עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Or_s2006,

שלומת פורום מסכי LCD ! אני רוצה לקנות מסך 19 אינ'ץ 2MS 1:3000 ניגודיות עכשיו ראיתי את המסך הזה השאלה שלי הוא טוב לא טוב גרוע לא לקנות שווה מאוד לקנות מהר. L1900J של LG בתודה אור

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by bagetrek,

נא למחוק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. חבר קיבל כמה הצעות מחיר למסכים בסביבות 700 ש"ח איזה מהדגמים האלה עדיף לו לקנות: 1. Fujicom LCD Monitor FJ2050 2. מסך "20 רחב SAMSUNG/EX2020X (5 ms 1:1M 3. מסך "22 רחב SAMSUNG/B2240M + (5ms 1:70000) אשמח לעזרתכם תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. טוב, הבנתי ש22" זה על הפנים אז אני רוצה לקנות יותר קטן. לא יודע עוד אם רחב או לא, כי אני מפחד מהקטע שברחב הכל נראה מתוח. אם יש דרך לסדר שבחלק מהדברים יהיה שחור בצדדים או משהו כזה זה מעולה. טוב, אני אוסיף את השאלה לפה, מה אתם אומרים על ה הbenq T201W, יש לי אפשרות להשיג אותו במחיר מציאה... תודה לעוזרים בכל מקרה, מצטער על ההצפות והכל אבל אני ממש לחוץ על זה ופשוט אף אחד לא עונה פה ואני לא מצליח למצוא מידע טוב בנושא מסכים, יש כ"כ הרבה... :-\

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  5. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 והוא לא מצליח להציג רזולוציה של 2560*1440 למה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by esharone,

היי, אני קונה את המסך הנ"ל, כנראה שאני אקנה אותו מפנדה כי זה הכי קרוב לי לבית, ראיתי שהם מתחייבים באתר לגירסה 04 עם פאנל s-ips שמעתי גם שיש גירסה 05, שווה לחפש את הגרסה הזאת או שאין בה שינויים שמצדיקים את המאמץ? אני מזמין את המסך מהאתר, מה לגבי פיקסלים שרופים אם יהיו? מה המדיניות בדל ופנדה? אם יהיה פיקסל אחד יחיליפו לי? אני לוקח את הדגם הרחב למרות שרוב השימוש הוא הוא מול תוכנות ואינטרנט ומעט סרטים, אני מקווה שאני לא אתחרט אבל אני עדיין מעדיף כנראה את הרחב

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. שלום, המפרט שלי בצד, יש לי כרגע מסך ישן IBM P260 שהוא 21" הוא התחיל לעשות כל מיניי דאווינים, אז אני חושב שהגיע הזמן לשדרג... התקציב הוא סביבות 1500 שקל, לגודל 22" ( אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ) ומה עדיף ולמה, WIDE או רגיל...? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Guy950,

היי, הזמנתי מTMS את המסך המדובר והיום הוא הגיע אליי. על הקופסא רשום Dell U2312HM והמסך נראה בדיוק כמו U2312HM האחרים שראיתי. על המסך עצמו אין שום כיתוב, אבל אני מתאר לעצמי שדל פשוט לא רושמים. מאחור במדבקה רשום שהמסך יוצר בדצמבר 2012 וגם כן דגם U2312HM. בכל מקרה, אני מנסה להתקין את הדרייבר לכיול הצבעים, אבל מסיבה כלשהי הוא רושם שיש לי מסך אחר והדרייבר מסרב לעלות. היה לי מסך נוסף, הדרייבר ביקש שאנתק אותו וכך עשיתי. צירפתי תמונה. אשמח להצעות.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by thebenjamin,

אז התחדשתי במסך הזה... מסך די מרשים סה"כ.. נהנה מהתצוגה ב1080P אבל אתמול השתמשתי בו בלילה ובסיבה שקטה וכשפתחתי חלון מסויים של תוכנה הוא עושה רעש גבוה וחלש של שריקה או משהו בסגנון.. כשאני ממזער את החלון זה נעלם כשאני מחזיר אותו הרעש הדי חרישי הזה חוזר.. זה משהו נורמלי?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by elad12,

מחפש מסך מחשב 22 אינץ' שיכלול בתוכו רמקולים. המסך מיועד להתחבר למחשב נייד דרך יציאת HDMI כך שיכלול דרכה גם סאונד. התקציב 1000 ש"ח אפשרות לחריגה קטנה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by benor,

המסך צריך להיות בפורמט רגיל ולא בפורמט רחב. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, עבודה משרדית, משחקים פה ושם. חשוב שיהיה לו גם חיבור רגיל VGA וגם חיבור דיגיטלי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by palin,

אני חושב על לקנות את LG e2441 או את Dell U2211H מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  13. Started by sheffer22,

רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה עם משחקים ישנים

14. שלום רציתי לדעת מה זה בעצם לכייל מסך ? מסכי LCD למשל ואיך אפשר לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  15. Started by ppe,

איזה מסך יותר טוב למשחקים סרטים אינטרנט Samsung 931BF VX922 19'' LCD 2ms

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  16. מסך בשביל ps3 ולחיבור המחשב למישחק pro2008 אם זה חשוב יש לי gf 7600gt. תקציב של 5000 גודל 29-32 ואיכות שידורי כדורגל. אני מבולבל מכול החברות, הנתונים שלרוב משקרים ביגלל סוגי הפנלים וכו, וגם שומע על מחיר לא שווה לטמורה ביגלל שמות של מותגים. לדוגמא יש יבואן שטואן שמבין בנושא כנו כולם , ומציע לטווח מחירים הזה והצרכים שלי banq vb 3232 ואומר לי שהוא לא נופל מפיליפס טושיבה וכו ב 3700 שח 600 שקל פחות מ zap מישהוא פעם שמע על הטלויזיה והאם היא באמת טובה למישחקים וחיבור מחשב בחלק מהאתרים רשום שהיא יודעת לעבוד אם 1080p. ואם זה סתם חברה ולא מתאימה למישחק וחיבור של מחשב איזה טלויזיה אתם ממליצים .לא היתיחסתי לכבלים כיוון שהבנתי שעד שלא יהיה פה hd יראו פחות טוב מ scr , והאם כשהיה hd יר…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by dan9,

כותרת..

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  18. Started by Guy950,

אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm הוא טוב? ויש לי שאלה, שמתי לב שאנשים מדברים כל הזמן על פאנלים. עכשיו, מה זה הפאנלים האלה, איזה סוגים יש ואיך אני מוודא שאני מקבל פאנל טוב עם המסך? עריכה: הבנתי שאי אפשר לקנות מסך סמסונג איכותי ב1600 שקל. אז אני רוצה לדעת, איזה מבין השניים הבאים כדאי לי? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2202 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4432

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by EdenC,

http://www.officedepot.co.il/(ppp5vujjlbxrml451itexnf3)/CATALOGSKU.ASPX?PR=SP5&IREF1=DEFAULT1&ID=3813649 תודה.

20. שלום לכולם, אשמח לדעת מהם המסכים הלא-מקצועיים המומלצים ביותר לעבודות טקסט (כתיבת מסמכים) וקצת צפייה בסרטים. כמו כן, אשמח לדעת אם יותר משתלם לרכוש מסך 24" או פחות (איפה קפיצת המחירים הגדולה). תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by klips,

שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מסך שיתאים לי לטלויזיה והכי חשוב למחשב אני משתמש ברזולוציות גבוהות משתמש במערך SLI ומחפש מסך 32 שיתאים לי למחשב חשוב שיהיה FHD וזמן תגובה מהיר במיוחד ... הודה לכם על כל עזרה שתתקבל...

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  22. Started by TrancEnergY,

המסך הזה הוא 16:9 או 16:10 ??

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  23. ערב טוב. אני מעוניין לקנות מסך נוסף ,הנוכחי שלי הוא 19 אינץ' של סמסונג 931BW שהוא היה בסדר מבחינתי חוץ מהקטע שאי אפשר להזיז אותו לצד והזוויות שלו היו קצת גרועות וגם בשחור הוא זייף לפעמים . אבל בכל זאת אני חושב שאני אלך על סמסונג גם במסך הבא. בעיקרון אני יודע שבפורום לא אוהבים מסכי TN והמליצו לי גם בפעם הקודמת לא לקנות כזה אבל אין מה לעשות זה התקציב. הבינותי שאין להשיג את ה22 אינץ' של דל ולכן אני בגישה שאם כבר אני קונה מסך TN אפשר גם לקנות היום 24 אינץ' במחיר סביר . השימושים הם סרטים ומשחקים עם דגש על סרטים כי משחקים אני לא משחק כרגע והכרטיס מסך שלי הוא 7200GS ככה שאני יודע שאם אני ארצה לשחק אני אצטרך לשדרג ת'מחשב בכלל. אין לי כל כך כיוון איזה מסך לקחת Samsung 2433BW Sa…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by DXM,

מחפש מסך CRT בעלות של כ600 ש"ח. עפ איכות תצוגה שווה לפחות לLG FLATRON 795FT PLUS. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.