עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by doronha,

שלום לכולם, יש לי מסך של apex 22 אינץ והוא היה מחובר לכרטיס מסך ישן יחסית עם כבל dvi והיה מקבל רזולוציה מקסימלית 1600x1050 בצורה מצוינת החלפתי כרטיס מסך ati 6670 ורק בחיבור VGA אני מצליח לקבל את הרזולוציה הזו בחיבור dvi המקסימום הוא 640x480 התקנתי דרייברים עדכניים מעבר לכך גם חיברתי מסך אחר שיש לי והוא מקבל את כל הרזולוציות בצורה תקינה מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by Vertax,

שלום רב. היום בבוקר קניתי לאחי מסך סמסונג לד s23b300. לצערי הרב שכחתי בחנות את השנאי שדרוש להפעלת המחשב, במתח 2.14a dc 14v. אני משרת בצבא והפעם הבאה בה אוכל לגשת לחנות תהיה בעוד שבועיים, ואני רוצה שהמתנה לא תאבד את הרלוונטיות שלה מאחר שיום ההולדת חל מחר. במקרה מצאתי בבית שנאי במתח 15v 1.2a. החיבור מתאים למסך ואף מדליק אותו.. רציתי לדעת האם יש סיכון בשימוש בשנאי הספציפי הזה. תודה רבה לעונים !!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Dolman,

אהלן, מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 23-24" +(מעדיף 23" לדעתי), לשימוש משרדי, סרטים, אינטרנט וכו' (אין צורך במשהו שמתאים למשחקים). עדיפות בתקציב היא למשהו טוב עד 1000 ש"ח אבל אם יש משהו מומלץ שחורג מהתקציב, אז אפשר לחרוג. הכרטיס מסך על המחשב הוא nvidia geforce 210, והמסך כרגע הוא samsung 2243ewx. אני מתכנן להעביר את המסך שלי להורים, ולהשתמש במסך החדש בעצמי. כרגע חשבתי על Dell U2312HM, יש הערות, המלצות למשהו אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  4. מחפש המלצה למסך IPS בגודל 23-24 LED. כרגע יש לי AOC E2437 בגודל 24 עם תאורת LED ו-CONTRAST גבוה , אך לצערי פנאל TN עם זווית צפייה מוגבלת. בעבודה משרדית הכל בסדר אך בצפייה בסרטים צריך לשפצר זווית נוחה. יש לי כ.מסך HD7850 . http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&keyword=IPS+&orderby=price עדיף עד 1000 ש"ח. להן כמה דגמים : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9732 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5167 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/dell-u2312hm-ultra-sharp-ips-panel-usb-hub-pivot-p-12573?language=he http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=PHILIPS-241E1SB&Cat2Cat1ID=20&Cat2ID=95&aff=Zap〈=he http://wellcom.co.il/catalo…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  5. רציתי לדעת אם אני מזמין את המסך הזה ( Asus VG278HE ) מאמזון הוא יפעל פה בארץ? אני שואל כי יש דברים שצריך לבדוק כמו אם אתה קונה DVD בחו"ל לא תמיד הוא עובד פה בארץ

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני בא עכשיו למחשב המסך עבר לרזולוציה נמוכה הודעה שהמחשב לא מוצא את הצג,ויש לי גם תוכנה MAGICTUNE שרושמת שהמחשב לא תומך בה שלפני שהלכתי הכל היה בסדר..מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  7. אז זה מה שמופיע ויותר מאשמח לעזרה http://www.up2me.co.il/images/27804657.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Symbore,

אז ככה קניתי את u2412m לאבי והוא מרוצה עד השמיים. בעקבות הקנייה צצו לי כמה שאלות: 1) אחריות היא בגדול 14 יום עם החנות ולאחר מכן ישירות מול היבואן/יצרן? 2) האם ניתן לכבות את האור של הנורה שמראה שהמסך דולק, ממה שחיפשתי בהגדרות ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא למרות שאני זוכר שכן היה אפשר..? 3) האם הפאנלים השונים משפיעים על מאמץ העיניים. אינני מדבר על זוויות צפיה, נוחות או איכות אלא נטו האם פאנל tn מאמץ יותר את העיניים, קרי, יותר בריא לשבת מול מסך ips מאשר tn? 4) מה ההבדל בין לחבר מסך עם vga אל מול dvi. מה השוני בין החיבורים ומה עדיף לצופה מבחינת "איכות" צפייה תודה

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  9. שלום אנשים, קניתי לא מזמן dell 2312HM (כן, גם אני לא קיבלתי כבל חשמל ). המסך נראה נהדר, אבל יש לי בעיית רזולוציה. אני עובד כרגע עם VGA, כי עוד לא קניתי מתאם, אני מניח שב HDMI הכל יהיה בסדר אבל זה עדיין מפריע לי. אני לא מצליח להפעיל רזולוציות גבוהות מ 1280x1024 בווינדוס 7. כל דבר מעל נותן לי מסך שחור. ברור לי שזאת בעיית תוכנה, עקב הבדיקות הבאות: 1. מחשב אחר מחובר למסך ב VGA נותן FHD. 2. המחשב שלי עם VGA, בלינוקס כן נותן FHD. מה שמעלה את המחשבה לכיוון של דריברים. אני עם לפטופ עם כרטיס מסך GT330M, עדכנתי לדריברים הכי חדשים של ניווידיה. התקנתי את הדריברים של המסך, ניסיתי גם את אלו שהגיעו איתו בקופסא וגם מהאתר של היצרן. משהו נתקל בתופעה, או יכול לחבר אצלו ב VGA ול…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Torian,

היי, שני המסכים של DELL, אחד בעל לוח IPS עם זמן תגובה 8MS והשני לוח TN בעל זמן תגובה של 2 MS, מה עדיף לי מבחינת ביצועי משחק ואיכות ? תודה

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by Assassin,

יש לי מסך ישן שמתחיל לעשות בעיות... המסך חי משהו כמו 6-7 שנים בלי קשר למצבו תסכימו אית שהגיע הזמן להשתדרג.. אני צריך שתמליצו לי על מסך שיהיה טוב לגיימינג וכמובן שיהיה נוח לגלוש איתו ולעבוד איתו באופן כללי. יש לי עדיפות לLG או סמסונג אבל אשמח לקבל גם הצעות אחרות... מחיר 1200 פלוס מינוס, כמובן שעדיף מינוס. כרגע יש לי מסך 21 של LG אני חשבתי על מסך בכיוון של 23-24 אינץ' כמובן שיהיה FULLHD LED.. הבנתי גם שיש פאנל IPS שנחשב טוב בגלל זווית הצפייה הרחבה, האם הפאנל הזה טוב גם מבחינות אחרות בהשוואה לפאנלים אחרים? ושאלה:הכרטיס מסך שלי הוא GTX 275 ואני מריץ עכשיו את Battlefield 3 על HIGH ברוזלוציה של 1680X1050 בצורה טובה מאוד. שינוי לרזולוצית Full HD תוריד את הביצועים משמעותית?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by JJAronson,

שלום לכולם ! אני חדש פה, ולכן אשמח לעצתכם בנוגע לבחירה בין שני המסכים הנ"ל : הLG הוא 21.5" והDELL הוא 23" . ההבדל מחירים ביניהם לא משנה לי כל כך. ה-LG הוא 2ms , עם ניגודיות 1:10,000,000 , בהירות 250cd/m² וחיבורים DVI-D, HDMI , VGA (לא שמאוד משנים לי החיבורים) ה-DELL הוא 8ms (gray to gray) , בהירות 300 cd/m² , ניגודיות Typical: 1,000:1 Dynamic: 2,000,000:1 , וחיבורים 1 x DVI-D, 1 x DisplayPort, 1 x VGA, 5 x USB 2.0 . נראה שה-LG טוב יותר מהDELL מבחינת מפרט, אבל חיפוש באינטרנט הוביל אותי למסקנה (אולי מוטעית) שמבחני הביצוע של DELL הם הקפדניים ביותר ולכן בפועל ייתכן שאין בכלל הבדל בין שניהם. האם תוכלו לסייע לי בבחירה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ניסיתי אצל כמה חנויות אין במלאי את ה 2410U אשמח לשמוע על מסך אחר באותו הרמה והתקציב הוא 2500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  14. Started by Tzah22,

שלום לכולם,ברצוני לשדרג את המסך הנוכחי שלי ולפנק את עצמי במסך חדש 27 אינץ'. מטרת המסך הוא בעיקר למשחקים ושנית לסרטים,אני מחפש מסך אשר תומך ב3D. עשיתי סיור קצרצר ברשת ונתקלתי ב2 מסכים שהרבה נוטים להמליץ, והנה הם לפניכם : Asus VG278H - שלוקח מקום ראשון ברוב הסיקורים, אבל משום מה אין למצוא אותו בארץ! וקצת כבד להזמין אותו מחו"ל בתשלום אחד. Samsung T27A950 3D LED - מהסיקורים הבנתי שיש לו בעיה בעיקר עם משחקים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך חזק. מאוד חשוב לי שרמת ה3D תהיה טובה, למרות שבעיקר אני אשחק במשחקים 2D וזה מה שהכי חשוב בשבילי. אשמח לראות תגובות בקשר למסכים שהצגתי, ואני פתוח להצעות וחוות דעת! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם. לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב פיקסל על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה. אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם. למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה. דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברירה אלא ללכת לק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by alonwa,

שלום העברתי את המחשב שלי לסלון. המרחק הוא כ-3 מטר צפיה בין הכורסא למיקום המסך. השאלה האם לקנות מסך מחשב 32 או טלוויזיה 42? ההתלבטות היא בגלל המחיר. מסך מחשב 32 אפשר למצוא עד 3000₪ ופחות מזה גם טלוויזיה 42. ואילו מסך מחשב 42 ש״ח כבר עולה הרבה יותר יקר. השימושים של המחשב יהיו צפיה בסרטים דרך המחשב ושיטוט באינטרנט והילדים אולי ישחקו במחשב. לא מתוכננת ישיבה ארוכת טווח מול המסך לצורך עבודה. מצד אחד אני לא מעוניין לקנות טלוויזיה כי יש בזה חיוב תשלום אגרת טלוויזיה. מצד שני האם מסך 32 יספיק למרחק כזה?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום רב לחברי הפורום יש לי מחשב בעל כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series המסך שאני משתמש בו מהסוג הישן (זה עם התחת הגדול) גדם SAMSUNG ומשתמש בו 14 שנים. המסך עדיין עובד אבל לאחר שרכשתי לאשתי מחשב לפטופ שמתי לב להבדלים באיכות בין המסכים. אז באמת שהגיע הזמן לשדרג ולעבור למסך מתקדם ואיכותי (אולי ל-14 שנה הבאות), הבעיה היא שאינני מבין מאום במסכי מחשב, מה שאני יודע זה שהמחשב מיועד לגלישה, סרטים ולפעמים משחקים שונים. תקציב המיועד לרכישה 900 – 700 ₪. ואני מתלבט איזה גודל מסך לרכוש, המסך הנוכחי (הישן) בגודל 40 ס"מ (15.7 אינטש), האם כדאי לרכוש 18.5 אינטש, 19 או 21 אינטש? ואיזה יחס גובה-רוחב כדאי, אני רגיל ליחס 4:3 אבל כנראה מדובר ביחס שכבר אינו מותאם למצב הנוכחי כי בעת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by sgebone,

הי, יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 525m ואני חושב לרכוש את ה u2312 של dell. רציתי לדעת האם אני אוכל להמשיך עליו משחקים על 1920*1080 בלי לפגוע באיכות של המשחק? וגם מה אתם חושבים על המסך. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מסך מעולה,היו טיפה בעיות בהתחלה אבל אני מקווה שפתרתי את הכל טוב שאלה 1- המסך כרגע כמעט ובטוח מחובר בכבל VGA.אם אני יכול לחבר למסך כבל DVI(זאת גם שאלה אם אני יכול) זה ישפר לי את איכות התמונה במשחקים ובכללי? שאלה 2- ראיתי סרטון כזה שיש לאיש מסך והוא לוחץ על כפתור שמובנה במסך לבחירת אינץ' של המסך היה רשום כזה DISPLAY MODE : 19" זה הסרטון מדקה 4:44 תודה רבה שבת שלום ושיהיה חג שמח

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by doker,

יש ברשותי מסך 2007wfp לצערי היום צצה תופעה שהמסך מציג תצוגה לשתי שניות כל הפעלה ואז התצוגה נכבת. בנוסף לכך לא רואים גם את התפריטים של המסך. אני לא מכיר את הסדרות האחרונות של מסכים. אני זקוק להמלצות 23 או 24 אינץ איכותיים. אני עדיין לא סגור על תקציב אבל בסביבות 1200 ואפשר לחרוג קצת. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Double_N,

מעוניין לקנות את אחד ממסכי ה27" הקוריאנים מאיביי (יש באמת הבדל בין החברות?) לפי מה שראיתי, אין אף מסך שהוא גם perfect pixel וגם עם tempered glass. השאיפה שלי זה לקבל מסך מבריק הם צבעים חזקים ויפים. כל המסכים של החברות האלו הם מבריקים? האם הtempered glass גם משפיע על הצבעים והאיכות או שמדובר רק בהגנה? והאם כדאי להמר על מסך שהוא לא perfect pixel.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  22. האם ניתן לשנות רזולוציה בחיבור HDMI אני רגיל לעבוד עם רזולוציה נמוכה במסך 24 ראיתי מסך עם חיבור כזה השאלה האם זה אפשרי לשחק ברזולוציה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Weihenstephan,

למישהו יש נסיון על המסך? איך יכול להיות שאין בגוגל ביקורות או פרטים על המסך? אני חושב לקנות אותו לגיימינג, יש משהו שיכול להתחרות בו לגיימינג 27 אינץ' שהוא מסך מט?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום מחפש מסך למשחקים עד סך של 1,000 ש"ח - בעדיפות לפחות עד 22' - אין מקום בשולחן ליותר מזה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  25. Started by Symbore,

שלום, קרה מצב ואני צריך להחליף מסך. כסף לא משחק תפקיד ואומנם אני יודע שיש מסכים טובים של 27 אינץ אך לצורך העניין אין לי מקום פיזי ליותר מ-24. ההתלבטות שלי היא בין U241M של דל אשר שמעתי רק דברים טובים עליו לבין U2410 שעליו למען האמת לא שמעתי הרבה והוא גם בא עם תגית מחיר של אלף יותר (ולכן אני חושב שאולי הוא יותר טוב). המסך השלישי שעליו חשבתי הוא אחד מאותם מסכים מחברות מדבקה בדרום קוריאה. אז מה דעתכם? השימוש אגב הוא נטו לסרטים HD וגלישה באינטרנט

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.