'רזולוציה והפעלתי משחק. אחרי 20-25 דק' המסך מחשיך וקופצת הודעה: cannot display this video mode change computer display input 1920x1080@60 הבעיה היא שזה עומד כבר על 1920X1080@60 גם בווינדוס וגם בכל המשחקים שיש לי[זה קורה בכל המשחקים]. שברתי ת'ראש בגלל מה זה קורה, עידכנתי דרייברים, התקנתי דרייברים למסך חיפשתי בגוגל. אני באמת לא יודע מה לעשות. יש למישהו פתרון? -עריכה- שכחתי לציין אני משתמש בכבל Dvi
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב נייד ישן אשר יש לו יציאת VGA בלבד ליציאת HDMI של טלויזיה. השאלה שלי האם כבל VGA to HDMI יעבוד? כמו הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/Male-VGA-HDMI-Gold-Cable-3M-10ft-LCD-TV-Black-/330488587186?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf2a7a3b2
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו ששני המסכים הגיעו לארץ (לפנדה מחשבים) יש לי התלבטות קשה בין המסכים הנ"ל. לשניהם יש אותם תכונות ארגונומיות לשניהם יש ניגודיות של 1:1000 ובהירות של 300cd/m² לשניהם יש התקן VESA ותמיכה ב TCO 03. הבעיה של LG אין חיבורי USB במסך לעומת הDELL שיש לו אבל ל LG יש 2 חיבורי HDMI לעומת הדל שאין לו. . ויש גם את האמינות של דל וגם בד"כ הצבעים של דל יותר חדים משל מסכי LG ואני גם קצת מבולבל כי באתר של המשווק של LG כתוב גם גודל נק' גם רזולוציה וגם זמן תגובה שונים ממה שכתוב ב PDF של LG ששם כתוב גודל נקודה 0,247 לעומת מה שכתוב אצל היבואן בארץ 0.282 וגם זמן התגובה שמוזכר אצל היבואן הוא 6MS ומה שכתוב ב PDF זה 5MS וגם הרזולוציה שאצל המשוק זה 1680X1050 וב PDF כתוב 1920 x 1200 מהו המפרט הנ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מכאן: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=37 בדיקה זריזה בתנאי שטח הראתה תת-פיקסל אחד גמור, ייתכן ויש יותר בקצוות שלא הצלחתי לבדוק כיאות. המעמד שמוכרים אמנם מכוער, אבל ניתן לכיוון גובה, זווית אנכית ו-Pivot. די פונקציונאלי. בשביל מסך שאני תוקע אותו במשרד, שווה את הכסף.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
מיועד למשחקים סרטים אינטרנט יש את דל Dell U2412M LED ו.... Samsung BX2450 LED כרטיס מסך GigaByte GeForce GTX560Ti OC 1GB בעיקר למשחקים הזמן תגובה בדל קצת איטי לעומת הסמסונג
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שמתי לב היום בפעם הראשונה אחרי שבועיים עם המסך, שבתחתית שלו יש מין פס שחור כזה בין הפאנל, לתמונה עצמה... לעוד מישהו יש את זה?? ככה זה צריך להיות??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה לקנות לו מסך LCD 19 אולם אף חנות לא נתנה לי את המענה המושלם למסך כזה ב1100 למחשב יש כרטיס 8500 GT ואני רוצה לנצל את המסך כמה שאפשר על המסך. לכן מי שיכול לתת לי מענה למסך LCD 19 עד 1100 אני ממש אשמח
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי אתמול את המסך, שעובד ע"י חיבור DVI לכרטיס 6800GS. האם אני צריך לשחק עם הצבעים ו-או בהירות ? קיבלתי עם המסך דיסק שבעצם אין לו שום דרייברים(רק USER GUIDE) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
חוות דעת על מסך''20 SAMSUNG 206BW הייתי מעוניין בחוות דעת על המסך עם הנתונים הנ"ל !!!! samsung 20'' 206BW 20" Widescreen Display מהירות תגובה : 2ms יחס ניגודיות : 3000:1 בהירותה : 300cd/m2 רזולוציה : 1680X1050 dpi זהו הלינק הישיר למפרט http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20MEWSFVXAA.asp?page=Features
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך שיש לי כרגע. המסך שיש לי כרגע הוא של סמסונג בגודל של 21" וברזולוציה של 1920x1080 בן כ3 שנים. בזמן האחרון המסך עושה מספר בעיות כגון שינוי הצבע שלו לגוונים של ירוק וורוד במיוחד בזמן שימוש יחסית ארוך. יצא לי לקרוא על מספר מסכים של חברות קוריאניות שנמכרים באיביי. אז כרגע אני מחפש מסך חדש בתקציב של עד 1800₪, במקרה שזה בחו''ל אז כולל משלוח ומיסים. אני מחפש מסך בגודל שלפחות 27" אבל עדיפות לגדול יותר, אני עובד המון עם סוני וגאס,פוטושופ וmaya 3d ומדי פעם בid tech4. עדיפות לרזולוציה שגדולה מ1920x1080. ראיתי מספר מסכים דרך אייבי שאפשר לדעת אם מישהו מכיר/רכש אותם: http://www.ebay.com/itm/CrossOver-290M-LG-IPS-LED-2560x1080-QHD-DVI-D-21-9-cineview-29-Compu…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-