עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by law89,

היי חברה האם במצב שיש שני מסכים מאותו דגם שהם על אותה בהירות, האם זה תקין שמסך אחד כהה מהשני (כלומר לדוגמה כאשר יש צבע לבן, מסך אחד נראה אפור-לבן והשני לבן בוהק). החברה אמרה לי שככה הפאנל מיוצר. הסברתי להם שבמסך השני זה לבן. מה דעתכם? אמור להיות הפרש בגוון?

2. Started by Maniac Psycho,

שלום לכולם מתלבט בין שני המסכים הנל LG 24MP76HM DELL U2414H אשמח לשמוע דעות, המלצות וכו תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by idan_m76,

אני קונה מחשב חדש ושוקל לקנות את ה Samsung 940BW 4ms DVI. מחיר המסך הוא 1464 ש"ח ב IQPC. לא לצורכי משחקים או צפייה בסרטים. בעיקר לתכנות,אינטרנט וכו... יש המלצות בעד\נגד?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by law89,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35720 היי יש למישהו ניסיון עם המסך הזה? הרזולוציה לא נמוכה מדי? מישהו יודע אם יש חנות שאפשר לראות בה פיזית מסכים?

5. אני נפגשתי עם הרבה מסכים אלב מקרה כזה לא קרה לי! עכשיו אני רוצה לעשות משהו בכפתורים בצד בDELL U2311H והם לא מגיבים,כלום! בכלל! וכיאלו האור הכחול פועל,מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מחפש מסך ''24 1920x1200. מחיר כ-1,000 ש"ח. צריך חיבור HDMI עדיף אפשרות לשנות גובה לצורך תכנות וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה את Dell P2421 אבל הוא לא זמין במלאי בשום מקום. וגם דגמים דומים לא במלאי. כמעט ואין מסכים בגודל הזה וזה חבל כי מקבלים עוד 10% גובה ביחס ל-1080. האם מישהו מכיר מסך ברזולוציה הזו ובמחיר של כ-1,000 ש"ח עם המלצה מניסיון שהמסך טוב?

7. אני כמעט סגור על רכישת המסך. האפשרויות: אחד 2407WFP - Dell או שני VP930B - Viewsonic וכרגע רוצה פשוט "להרגיש" את המסך לפני הקניה. איפה ניתן לבדוק את ה2407WFP - Dell באיזור ירושלים או הסביבה? האם אין חנויות שמציגות את המסך הפופולארי הזה?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  8. Started by Malt,

אהלן בשבועות האחרונים שרפתי המון שעות על לצוד מסך 24" 16:10 טוב שנמצא בארץ. התחלתי מה 2443BW שהיה לו גם אפשרות PIVOT שהתלהבתי ממנה אבל כמובן שהוא לא היה במלאי ובכלל נעלם מהארץ. אחר אחרי שכבר ויתרתי על מציאת מסך עם PIVOT, הגיע תורו של ה 2433BW שבינתיים גם הוא נעלם אל תוך הערפל שאליו מסכים הולכים כשהיבואן מחליט שמשתלם לו יותר למכור רק מסכי 16:9. היום אני מצליח למצא דגמים בודדים 24" 16:10, בינהם ה MK241H של אסוס, עוד איזה מסך של ACER (G10 נדמה לי) וכמובן מסך נהדר שמתאים לכל הדרישות שלי אבל של DELL שעולה 2600 שקל (U2410). בקיצור, תגידו לי בבקשה, אנשים יקרים - מה כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by thebigman1977,

שלום אני צריך המלצה למסך מחשב,LCD ,בגודל 19 אינץ' ,התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  10. Started by bazz,

קניתי את הדגם philips 200w6cs/00. כשהסתכלתי על האריזה ראיתי שכתוב עליו שיש לו 16ms זמן תגובה. אני יודע שלphilips היה דגם ישן באמת עם פאנל IPS עם 16ms (פאנל LG.Philips LM201W01), ושהם הפסיקו לייצר אותו ועברו ל-P-MVA עם 8ms g2g (פאנל AUO M201EW01 V0). המסך הוא לכל מיני שימושים, עריכת וידאו, משחקים ושימוש משרדי. ההתלבטות שלי אם להחזיר אותו ולדרוש את ה-P-MVA או להשאר עם הנוכחי. מצד אחד הפאנל נשמע לי יותר איכותי, מצד שני אני מפחד מהזמן תגובה האיטי ומכך שהמסך ישן. מישהו שמבין יכול לייעץ לי מה לקחת ולמה?

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by BandiT,

שלום, רציתי חוות דעת על שני מסכים Samsung 2333T לעומת Dell 2312HM אם נשים לרגע את המחיר של כל מסך, במה המסך של דל יותר טוב מהמסך של סמסונג? לפי מה שאני הבנתי ההבדל בינהם הוא בכך שלמסך דל יש תאורה אחורית LED לעומת הסמסונג וגם הבדל בפנאלים IPS לעומת PVA. האם תוספת של כ200 שקלים למסך דל שווה את הLED+IPS על פני סמסונג? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. רציתי לדעת האם המסכים הללו מוכרים למישהו והאם יש לכם מה להגיד על הדגמים הללו. אני צריך תשובה יחסית מהירה ולכן אודה מאוד לכל אלו שיש להם המלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by rboy,

היי חברה, כבר הייתי סגור על קנייה של הדל 2209wa אבל לאחר קריאת ביקורות רבות לגבי המסך הבנתי שיש בעיה של צפיה במסך בחושך עקב בהירות גבוהה מדי דבר שיכול לבוא לידי ביטוי בעיקר בצפייה בסרטים בחושך, האם יש מישהו שיש לו את המסך ויכול לחוות דעה על המסך? :s05: עכשיו אני מתלבט אם אולי ללכת על הLG יש לו את אותו הפאנל וה"בעיה" הנ"ל אינה באה לידי ביטוי במסך של LG לפי הביקורות. הבנתי שהדל מגיע מכויל טוב יותר מהמפעל, למרות שאין לי מושג בעניין אני בטוח שאני אסתדר עם שינוי ההגדרות או הכיול של הLG. יתרון נוסף של הLG זה חיבור HDMI. לעומתו היתרונות של הדל הם יציאות USB מחיר נמוך יותר. לדעתי המסך גם נראה קצת יותר טוב, והמותג DELL קצת יותר נחשב. אני גם יודע שאת הדל מפסיקים לייצר אבל זה לא מה…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני צריך מסך טוב לגיימינג בתקציב של עד 2500 שקל. אפשר לחרוג קצת.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

תראו נגיד עכשיו שאני כותב אני רואה בצדדים לבן (בגלל שהוא רחב ונקודות שחורות כאלה..) אני לא יודע אם זה בגלל העיניים שלי או שזה ככה זה, אבל אני לא חושב שזה פיקסלים שרופים. כי זה ממש לפחות מליון .. מה אתם אומרים?

• 52 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by maors3,

מעוניין לדעת מה ההבדל בין ה U2414H לP2414H תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sgeva2001,

איזה מהם יותר איכותי על מסך המחשב? בתודה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

היי במהלך צפיה בסרטים אני חווה TEARING מרגיז. אם זה עוזר הרזולוציה של הסרטים הם 608x456 ורזולוצית המסך 1900x1200 ואני משתמש בתוכנת VLC PLAYER שם את ההגדרות על 16:10 בכדי שלא יהיו לי BLACK BOX

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by ofer40,

היי יש לי כרגע מסך של סמסונג דגם 971P ורציתי לשאול איך מסכי ה LED לעומת המסך שלי. האם בהכרח מסך LED טוב יותר? תודה

20. LG w2261V VS samsung t220/p?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש מסך חדש למחשב, שימוש עיקרי משחקים(l4d2, tf2, trine 2, etc). חשוב לי שלמסך יהיה קצב רענון של 85hz או יותר ברזולוציה הטבעית שלו, אבל המסכים היחידים שמצאתי שיכולים לעשות את זה הם מסכי תלת-מימד, ואלה עולים הרבה מאוד. הרזולוציה הטבעית של המסך צריכה להיות 1920X1080. צריך להיות גם חיבור dual-link DVI, לפי מה שהבנתי. מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד שהוא לא תלת-מימד? כרטיס המסך שלי הוא amd 6850.

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Shbd,

שיהיה גם בין היתר בסדר למשחקים, עד 1500 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום, אני יודע ששאלו את השאלה הזו אלפי פעמים, אבל אני מקווה שתהיו סבלניים איתי..... חבר שלי מתכוון להשקיע במסך 17' כ 1700 ש"ח, אז ניסינו להצטמצם לאפשרויות הללו: 1. SAMSUNG 730B, שהוא דגם וותיק יחסית, אך עם המלצות טובות. 2. SAMSUNG 740B, שהבנתי שהוא כמו זה שלפניו, אבל עם ASPECT RATIO של 4:3, שזה כנראה פחות טוב מ 5:4 שקיים ב 730B 3. LG 1732TQ, שעוד לא הבנתי מה המלכוד איתו: ניגודיות של 1:1400, 4MS וכל זה בסביבות רק 1700 ש"ח 4. VIEWSONIC VX724, שהוא גם מסך מומלץ, עולה כ 1700 ש"ח ב KSP. מקווה שתוכלו לכוון אותי למסך היותר מומלץ, ומה לבדוק כאשר הולכים לראות מסכים בחנויות (כי טוב מראה עיינים....)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by JamesKOng,

שלום, לא מזמן רכשתי את המסך הנהדר הזה ה-REVISION הוא A3... עכשיו יש קבצי ווידאו שהוא לא מראה על מסך מלא אלא על שלושת רבעי המסך.... איך אני מסדר את זה ?? אני משתמש ב- VLC וגם ב- CLASSIC MEDIA PLAYER

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  25. שלום לכולם למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? האם יש לו אפשרות לתלייה על הקיר? תודהרבה שי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.