מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, איך אני יודע לפי המפרט של המסכים שברשימה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_41_2213 מי מהם מסך רחב ומי לא (כלומר, ריבועי)?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יודע אם המסך שלי מכוייל כמו שצריך? יש לי תוכנה כזו שמגיעה עם המסך שאני בעיקרון מכוון בה צבעים, כחול, ירוק, אדום.. מזיז ימינה ושמאלה עד שאני תופס בול ואני יכול להכין גם 'ערכות צבעים', למשל יש לי SRGB מוכן שהגיע עם המסך ואני יכול לפיו לסדר את הצבע לדוגמא כשאני כיוונתי את הצבעים בתוכנה, זה יצא בהיר יותר מהSRGB אז איך אני יכול לדעת מה באמת הצבע האמיתי או שזה לפי העין? ואת הבהירות לשים על כמה שנראה לי או לשים על 100 כמו שהמסך הגיע איתו(הורדתי ל50)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD 19" PHILIPS 190P7EG ושמעתי שיש כמה דגמים שלו 01/00/10 - ורק הדגמים עם מהירות תגובה 8MS הם עם פאנל PVA. על האריזה של המסך רשום 190P7EG /10. אז הבקשה שלי היא דרך לגלות את מהירות התגובה של המסך ובכך אני יוכל לדעת את סוג הפאנל.
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם יש הבדל במפרט? או שרק בקטע של הקפיצות?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
סליחה אם אני לא בפורום הנכון, לא מצאתי פורום ספציפית לנושא הזה. המחשב בן 3 שנים. להלן המפרט:
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מחובר למחשב בכבל DVI-VGA ואני רואה את אותה התמונה במסך המחשב ובמסך האלסידי. אני מעוניין להקרין סרט על מסך ה-LCD ובו זמנית להיות על המחשב, האם זה אפשרי? אם יש איזו תוכנה אין לי בעיה להשיג אותה.. :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
הגדלתי בתצגה בעוד חמישים אחוז אבל זה לא מספיק לי ורוצ הלהגדיל עוד את שורת המשימות טאבים מעלה וכן סרגל כלים של מועדפים למעלה גם כמו גם את הכפתורים למעלה... בשביל מה לי מסך גדול רק כדי שהכל יהיה גדול ויהיה מספיק מקום להכל. אשמח לעזרה בעיניין....
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי דל 2410 אף וברצוני להגדיל את כפתורים בשורת המשימות ואת הטאבים ,כפתורים,וסרגל כלים של מועדפים.הגדלתי דרך תצוגה ב50 אחוז וזה לא מספיק גדול בשבילי. איך אני ועשה את זה כדי לראות הכל גדול יותר ולנצל גודל שלי....אשמח לשמוע דעתכם....
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן :} אני נמצא על רזולוציה מקס' של מסך רחב 19 אינץ' של סמסונג 931 1440 900 ובאחד המשחקים שאני משחק אין את הרזולוציה המתאימה מה אפשר לעשות במקרה? וגם שאני לוחץ מאפיינים על השולחן עבודה יש לי תרזולוציה לבחור אז יש לי שם רק 3 אופציות 800 על 600 1024 על 768 1440 על 900 אפשר לעשות שיהיה לי עוד רזולוציות באמצע ? זה ממש קצת ולא טוב לי
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי היום את המסך CMV 938D של chimei ואני יודע שהוא אמור להיות 5 MS אבל רציתי לדעת אם יש דרך לבדוק את זה בפועל. אגב לפי דעתי הוא אחלה מסך והוא עוד רחב רק ב-1220, אבל מה אני יודע לפני המסך הזה היה לי בכלל עדיין CRT.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש לי נווידיה 8600 תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מסך של מאקינטוש אפל G4, שיש לו רק כבל אחד לחשמל ולתצוגה (!) ואני חייב לחבר אותו לPC שלי (כ. מסך GE8600GT) מצורפת תמונה של החיבור מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DELL 24407 ואני רוצה לחבר לו רמקולים בכדי לראות טלויזיה . יש לי logitech x210 איך אני מחבר אותם בשביל שאני יוכל לשמוע ??? תודה לעוזרים !!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הראשון מחובר בחיבור הדיגיטלי והשני בחיבור הרגיל. שהמסך פשוט יחולק לשניים. DELL 2209WA
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
נניח זהו מסך 20" ברזולוציה טיבעית של 1600*1200 ונתון כי גודל נק' היא 0.255mm האם שטח המסך הוא: 1600*1200*0.255*0.255 ? בכלל גודל נק' נתון ביחידות של אורך זה לא אמור להינתן ביחידות של שטח?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
אני מקווה שניסחתי את השאלה נכון, האם אני יכול בכלל להציג רזולוציה רגילה במסך רחב של LG שיש לי ושיהיו פסים שחורים בצדדים בלי שהתמונה תמתח, איך אני עושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפני יומים קניתי את המסך של סמסונג 206BW וראיתי כמה בפורום שאומרים שהם רואים את הסרטים באיכות HD, מה הכוונה והאם גם אני יכול לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
נגעתי בכמה הגדרות..... ועכשיו אני רואה טיפה מטושטש איך אפשר לעשות הגדרות DEFUALT? תודה מחובר דרך DVI
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך Dell 200WFP ואני מעוניין לצפות עליו טלויזיה עם קול. כשאני מחבר את הממיר בחיבור Composite רגיל יש רק תמונה ואין קול (וצריך לציין שהאיכות תמונה מדהימה )... מה אפשר לעשות בשביל לחבר את הרמקולים של המחשב לקול בלי ה Dell Soundbar שעולה עוד כסף (לא יודע כמה עולה אבל לא מוכן לשלם עוד כסף על זה, המסך מספיק יקר) ? אחרי הכל חייבת להיות אפשרות כי לא שמו יציאות Svideo/Composite מאחורה רק בשביל תמונה ולא קול. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וגם ..איך אפשר לדעת אם המסך זז על צירו ?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-